Köszönöm! Bár nem tudom, hogy itt hozzá fogok e jutni, mert tegnap pár nálam okosabb barátom nem járt sikerrel, de bízunk benne!
A linket lehetett volna nem ennyire flegymára venni!!!
Köszönöm! Bár nem tudom, hogy itt hozzá fogok e jutni, mert tegnap pár nálam okosabb barátom nem járt sikerrel, de bízunk benne!
Valahol meg kell állni, meg kell elégedni az adott, rendelkezésre álló technikával és élvezni kell a filmeket és zenéket. Az állandó "technologizálás" ugyanolyan függőséget tud okozni, mint az alkohol meg a kábítószer. Hiába veszed meg a 2 milliós erősítőt, utána egy héttel azt olvasod, hogy a 4M Ft-os ebben vagy abban sokkal jobb...
Én is inkább az A51 végfokkal szemezek, csak a 2 milliós ára, ami miatt hezitálok. Mivel csak rendelésre beszerezhető, így nincs lehetőség kipróbálásra, meghallgatásra, de paraméterei és a teszteket, véleményeket olvasva én is nagyon jó végfoknak gondolom.DeLorean írta: ↑2022.02.25., pén. 18:28Használtam régebben A51 végfokot és A52 végfokom is volt (nem +).denon-x4100 írta: ↑2022.02.25., pén. 15:03Sziasztok!
Kérdésem, van valakinek tapasztalata a Parasound A51 vagy A52+ végerősítőkről?
Az A51 nagyon ritka jószág, elképesztően erős és dinamikus végfok.
Csak ajánlani tudom. THXULTRA2 minősítés nem véletlen.
Az A52+ újabb kiadás, kisebb a teljesítménye, THX minősítése sincs már, de teljesítményre elég lehet azért bőven.
Ha van lehetőséged kipróbálni, azért az A51 más kategória.
![]()
Impedanciát akkor állítasz. ha tönkre akarod tenni a cuccaidat. Minden más esetben nem piszkálod, hagyod az alapértelmezett 8 Ohm-n.
Közben ez meglett, használatban megtaláltam, hogy az info gomb nyomkodasaval lehet váltani elvileg.bigwinnie írta: ↑2022.02.19., szomb. 11:32Tegnap megjött a Németországban rendelt Yamaha RX-V583 erősítőm. Minden szuper, csak az lenne a kérdésem, hogy nem lehet azt beállítani, hogy lejátszás közben a kijelzőn ne a forrás nevét írja nagyban, hanem az aktív hangformatumot? Az előző, Denon erősítőm azt írta ki. Yamaha tulajok biztosan tudnak ebben segíteni. Köszönöm.
Az alsó grafikon kb. 120 dB átfogást mutat. A javasolt ennek kb a fele, de inkább 50 dB.
A két grafikonnak teljesen más az átfogása. Így nehéz érdemi összehasonlítást végeznireinerz írta: ↑2022.02.15., kedd 09:51Audyssey Multieq-X dual sub egyengetés. Látszik az első képen a mostani elrendezésem alapján két sub görbéje. Illetve a második képen a Multieq-X végeredménye. Majdnem tökéletes. Mivel van lehetőségem PEQ-ra ezért ma még finomítom egy kicsit mert most már megtehetem. Multieq-X kalibrálás után azért előfordulhat hogy a subok távolságával játszani kell.
Két sub audyssey off:
SUB 1-2 NO AUDY.jpg
Audyssey on:
SUB1+2 AUDY.jpg
A lecsengési időd nem változott, csak a mobilapp mér ennyire rosszul.
Akkor sok értelme nem volt oda menni. Jellemző a cégre, hogy felkészületlenek és lekezelően viselkednek a vásárlókkal. Sajnálatos, hogy ők forgalmazzák az Arcam-ot, sok vevőt eltántorítanak a márkától.korbendallas2 írta: ↑2022.02.10., csüt. 14:02Házimozi studióba Snell Sanyi körbevezetett megmutatta a szobákat sajnos egyik rendszert sem tudtam meghallgatni