Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pro Cinema az otthonunkban

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 439

Re: Pro Cinema az otthonunkban

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Megint nem a mondanivaló a lényeg, hanem hogy ki mondja. Mint oly sokszor itt a fórumon. Ha nem a mi kutyánk kölyke, akkor beleállunk, úgy csinálunk mint ha nem értenénk mit is akar mondani.

Pedig egész jó érvek ütköztetése lehet(ne) sokszor a témákból. Azért mind a két oldalnak van olyan állítása ami megállja a helyét, de sajnos a végén személyeskedésbe megy át a megvitatás helyett.

Nem konkrét a mostani eset, csak ez jutott eszembe.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1683

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Ez az atmosos téma mitől való Pro cinema topikba? Inkább tartozna az általában a moziról topikba szvsz.
:smile32:

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: cisco »

Kong vs Godzilla

Avglas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 131

Hozzászólás Szerző: Avglas »

cisco írta:
2022.01.27., csüt. 12:58
DeLorean írta:
2022.01.27., csüt. 11:52
De lehet más film is!
Mondj egyet, ami neked nagyon jó atmos hangsávval rendelkezik és kielemzem a topikomban.
Ha jó, akkor azt is leírom, nyugi!
Szerintem te tartalmat akarsz technológiával összehasonlítani.
Nem azért kell atmos, mert van 5 jó film szerintem, mert lehet másnak a film sem tetszik, hanem mert ez az aktuális technológia, amire lőni kell egy hosszútávú projekt megvalósításakor.

Teljesen egyetértek!!
Barco Optix Cinemascope * Seymour CenterStage XD 120" 2.35:1 * Dune HD Pro 4K II * Anthem AVM60 * Emotiva xpa3 * LabGruppen PDX3000 * IMG Stageline STA2000D * Crown XLS1502 * 7.3.4 * JBL 3677 * JBL 8330 * Beckersound b1000x2, JBL4645B * Synology ds418j

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég

DeLorean írta:
De lehet más film is!
Mondj egyet, ami neked nagyon jó atmos hangsávval rendelkezik és kielemzem a topikomban.
Ha jó, akkor azt is leírom, nyugi!
Szerintem te tartalmat akarsz technológiával összehasonlítani.
Nem azért kell atmos, mert van 5 jó film szerintem, mert lehet másnak a film sem tetszik, hanem mert ez az aktuális technológia, amire lőni kell egy hosszútávú projekt megvalósításakor.

Meglévő anyagból jó atmost elég nehéz utólag csinálni, olyan mint a 3d. Terminator 2-nél is mi lett a vége? Egy szét dnr-ezett hulladék.

Én nem várom, hogy mindig szóljon az atmos, hanem azt hogy hozzátegyen a sima 5.1-hez. Ahogy a hátterek sem szólnak mindig, úgy az atmosnak sem kell. A hangnak leginkább a vásznon történteket kell leképeznie, ami mindig előttünk lesz (LCR), minden más csak kiegészítés.

Sokszor megy atmosból a zene, ami tök jó, vagy egy kis környezeti zaj, és ez tök oké. Aztán ott egy nagy darálós akciófilm, ott megy minden rendesen.

Inkább azt mond meg szerinted mi volt ami neked is megfelelt atmos hangsáv.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1484

Hozzászólás Szerző: Cutler »

DeLorean írta:
cisco írta:
2022.01.27., csüt. 11:46
Azért lovagolunk ezen a filmen, mert Cutler gúnyosan megjegyezte, hogy tessék, itt is leírták, hogy az milyen jó és xanax-ot ajánlott.
Látom nehéz az elengedés🤣
Viszont arra nem válaszoltál, hogy az én bullsith cikkemmel ellentétben az általad linkelt videót készítő Shane, akkor tekinthető referenciának?
Amit te is elismersz?

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég

DeLorean írta:
2022.01.27., csüt. 11:38
Persze homokba dughatjuk a fejünket, de pont azért kell leírni itt az igazságot, hogy ne az olyan cikkek alapján döntsön valaki, mint amit Cutler betett. Húú, de szép, húúú, de jóóó - közben meg bullshit!
Akkor írd át a nickedet Jesus-ra és minden meg van oldva :D

Amúgy meg most 1 filmen lovagolunk, én meg egy rendszert évi 500 filmre építek, aminek érzésre a fele már Atmos hangsávval rendelkezik. :D

Illetve repkednek a király vs szar jelzők. Kinek mi a jó meg a szar azért eléggé tud szórni. A referencia és lealázza és kategóriákkal jelzők minden hifista szótárának első oldalán van. Nekem a mostani és a 20 évvel ezelőtti rendszerem között talán van 1 vagy 2 kategória.

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég

Amúgy ha azt mondod hogy az oblivion X. perce után soha nem szól semmi a felső hangsugárzókból, akkor ezt nagyon könnyű ellenőrizni :)

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

DeLorean írta:
2022.01.27., csüt. 11:30
Cutler írta:
2022.01.27., csüt. 11:27
Nem védem az Obliviont, de kár állandóan példának felhozni, egy eredetileg DTSHD Master savú filmet, amit újrakevertek, nem igazán jól.
De amúgy Shane véleményét elfogadod? Általában vagy csak ennél a filmnél?
De hát te tetted be példának az Oblivion-t "egy kis" gúnyos megjegyzéssel.
Akkor mégsem jól keverték és nekem van igazam?

Ha igen, akkor továbbléphetünk!
Humornak szántam, mert folyamatosan ezen rugózol. De látom magjaim terméketlen talajra hullottak🤣
Felőlem legyen neked igazad, ha úgy boldogabb vagy🙈

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

DeLorean írta:
2022.01.27., csüt. 11:03
cisco írta:
2022.01.27., csüt. 10:53
Én hallottam már olyat is, hogy egy USA meg egy EU verziójú lemezről szedett atmos sem pont ugyanúgy szól!
Simán lehet nem uazt a forrást használták és a Kaleidescape verziója profibb.
:D
Igen, biztosan ez a magyarázat!

A vicc jut eszembe - márpedig ilyen állat nincs.
Lehet viccnek gondolod, de létező dolog.
Anno, amikor Ivánek az egyik Rezső són kiállítottak kooperációban a Gelenec-et és Trinnovot forgalmazó céggel, akkor ott voltam amikor a Trinnovos Arnaud kalibrálta a rendszert és csak kamillázott, hogy a demo San Andreas adott részleténél inaktívnak mutatta a laptopja, a felső csatornákat. Megjegyezte, hogy nem érti, mert 1 hete Parizsban egy hasonló kiállításon ugyanennél a jelenetnél mást mutatott a gépe. Persze lehet hazudott🤷‍♂️
Hangsúlyozni szeretném, hogy nem tudom a Feledésnél mi a helyzet, de hogy a jelenség létezik, az biztos.
Nekem ezért nincsenek CCE verzióim😉

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

DeLorean írta:
2022.01.27., csüt. 10:45
De mi a reakció a betett videóra az Oblivion-ról?
Mert a te véleményed és amit betettél cikk igencsak pont az ellenkezője ennek.
Ráadásul ezt nem lehet így is és úgy is értelmezni.

A videóban elhangzik - kb. 5 percig szólnak összesen az egész filmből a felsők.
Egy Oblivion-nál!
Akkor ez a szipi-szupi atmos?

Ezért írtam én, hogy inkább a DTSHD-t szeretem Auro3D felkeverővel - ennél a filmnél feltétlenül.
Nem védem az Obliviont, de kár állandóan példának felhozni, egy eredetileg DTSHD Master savú filmet, amit újrakevertek, nem igazán jól.
De amúgy Shane véleményét elfogadod? Általában vagy csak ennél a filmnél?

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég

Engem az zavar, de az nagyon, hogy egy Pro Cinema topikban, ami ma Magyarországon A TOPIK kéne legyen, egyszerűen ilyen irányba viszitek a dolgokat, hogy az atmos szar.

Én azt gondolom, hogy aki ma külön szobában/helyen/házban mozit épít (nem hobbiszobát), annak igenis legyen egy Atmos kiépítése. Az hogy most 2,4,6,8,10 mindegy, de ez ma az aktuális mozis hangformátum. Minden lemezen Atmos van (dts:x és Auro elhanyagolható) és minden Streaming szolgáltató Atmost ad.

Szóval az a lényeg, hogy ez a topik előre kéne mutasson, ne hátra! Sajnos ma Magyarországon nincs mozis értelmes szakmai fórum és ezt magunknak köszönhetjük, de sajnos egyszerűbb avforum-ot és avsforum-ot olvasni, mint az atmos felesleges harcokat végigküzdeni.

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég

DeLorean írta:
2022.01.27., csüt. 11:03
cisco írta:
2022.01.27., csüt. 10:53
Én hallottam már olyat is, hogy egy USA meg egy EU verziójú lemezről szedett atmos sem pont ugyanúgy szól!
:D
Igen, biztosan ez a magyarázat!

A vicc jut eszembe - márpedig ilyen állat nincs.
Nem kell elhinni, fel kell keverni Auroval és hátradőlve lehet "élvezni".

Akit jobban érdekel a téma, annak ajánlok pár érdekességet:
https://www.youtube.com/watch?v=N7MiVghLlQk

Ma a remaster korszakát éljük és a képet egyszerűbb összehasonlítani, de a hanggal is pont uazt csinálják.
(https://caps-a-holic.com/)

Ha egy hdr metaadat rossz vagy egész egyszerűen lemarad gyári 4k uhd lemezekről (tény), akkor gondolod hogy egy atmos az mindenhol ugyanaz lesz.

Másik pedig, hogy nekem már volt 3-4 alkalommal hogy film közben egyszercsak elromlott a hangsáv - elvesztette a fonalat és minden elkezdett össze vissza szólni. Egy 10mp-es visszatekeréssel helyreállt. Ezek létező dolgok.

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég

DeLorean írta:
2022.01.27., csüt. 10:45
De mi a reakció a betett videóra az Oblivion-ról?
Mert a te véleményed és amit betettél cikk igencsak pont az ellenkezője ennek.
Ráadásul ezt nem lehet így is és úgy is értelmezni.

A videóban elhangzik - kb. 5 percig szólnak összesen az egész filmből a felsők.
Egy Oblivion-nál!

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

DeLorean írta:
2022.01.27., csüt. 09:46
Cutler írta:
2022.01.27., csüt. 08:38
Figyelem!
A cikk elolvasása ellenjavallt azok számára, akik idegessé válnak a Feledés című film, Dolby Atmos hangsávjának dícsérgetésétől!
Csak óvatosan, nehogy a végén befigyeljen pár Xanax🤣
Ezt a videót ajánlom megnézésre!
Az Oblivion-ról mond véleményt. Szerintem korrekt.

https://www.youtube.com/watch?v=MtX7M14bsNE

Én csak annyit mondok, ami itt is elhangzik - sok elszalasztott lehetőség.

Az egyik kommenttel értek egyet:
"One of my sci-fi favorite movies but disappointed on the Atmos sound i rather hear it on dts neural x sounds better"

A Xanax-ot gyakran emlegeted... gondolkodik.gif
Mert gyakran vagy ideges🤪

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

11.4.10-es Krix, Trinnov rendszer, Sony vetítővel, Kaleidescape forrással, potom 66,5 misiért :rolleyes:

https://www.stereonet.com/uk/features/i ... dkeBRwLqsE

Figyelem!
A cikk elolvasása ellenjavallt azok számára, akik idegessé válnak a Feledés című film, Dolby Atmos hangsávjának dícsérgetésétől!
Csak óvatosan, nehogy a végén befigyeljen pár Xanax🤣

motorgyilkos
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 244

Hozzászólás Szerző: motorgyilkos »

Zozi írta:
2021.11.27., szomb. 13:17
Cutler írta:
2021.11.27., szomb. 11:23
Tegnap Zozinál jártam, ismét :rolleyes:
Az ok, amiért újra ellátogattam hozzá, a Christie vetítő képe, mert ilyet még otthoni környezetben nem láttam és az új 9 pontos Dirac kalibráció eredménye, a hangzásra.
Itt nem is igazán a 9 pontos kalibráción van a hangsúly... a Storm kiadott egy videót a dirac kalibráció optimális menetéről. Ott lettem figyelmes arra, hogy a house curve-nél a Stormos csávó a storm által egyedileg kreált curve-öket töltötte be külön az LCR-hez valót, subhoz, stb. A különböző groupok-hoz.

Beszéltem Ivánnal, mert a fájlok csak az installereknek elérhetőek.. aztán 1 nap után meg is kaptam a fájlokat tőle. Itt is köszönöm.

Ami még fontos, hogy a stormosok egy mérési layout-ot is rendelkezésre bocsátottak a videóban, a mérési pontok elhelyezkedéséről. 3D-s helyzet, a két koordináta a magassággal kiegészítve.

Szerintem ezek együttese hozta el számomra a "nirvanát". Már a rew-es visszamérések után jeleztem a stormos tulajoknak, hogy ilyen jó frekimenetet még nem láttam, mint amit most sikerült összehozni.

Szerencsére nem csak mérve jó, hanem ténylegesen nagyon ütős lett. Főleg a mély szekció. 40-70 Hz között ment bele egy kis fűszer, ami olyan mellbevágó, száraz, mélyeket eredményezett, ami már már ijesztő...

A presetre visszatérve, csináltam egy dirac presetet ami a teljes frekvencia tartományban korrigál és egyet ami csak a schröder frekvencia alatt. Hívjuk preset1-nek és preset2-nek

Demo hangerőn a preset 1 jobban működik, ahogy Cutler is írta. Normál "családi" mozis szinten, amikor nem nyaldosunk bele a 110-115 dB csúcsba, akkor viszont a preset2 nagyon szerethető. Nyíltabbnak tünik, talán részletesebbnek... Nem tudom másképp megfogalmazni. Hasonló, mint ami a DC nagyszobájában megfogott. Csak ott akkor is megmaradt minden pozitívuma, amikor felcsavartuk a hangerő potit... nálam akkor már kissé tolakodóvá válik. De még egyszer hozzáteszem, hogy ekkor 115 dB csúcsokról beszélünk.. ami nem általános mozizós szokás sokunknál... nálam sem...

Na, de ezért van a preset1, mert azokkal a beállításokkal a referencia hangerő is hosszan hallgatható.
Tegnap jó 2 órát toltuk Tibivel és egyikünk sem fáradt el bele szerintem... :D sőt, ha több időnk lett volna, akkor szerintem akár még egyszer ennyi is belefért volna...
Szia.
Megosztanad ezeket a curve oket mas stormosokkal is ? Kiprobalnam en is ;)
Koszi
Livingroom:Sony VW520ES. DIY Pro 7.3.4.2 powered by Hypex fusion fa 122/252/253/502 Anthem mca325 .Storm isp16 MKII.JVC Exofield. Vividstorm ALR tab 120". Zidoo UHD3000 Z10 Himedia Q10Pro OppoBDP95 Roku 4K
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

Zozi írta:
2021.11.27., szomb. 13:17
Na, de ezért van a preset1, mert azokkal a beállításokkal a referencia hangerő is hosszan hallgatható.
Tegnap jó 2 órát toltuk Tibivel és egyikünk sem fáradt el bele szerintem... :D sőt, ha több időnk lett volna, akkor szerintem akár még egyszer ennyi is belefért volna...
Egy picit sem volt fárasztó, néha még akár nagyobb hangerőt is elviseltem volna😅
A 4 órás Snyder Cut is simán fogyaztható lenne, akár referencia hangerőn is👌

Zozi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 974

Hozzászólás Szerző: Zozi »

Cutler írta:
Az ok, amiért újra ellátogattam hozzá, a Christie vetítő képe, mert ilyet még otthoni környezetben nem láttam és az új 9 pontos Dirac kalibráció eredménye, a hangzásra.
Itt nem is igazán a 9 pontos kalibráción van a hangsúly... a Storm kiadott egy videót a dirac kalibráció optimális menetéről. Ott lettem figyelmes arra, hogy a house curve-nél a Stormos csávó a storm által egyedileg kreált curve-öket töltötte be külön az LCR-hez valót, subhoz, stb. A különböző groupok-hoz.

Beszéltem Ivánnal, mert a fájlok csak az installereknek elérhetőek.. aztán 1 nap után meg is kaptam a fájlokat tőle. Itt is köszönöm.

Ami még fontos, hogy a stormosok egy mérési layout-ot is rendelkezésre bocsátottak a videóban, a mérési pontok elhelyezkedéséről. 3D-s helyzet, a két koordináta a magassággal kiegészítve.

Szerintem ezek együttese hozta el számomra a "nirvanát". Már a rew-es visszamérések után jeleztem a stormos tulajoknak, hogy ilyen jó frekimenetet még nem láttam, mint amit most sikerült összehozni.

Szerencsére nem csak mérve jó, hanem ténylegesen nagyon ütős lett. Főleg a mély szekció. 40-70 Hz között ment bele egy kis fűszer, ami olyan mellbevágó, száraz, mélyeket eredményezett, ami már már ijesztő...

A presetre visszatérve, csináltam egy dirac presetet ami a teljes frekvencia tartományban korrigál és egyet ami csak a schröder frekvencia alatt. Hívjuk preset1-nek és preset2-nek

Demo hangerőn a preset 1 jobban működik, ahogy Cutler is írta. Normál "családi" mozis szinten, amikor nem nyaldosunk bele a 110-115 dB csúcsba, akkor viszont a preset2 nagyon szerethető. Nyíltabbnak tünik, talán részletesebbnek... Nem tudom másképp megfogalmazni. Hasonló, mint ami a DC nagyszobájában megfogott. Csak ott akkor is megmaradt minden pozitívuma, amikor felcsavartuk a hangerő potit... nálam akkor már kissé tolakodóvá válik. De még egyszer hozzáteszem, hogy ekkor 115 dB csúcsokról beszélünk.. ami nem általános mozizós szokás sokunknál... nálam sem...

* JVC DLA Z1 * gerriets opera white microperf CS 135" * Trinnov Altitude16 * topping e50 *
* FusionAmp PlateAmp * Apollon Audio NCMP 8350 * Apollon Audio NCMP 6350 * Pronomic XA1400 *
* MadVR PC * HKV Bold Series * BMS 18n862 * WaveForming * Harmony Elite * iPad mini * Sonoff *

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1683

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Cutler írta:

Kezdjük a hanggal. Zozinál most 2 preset van, az egyik egy full Dirac kalibráció, a másik úgy van beállítva, hogy csak 500Hz-ig nyúl bele a Dirac. Ez utóbbiról, majd Zozi mesél bővebben, ha van kedve hozzá. Nem tudtam melyik beállításon megy a processzor, mikor elkezdtük az összehasonlítást. Néztünk egy jelenetet az Alitából, majd ugyanazt a jelenetet, a másik beállítással. Bár nagyon hasonló volt mindkettő és jó is, én jeleztem a házigazdának, hogy nekem az első preset tetszett jobban. Nagyon pontos, precíz hangot hallottam, mindkét esetben, de a nekem kevésbé tetszőnél, sokallottam a magasakat. Túl éles, bántó volt, azon a hangerőn, amin hallgattuk. Itt tippeltem, hogy valóazínűleg ez az 500-ig korrekciózott hang, ami talált is. Zozi szerint ez a preset, szolidabb hangerő mellett igazán hatásos, akkor nyíltabbnak hat számára. Ezt én el is tudom, fogadni, de mivel én szeretem megküldeni a hangot, így maradtunk, a fullos verziónál. Nagyon egyben van a hang, ami most Zozinál hallható, talán a legjobb, amit sikerült eddig kihozni a rendszeréből, pedig korábban is remekül szólt. Nagyszerű a mélykezelés, hatalmas a tér, az atmos sugárzók szépen hozzák a buborékot az ember köré. M
Milyen room curve szerint van kalibrálva a fullos Dirac? Harman/Synthesis görbe szerint, vagy a dirac saját beépített görbéje szerint? Ez a kérdés persze elsősorban Zozinak szól.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

Kezdjük a hanggal. Zozinál most 2 preset van, az egyik egy full Dirac kalibráció, a másik úgy van beállítva, hogy csak 500Hz-ig nyúl bele a Dirac. Ez utóbbiról, majd Zozi mesél bővebben, ha van kedve hozzá. Nem tudtam melyik beállításon megy a processzor, mikor elkezdtük az összehasonlítást. Néztünk egy jelenetet az Alitából, majd ugyanazt a jelenetet, a másik beállítással. Bár nagyon hasonló volt mindkettő és jó is, én jeleztem a házigazdának, hogy nekem az első preset tetszett jobban. Nagyon pontos, precíz hangot hallottam, mindkét esetben, de a nekem kevésbé tetszőnél, sokallottam a magasakat. Túl éles, bántó volt, azon a hangerőn, amin hallgattuk. Itt tippeltem, hogy valóazínűleg ez az 500-ig korrekciózott hang, ami talált is. Zozi szerint ez a preset, szolidabb hangerő mellett igazán hatásos, akkor nyíltabbnak hat számára. Ezt én el is tudom, fogadni, de mivel én szeretem megküldeni a hangot, így maradtunk, a fullos verziónál. Nagyon egyben van a hang, ami most Zozinál hallható, talán a legjobb, amit sikerült eddig kihozni a rendszeréből, pedig korábban is remekül szólt. Nagyszerű a mélykezelés, hatalmas a tér, az atmos sugárzók szépen hozzák a buborékot az ember köré. Mindent finomabban, precízebben, mint ami nálam itthon hallható. Jók azok az Apollon végfokok, mese nincs, meg a htpc is, a 4 szub is hozzátesz, meg persze a jól megcsinált szoba is :D

A Christie 3chip DLP nagyvas, bámulatos minőséget rakott elém. Mondom ezt úgy, hogy múlt héten több alkalommal is láttam a DC-ben, a csúcs 4K lézer GTZ-380-at, ami nagyon magasra rakta, azt a képzeletbeli lécet. Persze nem azt akarom mondani, hogy a Christie jobb lenne, mint a Sony, mert nem, de abszolút osztom Zozi véleményét, hogy nincs kicsit se oka panaszra, még egy 40 milliós vetítőhöz képest sem.
Magas 30fL fényerő, a 2500:1-es kontrasztot meghazudtoló feketék, borotvaéles objektív, pazar színvilág. Ezek így és a nagy DLP-re jellemző magas egyidejű kontraszttal együtt, nagyon dinamikus képet tol az ember arcába. Lucy, Aquaman, Utazók, szinte lefolyt a vászonról. De igazából bármit is indítottunk el, minden nagyon jól mutatott. Hát nagyon el bírnám viselni ezt a képminőséget itthon. A vetítő méretileg hatalmas, hűtési hangja is magas, de nekem ez bent a moziban kicsit se volt zavaró.
Korábban is azt mondtam, hogy magasan a fórum legjobb mozija van Zozinál, de most még feljebb kapcsolt. A vicc, hogy bár nekem, a jelenlegi is 110%-ban kielégítené az igényeimet, a házigazda még nem dőlt hátra, lesznek itt még fejlesztések, aminek én csak örülök, legalább mehetek újra hozzá ;peace;
A kert is pöpec lett, minden extrájával együtt, ahhoz csak gratulálni tudok leborulok.gif

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 782

Hozzászólás Szerző: phyton71 »

Szerezzetek hangszórót, én megépítem nektek a dobozt hozzá. ;peace;
Természetesen a fórumtársak surround dobozai után, nehogy sértődés legyen belőle. :D
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 921

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

DeLorean írta:
2021.10.10., vas. 18:57
Hiccusz írta:
2021.10.10., vas. 16:40
27.432.000,- HUF az ára + szállítás. Hány darabot rendelhetek? Addig is pötit alakítsd át a mozidat, mert 185 x 180 x 60 cm, 500 kg. :D
60cm mély? Simán elfér a vászon mögött! A centert max. a tetejére rakom.
Egy elég lesz szerintem. Elkezdek sprórolni rá és kb. 20-25 év múlva kereslek.
Megszólalna a Sub és rögtön nem is volna vásznad :D :D :D :smile29:
"Az igazi barát szemből támad."

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

DeLorean írta:
2021.10.10., vas. 18:57
Hiccusz írta:
27.432.000,- HUF az ára + szállítás. Hány darabot rendelhetek? Addig is pötit alakítsd át a mozidat, mert 185 x 180 x 60 cm, 500 kg. :D
60cm mély? Simán elfér a vászon mögött! A centert max. a tetejére rakom.
Egy elég lesz szerintem. Elkezdek sprórolni rá és kb. 20-25 év múlva kereslek.
A több sub az akusztikai problémák kiküszöbölése miatt kell, nem azért mert esetleg egy kevés lenne.
Legalább 2 kellene, esetleg 4!
31_1_21.gif

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

Hiccusz írta:
DeLorean írta:
2021.10.10., vas. 10:53
Hihetetlen, hogy ez a szub valódi és megvásárolható.
Csak 60 cm mély lenne?

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”