Nem tudom.
Comedy Centralos játékban lehetett nyerni felvételen részvételt, aki volt ilyenen, talán tudna nyilatkozni.
Itt egy videó egy felvételről (angol):
https://www.youtube.com/watch?v=pEKm54STV2Q
(Én se néztem végig, csak átpörgettem.)
Nem tudom.

Oh, ezt nem tudtam. De vajon ingyen volt a fű a közönségnek, hogy minden apróságra hangosan röhögnek? vagy felmutatják nekik a táblát, hogy "most tessék röhögni"?
Pedig, azon régivágású sorozatok közé tartozik, amit ÉLŐ KÖZÖNSÉG előtt vettek fel.

Én is pár napja nekikezdtem, de sajnos számomra az első évad első részével ért véget. Utálom, amikor helyettem röhögnek egy sorozatban

Hát pedig én is azt olvastam, hogy a Disney a lapstévések miatt csinálja ezeket a dinamikátlan hangkeveréseket.Hiccusz írta: ↑2019.06.28., pén. 11:53Akkor a nagy többség véletlenül lett jó? UgyammáááQuetz írta: ↑2019.06.27., csüt. 22:24Lapos TV-re és soundbarokra optimalizálnak. A hobbista házimozisok, akik referencia hangminőséget tudnak produkálni otthon, szinte számba se vehető tétel a többi vásárló mellett.terminátor76 írta: ↑2019.06.27., csüt. 08:56Vajon mért ilyen gyenge minőségűek a Disney hangkeverések az elmúlt pár évben? Komolyan érdekelne. Nem hiszem, hogy ott mindenki botfülű lenne.![]()
![]()
Akkor a nagy többség véletlenül lett jó? UgyammáááQuetz írta: ↑2019.06.27., csüt. 22:24Lapos TV-re és soundbarokra optimalizálnak. A hobbista házimozisok, akik referencia hangminőséget tudnak produkálni otthon, szinte számba se vehető tétel a többi vásárló mellett.terminátor76 írta: ↑2019.06.27., csüt. 08:56Vajon mért ilyen gyenge minőségűek a Disney hangkeverések az elmúlt pár évben? Komolyan érdekelne. Nem hiszem, hogy ott mindenki botfülű lenne.![]()

Korrekció: HDR10+ nem lesz a lemezen. Sima HDR10 igen.Hiccusz írta: ↑2019.06.27., csüt. 08:21Bosszúállók: Végjáték
Annak ellenére, hogy július 30-án Dolby Vision-nel fogják elérhetővé tenni a streaminget, sőt, a filmet kizárólag IMAX kamerákkal forgatták, az augusztus 13-i UHD kék rája lemez premieren sem HDR10, sem IMAX képarány nem lesz. Ha ezek után még ráadásul a Dolby Atmos hangja is ugyanolyan tré lesz, mint sok, korábban megjelent Disney produkció hangja, akkor a fanok lebontják Floridában cinderella kastélyát, az tuti.

Lapos TV-re és soundbarokra optimalizálnak. A hobbista házimozisok, akik referencia hangminőséget tudnak produkálni otthon, szinte számba se vehető tétel a többi vásárló mellett.terminátor76 írta: ↑2019.06.27., csüt. 08:56Vajon mért ilyen gyenge minőségűek a Disney hangkeverések az elmúlt pár évben? Komolyan érdekelne. Nem hiszem, hogy ott mindenki botfülű lenne.![]()

Idézet a cikkből:bitrograde írta: ↑2019.06.27., csüt. 15:00Írtam már egy kicsit róla, de egyre többet jön elő: a TV aranykora tart még, de a streamingének lassan vége a Guardian elemzése szerint is.
Nos igen, nekem már három film-streaming előfizetésem van (és még két zenestreaming), és már ezt is sokallom; majdnem tutibiztos, hogy többre már nem fogok előfizetni; ezzel a "minden kiadó saját streaming szolgáltatást akar" megint csak azt érik el, hogy a torrentezést bátorítják, és a steaming piacot szétverik. Vagy vissza az előfizetésesről a pay-per-view modellre, a mainál sokkal normálisabb árakon.And this sucks. Watching television is about to get very, very expensive. There will be a point where viewers are going to hit their tolerance for monthly subscriptions – I may be able to manage one more service, but only if I unsubscribe from an existing platform – meaning that TV will become more elitist, tiered and fragmented than it already is.

BosszúállókMGMART írta: ↑2019.06.21., pén. 19:45A magyar "Bossúállók":
https://index.hu/kultur/2019/06/20/nagy ... zervezete/

Ez egy rendkívül jó meglátás!

Az 5. rész végén több információt is kiírnak, köztük a 3 búvár is szóba kerül:Aszpirin írta: ↑2019.06.19., szer. 10:02A hősnarratívára jó példa ez is, de a filmre ez most nem igazán releváns, mert ott (tudtommal) nincs szó arról, hogy a búvárok meghaltak volna. Kijönnek épen, ünneplik őket, és ezzel (emlékeim szerint) véget is ér a szereplésük.bitrograde írta: ↑2019.06.19., szer. 09:50Akkor még egyszer, utoljára a csernobili hősnarratíváról.
A cikk is annyit említ, hogy "A legenda szerint mindhárman tudatosan mentek a biztos halálba, hogy megmentsék a Szovjetunió és Európa legnagyobb részét a radioaktív sivataggá válástól". Nos, ez a legenda a sorozatban nem kapott helyet. A tudatosság sincs kiemelve.

A hősnarratívára jó példa ez is, de a filmre ez most nem igazán releváns, mert ott (tudtommal) nincs szó arról, hogy a búvárok meghaltak volna. Kijönnek épen, ünneplik őket, és ezzel (emlékeim szerint) véget is ér a szereplésük.bitrograde írta: ↑2019.06.19., szer. 09:50Akkor még egyszer, utoljára a csernobili hősnarratíváról.