Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hozzászólás Szerző: Dorian »

DeLorean írta:
2021.11.23., kedd 20:41
Gulka. írta:
2021.11.23., kedd 19:51
Újra elkezdem az egyik legjobb sorozatot a világon!
Breaking Bad
Hát ez igaz!
Valahogy benyel a sorozat és nem enged.
Pedig ha részekre bontod nem egy nagy szám, de mégis szinte mindenhol az egyik legjobb sorozatként tartják nyilván.
Csak félve merem megjegyezni: Nekem nem tetszett. Nem is emlékszem, hogy az első évadpt teljesen végig néztük, vagy félbe is hagytuk.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

R.G.
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 288

Hozzászólás Szerző: R.G. »

Lemmy9.1 írta:
2021.11.24., szer. 07:48
Gulka. írta:
Újra elkezdem az egyik legjobb sorozatot a világon! :smile53:

Breaking Bad
A spinoffját, a Better Call Sault láttad?
Szerintem jobb mint a BB.
mind a kettő hatalmas!!!
nekem nagyon tetszett, az emberkét nagyon eltalálták a szerepre...

most volt a Senki (Nobody) című film is, ez is teljesen rendben volt szerintem
https://www.youtube.com/watch?v=3WzF3aEitm8
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,

Gulka.
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 404

Hozzászólás Szerző: Gulka. »

Lemmy9.1 írta:
2021.11.24., szer. 07:48
Gulka. írta:

Breaking Bad
Természetesen. Nálam egy szint a kettő.
Azt jövőre kezdem újra. ;)

DeLorean:
Valóban. Azért van egy-egy nagyon kiemelkedő rész.
Szinkronosan láttam az egészet. Most viszont feliratosan nézem..... Már az első két részt látva beszippantott...
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 781

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

Gulka. írta:

Breaking Bad
Szerintem!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3493

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Ez csak úgy eszembe jutott.
Ink / Tinta
https://port.hu/adatlap/film/tv/ink/mov ... 4#vote-box

Nagyon érdekes és különleges film. Egyedi ötlet, megvalósítás, és a kusza indulás és igen alacsony költségvetés dacára is olyan szinten kibontakozik a film, hogy az ember csak néz a végére. És persze elgondolkodik.
Nekem nagyon bejött.
Csak a Marantz! :-D

Gulka.
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 404

Hozzászólás Szerző: Gulka. »

Breaking Bad
Csatolmányok
Breaking Bad.jpg
Breaking Bad.jpg (23.12 KiB) Megtekintve 1917 alkalommal
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990.

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 438

Hozzászólás Szerző: kasumi »

Ascension
https://www.imdb.com/title/tt14505430/
Nekem a Samsara és a Baraka jutott eszembe, de ez azért más, nem annyira kifinomult világ, de annak ellenére igen érdekes. Ajánlott!

youtu.be/c7Z4DRhy9pI

7 Prisioneiros
https://www.imdb.com/title/tt14168118/
A világ túlsó felén élők reménye, nyomorúsága és a felemelkedés lehetősége... Ajánlott!

youtu.be/vupNkHJGBQ8
Újratervezés

Avglas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 131

Hozzászólás Szerző: Avglas »

Stillwater - a Lányom védelmében

Ezúttal nem Matt Damont kell megmenteni :D , hanem Ő szeretné a lányát!

Előzetes:
https://youtu.be/9cq1lPPeMUY

Nem rövid film, ráadásul elég lassú folyású, de ennek ellenére lekötötte a figyelmet - sőt, volt amikor izgultam is.
Matt Damon jól hozza az amerikai munkásosztálybeli, "egyszerű" alakot (amivel egyébként a lánya is azonosítja a levelében), A Bourne filmek után kissé fura is volt látni, hogy most nem ő uralja az egyes szituációkat. Van karakterfejlődés is - lehet azonosulni Bill-el (Damon).
A film végén van fordulat is - nem üt nagyot, de meglepő volt.

Képi világ is tetszetős - akár a város utcái, akár a tenger látványa mind-mind jól mutatnak a vásznon/képernyőn.
Hangorkán nem lesz a szobában, film alatt többnyire a center dolgozik, van 1-2 jelenet amikor pl. robogók mozognak a képen - akkor kap szerepet a többi sugárzó. A subot akár ki is lehet húzni a dugaljból. :)
IMDB pontszám reális, egy hétvégi délutáni mozinak jó lehet.

https://www.imdb.com/title/tt10696896/
Barco Optix Cinemascope * Seymour CenterStage XD 120" 2.35:1 * Dune HD Pro 4K II * Anthem AVM60 * Emotiva xpa3 * LabGruppen PDX3000 * IMG Stageline STA2000D * Crown XLS1502 * 7.3.4 * JBL 3677 * JBL 8330 * Beckersound b1000x2, JBL4645B * Synology ds418j

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 784

Hozzászólás Szerző: phyton71 »

THE NORTH WATER
Colin Farrell fergetegeset alakít benne, szerintem kevesen tudnák így ezt a karaktert eljátszani.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Hozzászólás Szerző: merida »

Csak rajongóknak!
Élő szereplők Cowboy Bebop a Netflixen!
Jazz, meg lemezjátszó, meg minden! :D
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 262

Hozzászólás Szerző: scaurus »

Alex_Aston írta:
2021.11.19., pén. 12:17
...
Pedig szerintem a Dark Knight minden idők egyik, ha nem a legjobb akció/szuperhősös film.
Bármikor, bármennyiszer meg tudom nézni.
...
A Batman:Kezdődik! felnőttkori olyan moziélményem, amiért filmet nézek (amit keresek és nagyon ritkán találok): ugyanúgy tárva maradt a szám, mint, anno, gyerekkorban a klasszikus Óz filmen vagy az E.T. esetében.

A trilógia 2. és 3. részét egyszer tudtam megnézni, SZÁMOMRA (!!!) csalódást keltő akciófilmek voltak.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11029
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Aszpirin írta:
2021.11.19., pén. 12:02
Ja, én végignéztem a Sátántangót (igaz, nem együltemben, hanem három részre osztva). És nekem tetszett, szóval én olyan ember vagyok, akit nem tudsz elképzelni. Tarr Bélát mellesleg igazi művésznek tartom, és nem a Sátántangót tartom a legjobb filmjének, bár kétségkívül az a legismertebb.
A Sátántangó inkább a leghírhedtebb filmje Tarr Bélának (hiszen gyakran emlegetik elrettentő példaként), de semmiképpen sem a legjobb.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11029
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

DeLorean írta:
2021.11.19., pén. 11:08
Régen sem lelkesedtél mondjuk Stallone, Schwarzenegger, Buce Willis, vagy esetleg Van Damme, Seagal filmekért? Akkor gondolom nem a kóreai, vagy skandináv filmekért rajongtál.

Most semmilyen ilyen filmet nem nézel? Tehát kimarad a szuperhősös, akció, akció-vígjáték, gondolom a "normál" vígjátékok is, mert ott is elég "érdekes" top színészek és filmek vannak. Említsük meg hirtelen Adam Sandler-t. Sokat lehetne róla is beszélgetni akár.
Számomra erősen kilóg a listáról Willis, hiszen neki sok olyan filmje és karaktere volt, amiben nem csak a fizikai erejével akarja lenyűgözni a nézőt. Biztosan velem van a baj, de nem jövök izgalomba egy méretes férfi bicepsztől (nőitől sem), talán ezért hagy hidegen ez a műfaj. Ha nő lennék, talán másként vélekednék, de a nemváltás ugye tabu nálunk.

Nem tőlem kérdezted, de én semmilyen új szuperhősös filmet nem nézek. Nincs bennem merev elutasítás, 1-2 évente teszek egy próbát, de pár percnél tovább soha nem bírom. Értetlenül állok az előtt, felnőtt emberek mit élveznek ezeken a bugyuta történeteken, de ez tényleg értetlenség, nem lenézés. Azért is érdekes a dolog, mert rajongtam a Gyűrűk uráért, a Star Wars világ is bejön, meg általában a sci-fi-t is bírom, de Pókemberrel, meg Amerika kapitánnyal nem tudok mit kezdeni, csak kiröhögöm őket, azért meg nem fárasztom magam két órán át. Bizonytalan sejtésem, hogy míg mostanában a félhülyének beállított hősöket kajálja a nép, nekem szükségem van rá, hogy a karakter legalább egy minimális tiszteletet kivívjon nálam. Sokan írják, hogy azért néznek ilyen filmeket, mert nem kell rajtuk gondolkodni, kikapcsolja, pihenteti őket a könnyed stílus. Nekem a filmnézés nem erről szól, ha pihenni, kikapcsolni akarok, sportolok, vagy mászkálok az erdőben. A vászon elé azért ülök le, hogy az agyamra hasson az élmény. Urambocsá' legyen valami művészeti értéke a retinám masszírozásán túl!

Korea, Ázsia (meg egyáltalán bármelyik ország) filmgyártását egy kalap alá venni eléggé elnagyolt dolog, mert van ott minden a gagyi tini- és karatefilmektől az igényes akciófilmeken át a mély drámákig. A jobb filmjeik számomra elérik az európai filmgyártás csúcsát és persze nagyon eltérnek a Hollywood-i "taglózzuk le a népet látvánnyal és hangeffektekkel" mainstreamtől (amiről érdektelenség miatt szép lassan le is szoktam az elmúlt években).
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Luxor Audio 2021.11.19., pén. 13:13-kor.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
2021.11.19., pén. 12:40
Alex_Aston írta:
Aszpirin írta:
A hülye fejemmel megvettem többb mint egy éve 4K UHD Bluray-en a Nolan-féle "Sötét Lovag" Batman-trilógiát, hogy akkor most majd legalább Batman-ből kikupálódok, de nem tudtam magam túlverekedni az első részen (elkezdtem megnézni) és a másik kettőt még azóta sem láttam. Valamelyik Pókembert asszem láttam, mert amikor kicsi volt, a keresztfiammal sokszor mentünk moziba, és akkor az ő ízlése volt a döntő, nem az enyém.
Tyű.
Pedig szerintem a Dark Knight minden idők egyik, ha nem a legjobb akció/szuperhősös film.
Érdemes rászánni magad, és megnézni. Nem egy "butyuta" látvány film, sőt!
Amint írtam, az első Dark Knight film kb felét megnéztem, de nem tudtam végignézni. Ez nem jelenti azt, hogy nem jó, konkrétan nem jelent semmi mást, hogy sajnos Nolan zsenialitása sem tudta megtörni nálam ezt a "szuperhősöst nem" beállítottságot. Nolant egyébként imádom mint rendezőt, nagyjából minden filmjét remekműnek tartom - a Batman-filmjeiről pedig nincs véleményem.
A Dark Knight a második rész, amiben a Joker van. ;)
Lépd át az elsőt, és kezd nézni ezt. Már a kezdő jelenet is zseniális.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6103

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Alex_Aston írta:
Aszpirin írta:
A hülye fejemmel megvettem többb mint egy éve 4K UHD Bluray-en a Nolan-féle "Sötét Lovag" Batman-trilógiát, hogy akkor most majd legalább Batman-ből kikupálódok, de nem tudtam magam túlverekedni az első részen (elkezdtem megnézni) és a másik kettőt még azóta sem láttam. Valamelyik Pókembert asszem láttam, mert amikor kicsi volt, a keresztfiammal sokszor mentünk moziba, és akkor az ő ízlése volt a döntő, nem az enyém.
Tyű.
Amint írtam, az első Dark Knight film kb felét megnéztem, de nem tudtam végignézni. Ez nem jelenti azt, hogy nem jó, konkrétan nem jelent semmi mást, hogy sajnos Nolan zsenialitása sem tudta megtörni nálam ezt a "szuperhősöst nem" beállítottságot. Nolant egyébként imádom mint rendezőt, nagyjából minden filmjét remekműnek tartom - a Batman-filmjeiről pedig nincs véleményem.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
Tyű.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

DeLorean írta:
Régen sem lelkesedtél mondjuk Stallone, Schwarzenegger, Buce Willis, vagy esetleg Van Damme, Seagal filmekért?
Akkor gondolom nem a kóreai, vagy skandináv filmekért rajongtál.

Most semmilyen ilyen filmet nem nézel? Tehát kimarad a szuperhősös, akció, akció-vígjáték, gondolom a "normál" vígjátékok is, mert ott is elég "érdekes" top színészek és filmek vannak. Említsük meg hirtelen Adam Sandler-t. Sokat lehetne róla is beszélgetni akár.

Egyébként azért cáfolom magam, mert jelenleg és régóta a legnagyobb filmes sztár mondjuk az indiai muki - sajnos a nevét nem tudom fejből (Shah Rukh Khan). Én mondjuk neki nem láttam még egyetlen filmjét sem.

:smile32:
Vegyük sorban: a "régen" a nagyon régen volt, még gyerekkoromban, akkor megnéztem a Rocky-filmeket Stallonéval, Bud Spencer/Terence Hill filmjeinek zömét, és az akkori Chuck Norris-filmeket is. Sem Stallone-ért, sem Schwarzeneggerért, sem Chuck Norris-ért nem rajongtam akkor sem, de haverokkal elmentünk, és jól szórakoztunk. Bud Spencer/Terence hill más tészta, értük gyerekkoromban rajongtam.
Adam Sandler-rel sikerült megnéznem egy-két filmet, egyikük sem hagyott bennem nyomot.

Nem, semmilyen szuperhősös filmet nem nézek. Azokat teljesen kerülöm. A hülye fejemmel megvettem többb mint egy éve 4K UHD Bluray-en a Nolan-féle "Sötét Lovag" Batman-trilógiát, hogy akkor most majd legalább Batman-ből kikupálódok, de nem tudtam magam túlverekedni az első részen (elkezdtem megnézni) és a másik kettőt még azóta sem láttam. Valamelyik Pókembert asszem láttam, mert amikor kicsi volt, a keresztfiammal sokszor mentünk moziba, és akkor az ő ízlése volt a döntő, nem az enyém.

Akciófilmeket hébe-hóba nézek, de nem rajongok értük.

A "koreai film" egy skatulya, amire pontosan annyira helyénvaló általános megállapításokat tenni, mint az "amerikai film"-re. Van közöttük jó és van közöttük rossz. Vannak jellemző vonásai, mint az amerikai filmnek, de nem ezek határozzák meg. Látom Te egy kalap alá veszed őket, és a "nekem nem tetszik" térfélre sorolod. Szíved joga. De szerintem rosszul teszed, mert van közöttük nagyon jó ami akár Neked is tetszene - még akciófilm is, és persze van nagyon rossz is. Akárcsak az "amerikai film" kalapban.

Azt, hogy skandináv filmekért rajongok, nem tudom, honnan vetted. A skandináv filmekkel pontosan ugyanúgy vagyok, mint bármely más náció filmjeivel: önmagában azért, mert skandináv, se nem utasítom el, se nem rajongok értük. Egyébként elég régen láttam skandináv filmet utoljára.

Lemmy ízlésével is csak részben találkozik az enyém, mert pl. ő nagyra tartja Jim Carrey-t, én viszont most már kerülöm, az ő neve elég lehet ahhoz, hogy egy filmet ne nézzek meg. De érdekes módon korábban elég sok Jim Carrey-filmet láttam, és ezalapján alakult ki a véleményem róla.

Az, hogy milyen filmeket szeretek, és adott esetben miért, már kiderülhetett az ajánlóimból, amiket néha ide leírok. Elég széles a paletta, inkább azt tudnám lerni, hogy mit nem: a szuperhősöst egyértelműen nem. A képregény-adaptációt általában nem (de akadhat kivétel). A zombisat nem. A vámpírosat nem, kivéve az eredeti Drakula-történetek feldolgozásait. A Star-Wars-filmekből csak az eredeti trilógiát szeretem gyermekkori emlékek és kapcsolódások okán, a többit kevésbé, a legújabbakat meg egyszerűen nem bírtam végignézni, egyiket sem. De - mivel tudom magamról, hogy ezen műfajok ellen előítéleteim lehetnek, nem is szoktam róluk írni semmit - sem méltatót, sem lefitymalót.

Ja, én végignéztem a Sátántangót (igaz, nem együltemben, hanem három részre osztva). És nekem tetszett, szóval én olyan ember vagyok, akit nem tudsz elképzelni. Tarr Bélát mellesleg igazi művésznek tartom, és nem a Sátántangót tartom a legjobb filmjének, bár kétségkívül az a legismertebb. Én szeretem a mozit, mint művészetet, szóval élvezettel nézek meg olyan filmeket is, amik nem a feltétlenül a sok történésre, akcióra vagy poénok tömkelegére épülnek.

Házimozi: Egy időben engem is beszippantottak a hanghatások, de ez kb 3 év alatt ha nem is múlt el, de igen jelentősen alábbhagyott, és már nem is ez a lényeg egy filmben nálam. De teljesen megértem azokat, akik szó szerint mellbeverő robbanásokat és fejük fölött repkedő helikoptereket akarnak a filmekben hallani. Mindössze nálam nem ez a lényeg. De ha valami még az én- házimozinak aligha nevezhető - "rendszeremen" is kiemelkedik hangilag, azt észre szoktam venni és meg szoktam jegyezni.

Nos, azt hiszem, nyilvánvaló, hogy nagyon eltérő az ízlésünk.

Dwayne Johnson-nal tényleg nem láttam még semmit, ezért nincs is véleményem róla, és ezért nem is írtam róla semmit, sem pozitívat, sem negatívat. Az azért érdekes, hogy mennyire megoszlik a tetszésindexe azok között, akik láthatóan ismerik. Ha nem így lenne, nem rágódna a gittje már negyedik napja.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

DeLorean írta:

Egyébként azért cáfolom magam, mert jelenleg és régóta a legnagyobb filmes sztár mondjuk az indiai muki - sajnos a nevét nem tudom fejből (Shah Rukh Khan). Én mondjuk neki nem láttam még egyetlen filmjét sem.

:smile32:
Én úgy tudtam eddig, hogy ő a legnagyobb filmes sztár, még Chuck Norris is jelenthet neki :D

youtu.be/dOokAdOw9so

.

youtu.be/OVcwNoZdDko

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1484

Hozzászólás Szerző: Cutler »

:P
Csatolmányok
C2EC4D42-0242-46D4-81D2-6B6B044F6BAA.jpeg
C2EC4D42-0242-46D4-81D2-6B6B044F6BAA.jpeg (230.54 KiB) Megtekintve 2074 alkalommal

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Tudhat valamit, mert még egyetlen színészről sem folyt itt ilyen hosszú diskurzus napokon át…
(most már erőt veszek magamon, és megnézem valamelyik filmjét… mondjuk az a Black Adam vagy mi tökéletesnek ígérkezik… azok a ssziporkázó zemek… es az a kiállás… ilyent csak a legnagyobb színészek tudnak ;) )

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2204

Hozzászólás Szerző: Fish »

Volt egy sorozata is: Ballers nekem bejött.. 5 évad
https://hbogo.hu/sorozatok/nagypalyasok
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...54074

TSanyi írta:
2021.11.18., csüt. 18:08
Lemmy9.1 írta:
2021.11.18., csüt. 17:42
Legjobb színész plecsnit nem kapott.
Az sem mérvadó! Annak osztása is kasztfüggő, meg minden egyéb.
Mármint itt a fórumon.
Szerintem!

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: Mathias »

-KP- írta:
2021.11.18., csüt. 17:40
Én kedvelem Dwayne Johnsont. De hogy színészi kvalitásai alapján a legnagyobbak között van, azzal én sem értek egyet. A legjobb színész helyett lehetne például azt írni, hogy a legjobban kereső. Legfelkapottabb, még talán azt is,hogy jelenleg az egyik legismertebb, vagy pont a legismertebb. Ez pedig tény. Remekül felépítette a brandjét az évek alatt és sokat is keres egy-egy filmen, illetve rengeteg filmet is forgat. Igen gyakori, hogy meg van az évi 4-5 Dwayne Johnson film. De vele is az a gond, mint több más színésszel. Nincsenek kifejezetten rossz filmjei, mindig hoz minimum egy átlagos szintet. Nem emlékszem, hogy álltam volna fel Dwayne Johnson film után úgy, hogy elpocsékoltam x percet az életemből, mert legalább egy közepes szintet mindegyik hoz. De, és itt jön a de, ha valaki azt mondaná, hogy most mondjak egy kiemelkedő filmet tőle, bizony gondban lennék.
Valahogy így. Talán egy-két filmje van, ami az átlag langyos víztől eltér. (Faster,
Pain and gain)
Amúgy jó gyereknek tűnik, ha egy társaságba járnánk, tuti jól szórakoztatná a társaságot.
A "focus"-os videói amúgy viccesek egyszer. (Edzés közben, ha bámulja valaki, akkor rá kiált, hogy "koncentrálj".)

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 441

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...54074

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Lemmy9.1 írta:
2021.11.18., csüt. 17:42
Az sem mérvadó! Annak osztása is kasztfüggő, meg minden egyéb.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Szerintem!

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”