Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi erősítők, processzorok

Exclusive
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 33

Re: Nad M15 és M25 7.2 csatornás proc + végfok

Hozzászólás Szerző: Exclusive »

A NAD M25 végfok az egyik legjobb végfok a prémium kategóriában.
Itt a fórumon hirdetett végfokokkal nem is érdemes egy lapon emlegetni.
Az itt megjelölt eladási ár ne tévesszen meg senkit, ennek a végfoknak nem 600 ezer ft-os hangja van. Hasonló tudású végfokot a legfelső polcon, azaz sok milliós végerősítők között kell keresni.
Jelenleg kapható NAD 28 végfok 2.4 millióért a fasorban sincs. Akinek van lehetősége egymás mellett meghallgatni a két végfokot, az garantáltan megfog lepődni mennyivel jobb az M25.
Ezzel a végfokkal nem lehet melle nyúlni! 36_1_11.gif

balage30
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 8

Re: Nad M15 és M25 7.2 csatornás proc + végfok

Hozzászólás Szerző: balage30 »

Én voltam az egyik, de nekem ennyit nem ér, így viheti más.

Talán ez volt hirdetve itt Nad trio címen pár hónapja, jóval kedvezőbb áron.

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Re: Házimozi erősítők,processzorok

Hozzászólás Szerző: zx07 »

Emotiva BasX MR1 11.2

https://www.youtube.com/watch?v=_G8cTDRDv9g

Új Emotiva 11.2 AVR 1000W-os toroid-trafóval. 2000 USD.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

szeremej
Isten Hozott! :)
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: szeremej »

Trym84
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: Trym84 »

Sziasztok

Remélem jó helyre írok.

Nemrég vásároltam egy harman/kardon AVR130-as házimozi erősítőt, amihez nincs használati útmutatóm. És mivel sose volt ilyen erősítőm, ezért a kezelését sem igazán vágom. Tud esetleg valaki biztosítani nekem akár papír, akár digitális formában használati utasítást ehhez a típushoz?

Angol nyelvűt találtam, csak nem igazán tudok angolul. Próbáltam lefordítani a google segítségével, de sok mondat értelmetlenre sikeredett. Szóval örülnék, ha gyárilag magyar nyelvű lenne a használati. :)

Előre is nagyon köszönöm!

"Hail The Hordes - See You in Valhalla" /Quorthon/
--------------------------------------------------------------
Gép : Aerocool AeroEngine II(SoundBlaster X-Fi mod) l Be Quiet! BQT E500W l Gigabyte GA-MA770T UD3 2.0 + full Nickel/Acetal EK waterblock l AMD Phenom II X4 955 Black Edition + EK Supreme LTX Nickel/Acetal(Intel "X" mod) l 4x2Gb DDR3 Corsair Dominator GT 2000 Mhz + EK RAM Dominator Nickel/Acetal l Gigabyte GTX 285 1GB + EK full cover Nickel/Acetal l FrozenQ Liquid Fusion uv blue 250mm l Samsung F4 2Tb l Laing DDC 1T Plus + Phobya silver nickel top l Alphacool NexXxos Xtreme 360 + 3x Enermax TB Vegas Duo + 3x Arctic F12 Pro PWM l Asus DRW 2014 L1T l Sound Blaster X-Fi Elite Pro (7.1) + EK waterblock l Auzentech X-Fi Prelude (7.1) l SoundBlaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro (7.1) l Monitor: LG IPS 237L l Projektor : Optoma HD72i l Hangcucc : 3 db Logitech Z5500 Digital (THX) l mp4 lejátszó: 2db, Creative ZEN X-Fi2 8GB, 16 GB l Fejhallgató: SHURE SRH 440 (Studio), Audio Technica ATH SJ50 (DJ)  Autó: BMW 320i 2,2 170 LE

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Nem másoltam sehova sem, mert a progival töltöttem le. :)
De közben megtaláltam a hibát. :D

Ennél a résznél a WINben ki volt kapcsolva az engedélyezés:
A mikrofon elérésének engedélyezése az eszközön

Bekapcsoltam és már látja a mikrofont és tudom is indítani a kalibrálást!

Az a fura, hogy a saját laptopmnál nem rémlik, hogy ezt engedélyezni kellett volna, vsz ott alapból be volt.

Köszi azért a segítséget! :smile53:
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

DeLorean
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1637

Hozzászólás Szerző: DeLorean »

Spiky03 írta:
2023.01.19., csüt. 12:00
Megkérdezem itt is, hátha valaki találkozott már ilyen hibával.

Sajnos a saját laptopban elszállt a hálókrtya így kölcsön kértem egyet a szomszédtól.
Kaptam tesztre egy micro marty szubot, és ahhoz szerettem volna újra mérni a rendszert az Anthem ARC-al.
Viszont a következő hibát kapom, amikor a mikrofonnak megadom a kalibrációs file-t.
mikrofon_hiba.jpg
Megfelelő könyvtárba másoltad a fájlt?
Van egy "calibration_files" mappa és oda kellene másolni, majd újraindítani a programot.

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Megkérdezem itt is, hátha valaki találkozott már ilyen hibával.

Sajnos a saját laptopban elszállt a hálókrtya így kölcsön kértem egyet a szomszédtól.
Kaptam tesztre egy micro marty szubot, és ahhoz szerettem volna újra mérni a rendszert az Anthem ARC-al.
Viszont a következő hibát kapom, amikor a mikrofonnak megadom a kalibrációs file-t.
mikrofon_hiba.jpg
mikrofon_hiba.jpg (16.47 KiB) Megtekintve 1577 alkalommal
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: zx07 »

Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

Salitom
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Salitom »

sziasztok
Erősítő vásárlás előtt állok és tanácsot szeretnék kérni!
A kört leszűkítettem a következő típusokra Denon AVR-X2200W, X3000, Onkyo TX NR 656, 727. Ezek közül melyiket érdemesebb megvennem?
A segítséget előre is köszönöm!

BoRRoNeo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 307

Hozzászólás Szerző: BoRRoNeo »

HSRT8 írta:
2022.12.27., kedd 19:32
Lexicon honlapján nézted a supportnál? Van ott pár driver, software (Control4). Esetleg firmware frissítés.
Illetve a használatiban benne van a táv leírása. 21-25. oldal. Ez egy rendszer táv. AMP módban működik minden. Ha vmelyik bemenetet választod akkor csak az arra a bemenetre kapcsolt készüléket vezérli. Így a gombok nagy része nem működik ami az erősítőt vezérelné.Owners_Manual_EN.pdf
Köszönöm! Erre a rendszer táv dologra nem gondoltam, de nem is életszerű. A CD bemenetre nincs kötve semmi, akkor miért nem tudom ott kikapcsolni? De mindegy, nekem annyi elég, hogy nem hiba, vezérelni úgy is a Control4-ral fogom, a távot elrakom.

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 601

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

BoRRoNeo írta:
2022.12.27., kedd 02:20
Van nekem egy Lexicon RV-6-os AVR-em. Több problémám is van vele (Control4 driver, stb), de a legnagyobb az, hogy bizonyos bemeneteknél a távirányító részlegesen működik. Például a Rádió, USB bemeneten minden működik, de az STB, BD és más video bemeneteknél (de a CD-nél is) a kikapcsolás például nem. De a Menü navigációs gombjai sem. A hangerőszabályzó például mindig. Tehát ha valamit be akarok állítani az erősítőn, akkor át kell kapcsoljam Radio-ra és utána Menü. Ugyanígy ha STB-n van és ki akarom kapcsolni, akkor előtte át kell váltanom Radiora és csak utána tudom kikapcsolni. A készülék gombjai mindig működnek, azzal az STB bemeneten is tudok a menüben navigálni velük. A jelenség teljesen egzakt, pontosan mindig ugyanúgy jelentkezik, bármikor reprodukálható. A készülék vadiúj, boltban vettem. A tulajoktól kérdezem ez hiba, beállítás kérdése vagy feature?
Lexicon honlapján nézted a supportnál? Van ott pár driver, software (Control4). Esetleg firmware frissítés.
Illetve a használatiban benne van a táv leírása. 21-25. oldal. Ez egy rendszer táv. AMP módban működik minden. Ha vmelyik bemenetet választod akkor csak az arra a bemenetre kapcsolt készüléket vezérli. Így a gombok nagy része nem működik ami az erősítőt vezérelné.
Owners_Manual_EN.pdf
(8.1 MiB) Letöltve 1012 alkalommal.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

BoRRoNeo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 307

Hozzászólás Szerző: BoRRoNeo »

Van nekem egy Lexicon RV-6-os AVR-em. Több problémám is van vele (Control4 driver, stb), de a legnagyobb az, hogy bizonyos bemeneteknél a távirányító részlegesen működik. Például a Rádió, USB bemeneten minden működik, de az STB, BD és más video bemeneteknél (de a CD-nél is) a kikapcsolás például nem. De a Menü navigációs gombjai sem. A hangerőszabályzó például mindig. Tehát ha valamit be akarok állítani az erősítőn, akkor át kell kapcsoljam Radio-ra és utána Menü. Ugyanígy ha STB-n van és ki akarom kapcsolni, akkor előtte át kell váltanom Radiora és csak utána tudom kikapcsolni. A készülék gombjai mindig működnek, azzal az STB bemeneten is tudok a menüben navigálni velük. A jelenség teljesen egzakt, pontosan mindig ugyanúgy jelentkezik, bármikor reprodukálható. A készülék vadiúj, boltban vettem. A tulajoktól kérdezem ez hiba, beállítás kérdése vagy feature?

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 729

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Quetz írta:
2022.12.23., pén. 12:18
8dani8 írta:
2022.12.22., csüt. 16:17
Sziasztok!

Vettem egy Emotiva XMC-1-et pár hete. Kitaláltam, hogy megveszem a Dirac-ot, és megcsinálom a kalibrációt. Sehol nem találtam semmi infót, hogy hogyan vegyem meg a licence-t (nem tudtam fizetni senkinek). Írtam az Emotiva-nak, és ezt válaszolták:
Próbáld meg, írj a Dirac-nak is.
Emotiva fórumon találtam, hogy van akinek még megvan az install: Dirac Live for Emotiva v1.1.0 Setup. Esetleg ott érdeklődj, hátha kitudják rakni neked dropboxra...
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 729

Hozzászólás Szerző: Quetz »

8dani8 írta:
Sziasztok!

Vettem egy Emotiva XMC-1-et pár hete. Kitaláltam, hogy megveszem a Dirac-ot, és megcsinálom a kalibrációt. Sehol nem találtam semmi infót, hogy hogyan vegyem meg a licence-t (nem tudtam fizetni senkinek). Írtam az Emotiva-nak, és ezt válaszolták:
Próbáld meg, írj a Dirac-nak is.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Cseneles
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 613

Hozzászólás Szerző: Cseneles »

8dani8 írta:
Sziasztok!

"Thanks for reaching out. Dirac has ended the support for Dirac for the XMC-1 on their servers, so the software is no longer supported or available for the XMC-1. Let us know if you need anything else. Thanks,"

Úgy tűnik nincs többé Dirac XMC-1-re. Nincs valami trükk, hogy mégis végre tudjam hajtani a Dirac korrekciót?
Tudom van a REW szoftver, de azzal "csak" a frekvencia menetet állítom...

Üdv,
Dani
Már hogyne lenne Dirac XMC-1 procival. Valamit szerintem félreértettel. Maximum nem lehet megvenni többé a teljes Dirac live-ot XMC-1 hez.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1678

Hozzászólás Szerző: -KP- »

8dani8 írta:
Sziasztok!

"Thanks for reaching out. Dirac has ended the support for Dirac for the XMC-1 on their servers, so the software is no longer supported or available for the XMC-1. Let us know if you need anything else. Thanks,"

Úgy tűnik nincs többé Dirac XMC-1-re. Nincs valami trükk, hogy mégis végre tudjam hajtani a Dirac korrekciót?

Üdv,
Dani
Hát ez több, mint kínos.

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2097

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

8dani8 írta:
Sziasztok!

Vettem egy Emotiva XMC-1-et

Üdv,
Dani
A rew-el nagyon sok mindent meg lehet csinálni, sőt inkább a manuális beállítás híve vagyok, mint a dirac féléknek.
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

8dani8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 25

Hozzászólás Szerző: 8dani8 »

Sziasztok!

Üdv,
Dani

Gabo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: Gabo »

Kis írta:
2022.11.28., hétf. 14:09

Látom nem érted. Miért neveznék át az xmc2-t xmc3-nak? Frissítés miatt sehol nem szokás új nevet adni ugyanannak a készüléknek. Rajtad kívül senki nem nevezte új modellnek a frissített készüléket.
Azt csak te írtad. hogy jönnek az új modellek és ezért a régit leárazzák és ez szerinted teljesen rendben van.
Ha nem érted, hogy mi a felháborító a cég hozzáállásával, üzletpolitikájával és a betartott ígéreteivel, akkor felesleges ezt az írást is olvasnod.
"The core of which is based on a lightning fast, Linux based OS with 10X the power and speed of the previous generations. This also brings gigabit ethernet and integrated WiFi as well as a modern, web based GUI setup and control system that will run on any phone, tablet or computer. Add to that a whole new HDMI system that has 8K, 2.1 on all inputs and outputs"

Az emotiva "next generation"-nak hívja, nem frissítésnek. Ha ezek a változások neked nem új típus, akkor nem tudom mi lenne az. A doboz csere új névvel?

De nézzünk egy Denon megoldást:
https://www.zkelectronics.com/compare/d ... vr-x4300h/
Itt minden ugyanaz, csak a típusfelirat változott a dobozon. Új típus?

Az a változás, amit az Emo csinál, kis túlzással egy kezemen nem tudom megszámolni, hogy a Denon esetében hány generációt kell ehhez ugrani előre. De a Denon új típus, az Emo nem. Értem. Vagyis nem. De szerintem hagyjuk.

Cutler: Nem gondolom, hogy amit itt írtam, abban bármilyen "rajongás" lenne.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1483

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Számomra a hihetetlen kategória, hogy még van/vannak emberek, akik 2022 végén is tudnak rajongani az Emotiva processzorokért.
Mert mondjuk 10 éve még volt létjogosultága az Emotivanak, az akkori Umc-1 is bug-os volt, de legalább olcsó pénzért volt az. De, hogy az 1, meg a 2 millót is meghaladó újabb Emo procikat, ennyi nyűggel, hogy lehet a mai napig eladni, az számomra rejtély🙈

Kis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: Kis »

Gabo írta:
2022.11.28., hétf. 11:52

Tehát akkor a problémád annyi, hogy nem másnak fogják hívni, pl. XMC2->XMC3?
Korábban felmerült már itt, hogy az Emo procik elérték a belső korlátukat, ezért került pl. a Dirac is egy külső egységbe. Ezt nyilván nem lehet most még tovább fejleszteni, ezért fogják a teljes belsőt cserélni (a proci részt, ami a szoftvert futtatja). Szerintem ez elég komoly frissítés. A többit nem feltétlen kell, és megvan a lehetőség, hogy cseréld anélkül, hogy eladnád az egészet. Szerintem az ötlet jó. A kivitelezés más kérdés. Gondolom az XMC1-be nem fért volna bele az atmos, ennyi.
Engem pl. zavart korábban, hogy a meglevő Denon x7200 nem működött az audyssey app-al. És nem volt upgrade lehetőség sem, csak az egész eladása. Gondolom nem azért nem működött vele, mert hagyták a francba (több évvel az utód megjelenése után is jött rá FW frissítés), hanem mert nem volt megoldható, más hardver kellett hozzá.
Látom nem érted. Miért neveznék át az xmc2-t xmc3-nak? Frissítés miatt sehol nem szokás új nevet adni ugyanannak a készüléknek. Rajtad kívül senki nem nevezte új modellnek a frissített készüléket.
Azt csak te írtad. hogy jönnek az új modellek és ezért a régit leárazzák és ez szerinted teljesen rendben van.
Ha nem érted, hogy mi a felháborító a cég hozzáállásával, üzletpolitikájával és a betartott ígéreteivel, akkor felesleges ezt az írást is olvasnod.

Gabo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: Gabo »

Kis írta:
2022.11.27., vas. 20:41

Nem tartom kizártnak, hogy lesznek egyéb kisebb frissítések is, de a 8K-s hdmi panel lesz a jelentősebb fő darab, amit kiemelnek. Volt a múltban is hasonló frissítés...
Tehát akkor a problémád annyi, hogy nem másnak fogják hívni, pl. XMC2->XMC3?
Korábban felmerült már itt, hogy az Emo procik elérték a belső korlátukat, ezért került pl. a Dirac is egy külső egységbe. Ezt nyilván nem lehet most még tovább fejleszteni, ezért fogják a teljes belsőt cserélni (a proci részt, ami a szoftvert futtatja). Szerintem ez elég komoly frissítés. A többit nem feltétlen kell, és megvan a lehetőség, hogy cseréld anélkül, hogy eladnád az egészet. Szerintem az ötlet jó. A kivitelezés más kérdés. Gondolom az XMC1-be nem fért volna bele az atmos, ennyi.
Engem pl. zavart korábban, hogy a meglevő Denon x7200 nem működött az audyssey app-al. És nem volt upgrade lehetőség sem, csak az egész eladása. Gondolom nem azért nem működött vele, mert hagyták a francba (több évvel az utód megjelenése után is jött rá FW frissítés), hanem mert nem volt megoldható, más hardver kellett hozzá.

A frissítésről info, a végén, hogy lesz még:
Release Notes for FW v 3.1

- Enhanced stability and reliability for HDMI switching.
- Enhanced stability and reliability when switching audio decoding formats.
- Improved consistency and reliability of HDMI-CEC support.
- Significant improvements in overall system stability.
(Reducing or eliminating sluggish behavior and system lockups.)
- Numerous minor bug fixes.

Coming In A Pending Future Firmware Update

- Enhanced ARC (eARC) support for units that have the appropriate HDMI hardware.

És de, van XMC2-öm. Voltak bugok, talán most is vannak, több, mint más procikban. De a V2.3-tól nálam ritkán jöttek elő, nem akadtam meg rajtuk. Igaz, én nem vagyok ARC meg CEC használó, ezek nálam off-ban vannak. A dirac dlbc hiányzik, de ez amúgy se kerülne bele szerintem, mert itt is hardver korlátok lehetnek.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 921

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Aki ennyi éven keresztül ígérget és nem tarja be :smile51: szóval emo mehet levesbe… :smile33:
"Az igazi barát szemből támad."

Kis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: Kis »

Gabo írta:
2022.11.27., vas. 19:04
Én azt olvastam az Emo fórumon (most nem találom), hogy az új procikban 10x gyorsabb CPU lesz, és web-bázisú lesz a kezelhetőség, így telefon/tabletről is menni fog. Ez új belsőt feltételez. Nem csak a HDMI panel fog változni.
Amúgy megjelent a 3.1 FW, ami egész jónak tűnik. És lesz további frissítés is a régiekhez, ezt is írták.
Nincs probléma azzal, ha útálod az Emotiva-t, csak ne indulatból írkálj!
[/quote]

Nem tartom kizártnak, hogy lesznek egyéb kisebb frissítések is, de a 8K-s hdmi panel lesz a jelentősebb fő darab, amit kiemelnek. Volt a múltban is hasonló frissítés a régebbi procinál és ott sem nevezték új modellnek, csak upgrade-nek, ahogy most is nevezik és ott sem változott a típus neve. Felesleges ezt tovább ragozni, fogad el.
Az, hogy a 4k-s verziókra is lesz továbbra is támogatás, az nagyon meglepne, mert eddig sem volt az a gyakorlat, hogy a fizetős frissített és a nem frissített típust majd ugyanúgy támogassák. (annyira nem hülyék)
Gondolom nem tapasztalatból írsz és nem vagy Emotiva tulaj. Ha ismernéd a cég éveken keresztüli folyamatos ígérgetéséit, amik csak részben, vagy soha nem teljesültek, akkor nem védenéd őket a jól ismert tények ellenére. Éveken keresztül én is vártam sok sok ígért frissítésre, ami szépen köddé vált. Most is van a családban Emotiva proci, méghozzá a drágábbik változat és mióta megvan nem mondom, hogy nincs mosoly, de nem mindig őszinte. Vannak vele bajok és direkt nem írok pontos típust. A múltbéli és a jelenlegi tapasztalatok miatt mi mást lehetne írni, mint hogy szánalmas amit a cég művel. Ha olvasod az emotiva fórumot, akkor nem is kell keresni az okokat.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”