Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tetszik.........az állvány.
Én már régóta nem ragaszkodok egy márkához.
Régen mindenem pioneer volt,de akkor azok jók is voltak,meg a kínálat sem volt ekkora.
Yamahákat forgalmaztunk pár évig.Nekem sosem volt a kedvencem.

Béla mikor forgalmaztatok Yamahát?Az állványok saját termék!Vélhetöen jóbbak mint a Conan hangfalak!

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Hozzászólás Szerző: AVX »

Tetszik.........az állvány.
Én már régóta nem ragaszkodok egy márkához.
Régen mindenem pioneer volt,de akkor azok jók is voltak,meg a kínálat sem volt ekkora.
Yamahákat forgalmaztunk pár évig.Nekem sosem volt a kedvencem.

Vendég

Kevés már az állványom!Csinálni kéne másikat!

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Igazából nálam gorteszk a helyzet:P mivel 25 leszek idén de 15 éve melózom a családi vállakozásban. 8 éve üzletvezetőként is melózom.

Minden családi vállalkozásnál ez van.

Azt gondolják, hogy Te is a fejükkel gondolkozol és hosszútávra tervezel. De hát fiatalon mindenki élni akar.
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Az én helyzetem teljesen megegyezik a tiéddel . Én is már kb 4-5 éve tervezem a házimozit, de mindig másra kellett a pénz. A szülők pedig nem értették meg, hogy miért akarok ennyit költeni a szórakozásomra. Kb 15 éve kaptam tőlük a hifitornyomat, (ami akkor 100 ezer forintba került ) és mivel semmi baja, úgy gondolják miért vennék helyette mást. Valamilyen szinten megértem őket is (mert nem keveset dolgoztak érte), de mivel mikor itthon vagyok szinte állandóan szól a zene, és szereténém végre kihasználni a dvd lemez adta lehetőségeket is. Én is úgy döntöttem hogy belevágok. Végülis azt a pénzt amit megkeresek, had arra költsem, ami boldoggá tesz. Egyszerre én sem fogom kiadni ezt a nagy összeget, így egyenlőre csak frontokat veszek + centert + erősítőt. Na meg persze a kábelek, a szekrénybontás (mert nekem sem fog beférni az erölködő a helyére), polckészítés, stb. Utánna jöhet a sorround + sub. Végül pedig vmi normális LCD. Nekem is már hamarabb bele kellett volna vágni, de mindig úgy voltam vele, hogy minek vegyek frontokat, ha nem bírom megvenni a többi részt. Most viszont hogy meg tudnám venni az egészet, nincs szívem kiadni 1xre, mert egy egész évet dolgoztam érte. 
Szóval hajrá! A végén lehet még szülőknek is megtetszik, és nekik is építheted a moziszobát

Én ahelyedben használtból válogatnék össze tuti darabokat, mert nagyobb örömöt szerez a jó darabok birtoklása, ha nem bolti áron kell hozzájutnod.

(~15 év alatt jó sok pénzt költöttem feleslegesen és nem hallgattam meg mások véleményét. Most meghallgatom, de a döntés az enyém.)

Ha vásárolnom kellene házimozit, akkor már csak azért is használtat vennék, mert évente új szabvánnyal jönnek elő és az követhetetlen...

R.
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl

Vendég

Én szüleim csak csodálkoznak mikor látják a tornyomat,hogy mi az a sok minden néha megemlittem mi mennyibe került,de csak bologatnak.

DoKkAaB
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: DoKkAaB »

Az én helyzetem teljesen megegyezik a tiéddel . Én is már kb 4-5 éve tervezem a házimozit, de mindig másra kellett a pénz. A szülők pedig nem értették meg, hogy miért akarok ennyit költeni a szórakozásomra. Kb 15 éve kaptam tőlük a hifitornyomat, (ami akkor 100 ezer forintba került ) és mivel semmi baja, úgy gondolják miért vennék helyette mást. Valamilyen szinten megértem őket is (mert nem keveset dolgoztak érte), de mivel mikor itthon vagyok szinte állandóan szól a zene, és szereténém végre kihasználni a dvd lemez adta lehetőségeket is. Én is úgy döntöttem hogy belevágok. Végülis azt a pénzt amit megkeresek, had arra költsem, ami boldoggá tesz. Egyszerre én sem fogom kiadni ezt a nagy összeget, így egyenlőre csak frontokat veszek + centert + erősítőt. Na meg persze a kábelek, a szekrénybontás (mert nekem sem fog beférni az erölködő a helyére), polckészítés, stb. Utánna jöhet a sorround + sub. Végül pedig vmi normális LCD. Nekem is már hamarabb bele kellett volna vágni, de mindig úgy voltam vele, hogy minek vegyek frontokat, ha nem bírom megvenni a többi részt. Most viszont hogy meg tudnám venni az egészet, nincs szívem kiadni 1xre, mert egy egész évet dolgoztam érte.

Szóval hajrá! A végén lehet még szülőknek is megtetszik, és nekik is építheted a moziszobát

Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360

Nexxuss
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Nexxuss »

Hát a fiziaki pénzkorlát az kemény dolog   Én speciel most diplomázom, így családtól nyúlom le a lóvét. Tegnap itt volt apám és nem értette, hogy miért nem akarom megtartani az IS10-est :-) Ergo mondanám neki, hgoy adjon 2 kilót erősítőre meg 250 hangfalra akkor szerintem hozna papot, hogy kiüzzék belőlem a gonoszt   
Mondjuk magam részéről próbálok bizniszelni, hogy nem vissza küldöm az IS10-et hanem eladom 150-160 körül. Így nyerhetek talán egy kis plusz lóvét is

ügyes vagy.Ezt kell tenned.
Amit saját magadnak veszel a saját erődből csak az számít.
Én 16 évesen megvettem életem első magnóját ami 2500 Ft volt.
Egy jugoszláv Pouwa Star tipust. Ez volt életem nagy élménye.Egész nyáron ezért dolgoztam és utána még hetekig vártam,hogy kiutazzunk jugóba.
Azóta sem örültem így készüléknek többet.
Vegyél olyat,amit saját pénzedből hozol össze.Van időd.

Igazából nálam gorteszk a helyzet:P mivel 25 leszek idén de 15 éve melózom a családi vállakozásban. 8 éve üzletvezetőként is melózom. Szezonális, így csak nyár meg tél. De fizut nem kapok, mert akkor adnak lóvét amikor szükségem van rá. (no meg saját lakásom van). Tehát megdolozom alapvetően minden egyes csavarért:-) ezért vigyázok mindenmre. Csak mivel szülök nem értik a mániámat ezért nem értik az összegeket amiket mondok Ezért vagyok pénz szűkében mindig -) Szeptembertől önálló meló, onnan más lesz:-) No gondolom senkit nem érint életem története, de legalább tudjátok miért b@lfaszkodom ennyit :-) Én is a minőséget és a jó dolgokat szeretem és veszem meg általában. Csak egy olyan kérdés után, hogy miért kell hangrednszer amikor a TV is szól ne mondom anyunak, hogy dobj már hozzá 60ezret egy centerre, 120at a frontokra meg 70et a sorrundkra, 70et subra, meg 150-et erősítőre

TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Hát a fiziaki pénzkorlát az kemény dolog Én speciel most diplomázom, így családtól nyúlom le a lóvét. Tegnap itt volt apám és nem értette, hogy miért nem akarom megtartani az IS10-est :-) Ergo mondanám neki, hgoy adjon 2 kilót erősítőre meg 250 hangfalra akkor szerintem hozna papot, hogy kiüzzék belőlem a gonoszt  
Mondjuk magam részéről próbálok bizniszelni, hogy nem vissza küldöm az IS10-et hanem eladom 150-160 körül. Így nyerhetek talán egy kis plusz lóvét is

ügyes vagy.Ezt kell tenned.
Amit saját magadnak veszel a saját erődből csak az számít.
Én 16 évesen megvettem életem első magnóját ami 2500 Ft volt.
Egy jugoszláv Pouwa Star tipust. Ez volt életem nagy élménye.Egész nyáron ezért dolgoztam és utána még hetekig vártam,hogy kiutazzunk jugóba.
Azóta sem örültem így készüléknek többet.
Vegyél olyat,amit saját pénzedből hozol össze.Van időd.

Nexxuss
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hát a fiziaki pénzkorlát az kemény dolog Én speciel most diplomázom, így családtól nyúlom le a lóvét. Tegnap itt volt apám és nem értette, hogy miért nem akarom megtartani az IS10-est :-) Ergo mondanám neki, hgoy adjon 2 kilót erősítőre meg 250 hangfalra akkor szerintem hozna papot, hogy kiüzzék belőlem a gonoszt

TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva

Vendég

Most eldönthetitek,hogy minden percet élvezni akartok vagy azt nézni mennyit buktok rajta!Inkább vesztek Suzukit 2millióért amin 3-4év alatt buktok 1milliót igaz sok örömöt nem leltek benne.Vagy vesztek BMW-ét 10millióért és 3-4év alatt buktok rajta 4-5milliót igaz ez alatt öröm lesz a vezetés!

wampa1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: wampa1 »

Az árát megéri, csak nem a te cuccodhoz való. Ha most hirtelen nem akarsz erősítőre sokat költeni, akkor vedd meg és ha majd lesz pénzed, akkor lecseréled.Ez annyira alacsony ár, hogy már nem lehet rajta sokat bukni. Pl. ha vennél egy 200 ropis erősítőt, aztán rájönnél, hogy nem vele szeretnéd leélni a következő 5-6 évedet, akkor 33 ezernél biztosan többet buknál eladáskor. :smile19:

TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Én már nem vennék alaptipust semmiböl!Amit vettem olcsót azt most mind cserélgetem drágább jóbb hangú cuccokra!
Valahol el kell kezdeni.

Vendég

Én már nem vennék alaptipust semmiböl!Amit vettem olcsót azt most mind cserélgetem drágább jóbb hangú cuccokra!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sziasztok! 
Erröl vmi vélemény? Pioneer VSX-515
2 évesen 33k-ért megérné? Egy 24 négyzetméteres szobába menne, pl Heco Victa 500 szettel, vagy CAV DP330 szettel, talán Clarus Io szett, vagy más ... Elöre is kösz a helpet:)

Az árát megéri, csak nem a te cuccodhoz való. Ha most hirtelen nem akarsz erősítőre sokat költeni, akkor vedd meg és ha majd lesz pénzed, akkor lecseréled.
Ez annyira alacsony ár, hogy már nem lehet rajta sokat bukni. Pl. ha vennél egy 200 ropis erősítőt, aztán rájönnél, hogy nem vele szeretnéd leélni a következő 5-6 évedet, akkor 33 ezernél biztosan többet buknál eladáskor. :smile19:
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

legyen meg a cucc, aztán utána lehet kábelezni. mígy megszülöm a végleges helyét úgy is lesz egy hónap ezt az IS10-t ami most nálam van, 10 perc alatt raktam össze. Picsányi hangszórok és még mindig igazgatom őket :-) Hát majd a nagyokat akkor :-)
Nos a külön álló egységeket egy kicsit tovább fog tartani mire össze büvölöd és be állítod.

És számolj a kanócokkal is mert nem lesz 2 forint.

Bocsi csak egyszer akartam.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Ha már erölkőd: Ergo STR DG700 vagy H/K AVR132.? 
AVR132 alapabb, de mintha teltebben szólna.

H/K, mert kevésbé fogsz csalódni benne, moziban és zenében is ok.

Kevésbé fogok csalódni benne? fő az optimizmus :-) Na majd Mike Oldfield DVD-vel letesztelem. No meg keresek valami faja DTS-es koncert DVD. Holnap visszamászok a fukarba, mert ott valami nagyon állat mujika szólt.

Nekem van pár Mike Oldfield lemezem Hybrid SACD-be is!

fotóm nincsen róla, de nekem lengyel "műsoros" kazin volt meg, amúgy jó anyag

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

wampa1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: wampa1 »

Sziasztok! 
2 évesen 33k-ért megérné? Egy 24 négyzetméteres szobába menne, pl Heco Victa 500 szettel, vagy CAV DP330 szettel, talán Clarus Io szett, vagy más ... Elöre is kösz a helpet:)

Hát 24nm-re talán ez kevés lessz.

Hát sztem kisebb a szoba mint 24nm nem joa szemmértékem, majd lemérem pontosan Az erösitövásárlással meg hasonlokkal én is ugy vagyok mint Nexxuss kollega nekem is beletelik majd 1-2 honapba amire kiválasztom h mit veszek(kivéve ha hamarabb elviszik a Z-5500-t) Addig meg nézelödök-hallgatozok
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3

Nexxuss
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Szerintem is inkább H/K.

Igaz hogy a Sony 20-al rövidebb, de a H/K "'stabilabb".
Mondjuk ha a Sony-t veszed meg akkor még jut kábelekre (hangfal, összekötő).

legyen meg a cucc, aztán utána lehet kábelezni. mígy megszülöm a végleges helyét úgy is lesz egy hónap ezt az IS10-t ami most nálam van, 10 perc alatt raktam össze. Picsányi hangszórok és még mindig igazgatom őket :-) Hát majd a nagyokat akkor :-)

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Szerintem is inkább H/K.

Igaz hogy a Sony 20-al rövidebb, de a H/K "'stabilabb".
Mondjuk ha a Sony-t veszed meg akkor még jut kábelekre (hangfal, összekötő).

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sziasztok! 

Hát 24nm-re talán ez kevés lessz.

De tudod mit, ha nem hajtod nagyon mozira még jó is lehet.
Viszont ha megy a durvulás akkor bukta van.
És biztos vagyok benne hogy menni fog a durvulás.

Vendég

Kevésbé fogok csalódni benne? fő az optimizmus :-) Na majd Mike Oldfield DVD-vel letesztelem. No meg keresek valami faja DTS-es koncert DVD. Holnap visszamászok a fukarba, mert ott valami nagyon állat mujika szólt.

Nekem van pár Mike Oldfield lemezem Hybrid SACD-be is!

Nexxuss
Nincs visszaút
Nincs visszaút

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: blakey »

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”