Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ceci(L)Nema

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Robertó77 »

Cecil!

Hiába várjuk a képeket és a beszámolót az új rendszerről?

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 618

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Morph »

Ha gondolod szívesen látlak jövő hét folyamán ha meg akarod hallgatni őket.
Nem véletlen az erősítő panel hasonlóság, sokáig a BK gyártotta a REL szubokat! A T szériától gyárt magának a REL.

Nagyon megköszönném ,mert akkor én is elindulnék ebben az irányban...
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

Muszklismick
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Muszklismick »

A REL B és R sorozatban lévő 30-as sugárzó is BK sugárzó - AD12-300SB
Persze amikor ebben gondolkodtam nem tudtam kinyomozni.

Vendég

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Üdv!!
Mennyire szólnak nagyot ezek a BK dobozok??meghajtottad már őket
Én a 400 asokat nézegetem ,mert félek hogy nem elég erős egy ilyen.Tetszik ,hogy hasonló a Relekhez a hátuljuk.

Ha gondolod szívesen látlak jövő hét folyamán ha meg akarod hallgatni őket.
Nem véletlen az erősítő panel hasonlóság, sokáig a BK gyártotta a REL szubokat! A T szériától gyárt magának a REL.

Vendég

Ceci(L)Nema

Köszönöm a választ Bandi!

Hát igen elég átmeneti még az elhelyezés amíg az új hangfalszett és szekrény meg nem jön (ha minden jól megy hétvégén elnyeri "végleges" formáját a Cecilnema!
Én már most nagyon meg vagyok velük elégedve (egyenlőre csak a speakon bekötéssel használtam és nagyon bejáratós még), azért egy normális kébelezést még fog kapni.
A Rel T1-et ami volt simán lepipálják, és az áruk is nagyon kedvező volt.
Nálam bőven elég így a 23nm nappaliban a 2db kisebb, minit Bandi is említette így is le tudja bontani a bútorzatot, pedig fel sincs tekerve a hangerő
Összeszerelési minőség (fényezés, illesztések) szerintem nagyon rendben van!

Amíg Cecil kóma, visszatér a wellneszezésből ;

A héten belefülelhettem az erősen alakuló rendszerbe. A vendég Fókák érdekeltek, amíg meg nem jön a végleges szett.

Eléggé béta még az elhelyezés és még bőven járódnak, de már most nem volt rossz zenén kiegészítve a 807-eseket.
Mozin még erősen alakul az elhelyezés miatt, még 1:0 a meccs állása;  dupla BK vs többi bútorzat , de nem rossz, ennyi pénzért meg főleg.

Nekem tök ismeretlen volt a márka, bár az erős hasonlóságot papíron is észrevenni a REL-el. 

-

Kíváncsi leszek ha összeáll és csőre töltve kész az új szett és az új elhelyezési felállásban milyen lesz a Cecil Cinema  .

Bár szép nagy bejáratási fába vágtad a fejszédet Viktor, így hogy minden novicsentó lesz .

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: batman98 »

Üdv!!
Én a 400 asokat nézegetem ,mert félek hogy nem elég erős egy ilyen.Tetszik ,hogy hasonló a Relekhez a hátuljuk.

Amíg Cecil kóma, visszatér a wellneszezésből ;

A héten belefülelhettem az erősen alakuló rendszerbe. A vendég Fókák érdekeltek, amíg meg nem jön a végleges szett.

Eléggé béta még az elhelyezés és még bőven járódnak, de már most nem volt rossz zenén kiegészítve a 807-eseket.
Mozin még erősen alakul az elhelyezés miatt, még 1:0 a meccs állása;  dupla BK vs többi bútorzat , de nem rossz, ennyi pénzért meg főleg.

Nekem tök ismeretlen volt a márka, bár az erős hasonlóságot papíron is észrevenni a REL-el. 

-

Kíváncsi leszek ha összeáll és csőre töltve kész az új szett és az új elhelyezési felállásban milyen lesz a Cecil Cinema  .

Bár szép nagy bejáratási fába vágtad a fejszédet Viktor, így hogy minden novicsentó lesz .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 618

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Morph »

Üdv!!

Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Átmenetileg én is "Focalos" lettem!

Mivel elköltözött a Polk rendszer, az újra pedig még várni kell egy picit, Antz fórumtárs jóvoltából a hangfaltalan időt áthidalva vendégeskedik nálam egy pár Focal 807 monitorsugárzó!

Kérem az elhelyezést nem kritizálni, átmeneti dologról van szó!

Mindenesetre így a subokkal megtámogatva (nekem a 807-ből pont a mélytartomány hiányzott korábbi meghallgatások során) akár még HM rendszerben is el tudnám viselni frontszekciónak, zenére meg egyenesen jobb (anno amikor volt szerencsém meghallgati ua. rendszerben a 816 álló frontok mellett, akkor is ez volt a véleményem).

Nagyon jól látod, illetve hallod a dolgot. Mindig roppant jót mosolygok, mikor a hirdetésekben őrjítő mélyekről számolnak be. Nincs szó arról, h ne lenne kiváló doboz, de 50Hz méllyel inkább feszes ropogósnak nevezném amit magában produkál. Egy komolyabb Jazz, és egyéb zenékhez elegendő. Na de pinceméllyel operáló Hipp-hopp, vagy kemény DJ-nél elvérzik az összes ilyen doboz. Ugyanez a véleményem az állókról is, egyszerűen amit komolyabb zenékhez hangoltak, azok nem állják meg a laza műfajokban a helyüket. Persze ez fordítva is igaz, én személy szerint még nem hallottam olyan márkát ami minden műfajban tökéletesen megállná a helyét.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Ceci(L)Nema

Remélem a héten még nálad lesznek ...
...a szubok is .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362

Vendég

Ceci(L)Nema

Átmenetileg én is "Focalos" lettem!

Mivel elköltözött a Polk rendszer, az újra pedig még várni kell egy picit, Antz fórumtárs jóvoltából a hangfaltalan időt áthidalva vendégeskedik nálam egy pár Focal 807 monitorsugárzó!

Kérem az elhelyezést nem kritizálni, átmeneti dologról van szó!

Mindenesetre így a subokkal megtámogatva (nekem a 807-ből pont a mélytartomány hiányzott korábbi meghallgatások során) akár még HM rendszerben is el tudnám viselni frontszekciónak, zenére meg egyenesen jobb (anno amikor volt szerencsém meghallgati ua. rendszerben a 816 álló frontok mellett, akkor is ez volt a véleményem).
Mondom mind ezt annak ellenére, hogy mind a Focalok mind a subok még igen bejáratósak, alig van bennük pár óra.

Egyébként a Focalok eladóak, lehet jönni vásárlási szándékkal hozzám is most meghallgatásra!

Íme néhány képi anyag is:

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Ceci(L)Nema

Érkezett ma 2 doboz...   :)  :)

.

ez volt benne...

És részvétem a szomszédoknak .

Promethus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 66

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Promethus »

30as subok? zártak jól látom? valóban jól néznek ki! Sok örömet hozzájuk!
Peerless XLS10 25cm tányér Toroid trafós végfokkal.
275W nem tűnik annyira soknak..csak ez a leadott folyamatos teljesítményt kell érteni.

Azé is kíváncsi vagyok rá. 1db mit tudhat? Nemhogy kettő?

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2204

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Fish »

30as subok? zártak jól látom? valóban jól néznek ki! Sok örömet hozzájuk!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Vendég

Ceci(L)Nema

Sajnos a tesztelés/bejáratás még várat magára...
Ma is csak kicsomagoltam, és bekötöttem gyorsba, hogy minden rendben van-e, de már megint a dobozában pihennek. Azért a kezdetek is bíztatóak voltak!
A kidolgozásba, felületkezelésbe nem lehet bele kötni, percíz szép munka.
Akkor tudom majd élesbe bekötni őket, ha kész az új szekrény ami mellett elférnek és itt vannak az új.......

Egyébként baromi gyorsan itt volt, múlt hét szerdán rendeltem meg! és a szállítással is rendben volt minden! pedig Angliából jött.

norbee48
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: norbee48 »

Gratula Viktor!
Optikailag nagyon jól néznek ki!!
Kíváncsi vagyok mit tudnak!?
Ha esetleg nem jönne(k) be, akkor féláron szívesen átveszem
Aavik - Borresen - Ansuz

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2942

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: earforce »

ez volt benne...
Bitang! 
Sosem hallottam még erről a márkáról...nagyon érdekelne, hogy milyen a REL-hez képest. Ha lesz egy kis időd hallgatózni megírhatnád milyen.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

Vendég

Ceci(L)Nema

szép kis kocka

egyszer már tényleg elkell mennem hozzád és megnézni/hallgatni ezt a sok változást
mert valrozott 1-2 dolog amióta elhoztam a Pioneer-t

Vendég

Ceci(L)Nema

Illetve ezek!

Vendég

Ceci(L)Nema

ez volt benne...

Vendég

Ceci(L)Nema

Érkezett ma 2 doboz...   :)  :)

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Ceci(L)Nema

Jönnek mennek itt a cuccok rapid sebességben , visszakettő padlógáz felfele okosan.

Nem lesz piskóta ha bezárul a fejlesztési kör  . Nincs is olyan messze a hó vége... Ott vagyunk már? .

Vendég

Ceci(L)Nema

Nem veletlenul bovitik paksot...

Vendég

Ceci(L)Nema

Köszi Rozi a dícsérő szavakat!
Nagy változások vannak, majd ha minden összeáll részletesen beszámolok azokról is!

A procit + végfokot is egy kedves fórumtárstól (Szalaipisti) vásároltam, mint anno az UMC200-at, amit beszámolt a PT-7030-ba.
A végfokot meg külön nekem vadászta le Amerikából, már ott is fehér holló, főleg a bontatlan darab! Jó sokat kellett várni rá (kb 2 hónap) mire ide ért, de megérte!!!

Vigyázz mert a látogatással szavadon foglak!

Lassan jöhetnél nyaralni ide haza is és minden napra lenne egy jó kis programod mire végiglátogatod/hallgatod a rendszereinket!

Házi Rozi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 859

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Házi Rozi »

Ha összeáll a rendszer, akkor benézek most már én is!!
Ezzé még én is lehet hogy veszek egy repjegyet...

Lenni én kici Cunami-Cinema Cizellált Císztemem:

Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB

Házi Rozi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 859

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Házi Rozi »

Uhhhh Ceckó-tesó... Te aztán nem kispályázol! Huuu micsoda betyáros atomerōmūvek... Mire készülsz? Átveszed az irányítást a Föld felett?

Teljes szívembō' gratulálok! Már csak azzé' is, me' eléggé belopta magát ez a Sej-bumm márka a szívembe. Ha nem nagy titok (ne legyen), akkor elárulod, hogy hol lehet beszerezni ezeket a birodalmi rombolókat?

A csóri 7020-as úgy nézki a 7030-hoz viszonyítva, mintha egy slim bluréj pléjer lenne...

Lenni én kici Cunami-Cinema Cizellált Císztemem:

Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”