Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nekem is 657-es AVR volt ami nekem hiányzott belöle legfőképp a dinamika és a zeneiség.Nem sokat tétováztam volt két régebbröl megmaradt AIWA és egy nagy ROTEL integrált erősítőm és azokat kötöttem az AVR után rengetegett javitott a hangján onnantól kezdve ki se kötöttem öket!
Késöbbiek folyamán az integráltakat végfokok váltották le aztán AVR helyére is processzor került.
Én a helyedbe végfokban gondolkodnék vagy olyan integráltba aminek van kapcsolható végfokbemenete.Már ha a frontot külön végfokkal hajtod az nagy elörelépés sztereo-ba!

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: szobik »

Szeretnék néhány véleményt meghallgatni (elolvasni ) a következő probléma kapcsán.... 

Nálam Nad C325BEE került a CD mellé, és persze besegít a Yamaha 657-nek is, mint "végfok(szerűség)". Érezhetően dinamikusabb, teresebb a hang mozinál, koncertnél. Szteróról meg már ne is szóljak :lol!: Megérte, igaz 55e volt-de fél évesen.
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

Szeretnék néhány véleményt meghallgatni (elolvasni ) a következő probléma kapcsán.

Régóta gondolkozok, hogy lehet, h kellene egy végfok(szerűség) az AVR-em mögé a front csatornákra, és ez ügyben 3 opció merült fel bennem.
*Az első, egyben a legegyszerűbb: Minden marad így, ahogy van, nem lesz operálás.
*A második: veszek egy régi, kicsi, belépő (vagy az alatti :lol!: ) szintű sztereó végfokot.
*A harmadik: Veszek a belépőnél egy kicsit magasabb szintű sima sztereó erősítőt.

A teljesítménnyel (hangerővel) semmi probléma nincs, inkább a hangkarakter jellege az, amivel egy kicsit játszani szeretnék. Nem, mintha baj lenne vele, de az egy kicsit jobban tetszett, amit a Rubicon dobozok nyújtottak a hálószobában lévő 497-essel. Ez egy kicsit testesebb, "megalapozottabb" akusztikus megjelenés volt.

Pár hete (hónapja) értekeztem már ennek ügyében Felder fórumtárssal, és arra jutott(unk), hogy már egy mezei sztereó erősítővel is jobb teljesítményt nyújt a gép, de Feldernek - ha jól emlékszek - 2 (3) sztereó erősítője volt - front, háttér. Ezzel ellentétben nekem csak a front csatornákra kellene valami.
(Nem tudom, mennyire egyértelmű, de az aláírásomban lévő 657-eshez kellene. :lol!: )

Na akkor a konkrét kérdés: Pici pénzből tudnék-e elérni olyan változást (Nem javulást!!, mert alapvetően nincs gond), amiért érdemes lenne befektetni, még azt a 20-25e forintot is, és ha igen, akkor melyik lenne a jobb választás; vagy egy ilyen jellegű lépés nem jelentene komolyabb változást, és nem érdemes vala próbálkozni (Esetleg több zsetonért egy nagyobb végfokot leakasztani...)?

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: richies »

samu 959 NF the best a kategoriajaban, na meg az iiyama sem rossz a 454-es 1600-ban 100Hz :lol!: En a diamondtron Nf kepcsoveket szeretem ,sose lattam olay szep, hu szineket, nagy contrast, aztan jon a trinitron ,tobbi az
http://www.amazon.co.uk/Iiyama-Vision-M ... B0007LOYSG
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: sac »

Sokan használnak lg monitorokat, főleg a flatron ez T sorozatot.Nekem is volt és elszaródott.Kb 3-4 esetleg 5 évet bírnak minden nap 5-6 óra használat mellett.Szerintem a képével nincs gond, de inkább a Samsung monitor a jobb.Már megbántam, hogy miért nem azt vettem.
DE NE OFFOLJUNK!
KINEK A PAP, KINEK A PAPNÉ!
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

az LG "85"Hz-erol beszeljunk inkabb, -folyik ki a szemem- meg az elmosodott konturokrol. meg ki tudja mi sipolasrol benne, ez nalam is fennall es sok sok helyrol hallottam is. 
LG

Milyen elmosódott kontúrokról írsz? Monitoron azt be lehet állítani, csak egyszer kell egy kis időt és fáradtságot szakítani rá.
Nálunk a cégnél HP monitorokat vettek; az igen, az tényleg gagyi. Az alja világos, a teteje sötét, a betűk sohasem élesek. :lol!: :lol!:
Az 1 évvel idősebb itthoni noname Benq-m körberöhögi az összes HP-t.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 96

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Arról nem is beszélek hogy volt és van is az lg-nek melléfogása.Pl:LG monitorok 2-3 évet bírnak(T710B sorozat CRT), konstrukcióhibásak.
Rengeteg LG monitorral volt és van dolgom, és egyáltalán nem mondanám rossznak őket. A StudioWorks sorozat vacak volt, de a Flatronok között akadtak jól megépített darabok is, némelyik 5-6 éve megy nálunk folyamatosan (irodai munkára, sose voltak javítva). Hogy tele van velük a szervíz köszönhető annak, hogy olcsósága folytán az egyik legnagyobb példányszámban eladott monitormárka.

Tény, hogy vannak jobbak is, de láttam én már sz@r Sony monitort is... (LCD).

lehet hogy hozzad nem kerultek, vagy meg sem hibasodtak, eleve szarok.
az LG "85"Hz-erol beszeljunk inkabb, -folyik ki a szemem- meg az elmosodott konturokrol. meg ki tudja mi sipolasrol benne, ez nalam is fennall es sok sok helyrol hallottam is.

LG

Nálam, LG Studioworks 575E üzemel 6 éve, hiba nélkül. Ettől függetlenül az LG-t semmire se tartom. Az egyik legfőbb gagyi gyártó, az is volt régen is, csak Goldstar néven.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

Arról nem is beszélek hogy volt és van is az lg-nek melléfogása.Pl:LG monitorok 2-3 évet bírnak(T710B sorozat CRT), konstrukcióhibásak.
Rengeteg LG monitorral volt és van dolgom, és egyáltalán nem mondanám rossznak őket. A StudioWorks sorozat vacak volt, de a Flatronok között akadtak jól megépített darabok is, némelyik 5-6 éve megy nálunk folyamatosan (irodai munkára, sose voltak javítva). Hogy tele van velük a szervíz köszönhető annak, hogy olcsósága folytán az egyik legnagyobb példányszámban eladott monitormárka.

lehet hogy hozzad nem kerultek, vagy meg sem hibasodtak, eleve szarok.

LG

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Hozzászólás Szerző: Acme »

Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Van egy barátom, aki LCD -és plazma TV-ket javít. Azt mondta, hogy az LG, a Samsung, a Daewoo egy nagy rakás... ipari hulladék, nem szabad megvenni egyiket sem.
Hány éves cuccok vannak nála? LCD-k voltak már 5 éve is, plazmák még régebben is voltak, azokból már bőven juthatott a szervizekbe. Ez a 3 márka volt a legolcsóbb, ezért a leggyakrabban vásárolt az első években.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 96

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Van egy barátom, aki LCD -és plazma TV-ket javít. Azt mondta, hogy az LG, a Samsung, a Daewoo egy nagy rakás... ipari hulladék, nem szabad megvenni egyiket sem.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Én lebeszélnélek magáról a márkáról.Szerintem a kommersz kategóriában nagyon alul van ár/teljesítmény/minőségben.Pl:gondolok az lg drága gagyi telefonokra vagy hifikre, és a tvkre. Az lg- szerviz is tele van!Inkább philips, samsung. Samu TV-ket tudom ajánlani!Abban az árkategóriában biztosan van Samu, vagy Philips esetleg Pana.
Sajnos a gyári adatoknak nem szabad hinni mert a méréseket "máshogy " végzik.

hatos66
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: hatos66 »

LCD TV
Én is vásárlás előtt állok !
Ezt néztem ki:
LG 32LG5700 LCD televízió
Kérdésem :
1.mpeg-4 tunere van ? a DVB-T miatt fontos !
2.Hány herzes a képfrissítése ?
3.Mennyivel másabb az 5000-stől a felbontáson kívűl?

Köszi
G
LG OLED55C8 ,Yamaha RXV-661,JBL 5.0, ,HTPC ,YettelTV ,

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

OFFTOPIC:

Az 535-ös Pio még jóformán CD futóművel épült, míg a 737-es volt a Philips első DivX lejátszója, kifejezetten ilyen filmek lejátszására tervezték. Minőségben abban az évjáratban is volt jobb Philips játékos.
Persze, h volt jobb, de mégiscsak 4-5év van a két konstrukció között, és a Philips mérhető paraméterei minden téren jobbak voltak. És mégis! Bár lehet, h ez már egy kicsit ízlés dolga.

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

nekem meg KISS jatekosom volt, vagyis van, csak elszurtam egy software downgradet es nincs ra JTAG sem.node amit kozolni akartam az az, hogy ez aztan a jatekos! a taviranyitotol kezdve a menun at, a kijelzon es a designon keresztul a legutolso kondenzatorig a legigenyesebben es legjobb alapanyagokbol megepitett es lejatszo amit csak lattam. tipust nem irtam, nem is kell, egyiket sem aprozzak el.

o is alant emlitett kabelen keresztul csatlakozik egy Mitsumi meghajtohoz ami egy kulon tortenet megint: ilyen szep hangu drivert meg nem hallottam! orom az egesz gep, na.

Nos a KISS köztudottan dvd játékosnak álcázott számítógépeket gyárt (alkot).
Nem is rosszul.

Sok előnye van a készüléknek.
Lett volna lehetőségem venni egy merevlemezest de sajna nem volt pénzem... ezért lecsúsztam róla. Sajnálom mert nagyon sokrétűen használható.
A spanom nettel, pc-vel összekötve használja.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Egyébként hangügyileg nekem is ezek a tapasztalataim. A 737-es philips hangját simán kenterbe verte egy még régebbi dv535-ös pio. Sőt! Lehet h képben is!
Az 535-ös Pio még jóformán CD futóművel épült, míg a 737-es volt a Philips első DivX lejátszója, kifejezetten ilyen filmek lejátszására tervezték. Minőségben abban az évjáratban is volt jobb Philips játékos.

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

nekem meg KISS jatekosom volt, vagyis van, csak elszurtam egy software downgradet es nincs ra JTAG sem.
node amit kozolni akartam az az, hogy ez aztan a jatekos! a taviranyitotol kezdve a menun at, a kijelzon es a designon keresztul a legutolso kondenzatorig a legigenyesebben es legjobb alapanyagokbol megepitett es lejatszo amit csak lattam. tipust nem irtam, nem is kell, egyiket sem aprozzak el.

o is alant emlitett kabelen keresztul csatlakozik egy Mitsumi meghajtohoz ami egy kulon tortenet megint: ilyen szep hangu drivert meg nem hallottam! orom az egesz gep, na.

wampa1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: wampa1 »

Pana 42PV70 kiállított darab, hibátlan állapotban kb 4000 órával 140k-ért megérné? 2 év garival...
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Off:A 2002 ben gyártott Vestel 2410-es játékosomat szétszedtem, beszarás, ki lehet cserélni a lejátszó részét, mivel szabványos ATA kábelen, és tápon keresztül csatlakozik.Magyarul egy dvd-rom-ot simán rá lehet dugdosni!Elég jó belseje van...

OFFTOPIC:

Persze. Ezen ne csodálkozz. Szvsz a mostani Philipsedben is ez van. A Pio-ban nem vagyok biztos, azt még nem kaptam szét.  
Egyébként hangügyileg nekem is ezek a tapasztalataim. A 737-es philips hangját simán kenterbe verte egy még régebbi dv535-ös pio. Sőt! Lehet h képben is!

Jó döntés volt a pio! Szerintem nincs nála jobb ár/érték arányú.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Gratulálok az új játékoshoz, használd egészséggel!

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Philips hdmi--> 10EFt az ára. Egyébként családban marad. 4 dolog nem tetszik a philipsben:design, táv,hangos működés, "lassúság".Egyébként nekem mintha jobb lenne a pio hangja, persze digit-en megy, de még nem hallgattam olyan sokat. A használatija azt írja hogy 194/24bit d/a van benne. Mondjuk nekem mind1.

Off:A 2002 ben gyártott Vestel 2410-es játékosomat szétszedtem, beszarás, ki lehet cserélni a lejátszó részét, mivel szabványos ATA kábelen, és tápon keresztül csatlakozik.Magyarul egy dvd-rom-ot simán rá lehet dugdosni!Elég jó belseje van...

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

No megvettem a pioneer dv 410-et.Mivel a philips dvd szervízben van még egy hónapig min hallgassak zenét és nézzek filmet?Hát a dv410-esen.A philips megy karácsonyi ajándéknak.
mikor vehetem át a filipszet?

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

No megvettem a pioneer dv 410-et.Mivel a philips dvd szervízben van még egy hónapig min hallgassak zenét és nézzek filmet?Hát a dv410-esen.A philips megy karácsonyi ajándéknak.

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Mindenképpen jobb lenne! Én is igy kezdtem nekem is RX-V657 volt aztán volt pár felesleges integráltam azokat rákötöttem már jobb volt aztán jöttek a végfokok.
Ok. Köszönöm. Lehet, h még egy kicsit várat magára a dolog - a szubomból ki kellene venni egy kis mannát, aztán tudna menni a dolog.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”