Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Hozzászólás Szerző: Acme »

Nem hi-fi, de tanácstalan vásárló vagyok

Szeretnék egy mobilt venni "munkahelyi" használatra. Az igényeim:

- olcsó
- megbízható
- nagyon sokat kibírjon egy töltéssel.

Első körben egy használt Nokia 6sorozatú modelre gondoltam. Van esetleg jó ötletetek?
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

szerintetek érdemes Wharfi 8.4 et  Mordaunt-Short Avant 906i re cserélni?
Ha a fülednek tetszik, akkor mindenképp, de nem ua. a hangzásvilág.

az a baj, hogy nem egyszerű ugyan azzal a cuccal ugyan azon a helyen meghallgatni valamit:(

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: blakey »

szerintetek érdemes Wharfi 8.4 et Mordaunt-Short Avant 906i re cserélni?
Ha a fülednek tetszik, akkor mindenképp, de nem ua. a hangzásvilág.

Vendég

szerintetek érdemes Wharfi 8.4 et Mordaunt-Short Avant 906i re cserélni?

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

hogy egy philips alap sacd-s házimozin hallottam egy sting sacd(sacred love asszem)-t 
olyan élmény,hogy...

Az nem SACD lehetett.

Megvan nekem is, tényleg SACD!

na ugye!
főleg hogy ajándékba adták a házimzihoz

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Hozzászólás Szerző: pi61 »

hogy egy philips alap sacd-s házimozin hallottam egy sting sacd(sacred love asszem)-t 
olyan élmény,hogy...

Az nem SACD lehetett.

Megvan nekem is, tényleg SACD!

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

olyan élmény,hogy...

Az nem SACD lehetett.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Köszi szépen, akkor egy Pio 600-on elgondolkozom. SACD mindig is izgatott, hogy mennyit hallanék belőle
5.1-ben ?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

digo44
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: digo44 »

Köszi szépen, akkor egy Pio 600-on elgondolkozom. SACD mindig is izgatott, hogy mennyit hallanék belőle
a pio 600 jo valsztas az ocsemnek is 600-asa van jo kep kivalo sacd hang

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: szobik »

TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

szobik-nak még egy kis adalék:
ha van ismerettségi körödben valakinek sacd/dvd audio kompatibilis cucca, hallgass meg egy ilyen formátumu lemezt, én azóta vártam erre a gépre, hogy egy philips alap sacd-s házimozin hallottam egy sting sacd(sacred love asszem)-t

olyan élmény,hogy...

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

Véleményt kérnék:Panasonic EH57 felvevő mellé érdemes venni Pana s53, vagy Pio Dv600, esetleg Denon1740 lejátszót? Melyiknél lehet jelentős képminőség javulást érzékelni a felvevőhöz képest?

denonról nem nyilatkozok, nem ismerem, de a pio(nekem is ez van, 600-as) az sacd/dvd audio dolgokat is lejátsza még pluszban, ha van erőlködőd, akkor érdemes elgondolkodni egy pio 600-on
s53-at fölösleges piszkálni, hdmi-s panának ott az 57-es
pio már 40k alatt megvan(augusztusban vettem 38ezerért, azóta csak nem drágult meg...), nekem bevált, képe sokkal szebb, mint az lg felvevőmé, meg a régi sony dvd-é, amikről moziztam korábban

Igazságok vannak ide írva.
Nekem Pana DMR-EH65-öm van azért vette meg a Pio-t mert mindent lejátsz és megvan az összes csatlakozója ami DVD-hez kellhet (ezt használom demózni).

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Véleményt kérnék:Panasonic EH57 felvevő mellé érdemes venni Pana s53, vagy Pio Dv600, esetleg Denon1740 lejátszót? Melyiknél lehet jelentős képminőség javulást érzékelni a felvevőhöz képest?

denonról nem nyilatkozok, nem ismerem, de a pio(nekem is ez van, 600-as) az sacd/dvd audio dolgokat is lejátsza még pluszban, ha van erőlködőd, akkor érdemes elgondolkodni egy pio 600-on
s53-at fölösleges piszkálni, hdmi-s panának ott az 57-es
pio már 40k alatt megvan(augusztusban vettem 38ezerért, azóta csak nem drágult meg...), nekem bevált, képe sokkal szebb, mint az lg felvevőmé, meg a régi sony dvd-é, amikről moziztam korábban

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: szobik »

Véleményt kérnék:
Panasonic EH57 felvevő mellé érdemes venni Pana s53, vagy Pio Dv600, esetleg Denon1740 lejátszót? Melyiknél lehet jelentős képminőség javulást érzékelni a felvevőhöz képest?
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Hozzászólás Szerző: suprnova »

Üdv! Új 99-es sorozatú Quad elektronikákat hallott már valaki?
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)

Laczik

Hozzászólás Szerző: Laczik »

2 hete kértem tanácsot Tőletek CRT tévé vásárlás ügyben.

Tegnap sikerült is vennem eggyet, nagy nehézségek árán, ugyanis rengeteg üzletet végigjártam.
Általánosságban 2 fő márka közül lehetett választani: Grundig, Samsung(főleg 55cm) és volt még néhány noname tv.
Végülis vettem egy 29' 50Hzes Grundig tv-t 55 ezer forintért.

A fórumokon olvasottak alapján pártatlanul fogtam hozzá az összehasonlításnak de meglepetéssel konstatáltam ,hogy a Samu gyengébb: a Grundig mellett szemcsésebb és homályosabb képett adott, erősebben pumpált.

Szivesen vettem volna 100Hzest,de azt csak a MMban találtam és valahogy elvolt ferdülve a képcsöve, ám ezen is nehezen tudom észrevenni a villódzást.

Hátránya a nagy súlya, a nehezebb menükezelés, ill a táv kicsit lustább meg igénytelenebb is.És csak 1 év gari van rá, míg a Samura 3, igaz az csak osztott gari.

Summa summárum: számomra a Grundig jött ki győztesen, azt hiszem ezzel elleszek egy ideig, amig be nem jön a megfizethető áru HD adás.

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Szerintetek megéri 170ért az audience 52-es, elvileg 3 év garival?
150-ért tuti lenne.
Jó kis hangfal az.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

A Swans M1-et hallottad már?Errőssen ajánlom.

Igen, azt is hallgattam, és egészen jó volt.
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

Vigyázz, mert van egy "legenda", hogy a Dynok "nehezen hajthatók". Nem tudom, mi igaz belőle és mi nem, mindenesetre nézz utána.
Igen, köszi, hogy szólsz, de Szabó Zoli is pont az 52-eseket ajánlotta a hivox rendszeremhez, így gond nem lehet
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Amex asztali BluRay felvevő 800 GB Seagate winyóval, licitálni lehet rá a német eBay-en: www.ebay.de.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

a villámakciókban találsz kedvedre valót!

Hallgattam néhány hivi-t, amit ATC ajánlott az nem igazán tetszett (TS6).

A d2.1 és 3.1 nem volt rossz, főleg az árukhoz képest, de az A52-es volt amire azt mondtam, hogy igen, ez nagyon tetszik. Lehet, hogy kevés időt hallgattam a hiviket. (1óra össz..)

Vigyázz, mert van egy "legenda", hogy a Dynok "nehezen hajthatók". Nem tudom, mi igaz belőle és mi nem, mindenesetre nézz utána.

Van nálam egy HEED a gazdája azért cseréli mert a Dynaudió Contour 1-ét nem birja vele kedve szerint meghajtani.
A Dyno és a HEED is jó készülék.

Jó hát az a Heed elég picurka!

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.

A d2.1 és 3.1 nem volt rossz, főleg az árukhoz képest, de az A52-es volt amire azt mondtam, hogy igen, ez nagyon tetszik. Lehet, hogy kevés időt hallgattam a hiviket. (1óra össz..)

Van nálam egy HEED a gazdája azért cseréli mert a Dynaudió Contour 1-ét nem birja vele kedve szerint meghajtani.
A Dyno és a HEED is jó készülék.

Bemutatóterem

ATC Webáruház

plukacs7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: plukacs7 »

Számítógép => Edirol UA-101 USB "DAC" => Monitor IC => Yamaha RX-V750 mint előfok => Kácsa Bézik IC => Heed Obelisk kapcsolású quad mono végfok => Cat 5, Cat7, CAV kábelek cserélgetve /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> => CAV DP880 Hivox tuninggal.

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.

A Swans M1-et hallottad már?
Errőssen ajánlom.

Bemutatóterem

ATC Webáruház

plukacs7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: plukacs7 »

nya megjöttem megint Most volt itt haverom. Elvittem az IS-10est. Kiderült, hogy valami baja lett, mivel mondja ennek tényleg nem így kéne szólnia.
Szóval kaptam helyette egy Sony STR-DG710-es erőlködőt, meg egy Bük SCS178at. No meg egy Unchartedot PS3-ra:P
Nagyon szépen szól a rendszer. Egyben van minden. Hosszabb teszt majd hétvégén, mert még uccsó vizsgák jogi egyetemista karrieremből hátra vanna k  

Szal köszi mégegyszer a helpet mindenkitől!    

Gratulálok az új cuccoshoz, szerintem ezzel jártál a legjobban.

már tudom :-)
mondjuk ha nem lett volna hibás az IS10 akkor lehet nincs ez, mert úgy voltam vele, hogyha tetszik a hang amit otthon hallok akkor nem keresgetek tovább. No de nem tetszett. Nagyon durván szól. Nézegettem rajta PS3-as játékokat is. Motorstorm menü zenétől megremegett a gyomrom:P Akira DTS hasít mint állat. No de hétvégén lezs komoly teszt, mivel Star wars maratont rendezünk kedvesemmel, no meg az Uncahrtedot is le kell tolni. Persze azért lesz pihi az erőlködőnek. No meg a bükk hangfalak jól mutatnak a bükk szekrényen. A centert felraktam a felső polcra. Nagyon jó onnan.

Az az SCS178 meglepően jól szólt, mikor három éve hallottam. Nem gondolkodtál az akciós csomagban a H/K 130-assal? Még mindig árulják, szerintem bestbuy.
Számítógép => Edirol UA-101 USB "DAC" => Monitor IC => Yamaha RX-V750 mint előfok => Kácsa Bézik IC => Heed Obelisk kapcsolású quad mono végfok => Cat 5, Cat7, CAV kábelek cserélgetve /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> => CAV DP880 Hivox tuninggal.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”