Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Moziszoba építés
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Moziszoba építés
Kifejezetten jó választás volt a moziszoba színe.A Barna árnyalatai vetítés szempontjából nagyon jók...
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Díszek,kiegészítők,ami mind a filmekkel,a mozi feelingel kapcsolatos.Ezek is hangulatosak.A párnákat pl elfogadnám szívesen.
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
A kőburkolatok is nagyon szépek akár a vászon körül is.Felrakásuk lehet kihívás azoknak akik maguk szeretnek mindent megcsinálni,de kivitelezhető.Otthonos,stílusos,meleg és szép...
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Nem kellene hanyagolni a topikot. Nézelődök és próbálom csokorba gyűjteni azokat amik még kellenek egy jó moziszoba megépítéséhez. Képeket is szeretnék mert azok kifejezőbbek,ötleteket is lehet meríteni belőlük,mondjuk a berendezések,bútorok kiegészítők stb megvételéhez...
Ime,egy moziszoba melyről lehet már van az AVX-en kép valahol,de mivel ez a mozis topik,így itt a helyük... Legtöbb embernek akinek nincs lehetőség külön moziszobára,csak a nappaliból tud leválasztani a hobbijának egy részt,arra ezek a képek jó példát nyújtanak.Megosztó lehet mert nem vagyunk egyformák,így van akinek tetszik,van akinek nem. De mindenképp ötletes és diszkrét,ha a függönyt elhúzzuk,így az asszony is nagyobb kedvel megy bele,egy ilyen szoba kivitelezésében,megvalósításában.
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Elfelejtettem írni,hogy rugalmas anyag tehát feszíthető.Feketében tudok róla,de lehetséges hogy kapható más színben is. A hangelnyelő elemek felszerelésével azért vigyázni kell hová kerüljön,meg hogy milyen mennyiségben.Túlzásban sem jó vinni.Általában a két front hangfal mögött a falon vagy a frontoldal két oldalfalán elhelyezve a legjobb hatást nyújtják,csökkentve a rezonanciát állóhullámokat.Pl akkor tesz jó szolgálatot a front mögött,ha nem tudod előrébb helyezni a hangfalaid,közelebb vannak a falakhoz,vagy hátsó reflex nyílásúak.
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Lenne pár kérdésem ezekkel kapcsolatban. Honnan lehetne szerválni ilyen szivacsot? Számít e az elemek mérete? És végül ezzel a bársony anyaggal kapcsolatban vajon ez átengedi a levegőt, nem túl sűrű, kapható több színben?
Én is ilyen elemeket akarok csinálni a nappaliba és gondoltam előbb kérdezek.
Szia!
Nyugodt lehetsz,az elasztikus bársonyt a ruhaiparban használják,tehát légáteresztő.Én szabóságnál vettem és ott is ajánlották.Mikor mondtam mire kell,az eladó csak figyelt mint Zoli a lavórban,( ) de teljesen egyetértett és azt mondta ha szivacsot vonok be vele nem kell félni attól,hogy nem szellőzik majd alatta...
Hangszigetelő anyagokról találsz egy rakás linket az első oldalakon is! Árakkal együtt!
Moziszoba építés
Ez a saját home-made megoldásaim, 40kg/m3 habszivacsból, légréssel.
Lenne pár kérdésem ezekkel kapcsolatban. Honnan lehetne szerválni ilyen szivacsot? Számít e az elemek mérete? És végül ezzel a bársony anyaggal kapcsolatban vajon ez átengedi a levegőt, nem túl sűrű, kapható több színben?
Én is ilyen elemeket akarok csinálni a nappaliba és gondoltam előbb kérdezek.
Epson TW-9300, Screenline Othello 110" motoros vászon, LG Oled65C9, Audiquest Niagara 3000, Bryston 4B Cubed, Bryston BP-17 Cubed, Bryston BDA-3.14, PMC Twenty 26i,PMC Twenty 22i , HTPC, Synology 1618
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Ez a fajta túlzás,kicsit olyan mint pápának a "szerszám".... ...van,de minek...
Jó szöveg violin! Igen én is túlzásnak vélem,szerintem az alábbi hozzászólásokban a star trek moziszoba minden tekintetben jobb.Ízléses,igazi mozi hangulatot áraszt,a kényelem és a minőség ugyanúgy megvan. Kell ettől több?
Moziszoba építés
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
Moziszoba építés
Nem bízta a véletlenre a figura, de ez már számomra átlépte a túlzás határát.
Vagy csak savanyú a szőlő
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Moziszoba építés
Nem bízta a véletlenre a figura, de ez már számomra átlépte a túlzás határát.
Vagy csak savanyú a szőlő
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
Moziszoba építés
Biztos Bi-wiring
Na ja... ...vagy inkább tri...quattro...penta...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Moziszoba építés
Hova a fenébe használt el 30km kábelt....
Biztos Bi-wiring
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Ha megnézed hogy a helyiség 16,5 méter×6,5 méter nem csodálom ha sok kábel kellett.Bár furán hangzik a 30km,de a világítás,az automatizálás hangrendszer,erősítők,stb körben a szobában simán eltűnik az a mennyiség.
Moziszoba építés
"Nem az én házam a legjobb – már ami az otthoni mozizást illeti - de sok kereskedelmi filmszínházat fölöz"
Idézet a Start Trek moziszobából...
Azért nem piskóta a tulaj.12000Watt,4db 18"-os sub,egyenként McIntosh erősítők,12 csatis Lexicon proci,30.000méter kábelezés,teljes automatizálás,rendszervezérlés,stb...
Még szerény is volt a fentebbi véleményével,szerintem egy kereskedelmi mozira csak a méretek miatt (rengeteg kábel pl.)kell szánni hasonló elektornikára és berendezésre.Szoba körülmények között ez igen csak durva.
Na, ez az igazán durva szett otthonra. 1,1 milliárdba van átszámítva a cucc...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Moziszoba építés
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
"Nem az én házam a legjobb – már ami az otthoni mozizást illeti - de sok kereskedelmi filmszínházat fölöz"
Idézet a Start Trek moziszobából...
Azért nem piskóta a tulaj.12000Watt,4db 18"-os sub,egyenként McIntosh erősítők,12 csatis Lexicon proci,30.000méter kábelezés,teljes automatizálás,rendszervezérlés,stb...
Még szerény is volt a fentebbi véleményével,szerintem egy kereskedelmi mozira csak a méretek miatt (rengeteg kábel pl.)kell szánni hasonló elektornikára és berendezésre.Szoba körülmények között ez igen csak durva.
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Úgy látom, hogy Black Diamond vászonra vetít, és azt nem zavarja a világos fal szín. De így nekem sem tetszik a desing, olyan mit egy korház, vagy egy ravatalozó.
Tényleg eszembe sem jutott,de valóban egy ravatalozóhoz hasonlít,akármilyen is a vászon.A székek is olyan "fapadosak".