Én is szívesebben nézek ilyet 60 hz 16:9-ben, számomra is ez lenne a normális kép.Cutler írta: ↑2019.11.03., vas. 11:53Félre értetted a mondandómat. Nem azt mondtam, hogy maga a film a szar, hanem pont azt, hogy a képe az ami nem tetszett.
Ez a 60FPS nekem annyira művi, hogy nem tudom mozifilmként nézni. Mintha egy sportműsort vagy dokumentumfilmet néznék. Semmi moziszerű nincs benne. Hiába éles, részletes, számomra nem ez a jó kép.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fish mozinappalija
Re: Fish mozinappalija
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
phyton71 írta: ↑2019.11.03., vas. 11:59Egyértelmű a csere!Morph írta: ↑2019.11.03., vas. 10:48Egy kis szösszenet.
Tegnap elmentem Fishez, hogy végre meghallgassam a lesajnált subját. Nekem szerelem láda, nagyon jól néz ki. És a hangja sem marad el. Megnéztünk jó pár jelenetet. Jelentem alkalmas a nyugalom megzavarására a kis Rel. Ami talán még jobban érdekelt, a vetítője. 1 chipes létére szinte nincs szivárvány! Nem is értem. Jól megnéztem közelről is a vásznat, qrva jó képet láttam. A mozgásmegjelenítésről, csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Embertelen sima volt minden. Lehet az amd-s videókari dobott ennyit a rendszeren... DE nálam messze nem ilyen Nvidia-val. Lehet nekem is cserélnem kéne pc-ben egy jó amd-re(vagy rosszra). Félek egy picit a driverektől, de megérheti, mert, amit ott láttam nála, elképesztő volt. Folyt minden.
Nagyon jó kis DLP vetítő az, én egy kevés natív kontrasztot hiányoltam a nagyon fasza képből, de amúgy a Revel-Rel kombóval nagyon élvezhető. Gratula hozzá, köszönöm az invitálást jól megültem és észre sem vettem, hogy elkések itthonról...
Végre láttam valami extra jót, amit nem túl nagy pénzből kivitelezhetek (amd vga vásárlás.)
Még 1X köszönöm, majd ha kész leszek várlak Én is szeretettel.![]()
Nem kell félni a drivertől,de szerintem a hardverre gondoltál.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
Egyértelmű a csere!Morph írta: ↑2019.11.03., vas. 10:48Egy kis szösszenet.
Tegnap elmentem Fishez, hogy végre meghallgassam a lesajnált subját. Nekem szerelem láda, nagyon jól néz ki. És a hangja sem marad el. Megnéztünk jó pár jelenetet. Jelentem alkalmas a nyugalom megzavarására a kis Rel. Ami talán még jobban érdekelt, a vetítője. 1 chipes létére szinte nincs szivárvány! Nem is értem. Jól megnéztem közelről is a vásznat, qrva jó képet láttam. A mozgásmegjelenítésről, csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Embertelen sima volt minden. Lehet az amd-s videókari dobott ennyit a rendszeren... DE nálam messze nem ilyen Nvidia-val. Lehet nekem is cserélnem kéne pc-ben egy jó amd-re(vagy rosszra). Félek egy picit a driverektől, de megérheti, mert, amit ott láttam nála, elképesztő volt. Folyt minden.
Nagyon jó kis DLP vetítő az, én egy kevés natív kontrasztot hiányoltam a nagyon fasza képből, de amúgy a Revel-Rel kombóval nagyon élvezhető. Gratula hozzá, köszönöm az invitálást jól megültem és észre sem vettem, hogy elkések itthonról...
Végre láttam valami extra jót, amit nem túl nagy pénzből kivitelezhetek (amd vga vásárlás.)
Még 1X köszönöm, majd ha kész leszek várlak Én is szeretettel.![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára phyton71 2019.11.03., vas. 12:02-kor.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
Félre értetted a mondandómat. Nem azt mondtam, hogy maga a film a szar, hanem pont azt, hogy a képe az ami nem tetszett.
Ez a 60FPS nekem annyira művi, hogy nem tudom mozifilmként nézni. Mintha egy sportműsort vagy dokumentumfilmet néznék. Semmi moziszerű nincs benne. Hiába éles, részletes, számomra nem ez a jó kép.
Köszi, hogy beugrottál ,bármikor szívesen látlak!
Örülök,hogy teszett az öszkép(hang),magam is úgy vélem haladok arra felé amerre szeretnék! 

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- Morph
- Törzsvendég
- Értékelés: 618
Egy kis szösszenet.
Még 1X köszönöm, majd ha kész leszek várlak Én is szeretettel.
Még 1X köszönöm, majd ha kész leszek várlak Én is szeretettel.

Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
Természetesen!

Akkor jó arc! 

Haverom nagy arsoft rajongó, valami nagy klánba nyomják, szoktak évente többször,több napos bulikat csapni!
tele van ú is ilyen kacatokkal
no meg nagy szerelő is, a fél tábor hozzá hordja szerelni a fegyvereket!

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Igen airsoft,replika fegyók a gyerekekkel nyomjuk a harcot.
Kedvenc filmeink az akciós,fegyveres filmek.

Kedvenc filmeink az akciós,fegyveres filmek.

Nem vagyok nagy fegyver kedvelő, ezek igaziak vagy airsoft?

Csak,hogy stílusos legyek,néhány fegyó a gyűjteményemből.

Meg sem néztem a filmet csak bele.. persze ,itt most a technika miatt érdemes meglesni,demózni kép miatt, másra nem jó,valóban szar film
sajnos a harci jelenetek sem sikerültek túl jóra sem filmként, sem hangra... a kép viszont über alles..
A bengázi pld. agyon veri hangban, az egy kibaxott jó film is, szinte az egész film demo anyag, az nagyon bejön,ha már katonás,lövöldözős történet.. 

Ebből is látszódik, hogy az ízlések különbözőek.
Mert említett film nézhet ki bármilyen jól, számomra elveszi a mozizás élményét. Egy roppant művi, szappanopera effektusos valami. Minden csak nem filmszerű. Ang Lee a Gemini Man-t, már 120-ban forgatta, de minek.
Remélem a pasi szökőévente kap filmet, hogy ne kelljen sűrűn ilyen szörnyűségekkel találkoznom.

Na most állítgattam kicsit, játszottam vele vagy 2 órát
köszönöm a tippeket, most még jobb lett
Azt is sikerült beállítanom, hogy a full hd -kat full hdr ben tolja, az uhd-kat pedig 2160p be és ami 60hz-es azt abban is tolja a többit 24hz ben.. marha jó lett szerintem..
a Billy Lynn Hosszú, Félidei Sétája uhd 60hz ben nagyon bitangul néz ki..

Azt is sikerült beállítanom, hogy a full hd -kat full hdr ben tolja, az uhd-kat pedig 2160p be és ami 60hz-es azt abban is tolja a többit 24hz ben.. marha jó lett szerintem..
a Billy Lynn Hosszú, Félidei Sétája uhd 60hz ben nagyon bitangul néz ki..

Leginkább már csak uhd bluray és uhd mkv file-kat nézek, 160db már polcon figyel, szép lassan cserélem le a kínálatot:-) így a cél a 2160p lejátszás mindenben, a full hd kat is felskálázom uhd-ba! erre kéne belőni a rendszert ,jól..
Csak nyugodtan, az ember holtig tanul, szóval bármi hozzáfűzés van ,jöhet bátran!Cinemadness írta: ↑2019.11.02., szomb. 12:00Persze tudom, no és örülök, hogy egyre több tisztességes moziszobáról olvasok fasza kis forrásokkal. Világért nem szólnék bele, csak néha nem bírom megállni.![]()

Fish becsületére mondva,ő kiáll még a HTPC mellett akkor is,ha tele van buktatókkal,de ez nem is lehet véletlen, szeme az biztos,hogy mint a sasé!
- Cinemadness
- Nincs visszaút
- Értékelés: 113
Persze tudom, no és örülök, hogy egyre több tisztességes moziszobáról olvasok fasza kis forrásokkal. Világért nem szólnék bele, csak néha nem bírom megállni. 

Teljesen igazad van,én is csak egy általánosnak mondható beállitás képeit küldtem,az igazi beállitásokhoz szükséges ismerni,hogy mit szeretnél kihizni a vetitett képre,szin,kontúrvonalak,árnyék,élesség stb.Ehhez viszont nagyjából tisztában kell lenni,hogy milyen beállitás mire van hatással,és mi lesz a várható végeredmény,de ez egy hosszú tanulási folyamat.
- Cinemadness
- Nincs visszaút
- Értékelés: 113
Gyerekek, ez így nagyon nem jó, ismét nincs figyelembe véve a teljes lánc. Fentiek tekintetében bekacsolva lenne néhány szükségtelen képjavító és képrontó. Ha már artifact/debanding/dithering-re felhívjuk a figyelmet, azokat a vetítő és HTPC hardverelemihez profilozni kell, mert felbontásonként eltérő beállításokat kívánnak, hasonlóan ahogy a színfelbontásnál megtörténik. Bizonyára koncertfelvételeid is vannak, azokra szintén eléggé eltérő beállítások kellenek. Maga a vas szuper, ha pedig dedikált mozigép, szükségtelen néhány frekvencia és TQP beállítás is, mert gyakorlatilag mindennel elbírna a VGA. HDR>HDR is hosszú teszteket kívánna, főleg ha kalibrálva lesz az új vetítő.
Hibás setuppal nagyon-nagyon el lehet rontani a végeredményt, esetedben minden meglenne egy marha jó mozihoz. Legdurvább előnyöd minden piaci eszközzel szemben 2160p-re skálázással lesz. Az összes gyári (studio >2160 UHD BD) felskálázott fake 4k anyagot szétzúzza a PC-d elméleti maximum képessége. Magyarul legtöbb esetben jobb minőséggel mozizol a régi 1080p anyagaid nézve 2160p megjelenítőn, mint a bolti nem natív 4k UHD filmmel.
Hibás setuppal nagyon-nagyon el lehet rontani a végeredményt, esetedben minden meglenne egy marha jó mozihoz. Legdurvább előnyöd minden piaci eszközzel szemben 2160p-re skálázással lesz. Az összes gyári (studio >2160 UHD BD) felskálázott fake 4k anyagot szétzúzza a PC-d elméleti maximum képessége. Magyarul legtöbb esetben jobb minőséggel mozizol a régi 1080p anyagaid nézve 2160p megjelenítőn, mint a bolti nem natív 4k UHD filmmel.