Még van 3 rész a 2.evadbol.
Asszony rákapott, minden este 2 részt megnéztünk, volt amikor 3at is.
Nekem néhol a 24re emlékeztet, igaz az mondjuk jobb volt.
Itt is vannak azért fordulatok, de eddig nem olyanok mint a 24ben.

A Blacklist tényleg jó, most fut a 8. évad, én is mindenképp ajánlanám-bár szerintem kissé odébb van a Homeland néha enyhén nyomasztó hangulatától.(Mindamellett nem fárad el, mint a Homeland a végére).ZolaBA írta: ↑2021.04.05., hétf. 07:39
Ha már Netflix... két ajánlás tőlem is (bocs ha valami volt már).
1.) Feketelista (sorozat): izgalmas, fordulatos. Akinek a 24/Homeland jelleg tetszik érdemes ránézni.
2.) A Ki***tt világ vége (sorozat, de 2 nap alatt le lehet tolni): Ez megosztó lehet. Jófajta sötét humor, egy romantikus szálon.

Az Eurovision igazi családi matiné, jó szívvel ajánlható.

Bírom ezt a rendezőt, mind a kettő korábbi filmje bejött, főleg a naturalisztikus ábrázolás miatt isnemduma írta: ↑2021.04.04., vas. 20:41
Ez viszont tuti szerintem. Szintén Gibson. Lehet már ajánlotta valaki: Dragged Across Concrete
https://www.imdb.com/title/tt6491178/?ref_=nv_sr_srsg_0

Pedig szerintem jó. :)

Igazad van!
A Last Dance egy remek propagandafilm Jordanről.
Engem is hidegen hagy az F1, de ez a sorozat nagyon érdekes szerintem, teljesen más aspektusokat láthatunk itt. és ami nekem feltűnt, az a képminőség. ritkán látok ennyire jót magamnál (szerintem :) ).DeLorean írta: ↑2021.03.29., hétf. 16:27A másik szintén Netflix-es Formula 1.
Ennek most nézzük a harmadik évadját a családdal, a Netfix-en is éppen a legnépszerűbb sorozat.
Nekem a Forma1 unalmas, a pilóták sem tűntek nagyon érdekesnek. Senna és Prost küzdelmeit még néha néztem, de a maiakat nem. Hát ez a sorozat is nagyon jól elkészített, a kis csapatokat is bemutatja, a pilótákat. Néha vicces, néha drámai, néha izgalmas - nagyon jó!

A világ egyik legismertebb és legkedveltebb sztárjaként nem lehet egyszerű elkerülni a nagyképűséget, de neki szerintem sikerült.

És milyen jó kis hifi szólt a buli közbenLemmy9.1 írta: ↑2021.03.17., szer. 20:59Remek skandináv gyöngyszem ismét. Nem iszok alkoholt, és ezek után sem fogok. :) Na jó, max 0.05-ig.![]()
Remek skandináv gyöngyszem ismét. Nem iszok alkoholt, és ezek után sem fogok. :) Na jó, max 0.05-ig.Alex_Aston írta: ↑2021.02.26., pén. 23:55Sort is kerítettem rá, tényleg fasza kis film.SSDWOB írta: ↑2021.02.24., szer. 21:52Kimondottan tetszett! Csak ajánlani tudom!Alex_Aston írta: ↑2021.02.24., szer. 20:35Ezt látta már valaki? Jó imdb értékelés, jó kritikák.
Még egy kört mindenkinek
https://www.google.com/amp/s/port.hu/ad ... 220296/amp

Hasonlót írnak mindenhol a filmről, de nosztalgia miatt biztos meg fogom nézni.scaurus írta: ↑2021.03.13., szomb. 11:34Coming 2 America
https://m.imdb.com/title/tt6802400/
Színtiszta nosztalgia, nem több, nem kevesebb.
Rengeteg eredeti szereplő visszatér (még a rózsaszóró lányokat alakító színésznők közül is), érdemes a stáblistát böngészni!
Továbbá felbukkan Morgan Freeman, Salt-N-Pepa, és még mások.
Viszont nem tér vissza pl. Patrice (a húg), Daryll (a volt udvarló), a háziúr, a hajat vágató fiú (Cuba Gooding Jr.), a rabló (Samuel L. Jackson).
A cselekmény teljesen értelme(zhete)tlen, az új karakterek sem lesznek emlékezetesek.
Szóval, aki egy jó filmet akar látni, az csalódni fog, aki csak nosztalgiázni akar az idősebbé vált kedvenceken, azt el fogja szórakoztatni.
Én az utóbbi kategóriában vagyok.
Elérhető itthonról is az Amazonon.