A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Az érdekelne, hogy a Zidoo 2000 vagy 3000 tudna kezelni egy USB-s Blu-ray lejátszót?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kedves Fórumtársak.
Szeretném a segítségeteket kérni.
Egreat A5 4k médialejátszóm van, hiába töltöttem le a Netflix app-ot nem indul el rajta a Netflix.
Mi lehet a baj
Azt írja, hogy
Sajnáljuk, nem tudtuk elérni a Netflix szolgáltatást.Az elérhető hálózathoz történő kapcsolódás érdekében ellenőrizze a hálózati beállításokat,majd használja a Netflix szolgáltatást(-100)
Lehet ,hogy valamit be kellene állítani ?
Válaszotokat előre is köszönöm
Elhiszem, hogy ez mindent(is), szebb képpel és frankóbb hanggal játszik le, mint az olcsóbb társai, de az nekem fura, hogy nem fért már bele ebbe az árba, hogy legyen 2 hdmi kimenete. Ugye az is egyfajta minőségi szint szokott lenni, az analóg xlr-hez hasonlóan.
Majd a De Luxe kivitelen!
Ilyen alkatrész hiányos időszakban 2 HDMI-t elpocsékolni egy készüléken?!
Elhiszem, hogy ez mindent(is), szebb képpel és frankóbb hanggal játszik le, mint az olcsóbb társai, de az nekem fura, hogy nem fért már bele ebbe az árba, hogy legyen 2 hdmi kimenete. Ugye az is egyfajta minőségi szint szokott lenni, az analóg xlr-hez hasonlóan.
Majd a De Luxe kivitelen!
Ilyen alkatrész hiányos időszakban 2 HDMI-t elpocsékolni egy készüléken?!
Ugye azt tudod, hogy ez nem csak a Bogyó és Babóca lejátszására való?
A Vuk is atomul megy rajta?
Az új Dune HD Real Vision 4K bőven 100e Ft megvásárolható, jó ideig biztosan stabilan ki tudja szolgálni az igényeidet.
Eddig jó tapasztalataid voltak a gyártó (Dune) termékeivel kapcsolatban - felteve ha jól értem ami irtál - szerintem a Real Visioñt is felveheted a listára
Köszönöm. Igen, a Real Vision 4K-val kalibráltam én is, viszont maga alá gyűrt a kíváncsiság és este teszt alá vetem az nvidia-t úgy döntöttem
Csúnyán hangzik, de van 14 napom, hogy dönteni tudjak.
Az új Dune HD Real Vision 4K bőven 100e Ft megvásárolható, jó ideig biztosan stabilan ki tudja szolgálni az igényeidet.
Eddig jó tapasztalataid voltak a gyártó (Dune) termékeivel kapcsolatban - felteve ha jól értem ami irtál - szerintem a Real Visioñt is felveheted a listára
Toporgok és szeretném a véleményeteket kérni. Karácsony után felkerült a falra egy LG 65"Nanocell tévé. Így eljött a hdr világa szobánkba és a dune hd solo lejátszóm hdr hiányossága miatt most csereberére szorul. Nagyon kellemes meglepetés, hogy a tévé processzora és saját képmegjelenítési tulajdonságai PLEX szerveren keresztül kiváló képet adnak így megvoltam idáig simán a PLEX-en keresztüli megosztással egy mozinál, de csak kezd furdalni a kíváncsiság és a nosztalgia, hogy szeretném hallani a többi hd hangsávot is. Az erősítő Atmos-ig tud mindent. De most így ugye nálam csak DD+ a plafon. 100 ezer forintos keret környékén gondolkodnék és egy nvidia shield pro lenne a befutó idáig. Jókat olvastam róla és egyéb, játékos funkciói is csábítanak felé.. viszont a dune megbízhatósága és megszokottsága miatt nehezen tudok dönteni, ne ezen a vonalon maradjak-e.. Ha valaki cáfolna vagy megerősítene azért hálás lennek :)