Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Az utóbbi idő termése:
- Pókember hazatérés 4/10
- Hatton Garden - utolsó meló 6/10
- A szerencs háza "ZS" karegória 2/10
- Majmok bolygója 7/10
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Pókember 2017
Hogy a tökbe nem unják már az emberek ezeket az imétlődő szarokat. Tucatszar, a szar poénokkal, szar főszereplővel, szar történettel, szar karakterekkel. Nem is értem hogyan nézi ezeket valaki 20 vagy inkább 15 év fölött élvezettel, vagy neadjisten kaccantva.
Idegesített az egész, mégha háttérnek is ment főzés közben.
Pontozhatatlan bugyuta képregényfosch ismét.
Én szinte az összes bohóc szuperhősös paprika jancsis filmmel így vagyok. Ami picit kilógott a sorból az a Nolan féle Batman, sorozatok közt meg a Daredevil és az Agents of Shield.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Pókember 2017
Hogy a tökbe nem unják már az emberek ezeket az imétlődő szarokat. Tucatszar, a szar poénokkal, szar főszereplővel, szar történettel, szar karakterekkel. Nem is értem hogyan nézi ezeket valaki 20 vagy inkább 15 év fölött élvezettel, vagy neadjisten kaccantva.
Én szinte az összes bohóc szuperhősös paprika jancsis filmmel így vagyok. Ami picit kilógott a sorból az a Nolan féle Batman, sorozatok közt meg a Daredevil és az Agents of Shield.
Pókember 2017
Nekem sem tetszett, olyan ifjúsági film érzésem volt, mintha a 10-16 éves korosztálynak készült volna.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
- Vukkeinstein
- V.I.P.

- Értékelés: 677
A "pókiszony" legújabb része szerintem is egész jól sikerült.
Poénjaival többször is tudott mosolyt görbíteni a szám köré.Na jó párszor visítottam(magas Cé... ,azután barna medve) is rajta.
Szórakoztató volt,ami a mostani Mozis felhozatal többségéről,műfajtól függetlenül nem nagyon mondható el.
Ui: Vetítőt nem kapcsoltam be,mert még nincsen.
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Tegnap megnéztük. Egész jó volt! 10/7,5
- fodesz
- V.I.P.

Annyi hülyeség van benne, az ember csak felb.ssza az agyát.
Ezt rá lehet aggatni rengeteg filmre, ha keressük bennük.
A lényeg amire rá akartam tapintani, hogy manapság sem csinálnák meg jobban az ilyen stílusú filmeket, technika ide vagy oda.
Open Water 3: Cage Dive - Nyílt tengeren: Cápák között
Egyszer meg lehet nézni. Aki viszont utálja a kézi kamerás felvételt, annak nem javaslom!
4/10
https://www.youtube.com/watch?v=etnN5Adg6qM
Egy ősrégi film,ráadásul többször is nézhető, melynek a rendezéséhez nem kellett lángelmének lenni, de még az akkori idők ismertebb sztárjaira és megerőltetett színészi játékra sem volt szükség.
Rém pofon egyszerű sztori, ultramegaszuper látványoktól mentes, viszont korához képest nagyon jó operatőri jeleneteket ábrázol és végig izgalmas.
Annyi hülyeség van benne, az ember csak felb.ssza az agyát.
- fodesz
- V.I.P.

Egy ősrégi film,ráadásul többször is nézhető, melynek a rendezéséhez nem kellett lángelmének lenni, de még az akkori idők ismertebb sztárjaira és megerőltetett színészi játékra sem volt szükség.
Rém pofon egyszerű sztori, ultramegaszuper látványoktól mentes, viszont korához képest nagyon jó operatőri jeleneteket ábrázol és végig izgalmas.
Vajon az első Jeepers Creepers film Beatngo-ját A '71-es Duel rozsdás sztárjáról másolták?
És igen van benne pár érdekes húzás de ezeken túl lehet lépni és élvezni a filmet.
Néhááány? Az egész sztori alapjaiban nem állja meg a helyét.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
Nekem is nagyon tetszett.
Én Loganhez tudnám hasonlítani, nem egy gyors film, de ellenben végig leköti a nézőt.
Amit Andy Serkis csinált Caserral az valami nagyon komoly! Remélem végre megkapja az Oscarjat.
A film hossza engem sem zavart.
És igen van benne pár érdekes húzás de ezeken túl lehet lépni és élvezni a filmet.
Megy majd a polcra egyedi digibookba az előző két résszel együtt.
Kivancsi vagyok, hogy viszik e tovább a történetet?
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Szerintem a pozitívumokra érdemes figyelni,így talán megbocsátható a sok marhaság is.Ezért a sok pozitív vélemény is.
Nekem kifejezetten tetszett, nem rövid a játékideje. Habár a cím félre vezető, és sokan óriási hirigre készülnek, semmi ilyesmi nincs. Ettől függetlenül végig lekötött a film, voltak benne bakik, mégis átsiklottam rajta. Nem kedvelem igazán ezt a sorozatot, sem az első, sem a második nem kötött le túlságosan. Szóval nekem mindenképp ez a rész a legjobb az új filmek közül.
Szerintem a pozitívumokra érdemes figyelni,így talán megbocsátható a sok marhaság is.Ezért a sok pozitív vélemény is.
Nekem kifejezetten tetszett, nem rövid a játékideje. Habár a cím félre vezető, és sokan óriási hirigre készülnek, semmi ilyesmi nincs. Ettől függetlenül végig lekötött a film, voltak benne bakik, mégis átsiklottam rajta. Nem kedvelem igazán ezt a sorozatot, sem az első, sem a második nem kötött le túlságosan. Szóval nekem mindenképp ez a rész a legjobb az új filmek közül.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Hifilala! A Wind river-ről olvastam,tényleg jónak ígékezik.
Tonyka! Köszi, majd megnézem amit ajánlottál.
itt ajánlották:
Contratiempo - spanyol, nagyon jó, végig leköti az embert, nem csim-bumm, hanem valóban értékes/tartalmas film.
más:
El guardián invisible - spanyol, átlagos krimi lenne, de a családi szál elviszi elég meredek, már-már sokkoló irányba. Az egész komor, borús, esőáztatta, kiváló képi világgal.
ha kell valami szokatlan:
New world - dél-koreai, de van szinkronosan is talán, ehhez meg nem kell kommentár, durva, nyers, de az emészthető módon. Remek film.
A Wind River sajna elég lapos, sima amcsi krimi szerintem.
Nemsoká lesz a Snowman, talán jobb lesz:
Majmok bolygója - Háború
Nem tudom mi ez a sok pozitív vélemény, aki ezt a forgatókönyvet, történetvezetést megírta, az menjen inkább péknek... Két tízéves gyerek összeül és egy hétvégén összehoz egy ilyen szinten kidolgozatlan, racionalitásoktól elrugaszkodott, logikátlanságokkal teli, összecsapott, full klisés sztorit. (Ugye nem kell sorolnom a sok marhaságot?)
Pozitívumként a főszereplők kidolgozott motivációit, jellemfejlődését, és szituációs játékukat (bár ilyesmit inkább csak egy főnél lehet elmondani, a grafikusok jó munkát végeztek) tudom felhozni.
Majmok bolygója - Háború
Nem tudom mi ez a sok pozitív vélemény, aki ezt a forgatókönyvet, történetvezetést megírta, az menjen inkább péknek... Két tízéves gyerek összeül és egy hétvégén összehoz egy ilyen szinten kidolgozatlan, racionalitásoktól elrugaszkodott, logikátlanságokkal teli, összecsapott, full klisés sztorit. (Ugye nem kell sorolnom a sok marhaságot?)
Pozitívumként a főszereplők kidolgozott motivációit, jellemfejlődését, és szituációs játékukat (bár ilyesmit inkább csak egy főnél lehet elmondani, a grafikusok jó munkát végeztek) tudom felhozni.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Urak!
Én is beálltam a tornasorba...
Ajánljatok FullHD ill 3D-s tesztanyagot (nem teljes filmet hanem inkább "demózásra".
A hangsáv nem fontos ill jó ha sztereó a rendszerem miatt!
Előre is köszönöm!
IMAX 3D cuccokat keresd, azok általában jók szoktak lenni, főleg az ismeretterjesztők.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Urak!
Én is beálltam a tornasorba...
Ajánljatok FullHD ill 3D-s tesztanyagot (nem teljes filmet hanem inkább "demózásra".
A hangsáv nem fontos ill jó ha sztereó a rendszerem miatt!
Előre is köszönöm!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Shot.Caller.2017
A Sógor ajánlotta, még nem volt időm megnézni, a torrent hozzászólásokban is sokan dicsérték.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Majd folytatjuk akkor, hátha...Én kétszer is megnéztem,de másodszorra is egyszer nézős!
Majd folytatjuk akkor, hátha...
Ezt a filmet nyáron láttuk egy kertmoziban a Balatonon. A filmmel kapcsolatosan már csak arra emléxem, hogy a vetítő kontrasztja szörnyen rossz volt, és a hangosítás is.
Lehet el kell engedned, ilyenkor már dolgozik az ellenérzés. Van a filmnek egy jó hangulata, ha be tudja szippantani az embert akkor jól szórakozik, ha ez nincs meg, akkor megette a fene.
Lehet el kell engedned, ilyenkor már dolgozik az ellenérzés. Van a filmnek egy jó hangulata, ha be tudja szippantani az embert akkor jól szórakozik, ha ez nincs meg, akkor megette a fene.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
A nyomd bébi... nekünk 30 percet filmnézést okozott, majd kikapcs.
A Fringe elejéből ne ítélj, de lehet, hogy nem a te sorid lesz az. Bonyolódik durván majd.
A Vén rókák meg ritka gyenge lett.
http://www.imdb.com/title/tt3890160/
Nem szoktam figyelembe venni, de a hiba az ön készülékébe lehet, nem igazán a filmben. Nem világmegváltó, de kellemes kikapcsolódás.
A nyomd bébi... nekünk 30 percet filmnézést okozott, majd kikapcs.
A Fringe elejéből ne ítélj, de lehet, hogy nem a te sorid lesz az. Bonyolódik durván majd.
A Vén rókák meg ritka gyenge lett.
http://www.imdb.com/title/tt3890160/
Nem szoktam figyelembe venni, de a hiba az ön készülékébe lehet, nem igazán a filmben. Nem világmegváltó, de kellemes kikapcsolódás.
- fodesz
- V.I.P.

Hifilala! A Wind river-ről olvastam,tényleg jónak ígékezik.
Tonyka! Köszi, majd megnézem amit ajánlottál.
- fodesz
- V.I.P.

Nèzz még egy star wars-t azt nem lehet megunni
Az lesz a vége!
Hánykolódom, forgolódok tovább, hátha előbb-utóbb jön valami jó film.
Idén a Számolás joga volt az a film ami legjobban megmaradt. Illetve talán még volt valami, csak hirtelen eszembe sem jut.
Jó hétvégét!
Nyomd bébi nyomd nem rossz, főképp ha rá tudsz hangolódni.
Hánykolódom, forgolódok tovább, hátha előbb-utóbb jön valami jó film.
Idén a Számolás joga volt az a film ami legjobban megmaradt. Illetve talán még volt valami, csak hirtelen eszembe sem jut.
Jó hétvégét!
Nyomd bébi nyomd nem rossz, főképp ha rá tudsz hangolódni.