Hétvégén talán felszerelem a 4. atmos-t is. 1-1 hetet kellett várnom a 950 re meg a 750 re is. Esztétikai szempontból centernek beraktam egy 950 est ami nem vall szégyent. Tegnap tesztelgettem a vetítőt és jó képe van, de volt nekem 9100-om amin szintén láttam a pixeleket 3m távolságról ezen is maradt ez a történet. A kis benq képén már 50 cm-ről se lehet látni, persze ott kisebb képet vetítek vele. Ahogy Tonyka írta tényleg felesleges az írisz használata, sokat nem tesz hozzá. A HDR megjelenítés a kis benq-n nekem jobban bejön ott látom ténylegesen a különbséget egy sdr -hez képest. Nagyon hiányzik egy jó vászon. A kiszemeltem egy draper thor 117" react3
Van esetleg tapasztalata valakinek a react vásznakkal?
A hangról a saját véleményem egy szóban a 'megszakíthatatlan' . Egységes hangkép, ami természetes a szinte azonos hangszoró szettek használata miatt. Az elmúlt években refis sub-okat használtam amit szeretek is, viszont néha már tolakodó volt a búúúgatás. A zárt láda mindenki olvasta már és tudja is hogy gyorsabb, pontosabb, de szoknom kell mert néha hiányzik egy kicsi túl színezés még mindig. Zenén mindenképpen nagy a nyereség egy reflexhez képest.
pitu