"Így akartam, hogy a táblázat is benne legyen, mert nekem is ezek a mérések jöttek ki. Akkor akinek meg kell, attól jöhet a bocsánat kérés!"
Nem értem miért kellene bocsánatot kérnem?
Azért mert erősen megkérdőjelezhető egy általad hirdetett 172 vetített üzemürás
Sony VW790 műszaki állapota a 8000:1 körüli ON/OFF kontraszt értékkel? Most vagy te nem tudsz mérni és kalibrálni vagy
Ekki Schmitt(Der VW790 erreichte kalibriert über 10,000:1, bei nativer Farbtemperatur sogar 12000:1) és az
AVSforumos felhasználók mérései hiteltelenek? (10-13000:1 ON/OFF amit mértek)
http://cine4home.de/es-tut-sich-was-neu ... xrd-serie/
Másrészt itt van a jópár Sony VW7000 ON/OFF kontraszt értéke 6000:1 körül de inkább kalibráltan alatta teljesített az élességi problémárol ne is beszéljünk. A topikodban mérésekből kiolvasható abszolút fekete szint körüli RGB nyitásokról a 0%-os fekete X,Y tengelyen való elhelyezkedése számost 4K sony típusnál. Ezeknek a gépeknek színtén egytől egyig 10000:1 On/Off kontraszt érték felett illene teljesíteni de inkább 12000:1 közelében!
Természetesen kivéve ha a méréseid nem helytállók (Bár Zozi is ezt mérte) illetve a gépek hibásak, amit itt mindenki tud ,hogy te még 12év alatt ilyet nem láttál.
Szerinted ezekkel az általad is mért értékekkel ezek a géptípusok hibátlannak számítanak?
Én teljesen tisztában vagyok veled ellentétben a Sony XSRD vetítőt működésével, hogy mi, miért, miképpen alakul a fényútban és mi által tárja a végfelhasználó elé. De beszélhetnénk JVC, Epson vagy akármelyik DLP projektorról is! A számtalan nálam járt Sony 4k modell, teljes belső és fényút tístítást, illetve előtte utánna mérést most nem is hozom ide fel, bár megtapasztalásáról tudna mesélni kis hazánk egyik profi munkát végző kalibrátor is.
Tedd mellé a méréseidet a táblázatban pirossal jelölt, kalibrált hitelesnek mondható mérések mellé.
-

- Névtelen.jpg (84.16 KiB) Megtekintve 2172 alkalommal
-
Vitassuk meg a témát én benne vagyok! Viszont olyan válaszokat tőled, hogy
beteg vagyok,
képzelődök,
öcsi..stb nem fogadok el!