Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Sziasztok. Erositot szeretnek venni. Es nemtudom milyen lenne a jo. Mindenfelekepen 5,1 legyen es hdmi legyen rajta. Es egy szazas alati legyen. Koszonom a segitseget..
Így senki nem tud segíteni. Mire kell? Hova kell? Mit hajtana?
Nézz szét itt a fórumon is, elég sok eladó erősítő szokott lenni.
"Az élet útja mindig rögös, de, ha felérünk a csúcsra, állati szép a kilátás."
Sziasztok. Erositot szeretnek venni. Es nemtudom milyen lenne a jo. Mindenfelekepen 5,1 legyen es hdmi legyen rajta. Es egy szazas alati legyen. Koszonom a segitseget..
- Taki84
- Nincs visszaút

- Értékelés: 5
Sziasztok!
Találkozott már vele valaki / mi a véleményetek a Canton GLE 455 centerről?
Tudom minden meghallgatás kérdése, de támpontként érdekelne a véleményetek!
https://www.canton.de/en/archive/gle-455-center
Üdv,
Taki
- almera36
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 30
Én az elsőt használom.
Semmi gond vele. Jól néz ki és könnyen kezelhető.
Hárommal elég rögzíteni a projektort.
Nagyon köszönöm a választ, meg is rendeltem.
További szép napot!
TCL 98p745; Marantz SR6014; Dynavoice Definition DF-8 / DM-6 / DC-5 5.0 hangfal szett; Klipsch R115SW; Onkyo BD-SP809; DUNE 4K; Audioquest madzagok
Itt a többség szerint nem jó vétel, mert új. De legalább majd mi megvesszük használtan később.
320000 forintért nem ezt venném, hanem valami használt cuccot. Én!
Szerencsére a hangfalakhoz ÁFA nélkül hozzájutottam ami így csak 120 volt ez is kb:ekörül lenne így csak 220 ezer
Sziasztok!
A véleményeteket kérném a következő erősítőhöz:
Yamaha RX-V479
egy
JBL Arena 170 5.1
hajtana
Szerintetek jó vétel lenne?
Szempont: HDMI, Optikai bemenetek, lan bemenet, internet rádió, Bluetooth
-
Csutka
Sziasztok!
Van egy Epson EB-X20-as projektorom, ehhez szeretnék egy fali tartót. Már 10 ezer alatt is találtam kettőt is, nem tudom melyik lenne a jobb:
http://www.digitalko.hu/index.php?ak=1& ... arto#pl_mi
https://www.hdplanet.eu/termek/uch0101- ... ktor-tarto
A proji alján 3 furat van, így a három ágú lenne a jobb választás, (bár lehet ha a másikról leveszem a negyediket, akkor eléri a 3 db kar is mind a három furatot), viszont a másik strapabíróbbnak tűnik. 15 kg-t bír, a másik 10-et. A projim könnyű, csak hátha lesz majd nehezebb is....
Véleményeket előre is köszönöm!
Persze, ha van javaslat másra, szívesen veszem.
Üdv,
A.
Én az elsőt használom.
Semmi gond vele. Jól néz ki és könnyen kezelhető.
Hárommal elég rögzíteni a projektort.
- almera36
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 30
Sziasztok!
Van egy Epson EB-X20-as projektorom, ehhez szeretnék egy fali tartót. Már 10 ezer alatt is találtam kettőt is, nem tudom melyik lenne a jobb:
http://www.digitalko.hu/index.php?ak=1& ... arto#pl_mi
https://www.hdplanet.eu/termek/uch0101- ... ktor-tarto
A proji alján 3 furat van, így a három ágú lenne a jobb választás, (bár lehet ha a másikról leveszem a negyediket, akkor eléri a 3 db kar is mind a három furatot), viszont a másik strapabíróbbnak tűnik. 15 kg-t bír, a másik 10-et. A projim könnyű, csak hátha lesz majd nehezebb is....
Véleményeket előre is köszönöm!
Persze, ha van javaslat másra, szívesen veszem.
Üdv,
A.
TCL 98p745; Marantz SR6014; Dynavoice Definition DF-8 / DM-6 / DC-5 5.0 hangfal szett; Klipsch R115SW; Onkyo BD-SP809; DUNE 4K; Audioquest madzagok
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
és ha valakinek kétségei lennének,
a (közép)kategória ára hétszámjegyes.
- dualcs5000
- Fórumlakó

és persze a hosszút sem kell félteni.
a meggörbült nyák és a beszáradt ragacs,
már ahol egyáltalán felfekszik, biztosítja,
hogy túl sok nyarat ez biztos nem él meg...
- dualcs5000
- Fórumlakó

a 2. képen lévő venti SEMMILYEN kapcsolatban nincs a csipekkel.
pusztán csak a dobozban keveri a sz.., boccs levegőt!
- dualcs5000
- Fórumlakó

kicsit furi, hogy egy középkategóriás samut, milyen hevenyészetten raknak össze...
maga a one-connect doboz nem rossz ötlet, de az már gyanús, hogy két tök azonos
típusverziónál is nem kicsit térnek el, a hűtésben
és a gagyibb hűtés van az újabb dobozkában (ilyenkor simán 40 fok körüli, akadozik is rendesen...)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy van egy Yamaha rx a 3030-as erősítőm,és most tetszik nekem a Marantz sr 7009-es is. Melyik jobb hangzásban és tudásban,a Dolby Atmos-t leszámitva amit a Marantz tud a Yami meg nem sajnos
Megéri lecserélni a Yamit a Marantz-ra?
Nem!
- rottweiler
- Fórumlakó

- Értékelés: 20
Én nem cserélném le, főleg, ha inkább mozizol. A Yamahának sztem mozin meggyőzőbb hangja van (az én ízlésem alapján, mielőtt valaki nekem jönne :-)Mozira jó nagyon meg zenére is,csak többet használom zene hallgatásra, mint mozira.Inkább zenén lennék kíváncsi, hogy melyik a jobb
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy van egy Yamaha rx a 3030-as erősítőm,és most tetszik nekem a Marantz sr 7009-es is. Melyik jobb hangzásban és tudásban,a Dolby Atmos-t leszámitva amit a Marantz tud a Yami meg nem sajnos
Én nem cserélném le, főleg, ha inkább mozizol. A Yamahának sztem mozin meggyőzőbb hangja van (az én ízlésem alapján, mielőtt valaki nekem jönne :-)
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
- rottweiler
- Fórumlakó

- Értékelés: 20
Sziasztok!
én MasterSlave hosszabitóval oldottam meg a subok indítását.
Bekapcsolom az erősítőt utána indulnak a subok, szerintem ez működne végfokra is..
Végül elvetettem a dolgot. Inkább bebújok a vászon mögé, ha kapcsolom. Nem szívesen rontanék a hangminőségen.
Az a tervem, hogy 3 végfokot kötök rá egy kapcsolós elosztóra. A kapcsolóval indítanám őket, ezért kéne bele egy késleltetés, hogy ne egyszerre startoljanak. Ha még trigger is beszerelhető, akkor kánaán van.
én MasterSlave hosszabitóval oldottam meg a subok indítását.Bekapcsolom az erősítőt utána indulnak a subok, szerintem ez működne végfokra is..
így van.
Van itthon 4 darab is, de te használnál ilyet végfok esetében?? Kicsit olyan, mintha toldanám a hangfalkábelt..
na ja
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
áhhá ,vágom.. szóval clarus végfokokon nincs trigger? vannak távirányítós elosztók ,az nem lehet megoldás?
így van.
Van itthon 4 darab is, de te használnál ilyet végfok esetében?? Kicsit olyan, mintha toldanám a hangfalkábelt..
Az a tervem, hogy 3 végfokot kötök rá egy kapcsolós elosztóra. A kapcsolóval indítanám őket, ezért kéne bele egy késleltetés, hogy ne egyszerre startoljanak. Ha még trigger is beszerelhető, akkor kánaán van.
áhhá ,vágom.. szóval clarus végfokokon nincs trigger? vannak távirányítós elosztók ,az nem lehet megoldás?
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
de most maradt neki készleten mert páran nem vitték el, vagy azok neked nem jók?
Tudtok ajánlani Fapacin kívül valakit, aki minőségi elosztókat gyárt egyedi igény szerint?? Sajna ő nem ér rá.
de most maradt neki készleten mert páran nem vitték el, vagy azok neked nem jók?
Tudtok ajánlani Fapacin kívül valakit, aki minőségi elosztókat gyárt egyedi igény szerint?? Sajna ő nem ér rá.
- dualcs5000
- Fórumlakó

'stét!
Van valakinek pro es kontra tapasztalata a zappiti playerekkel?
(Mini4k)