Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Sziasztok!
A következő 2-3 hónapban tervezem egy új rendszer összerakását. Sajnos a házimozi-hardverekben nem vagyok nagyon otthon, ezért szeretnék Tőletek segítséget kérni az egyes elemek összeállításában.
Először a megjelenítőt szeretném kiválasztani - mindenképp fullHD-s televíziót szeretnék, eddig 2 típus keltette fel az érdeklődésem: a Pana TH-50PY700P és a Sony KDS-55A2000. Van valakinek tapasztalata ezekkel a készülékekkel kapcsolatban? (persze ezek csak az én felületes vizsgálódásaim eredményei, tehát szívesen várok egyéb alternatívákat is ebben az árkategóriában)
Előre is köszönöm szépen!
Panasonic DMR EX 87-et vennék. Jó választás? A DVB-T tuner és a 250GB csábító...
Egy időben én is kacsintgattam a DVB-T tuneres felvevő felé, aztán rájöttem, hogy digitális földi adás nincs a közelünkben sem, másra (kábelre, satra) nem jó a DVB-T tuner. Mire meg lesz ilyen adás és érdemes lesz rá költeni, már régen lecserélem a mostani felvevőt. A 250 GB HDD-t legfeljebb akkor fogom kihasználni, ha legalább 2 hétre elmegyek nyaralni, egyébként bőven elég a 160 GB is.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Panasonic DMR EX 87-et vennék. Jó választás? A DVB-T tuner és a 250GB csábító...
szerintem az 57-es is elég lehet és az ára is csábítóbb nem?
az 57-en néztem DivX-et is és dvd-t is mindkettő jónak mondható képileg , és HDMI-je is van (kábelt is adnak hozzá!)
több mint 40 EFt a különbség , a HDD max 90 GB vel nagyobb csak ez szerintem nem ér annyit !
a döntés a Te kezedben és a pénztárcádban van!
LG OLED55C8 ,Yamaha RXV-661,JBL 5.0, ,HTPC ,YettelTV ,
az 57-en néztem DivX-et is és dvd-t is mindkettő jónak mondható képileg , és HDMI-je is van (kábelt is adnak hozzá!)
több mint 40 EFt a különbség , a HDD max 90 GB vel nagyobb csak ez szerintem nem ér annyit !
A DVB-T tuner miért is? foghatsz vele 4 adót, amit eddig se néztél? Persze lehet, tévedek.
aztán a jövőben lehet hogy több adó is megjelenik! Mondjuk az lassíthatja a dolgot hogy most adta el a volt tulaj az AH-t ?!
A DVB-T tuner miért is? foghatsz vele 4 adót, amit eddig se néztél? Persze lehet, tévedek.
Üdvözlettel: Lex
Mozival 100% super föleg ha megnézed az árát egy barátom még 89900 ft-ért vette nála néztünk valami filmet örült nagy clarus dobozokkal-hát velötrázo volt még alcsony hangerön is.zenével már annyira nem tetszett,tüc-tüc-el viszont hallgatható volt.
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
Ha Denon 1705-öt keresel, akkor miért az Onkyo-t hallgatod? No, meg az nem is fekete.
Szeva,
Denonnal már hallottam.
Hétvégén meghallgatom az Onkyot is és nemcsak; több mint valószínű HK-val is és Ymahaával is meg fogom.
Amelyik legjobban tetszik, azt megveszem ..
(Csak azért Denon-t (fekete) keresek mert a többiből már van ajánlat, onky-óból és yamahából is)
Ha Denon 1705-öt keresel, akkor miért az Onkyo-t hallgatod? No, meg az nem is fekete.
Üdvözlettel: Lex
Itt miskolcon a média markt-ban 49900 ft az ONKYO tx-sr 504e akcioban.Az se rossz alternativa,abban azért csak 500w-os táp van,7.1 es erösitö,és van 1-2 direkt audiot célzo szolgáltatása.
Hahóztok;
hétvégén Media Markt lesz.
Meghallgatom az Onkyo TX-SR504-et a Dalikkal.
Kiváncsi vagyok milyen lesz.
Előzetesre nem tudtok adni egy linket ahol tesztelték az erősitőt?
Mennyit ér kb. egy Rotel RCD-970BX típusú CD-játszó?
Venni akarsz, vagy eladni?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
Mennyit ér kb. egy Rotel RCD-970BX típusú CD-játszó?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
Az a szitu hogy szerintem az én hallásom nem tud különbséget tenni a sima sztereó, és aza 5.1 es erősitő sztereója között.
Akkor vedd azt, ami tetszik külsőleg és kész.
Ok ok nem kell idegesnek lenni.
Mindenki kezdő egyszer ..... te is voltál valamikor ..... nyugiiiii
Félreértesz. Én csak egy felesleges kínlódástól akartalak megkímélni. Ha nem hallod a különbséget, akkor miért rágódsz rajta, hogy melyik legyen?
- gottfriedg
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Tényleg nem rossz alternatíva,én már csak tudom.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
Itt miskolcon a média markt-ban 49900 ft az ONKYO tx-sr 504e akcioban.Az se rossz alternativa,abban azért csak 500w-os táp van,7.1 es erösitö,és van 1-2 direkt audiot célzo szolgáltatása.
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
Az a szitu hogy szerintem az én hallásom nem tud különbséget tenni a sima sztereó, és aza 5.1 es erősitő sztereója között.
Ok ok nem kell idegesnek lenni.
Mindenki kezdő egyszer ..... te is voltál valamikor ..... nyugiiiii
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
- gottfriedg
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Én is így gondoltam,de amikor annak idején a 303-as bowersemet vettem,akkor az akkori tulaja stereo erősítővel hajtotta és én így hallgattam meg.
Mit mondjak amikor itthon hallgattam akkor már nagyon más volt AVR-el hajtva.
Stereoban kipróbáltam a yami 357-esemmel,egy marantz sr4400-al,meg egy 1705-ös denonnal.
A különbség stereoban hatalmas az ilyen kategóriájú AVR-ek és akár egy olcsóbb stereo erősítő között.
De a döntés a tiéd.
Mivel én max a háttérben zenélek [leggyakrabban] ezért nekem jó az AVR is.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
kösz szépen a segítséget.Az a szitu hogy szerintem az én hallásom nem tud különbséget tenni a sima sztereó, és aza 5.1 es erősitő sztereója között.
Mivel az 5.1 es jó mozira is akkor már 2 legyet 1 csapásra alapon legyen házimozi amivel hallgathatok sztereóban zenét is ...
Mi lenne ha egyszer meg is hallgatnád, szerintem 10 perc alatt kiderülne ha mégis
Mondanám, hogy gyere el és fülelj, de mintha messze laknál a nagyfalutól
hétvégen megyek fel pestre, hatvanban lakom. (53 km pestől)
utánaolvastam erősitőknek, elég valósziű hogy denon 1706 os lesz.
dicsérték, és jól szerepelt a tesztekben is.
az a gond feketében még nem láttam és nekem mindenképp fekete kéne.
amugy még gondolkozom a yamahán is, meg fogom hallgatni és ha tetszeni fog akkor lehet ymaha lesz.
50 től nem akarok többet adni aza erősitőre (használtan)
kösz szépen a segítséget.Az a szitu hogy szerintem az én hallásom nem tud különbséget tenni a sima sztereó, és aza 5.1 es erősitő sztereója között.
Mivel az 5.1 es jó mozira is akkor már 2 legyet 1 csapásra alapon legyen házimozi amivel hallgathatok sztereóban zenét is ...
Mi lenne ha egyszer meg is hallgatnád, szerintem 10 perc alatt kiderülne ha mégis
Mondanám, hogy gyere el és fülelj, de mintha messze laknál a nagyfalutól
Tény, ujakat nem hallottam, de mondtam azt is, hogy hallgassa meg... Ettől függetlenül, szerintem ha VALÓBAN 70% a zene, akkor én vennék a helyében egyolcsó sztereo erősítőt, akácsak egy NAD 3020-at, és a maradék pénzből (kb 200e volt a projektre szánva) így 160-180e-ből valami egész jó sztereo hangfal kihozható.
Később meg ha már lesz rá pénz, akkor lehet a mozit fokozatosan kiépíteni, egy HM erősítő, és a center+hátsók megvételével...
Ezt mindenkinek magának kell megtapasztalni/rájönni, hogy megfelel-e neki az AV erősítő hangja, vagy kell mellé/helyette egy sztereó is. A többi csak levegőbe beszélés. Segítsünk neki abban, amit kér, aztán majd kialakul benne a vélemény.
Sziasztok,
kösz szépen a segítséget.