Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi erősítők, processzorok

Kovika84
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Házimozi erősítők,processzorok

Hozzászólás Szerző: Kovika84 »

Üdv erősítő elött le lett ejtve egy pohár víz. valószínűleg be esett 1 csepp. az erősítő elnémult. ki huztam áram alól majd azonnal szétszedtem darabokra sehol nem láttam benne vízcseppet 1 napig még hagytam állni majd összeraktam be kapcsoltam . készülék be kapcsol de viszont be lépet egy teszt menübe azt írja NG: majd fel sorolja az összes csatornát. innen nem mozdul. el vittem egy szerelőhöz ö élősnek egy végfokra gondolt hogy elszállt ki mért mindent a végfokok rendben vannak sőt ha az elején levő jackbe dug fejhallgatót akkor szol is a kérdés nem e lehet olyan hogy valami külön kell hogy ki jőjön ebből a blokkolt állapotból. vagy keresek egy másik szervizest. Erősítő Típusa Pioneer vsx-934 ha esetleg ajánlani tudtok szervizest azt is meg köszönném

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 729

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég

bigwinnie írta:
2022.09.12., hétf. 15:47
Sziasztok. Idén lecseréltem a Denon X1100 erősítőmet egy Yamaha RX-V583-ra. Atmos és Dolby Vision támogatás miatt. Azonban a Denon után a Yamaha kezelése nekem nem nagyon jön be, kissé kaotikus, úgyhogy gondolkodom, hogy lecserélem. Ezeket néztem most: Pioneer VSX-932 / 933, Denon AVR-X1400H, Onkyo TX-NR676E. Mivel nincs nagy tapasztalatom még a kül. márkákkal (eddig csak az X1100 és a mostani Yamaha erősítőm volt), gondoltam megkérdezem, a fentiek közül melyik lenne a legjobb választás? Felhasználás módja szinte csak filmezés (zene kevésbé), és egy 5.1.2 rendszert vinne (front height-okkal --> abba most ne menjünk bele, hogy ez hülyeség-e vagy sem, mennyire van értelme vagy nincs). Denont legalább ismerem. Puszta specifikációk alapján talán az Onkyo a legjobb tudású, meg elvileg mozira nem rosszak, amennyire tudom.
Én nem cserélném le. Ezeket az eszközöket egyszer kell beállítani, utána nem kér enni. De ha mindenáron mennie kell, akkor vegyél Denont. Nekem az jött le abból amit írtál, hogy a kezeléssel nem volt gondod, csak extra feature-k kellettek.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

bigwinnie
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: bigwinnie »

Sziasztok. Idén lecseréltem a Denon X1100 erősítőmet egy Yamaha RX-V583-ra. Atmos és Dolby Vision támogatás miatt. Azonban a Denon után a Yamaha kezelése nekem nem nagyon jön be, kissé kaotikus, úgyhogy gondolkodom, hogy lecserélem. Ezeket néztem most: Pioneer VSX-932 / 933, Denon AVR-X1400H, Onkyo TX-NR676E. Mivel nincs nagy tapasztalatom még a kül. márkákkal (eddig csak az X1100 és a mostani Yamaha erősítőm volt), gondoltam megkérdezem, a fentiek közül melyik lenne a legjobb választás? Felhasználás módja szinte csak filmezés (zene kevésbé), és egy 5.1.2 rendszert vinne (front height-okkal --> abba most ne menjünk bele, hogy ez hülyeség-e vagy sem, mennyire van értelme vagy nincs). Denont legalább ismerem. Puszta specifikációk alapján talán az Onkyo a legjobb tudású, meg elvileg mozira nem rosszak, amennyire tudom.

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég

Xtras5 írta:
2022.06.11., szomb. 22:59
Sziasztok.

JBL PRO rendszert szeretnék, ehhez Anthem procira gondoltam. Véleményetek szerint maradjak ezen a vonalon, vagy esetleg van jobb alternatíva ár/érték arányban? Köszönöm
Lehet, hogy most érdemes lesz kivárni...

youtu.be/oDTW9N8n0jg

youtu.be/JhDZ73yWhv0

Xtras5
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 66

Hozzászólás Szerző: Xtras5 »

Sziasztok.

JBL PRO rendszert szeretnék, ehhez Anthem procira gondoltam. Véleményetek szerint maradjak ezen a vonalon, vagy esetleg van jobb alternatíva ár/érték arányban? Köszönöm

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1678

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Nem is értem, miért nem adjátok be a CV-teket az Anthem vagy a Storm Marketing and Sales divíziójához?

Blondsztyú
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 78

Hozzászólás Szerző: Blondsztyú »

-KP- írta:
2022.03.17., csüt. 21:25
Blondsztyú írta:
2022.03.17., csüt. 20:33
Erre a típusra sem került 2ch audio XLR bemenet sajnos,ha jól látom a proci hátulján!
Spórolnak a nagy márkák ezzel a bemenettel.... gondolkodik.gif
Gondolom felmérték mire mekkora igény van, és aszerint határozták meg a ki és bemenetek számát/típusát.
Hát...akkor rosszul mérték fel az igényeket!
Engem pl. nem kérdeztek meg! :fekverohog:
Ebbe az ársávba már talán beleférhetne.....
Zidoo UHD-3000/Marantz AV8801/Emotiva XPA-5 Gen.2
Triangle Genese Quartet - Voce -Trio 5.2
2xML Dynamo-1500X/AQ CastleRock/AQ XLR/Earth,Mackenzie,Husky/Tápszürő:
Furutech e-TP66EG
Proji:Epson 9300/Synology NAS/AQ HDMI Active Cinnamon4K/ 120"motorized tensioned screen/

DeLorean
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1638

Hozzászólás Szerző: DeLorean »

Best írta:
2022.04.25., hétf. 18:22
Magas igényeknek megfelelő, közel 3 milliós processzornál a 2ch audio XLR bemenet a minimum kellene, hogy legyen. Az Anthem is beállt a sorba, már csak a mozihangra fókuszál. Akinek fontos a minőségi sztereó hang, az keressen régebbi processzort, vagy telepítsen külön 2ch rendszert.
A mozi az mozi, a sztereó meg sztereó. Inkább úgy gondolkodnak, hogy minek?
Nekem a Storm MK1 procimon nincs XLR bemenet, de nem is igénylem a jelenlegi felállásomban. A HDMI-vel is elég meggyőzően szól sztereóban is.
Mondjuk az MK2-nél már tettek rá XLR bemenetet, de jó a DAC, jó a felépítés és elég lehet a HDMI is.
SZVSZ.

Best
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: Best »

-KP- írta:
2022.03.17., csüt. 21:25
Blondsztyú írta:
Erre a típusra sem került 2ch audio XLR bemenet sajnos,ha jól látom a proci hátulján!
Gondolom felmérték mire mekkora igény van, és aszerint határozták meg a ki és bemenetek számát/típusát.
Magas igényeknek megfelelő, közel 3 milliós processzornál a 2ch audio XLR bemenet a minimum kellene, hogy legyen. Az Anthem is beállt a sorba, már csak a mozihangra fókuszál. Akinek fontos a minőségi sztereó hang, az keressen régebbi processzort, vagy telepítsen külön 2ch rendszert.

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 439

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Lemmy9.1 írta:
2022.03.22., kedd 08:27
"Na persze ha egy kihagyhatatlan ajánlat jönne az AVM 90-re, akkor esetleg"

Mint az autóknál pl?
"igyekezzen, mert kihagyhatatlan ajánlatunk van e hétvégén. 25000000 helyett 24500000 Ft. Siessen, ne maradjon le!" gondolkodik.gif
Igaz kifutó típusok, de pl. a Lexicon MC10, vagy az MK1-es Stormok is kihagyhatatlan ajánlatnak lehetett nevezni. Igaz a Lexicon nélkül is lehet élni, nem szükséges a minimális életfunkciókhoz, így a kihagyhatatlan szó tényleg erős, mégsem egyenértékű a levegővel és a vízzel!

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1483

Hozzászólás Szerző: Cutler »

“ A Dreamcinemában biztosan lesz rá lehetőség. Nálunk nincs moziszoba. Egy gyártón belül a dupla árcédula általában dupla általános minőséget is eredményez. Hivatalos premier a mai napon van. Mostantól szállíthatunk AVM 90-et.”
Limarnak itt reagálnék a válaszára, mert a lájkolós kommentet lehet sokan nem veszik észre.

Véleményem szerint a DC-ben nem valószínű, hogy megfülelhető lesz az AVM-90-es, hiszen már jóideje nincs Anthem processzor náluk.
A középső szobába jönni fog a Storm Core, a nagyba meg az MK2.
A lenti nappaliba meg sanszos, hogy egy Anthem AVR-nél több nem lesz.
Sajnos így a DC kiesik, pedig ott a megfelelő környezet pipálva lenne.
Tehát valami más demo lehetőség kellene :rolleyes:

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

Morph írta:
2022.03.22., kedd 08:16
TSanyi írta:
2022.03.21., hétf. 21:10
Morph írta:
2022.03.21., hétf. 20:08

Ezt a kérdést szerintem magad is meg tudod válaszolni... Ugyanakkor kivi volnék, mi volna számodra az ehhez illő rendszer?
A második részére mi kis hazánkban az első kérdésednél is kisebb valószínűséget vélek belelátni... De legalább pörgetjük a topikot.
Nem mintha az Anthem rossz lenne, de a 4 sub miatt a Stormot lecserélni. Nem gondolnám hogy Cutler megtenné. Na persze ha egy kihagyhatatlan ajánlat jönne az AVM 90-re, akkor esetleg.
Ugye nem gondolod, hogy a cserében gondolkodik?! Reméltem. Pusztán a kíváncsiság hajtja semmi több... De majd jól kijavít, ha nem így van. :D
Természetesen nem akarok cserélni, de szeretem az Anthemet és kiváncsi lennék a produkciójára.
Méltó rendszer mi lenne?
Minimum egy olyasmi rendszer, ami nálad van Krix. De akár egy JBL Pro rendszer se lenne kutya vagy mondjuk Logan-Paradigm.
Sokfélét lehetne még felsorolni, inkább úgy fogalmaznék, hogy ne 10centis hangszórókkal felszerelt legyen a szett.🤷‍♂️

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 731

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

"Na persze ha egy kihagyhatatlan ajánlat jönne az AVM 90-re, akkor esetleg"

Mint az autóknál pl?
"igyekezzen, mert kihagyhatatlan ajánlatunk van e hétvégén. 25000000 helyett 24500000 Ft. Siessen, ne maradjon le!" gondolkodik.gif
Szerintem!

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 616

Hozzászólás Szerző: Morph »

TSanyi írta:
2022.03.21., hétf. 21:10
Morph írta:

Ezt a kérdést szerintem magad is meg tudod válaszolni... Ugyanakkor kivi volnék, mi volna számodra az ehhez illő rendszer?
A második részére mi kis hazánkban az első kérdésednél is kisebb valószínűséget vélek belelátni... De legalább pörgetjük a topikot.
Nem mintha az Anthem rossz lenne, de a 4 sub miatt a Stormot lecserélni. Nem gondolnám hogy Cutler megtenné. Na persze ha egy kihagyhatatlan ajánlat jönne az AVM 90-re, akkor esetleg.
Ugye nem gondolod, hogy a cserében gondolkodik?! Reméltem. Pusztán a kíváncsiság hajtja semmi több... De majd jól kijavít, ha nem így van. :D
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 439

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Morph írta:

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 616

Hozzászólás Szerző: Morph »

Cutler írta:
2022.03.17., csüt. 22:36
Limar!
Van lehetőség meghallgatni, az árához illő rendszerben?
Kiváncsi lennék egy összevetésre is, a 70-el, hogy mennyire hallani, a közel dupla árcetlit. Mert a plusz 2 szub kezelés mellett, azért még másban is jobbnak kellene lennie, a kistesóhoz képest🤔
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

Limar!
Van lehetőség meghallgatni, az árához illő rendszerben?
Kiváncsi lennék egy összevetésre is, a 70-el, hogy mennyire hallani, a közel dupla árcetlit. Mert a plusz 2 szub kezelés mellett, azért még másban is jobbnak kellene lennie, a kistesóhoz képest🤔

BoRRoNeo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 307

Hozzászólás Szerző: BoRRoNeo »

Cutler írta:
2022.03.17., csüt. 20:20
LIMAR írta:
2022.03.17., csüt. 18:47
Nálunk már raktáron van.
Mennyi az ára?
https://streamaudio.hu/anthem-avm-90-do ... processzor

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Cutler írta:
2022.03.17., csüt. 16:55
Áprilisban jön:

youtu.be/J1CwmfjGe0s
Az Anthem ARC új verziója is tegnap jött ki. Immáron tudni fogja 4 független szub kimenetnél a fázist, távolságot, és késleltést is állítani.

https://www.facebook.com/anthemav/posts ... 6302351658

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Blondsztyú írta:

Blondsztyú
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 78

Hozzászólás Szerző: Blondsztyú »

Zidoo UHD-3000/Marantz AV8801/Emotiva XPA-5 Gen.2
Triangle Genese Quartet - Voce -Trio 5.2
2xML Dynamo-1500X/AQ CastleRock/AQ XLR/Earth,Mackenzie,Husky/Tápszürő:
Furutech e-TP66EG
Proji:Epson 9300/Synology NAS/AQ HDMI Active Cinnamon4K/ 120"motorized tensioned screen/

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

LIMAR írta:
2022.03.17., csüt. 18:47
Nálunk már raktáron van.
Mennyi az ára?

LIMAR
Törzsvendég