Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Úgy tűnik, hogy a Magnavox MDV-430-asom kezdi megadni magát (szaggatnak a filmek, néha meg-megáll lejátszás közben), no meg nem ártana egy komolyabb, DTS-képes, 5.1-es hangrendszer sem. Plusz szeretném leváltani apám régi Philips hifitornyát, amit gyakorlatilag csak rádióhallgatásra használ.
Előrebocsátom, hogy nem vagyok audiofil, zenét szinte soha nem hallgatnék rajta, elsősorban DVD-filmek és DivX-XviD AVI-k, sorozatok nézésére használnám, néha képnézegetésre. A felirattámogatás is szükséges.
A dilemmám az, hogy melyik utat kövessem:
1. Vegyek egy komplett "házimozit", beépített rádiótunerrel, DivX-es DVD-lejátszóval és 5.1-es hangfalakkal. Mondjuk egy Philips HT-S5310-et. Ennek nagy előnye, hogy egyben megkapok mindent, viszont hiányzik róla néhány, később esetleg fontossá váló dolog (pl. HDMI). Nem találtam hozzá firmware-frissítést sem, nem tudom, milyen a képe, mekkorák a feliratok, stb. Van erről valakinek konkrét tapasztalata?
2. Állítsak össze különálló komponensekből egy "jövőálló" rendszert, amelynek az elemei egymástól függetlenül is cserélhetők. Pl. egy Philips DVP-5960 (19e Ft), egy belépőszintű Yamaha vagy Pioneer erősítő (Pioneer VSX-516-K/S, - de akkor még még mindig nincs hangfalrendszerem...
Milyen a te pana s52-esed?Az 25EFt hdmi-s, 1080p.
Az s33 nem hdmi-s
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
PANASONIC DVD-S33 divxHdmi-s.Jobb mint a philips?
Szerintem nem. Legalábbis nem éri meg az árkülönbözetet.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
PANASONIC DVD-S33 divx
Hdmi-s.Jobb mint a philips?
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Pio hibák(dv400):
Hibák:kicsi felirat, (szerintem senki ne firmezzen mindaddig amíg van gari, mert én már pórul jártam egyszer), divx problémák, nem eszi meg mindegyiket
Philips hibák (dvp5960):
Gagyi menü, gagyi távirányító
Ezt találtam külföldi topicocban.
Akinek már volt szerencséje ilyen Philips-szel írjon már!
a pio 400-hoz már van moddolt firmware, nagyobb betûk (divx), meg egy két dolog, a pio-nak nagyon szép és stabil a képe, a philipshez is van moddolt firm, de csak 1080i-re tud skálázni, már van az 5980-as, az már 1080p-re.
Egyébként erre vannak magyar oldalak is bôven.
Pio hibák(dv400):
Hibák:kicsi felirat, (szerintem senki ne firmezzen mindaddig amíg van gari, mert én már pórul jártam egyszer), divx problémák, nem eszi meg mindegyiket
Philips hibák (dvp5960):
Gagyi menü, gagyi távirányító
Ezt találtam külföldi topicocban.
Akinek már volt szerencséje ilyen Philips-szel írjon már!
Ja és szerintem nem érdemes öt évre előre tervezni, ki tudja, beüt abluréj ,hddvd és ezek nem játsszák le egyiket sem..........
Ezt a fullHD-t azért értelmezd át kicsit...Mert 1080P-re skálázza az 576-os dvd-t,már fullHD?
Ha a gyártóknak a 1080P kimenet az Full HD, akkor nekem is.
Mit csináljak vele, nem én találtam ki...
http://www.photohall.hu/aruhaz/dvd_leja ... 95#keszlet
Jó lehet ez a philips?
Inkább ezt mint a pio 300?
Sziasztok!Mit vegyek dvd játékosnak.
Pio-300 divx no hdmi /20EFt
Philips 18Eft-hdmi
Esetleg pio 400 hdmi 28EFt.
Projektorhoz kellene.
Ezek közül a Pio400 a legjobb egyértelműen. A kis Philips is Full HD-s.
Ezt a fullHD-t azért értelmezd át kicsit...Mert 1080P-re skálázza az 576-os dvd-t,már fullHD?
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Philips 18Eft-hdmi
Projektorhoz kellene.
Ezek közül a Pio400 a legjobb egyértelműen. A kis Philips is Full HD-s.
Philips 18Eft-hdmi
Projektorhoz kellene.
Igazából a téren is tanácstalan vagyok, h elég-e a 20cm-es hsz a 23nm-es szobába? Az ok, h megéri, meg mindent lehet rajta állítgatni, de nekem ezek az opciók nem biztos h kellenek. ezért tűnik nekem egyenlőre - így látatlanba - jó megoldásnak a 216-os.
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Egy olcsóbbfejte subot akarok venni egy kb 23nm-es szobába. Két doboz között gondolkodok, egy CAV W300-as 39.999-ért, vagy egy Yamaha - YST-SW216. Szerintetek melyik lenne a jobb választás. Árügyileg a 40e a plafon - de nagyon.
Van egy 215-ös sub eladó a bazárban, szerintem az bôven jó és nagyon szép állapotban van.
Problémák merültek fel!
Egy olcsóbbfejte subot akarok venni egy kb 23nm-es szobába. Két doboz között gondolkodok, egy CAV W300-as 39.999-ért, vagy egy Yamaha - YST-SW216. Szerintetek melyik lenne a jobb választás. Árügyileg a 40e a plafon - de nagyon.
A yamit itt, a VAV-et meg itt lehet megnézni.
köszi
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Ez nem prezentációs proji.
Igen, közben kiderült róla. 700 ansi a fényereje, ugyhogy felejtős. Közben találtunk egy másik Toshiba-t, aminek 2000-es. Most az az esélyes. Arról egyelőre nem tudom többet, mert a vezetőm engem hívott fel, mert mondta, hogy ha házimozi, vagy ahhoz valahogyan kapcsolódó kérdés van, abban én döntök
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Céghez kéne prezentációs projektor. Ezzel a Panasonic-al szerintetek hogy járnánk? Ha tényleg annyi van a lámpában, mint írják, akkor oké. Csak se típusszám, se semmi. 45.000-ért ideadná.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Értem csak mivel eddig azt hallottam hogy ez a márka eléggé úgymond "elitebb" mint pl egy heco vagy nem is tudom! De mindegy elméletileg benézek a hifibarlangba és ha már ott vagyok azért meghallgatom ha tudom!
A Mordaunt szerintem is elitebb mint a Heco, pl. De attól még sajna a régi széria az én fülemnek elég gyengus volt. Az új viszont nagyon nagyon jó, szerintem a 906i jelenleg simán best buy a kategóriájában. Se jazzen, se technon nem nagyon tudtunk belekötni, és kipróbálva olcsóbb és drágább elektronikákkal, szépen kihozta a különbségeket.
Ha már ott jársz, hallgasd meg a tannoyokat is, azok is nagyon jók! (bár a fusion sorozat nekem nem volt bejövős )
Most láttam hogy itt a Mordaunt Short MS 906 85-ért van! Ennyiért kipróbálom azt is! Gondolom nem rossz hangfal, nem?
Nekem a régi 'i' nélküli széria nem igazán tetszett, az új viszont nagyon jó (906i pl). A régivel az a baj, hogy borzasztóan tolakodó a magassugárzója, nem véletlenül optimalizálták az újakat. Szóva szerintem annyira nem jó... (csak az ára )
Értem csak mivel eddig azt hallottam hogy ez a márka eléggé úgymond "elitebb" mint pl egy heco vagy nem is tudom! De mindegy elméletileg benézek a hifibarlangba és ha már ott vagyok azért meghallgatom ha tudom!
Most láttam hogy itt a Mordaunt Short MS 906 85-ért van! Ennyiért kipróbálom azt is! Gondolom nem rossz hangfal, nem?
Nekem a régi 'i' nélküli széria nem igazán tetszett, az új viszont nagyon jó (906i pl). A régivel az a baj, hogy borzasztóan tolakodó a magassugárzója, nem véletlenül optimalizálták az újakat. Szóva szerintem annyira nem jó... (csak az ára )
---
Ha jössz hallgatózni, egyet ajánlok: hallgass meg 1-2 komoly hifi (hígend ) rendszert is, etalon gyanánt. A hifi szekcióban van 1-2 cég pl...
Elsőnek annexbe fogok menni ott kipróbálom a két subot meg meghallgatom még egyszer az S 606-ost meg még egy két dolgot ami ott van és érdekel utána meg megpróbálok egy két erősítőt is valahol! Az említett erősítőket ki lehet próbálni valahol Pesten egy helyen?
Cambridge ( és Marantz) a Hifibarlangban van, rendesek, ott lehet hallgatózni.
Ha a nyugati téren szálsz le a combino-ról (4es 6os villamos), akkor az octogon fele elindulva a második sarok a nyugati oldalán. A sarokról már látható hogy itt a barlang. Várj. KLIKKide, de a címet a google maps-on is megkereshted, és onnan be tudod lőni.
Köszi a segítséget!
---
Ha jössz hallgatózni, egyet ajánlok: hallgass meg 1-2 komoly hifi (hígend ) rendszert is, etalon gyanánt. A hifi szekcióban van 1-2 cég pl...
Elsőnek annexbe fogok menni ott kipróbálom a két subot meg meghallgatom még egyszer az S 606-ost meg még egy két dolgot ami ott van és érdekel utána meg megpróbálok egy két erősítőt is valahol! Az említett erősítőket ki lehet próbálni valahol Pesten egy helyen?
És ezt hol lehet megtalálni? Sajna nem vagyok túl ismerős Pesten!
Ha a nyugati téren szálsz le a combino-ról (4es 6os villamos), akkor az octogon fele elindulva a második sarok a nyugati oldalán. A sarokról már látható hogy itt a barlang. Várj. KLIKK
ide, de a címet a google maps-on is megkereshted, és onnan be tudod lőni.
---
És ezt hol lehet megtalálni? Sajna nem vagyok túl ismerős Pesten!
---