Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
A 4 ohmos hangfalakat sok erősítő nem szereti. A Yamaha erősítőknél frontnak még jó a 4 ohm, a Pio-k csak 6 ohmtól szeretik és asszem a Denon és az Onkyo is csak 6 ohmtól. A Sonyt nem ismerem. A kinézett erősítőnek a gyártó honlapján utána tudsz nézni, hogy hány ohmos hangfalat lehet rákötni. Ha pl. 6-16 ohm van megadva, akkor a 4 ohmos front nem nyert. A 8 ohmos dobozokat viszont minden ilyen erősítő szereti, azokkal nem lesz gond.
A régebbi komolyabb Sony-k hátlapján van egy 4-8 ohm kapcsoló. Az enyémen is. Azt írja a használati, ha a mozirendszerbe csak egy db 4 ohmos hangfal is van, pl. center, akkor 4-re kell állítani az erősítőt. Valamint ha egyszerre haszálja valaki az A-B fronthangfalakat(két szoba), még ha azok 8 ohmosak is, akkor is.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
A SONY-nál csak 8ohmot ir akkor a frontokkal gondba leszek?
Körbenéztem a depon, de az a baj hogy más gyártonál ebben az árban nem találtam olyan készülékét amibe lenne HDMI.Pedig a késöbbi terveimbe szerepel egy DVD és egy LCD TV beszerzése is ilyen csatlakozással.
Még a Yamaha - RX-V361 johetne szoba,de azon nincs HDMI és az egyik helyen 5x105W (4 Ohm), a másikon meg Maximum kimenő teljesítmény: 5 x 100 Watt (6 ohm, 20Hz- 20kHz, 0,7% THD)
Maximum kimenő teljesítmény: 5 x 135 Watt (6 ohm, 1kHz, 10% THD)
ot irt ki akkor most egyik erösitö se felelne meg a 4 ohos frontoknak, ill. a yamahánál melyi az igazi érték?
és még egy kérdés ha a TV-en csak SCART csatlakozo van akkor Az erösitöbe bevezetett DVD és Satelitbox képét csak SCART-RCA átalakitoval tudom majd a tvre bekötni?
Köszi mégegyszer mindenkinek a válaszokat, megprobálom valahogy kiprobáltatni a boltban a szettet elötte.De mint mondtam nincsenek nagy elvárásaim és a thomsont se azért cserélem le mert nem tetszik csak átadom a bátyámnak.A hangszineken majd az equaleseren állitgatok ha tul tompa lenne.Nem akarom nagyon hangosan hallgatni,mert kicsi a szoba a mostani is a max 70-es állásbol csak 30-ason megy igaz 16-nál már csak alig hallani hogy szol egyáltalán.Igazán az a lényeg hogy hallkan is meglegyen minden hangja és ne kelljen bömböltetni, hogy kiérzödjön a basszus meg a többi.
Csak még annyi segitséget kérnék, hogy ha 100w-os erösitöt nézek az megfelelö-e a hangfalakhoz, mert a frontokra 150w van irva RMS teljesitményre a többinél meg 60w .Nem lesz az egyikhez gyenge a másikho meg erös vagy kiegyenlitik egymást?A másik meg hogy a frontok 4ohmosak a többi meg 8 ohmos ehhez milyennek kell az erösitonek lenni 4 vagy 8 ohmosnak?
esetleg tudtok olyan oldalt ahol sokfajta erösitöt lehet összehasonlitani
Ha minden jol megy akkor heteken belül meglesz minden és akkor megtudom, hogy jol választottam-e.
Azt a hangot, amit a hangfal nem tud kiadni, az equalizer sem fogja előcsalogatni belőle.
A teljesítménnyel nem lesz gond.
A 4 ohm vagy 8 ohm impedanciát (komplex ellenállást) jelent, ami a fogyaszó (esetünkben a hangfal) tulajdonsága, nem az erősítőé. Az erősítőt annyiban érinti ez, hogy hány ohmos hangfallal terhelhető. Ha túl kicsi az impedancia (ellenállás), akkor túl nagy áram folyhat át rajta, amitől leéghet a végfok, jobb esetben állandóan levág a védelem.
A 4 ohmos hangfalakat sok erősítő nem szereti. A Yamaha erősítőknél frontnak még jó a 4 ohm, a Pio-k csak 6 ohmtól szeretik és asszem a Denon és az Onkyo is csak 6 ohmtól. A Sonyt nem ismerem. A kinézett erősítőnek a gyártó honlapján utána tudsz nézni, hogy hány ohmos hangfalat lehet rákötni. Ha pl. 6-16 ohm van megadva, akkor a 4 ohmos front nem nyert. A 8 ohmos dobozokat viszont minden ilyen erősítő szereti, azokkal nem lesz gond.
Köszi mégegyszer mindenkinek a válaszokat, megprobálom valahogy kiprobáltatni a boltban a szettet elötte.De mint mondtam nincsenek nagy elvárásaim és a thomsont se azért cserélem le mert nem tetszik csak átadom a bátyámnak.A hangszineken majd az equaleseren állitgatok ha tul tompa lenne.Nem akarom nagyon hangosan hallgatni,mert kicsi a szoba a mostani is a max 70-es állásbol csak 30-ason megy igaz 16-nál már csak alig hallani hogy szol egyáltalán.Igazán az a lényeg hogy hallkan is meglegyen minden hangja és ne kelljen bömböltetni, hogy kiérzödjön a basszus meg a többi.
Csak még annyi segitséget kérnék, hogy ha 100w-os erösitöt nézek az megfelelö-e a hangfalakhoz, mert a frontokra 150w van irva RMS teljesitményre a többinél meg 60w .Nem lesz az egyikhez gyenge a másikho meg erös vagy kiegyenlitik egymást?A másik meg hogy a frontok 4ohmosak a többi meg 8 ohmos ehhez milyennek kell az erösitonek lenni 4 vagy 8 ohmosnak?
Ha minden jol megy akkor heteken belül meglesz minden és akkor megtudom, hogy jol választottam-e.
Azt a hangot, amit a hangfal nem tud kiadni, az equalizer sem fogja előcsalogatni belőle.
A teljesítménnyel nem lesz gond.
A 4 ohm vagy 8 ohm impedanciát (komplex ellenállást) jelent, ami a fogyaszó (esetünkben a hangfal) tulajdonsága, nem az erősítőé. Az erősítőt annyiban érinti ez, hogy hány ohmos hangfallal terhelhető. Ha túl kicsi az impedancia (ellenállás), akkor túl nagy áram folyhat át rajta, amitől leéghet a végfok, jobb esetben állandóan levág a védelem.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
mit értesz az alatt hogy nem szolnak tul jol?Egyébként még azért is tetszik ,mert nem kell megrendelnem és postakoltséget fizetnem rá, mert a városban is pont most akcios igy csak haza kell hoznom és ha baja van akkor egyszerübb a dolgom és 3 év gari van rá.
A magnathoz képest nagyobb hangszorok vannak benne és olcsob is.Talán jobb basszusa is lehet a nagyobb membrán miatt vagy rosszul gondolom?
Az tuti hogy nem lessz gáz a 3 év garival mert nem lessz nálad addig.
Azt garantálom neked.
Hallotam pár SAL dobozt és gyengék mint a harmat.
Az biztos hogy előrelépés lenne de kérdés hogy megéri-e ?
Lehet hogy megfelel egy ideig (szerintem nem) és tök jó, de lhet hogy egy hónap és megbánod mert a haverodnál meghallgatod az új szetjét amit egy 5-ös el vett drágábban mint te és sokkal jobb.
Ez az én véleményem de valszeg nem az egyedüli vagyok ezzel.
Ja és midenképp el kell menni halgatózni mert "Lessz nagy meglepetés".
De te tudod ?!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Szvsz, ha azt nézed, hogy az egész SAL 5.0-ás rendszer össz-visz 35000 pénz, és mekkora, meg hogy szól, akkor igenis jó vétel. Ha nincs sok pénzem, de mozizni akarok, akkor 80 rongybol a SAL+belépő Pioneer, Yamaha (Sony-t nem vennék) megvan. És akkor mégsem tejfölösdoboz egybecuccom van. Mozizni, tuc-tuc zenére megteszi.
köszi.Tisztában vagyok hogy a végsö döntés az enyém lesz,de mivel lehetöségem nincs meghallgatni vagy összehasonlitani másikkal igy csak mások tapasztalataira és tudására hagyatkozhatok.De talán mivel tul nagy elvárásom nincsen a jelenlegi thomzonnál meg sztem még igy is jobban fog szolni, föleg a mélyekkel voltak gondjaim.
Az erösitö az jo lesz hozzá?
A Sony AV erősítő eléggé fekete lónak számít errefelé, nem sok embernek van ilyen, ezért nem nagyon ismerik ezeket a konkrét típusokat. Régebben volt 1-2 Sony, azokat dícsérték, de azóta lecserélték őket - nem Sony típusokra (vajon miért?). Szóval nem rosszak, de valahogy mindig van náluk jobb. Talán 1-2 Sony hívőtől eltekintve nincs is Sony AV erősítő tulaj a fórumlakók között. Most pl. Klepto tűnik ilyen Sony fannak, kérdezd meg őt, mit szól a kinézett erősítődhöz.
Visszatérve a SAL hangfalakra, hiába van rájuk 3 év gari, ha eleve gyengén (tompán) szólnak. Ezt semmiféle garancia nem fogja korrigálni neked.
A ránézésre megállapított basszusról annyit, hogy van egy kollégám, aki új álló hangfalakat keresett, nem túl drágán. Mutattunk neki 2 utas állókat, amik jó minőségűek a keresett kategóriában, de az ő elgondolása szerint igazi mélye csak a 3-utasnak van, amiben külön hangszóró gondoskodik a mélyekről. Mindent összevetve megrendelt a netről 1 pár Heco Vitas álló dobozt, amivel jól melléfogott: hiába van benne 3 hangszóró, a hangja kifejezetten magasba húz.
Tudom, hogy ez nem nagy hangszóróról szólt és a SAL éppen magasban gyengébb, de a lényeg az, hogy ránézésre nem lehet megállapítani egy hangfal hangkarakterét - hacsak nem 1 utas tejfölösdoboz. :smile19:
köszi.Tisztában vagyok hogy a végsö döntés az enyém lesz,de mivel lehetöségem nincs meghallgatni vagy összehasonlitani másikkal igy csak mások tapasztalataira és tudására hagyatkozhatok.De talán mivel tul nagy elvárásom nincsen a jelenlegi thomzonnál meg sztem még igy is jobban fog szolni, föleg a mélyekkel voltak gondjaim.
A Sony AV erősítő eléggé fekete lónak számít errefelé, nem sok embernek van ilyen, ezért nem nagyon ismerik ezeket a konkrét típusokat. Régebben volt 1-2 Sony, azokat dícsérték, de azóta lecserélték őket - nem Sony típusokra (vajon miért?). Szóval nem rosszak, de valahogy mindig van náluk jobb. Talán 1-2 Sony hívőtől eltekintve nincs is Sony AV erősítő tulaj a fórumlakók között. Most pl. Klepto tűnik ilyen Sony fannak, kérdezd meg őt, mit szól a kinézett erősítődhöz.
Visszatérve a SAL hangfalakra, hiába van rájuk 3 év gari, ha eleve gyengén (tompán) szólnak. Ezt semmiféle garancia nem fogja korrigálni neked.
A ránézésre megállapított basszusról annyit, hogy van egy kollégám, aki új álló hangfalakat keresett, nem túl drágán. Mutattunk neki 2 utas állókat, amik jó minőségűek a keresett kategóriában, de az ő elgondolása szerint igazi mélye csak a 3-utasnak van, amiben külön hangszóró gondoskodik a mélyekről. Mindent összevetve megrendelt a netről 1 pár Heco Vitas álló dobozt, amivel jól melléfogott: hiába van benne 3 hangszóró, a hangja kifejezetten magasba húz.
Tudom, hogy ez nem nagy hangszóróról szólt és a SAL éppen magasban gyengébb, de a lényeg az, hogy ránézésre nem lehet megállapítani egy hangfal hangkarakterét - hacsak nem 1 utas tejfölösdoboz. :smile19:
köszi.
Tisztában vagyok hogy a végsö döntés az enyém lesz,de mivel lehetöségem nincs meghallgatni vagy összehasonlitani másikkal igy csak mások tapasztalataira és tudására hagyatkozhatok.De talán mivel tul nagy elvárásom nincsen a jelenlegi thomzonnál meg sztem még igy is jobban fog szolni, föleg a mélyekkel voltak gondjaim.
mit értesz az alatt hogy nem szolnak tul jol?Egyébként még azért is tetszik ,mert nem kell megrendelnem és postakoltséget fizetnem rá, mert a városban is pont most akcios igy csak haza kell hoznom és ha baja van akkor egyszerübb a dolgom és 3 év gari van rá.
A magnathoz képest nagyobb hangszorok vannak benne és olcsob is.Talán jobb basszusa is lehet a nagyobb membrán miatt vagy rosszul gondolom?
mit értesz az alatt hogy nem szolnak tul jol?
Nehéz megfogalmazni, de tompának tünt, és nem volt olyan tiszta a hangja, mint egy Wharfedale 8-asnak, vagy egy Yamaha NS-555-ösnek (ezek mellett hallgattuk meg anno). A típusát nem tudom már fejből, de egy álló, nagy SAL hangfal volt, és még tavasszal hallgattam.
Egyébként még azért is tetszik ,mert nem kell megrendelnem és postakoltséget fizetnem rá, mert a városban is pont most akcios igy csak haza kell hoznom és ha baja van akkor egyszerübb a dolgom és 3 év gari van rá.
Nézd, én csak a saját véleményemet, szerény kis tapasztalataimat írhatom le. Dönteni neked kell. Ha úgy érzed, hogy ezek ellenére, a fentiek miatt jó választás neked a SAL, akkor vedd meg. Te fogod hallgatni, nem én, vagy akárki más.
Talán jobb basszusa is lehet a nagyobb membrán miatt vagy rosszul gondolom?
A basszusnál tényleg számít többek között a hangszóró átmérője, de ez csak egy apró kitétel a sokváltozós egyenletből. Egy jó minőségű, jól megtervezett dobozban lévő kisebb hangszóró is nagyon komoly mélyeket tud prezentálni, egy gyengébb eresztésű változat lehet akár 25 centis is, ha mégse szól túl szépen, ezekre is vannak oda és vissza is jó példák.
Nappali: TV: LG 42LF65 // Erősítő: Onkyo SR-605E // Front: Yamaha NS-555 // Center és Back Center: Yamaha NS-444C // Surround: Yamaha NS-333 // Sub: Yamaha FSW-YST100
Számítógépszoba: Monitor: LG 42LF65 // Erősítő: Onkyo SR-505E // Front: Heco Victa 700 // Center: Heco Victa 100 // Surround: Heco Victa 500 // Back Surround: Heco Victa 200
mit értesz az alatt hogy nem szolnak tul jol?
Egyébként még azért is tetszik ,mert nem kell megrendelnem és postakoltséget fizetnem rá, mert a városban is pont most akcios igy csak haza kell hoznom és ha baja van akkor egyszerübb a dolgom és 3 év gari van rá.
A SAL-ok nem szólnak túl jól, de ez csak az én személyes véleményem...
Nem csak a te véleményed. A SAL saját márkanevű kínai hangszórókat használ, általában elmondható, hogy minden alkatrészük olcsó kategóriás; nem szabad hasraesni a méretek meg az adatlap előtt.
A SAL-ok nem szólnak túl jól, de ez csak az én személyes véleményem...
Nem csak a te véleményed. A SAL saját márkanevű kínai hangszórókat használ, általában elmondható, hogy minden alkatrészük olcsó kategóriás; nem szabad hasraesni a méretek meg az adatlap előtt.
Na azt hiszem megtaláltam a hangszoro szettet amit meg tudok venni.Egy SAL 2610-es szettet most 36k-ért be tudok szerezni ami a méretéböl itélve nem lehet olyan rossz vétel.Ehhez megfelelö méretü teljesitményben illik hozzá a sony dg510 vagy 700-as modellje?
A frontokba épitett sub ot be lehet simán állitani mintha különállo subom lenne ?
mire kell figyelnem majd a beállitásnál?
Szerintem akkor már inkább a Magnat szett. A SAL-ok nem szólnak túl jól, de ez csak az én személyes véleményem...
Nappali: TV: LG 42LF65 // Erősítő: Onkyo SR-605E // Front: Yamaha NS-555 // Center és Back Center: Yamaha NS-444C // Surround: Yamaha NS-333 // Sub: Yamaha FSW-YST100
Számítógépszoba: Monitor: LG 42LF65 // Erősítő: Onkyo SR-505E // Front: Heco Victa 700 // Center: Heco Victa 100 // Surround: Heco Victa 500 // Back Surround: Heco Victa 200
Na azt hiszem megtaláltam a hangszoro szettet amit meg tudok venni.Egy SAL 2610-es szettet most 36k-ért be tudok szerezni ami a méretéböl itélve nem lehet olyan rossz vétel.
Ehhez megfelelö méretü teljesitményben illik hozzá a sony dg510 vagy 700-as modellje?
A frontokba épitett sub ot be lehet simán állitani mintha különállo subom lenne ?
mire kell figyelnem majd a beállitásnál?
Ha Pio. akkor vegyél egy AX 2.-est. Tudod, Ha lud legyen kövér.
Az már nem kövér, hanem kórosan elhízott!!! De azért be tudnám préselni a helyére. Ha nem 3x annyiba kerülne, mint amekkora a limitem .
Én is szeretek álmodozni
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Megmondom őszintén, a piokat azért zártam ki, mert van egy 415-ösöm, és szerintem nem jelentene hozzá képest akkora ugrást pl a 817-es. Vagy igen? Ezt csak én gondolom így, nyugodtan cáfoljátok meg.
Nagy ugrás. Már az eggyel nagyobb is észrevehető ugrás lenne, hát még a jóval nagyobb.
Én akkor sem vennék Pio-t, de nem nekem lesz.
Az biztos hogy ha majd cserélek vasat az biztos hogy nagyobb vas lessz (nem belépő szintü).
A H/K nagyobb példányait érdemes lefigyelni mert sokfelől hallottam hogy jók és zenére meg szinte tökéletesek.
Viszont a CA. biztos jobb választás lenne.
Lehet hogy érdemes lenne nézelődni és várni egy kicsit.
Jobban járhatsz egy használt "nagyobb" vassal mint egy új "kicsivel" ?!
Szóval szerintem türelem. Tudom könnyü mondani.
A türelemmel nincs gond, arra rá vagyok kényszerítve, tekintve, h még nincs meg a lé, amit ráköltenék. Ez még a jövő havi fizu zanéje lesz, no meg az asszonyé, h még mit talál addig ki...De ez kevésbé jelentős tényező, mint az előző
Más: Megálmodtam az éjjel, h csak pio lesz. Méghozzá a 916-os, ha akkor még lehet kapni újonnan.
Több okból is: nekem a kis 415-ös nagyon bejött, mind hangszínezetben (karakter, v akármi), kezelésben, és nem utolsó sorban a zenés ill. filmes megszólalásával. És ha ez a kis "vacak" nekem ennyire bejön - ezért is nem adtam el, és nem is szándékozom -, akkor a nagytesóban nem fogok csalódni.
pp
ezt mondom hogy a 917 van bontatlanukl amelyet BótaJózsi árul.
Az nem érdekel?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Megmondom őszintén, a piokat azért zártam ki, mert van egy 415-ösöm, és szerintem nem jelentene hozzá képest akkora ugrást pl a 817-es. Vagy igen? Ezt csak én gondolom így, nyugodtan cáfoljátok meg.
Nagy ugrás. Már az eggyel nagyobb is észrevehető ugrás lenne, hát még a jóval nagyobb.
Az biztos hogy ha majd cserélek vasat az biztos hogy nagyobb vas lessz (nem belépő szintü).
A H/K nagyobb példányait érdemes lefigyelni mert sokfelől hallottam hogy jók és zenére meg szinte tökéletesek.
A türelemmel nincs gond, arra rá vagyok kényszerítve, tekintve, h még nincs meg a lé, amit ráköltenék. Ez még a jövő havi fizu zanéje lesz, no meg az asszonyé, h még mit talál addig ki...De ez kevésbé jelentős tényező, mint az előző
Más: Megálmodtam az éjjel, h csak pio lesz. Méghozzá a 916-os, ha akkor még lehet kapni újonnan.
Több okból is: nekem a kis 415-ös nagyon bejött, mind hangszínezetben (karakter, v akármi), kezelésben, és nem utolsó sorban a zenés ill. filmes megszólalásával. És ha ez a kis "vacak" nekem ennyire bejön - ezért is nem adtam el, és nem is szándékozom -, akkor a nagytesóban nem fogok csalódni.
pp
Ha Pio. akkor vegyél egy AX 2.-est.
Tudod, Ha lud legyen kövér.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Tényleg ott van Shooter 2802-je is.
Még az is egy jó alternatíva lehet.
Múltkor Yami 1500-at hírdettek 90 ropiért a hificity-n
Lehet hogy gyűjtened kellene kicsit és akkor egy kicsit magasabb kategóriába tudnál lépni.
Köszönöm a hsz-okat!
Megmondom őszintén, a piokat azért zártam ki, mert van egy 415-ösöm, és szerintem nem jelentene hozzá képest akkora ugrást pl a 817-es. Vagy igen? Ezt csak én gondolom így, nyugodtan cáfoljátok meg. A h/k-n kívül még igazán esélyes - a fennti pios-s véleményemet figyelembe véve - az onkyo 505-öse. Persze a legjobb az lenne, ha kiszakadnék végre a belépőszintű modellek köréből, de arra nem igazán futja a fizuból. Erre lett volna jó pl Diablo69 sr600-asa, csak 5 perccel lekéstem róla .
A 1706-os denonnal meg nem az ereje volt a gond - az nekem bőven elég volt, hanem kicsit szikárak, v kevesek voltak a magasai - nekem. De ízlések és pofonok.
Várom a további hasznos tanácsokat, + és - véleményeket a fennti modellekről!
pp
Jó-jó, de azt is vedd figyelembe, h 70e-nél többet nem szeretnék rákölteni. Eddig esélyesek voltak a pio 916, 817, bejött a képbe az onkyo 505-öse, ha kicsit korábban kapcsoltam volna, akkor egy sr600-as onkyo használtan 40-ért (de erről lecsúsztam), és a h/k 132-es modellje. Na ezek közül gondoltam én, h a h/k a legesélyesebb, mert tegyük hozzá, h - szvsz - a 68900 HUF-ot megéri. Tehát ezek közül választottam a h/k-t.
Köszi: pp
Azért annyit hozzá tennék, hogy a denon 1706 után nem nagy ugrás lenne a választott erôlködô. Nem észlelnél nagy különbséget, vedd meg a denon 2802-est, ott már van erô. Egy yami 661, onkyo 605, denon 2807 , h/k 240 stb.
Szerintem a h/k 132-est is hamar eladód.
Jó-jó, de azt is vedd figyelembe, h 70e-nél többet nem szeretnék rákölteni. Eddig esélyesek voltak a pio 916, 817, bejött a képbe az onkyo 505-öse, ha kicsit korábban kapcsoltam volna, akkor egy sr600-as onkyo használtan 40-ért (de erről lecsúsztam), és a h/k 132-es modellje. Na ezek közül gondoltam én, h a h/k a legesélyesebb, mert tegyük hozzá, h - szvsz - a 68900 HUF-ot megéri. Tehát ezek közül választottam a h/k-t.
Bótajózsi Pio VSX 917-e megvan még???
Kérdezd meg.
Nagyon jó áron árlja én olvastam róla tesztet a hifi piacban és nagyon dícsérték a SANYO STK végfoka miatt.
Én azt nagyon versenyképesnek tartom.
Ha lecsúsztam volna a pio 2011-ről akkor nálam az lett volna a befutó, de szerencsére másképp alakult.
Csak még a teljesítméynét nem mértem le de az is meglesz hamarosan.
Én a HK 132-vel csak azért nem foglalkoznék mert belépőszintű és nagyon el van maradva a többi kategóriához képest.
De ha fontos a zene akkor nem fogsz csalódni benne valszeg bár én HK 7000-em volt az meg más tészta
Szerintem olyan Scart-scart kábelre gondolt, ami csak RGB-t visz át. Van olyan.
Hangot nem?
Azt külön RCA-n.
Az érdekes!
Kíváncsi lennék, melyik az a tévé, amelyik a képet az AV1 scartról, a hangot meg a Front Audio R/L bemenetről veszi....
Szerintem olyan Scart-scart kábelre gondolt, ami csak RGB-t visz át. Van olyan.
Hangot nem?
Azt külön RCA-n.
Az érdekes!
Kíváncsi lennék, melyik az a tévé, amelyik a képet az AV1 scartról, a hangot meg a Front Audio R/L bemenetről veszi....