Kitartás

A függőleges oldalak is szönyegezve lesznek, csak még nem értem oda. A webes infók szerint nem számit hogy szönyeg vagy szövet. Igazából ha belegondolsz, a mélyeknek van itt a basszuscsapda, igy a szönyeg sem jelent akadályt nekik hogy belépjenek a dobogóba a lukakon keresztül, plussz szerintem az osb-én keresztül is
Sajnos nem. Lehet hogy tobben ki tudnank teljesen huzni, de most mar nem bantom. Esztetikailag zavaro csak, filmnezes kozben hala istennek nem lathato !
A back surroundok távolabb vannak az MLP-től, úgyhogy nekik (picivel) nagyobb teljesítményre van szükségük, mint a közelebb lévő oldalsó surroundoknak, hogy ugyanazt a hangnyomás szintet produkálják. Arról nem is beszélve, hogy az utóbbiakat sorba is köti, tehát (indokolatlanul) még nagyobb kakaót kapnának, ha azokat a 1502 hajtaná meg. Szerintem jó így.Avglas írta: ↑2020.03.08., vas. 07:14Királyság!Sok sok boldog percet az új szerzeményhez!
Egy gondolat: SZERINTEM a két XLS-t érdemes lenne megcserélni - az oldalsó sorrundok több szerephez jutnak a filmekben - ezért az erősebb 1502-nek ott talán több hasznát vennéd, mint a back csatornák esetében ahol sokkal kevesebb effekt van. Az 1002 a back szekcióval vígan elboldogulna![]()
A szakértőbb kollégák majd helyre tesznek, ha téves a gondolatmenet.
Most már tényleg tényleg fejezd be a szövetelést, szőnyeget - hogy tudjunk menni demozni![]()
Lehet hogz igazad van !Avglas írta: ↑2020.03.08., vas. 07:14Királyság!Sok sok boldog percet az új szerzeményhez!
Egy gondolat: SZERINTEM a két XLS-t érdemes lenne megcserélni - az oldalsó sorrundok több szerephez jutnak a filmekben - ezért az erősebb 1502-nek ott talán több hasznát vennéd, mint a back csatornák esetében ahol sokkal kevesebb effekt van. Az 1002 a back szekcióval vígan elboldogulna![]()
A szakértőbb kollégák majd helyre tesznek, ha téves a gondolatmenet.
Most már tényleg tényleg fejezd be a szövetelést, szőnyeget - hogy tudjunk menni demozni![]()
Vettem a poént
Tudom! Illett volna idézőjelbe tenni!Farkinca71 írta: ↑2020.03.04., szer. 06:57
Amire gondolt az hogy azt kelltt volna irnod hogy
Multumesc.![]()
![]()
Egyebkent nem roman felirattal nezem csak ez van hozza alapbol. Ha a felesegemmel, akkor magyar, ha a gyerekekkel, akkor angol felirat. A hang, ha lehetseges, akkor mindig az eredeti es legjobb minosegu legyen, szinkront nagyon ritkan hallgatunk
Amire gondolt az hogy azt kelltt volna irnod hogy
Akkor kopik már ez is! Valóban ebből loptam volna...Farkinca71 írta: ↑2020.03.03., kedd 10:40Te a 'Drum bun' kifejezésre gondoltál, ami jó utat jelent. A drum az az út !![]()
Te a 'Drum bun' kifejezésre gondoltál, ami jó utat jelent. A drum az az út !
A felírat az nem román ugye!?Farkinca71 írta: ↑2020.03.01., vas. 14:49Hali
Romanul, ugyanis onnan van a film![]()
Igen, most egy kicsit nyugodtabb vagyok !![]()