A kérdésed átkerült a helyére (a válaszokkal együtt).Legközelebb ha lehet ne nyiss egy ilyen kérdésnek topikot az adás-vételen, nem oda való.Kösz.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6169
Re: Keresem!!!!!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Cseneles
- Fórumlakó
- Értékelés: 613
Előzetes engedelmével.
+36 20 256 0366
+36 20 256 0366
- R.G.
- Törzsvendég
- Értékelés: 288
Megkeresed a felhasznalo nevet itt es irsz neki, talan ez a leggyorsabb
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,
Keresem!!!!!
Sziasztok!
Keresem projektor izzó-felújító “BATYÓ” ha jól tudom Kertész Attila elérhetőségét.
Előre is köszönöm!
Keresem projektor izzó-felújító “BATYÓ” ha jól tudom Kertész Attila elérhetőségét.
Előre is köszönöm!
Re: Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig
Te sem találkoztál még hibás Sonyval? Nálad megfordult már néhány.
De nem akartam belefolyni.
Sok sikert a vergődésekhez!
DeLorean is OUT.
Sok sikert a vergődésekhez!
DeLorean is OUT.
- Cseneles
- Fórumlakó
Mivel én javítok és szervizelek ritkán mérek új készüléket. Én nem mértem, a projektor.hu oldalon megtették már helyettem. Az álltalam mért érték lentebb olvasható 2170:1 ON/OFF személyében. Ha arra akarsz utalni, hogy nem hiteles a mérésem ez felesleges...Bármikor újra mérem bármelyik Sony 4K degradált gépet a jelenlétedben és meresi környezeted mellett is. Nem véletlenül jelölöm belülről is a készülékeket! Rengeteg a kókler! Teszek be egy fotót, típus és széria számmalamin szépen kivehető a 40%-os kéknek mért fekete szint a tévhitek eloszlatása gyanánt.DeLorean írta: ↑2024.05.08., szer. 18:30Engem nem érdekel az egész, nem is szeretnék sem vitatkozni, sem mást.
De ez a beírásod érdekel.
Tudnál nekem betenni akkor egy 520-as Sony projektorról általad mért adatot, ahol te 25000:1 kontrasztot mértél?
Mivel írtad, hogy nem a levegőbe beszélsz és mindent dokumentálsz.
Csak ennyi.
Szeretném látni.
Köszi előre is!
![]()
- -
10 másodperc alatt műszer nélkül megmondom egy hibás gép vetített képén melyik alkatrész felelős, vagy felelősök az esetleges problémáért.
Itt egy óriási vita van.
Én mértem és én dokumentálok mindent. Ezt el is fogadom.
Közben egy tesztben mért kontrasztra hivatkozunk????
Ez így nem kóser.
Nekem.
De egyébként lexarom - csak csenelestől kérdeztem, mert azt hittem tényleg mért egy másik 520-as projektornál olyat.
Bocs, nem akarlak megbántani.hopetorture írta: ↑2024.05.08., szer. 18:44pedig akkorul van. lehet talalni sok tesztet rola ujkorabol. de ha csak 15e kornyeke, mint par ujabb 5x0 sony akkor mar elfogadhato a 2e nativ?
50-100 ezres hasznalt dlpk tudnak ilyen kontrasztot.
elfogadhatatlan sztem.
Itt egy óriási vita van.
Én mértem és én dokumentálok mindent. Ezt el is fogadom.
Közben egy tesztben mért kontrasztra hivatkozunk????
Ez így nem kóser.
Nekem.
De egyébként lexarom - csak csenelestől kérdeztem, mert azt hittem tényleg mért egy másik 520-as projektornál olyat.

- hopetorture
- Nincs visszaút
- Értékelés: 8
pedig akkorul van. lehet talalni sok tesztet rola ujkorabol. de ha csak 15e kornyeke, mint par ujabb 5x0 sony akkor mar elfogadhato a 2e nativ?DeLorean írta: ↑2024.05.08., szer. 18:30Engem nem érdekel az egész, nem is szeretnék sem vitatkozni, sem mást.
Tudnál nekem betenni akkor egy 520-as Sony projektorról általad mért adatot, ahol te 25000:1 kontrasztot mértél?
Csak ennyi.
Szeretném látni.
Köszi előre is!
![]()
50-100 ezres hasznalt dlpk tudnak ilyen kontrasztot.
elfogadhatatlan sztem.
- Zozi
- Törzsvendég
- Értékelés: 974
Zozi írta: ↑2024.05.05., vas. 19:412016-os a széria… 8800£ listaárral. Abban az időben ez volt a csúcsmodell, ha jól olvastam.
A tesztben 25.000:1 kontraszt áll… hát elég jól letérdelt… szerencsétlen a 8 év és az 1000 óra alatt.
https://www.projektor.hu/hazimozi-csucs ... sztje.html
Itt mértek a tesztben 25.000:1 körüli kontrasztot. Gondolom cseneles erre hivatkozott. De ez csak tipp.
* JVC DLA Z1 * gerriets opera white microperf CS 135" * Trinnov Altitude16 * topping e50 *
* FusionAmp PlateAmp * Apollon Audio NCMP 8350 * Apollon Audio NCMP 6350 * Pronomic XA1400 *
* MadVR PC * HKV Bold Series * BMS 18n862 * WaveForming * Harmony Elite * iPad mini * Sonoff *
* FusionAmp PlateAmp * Apollon Audio NCMP 8350 * Apollon Audio NCMP 6350 * Pronomic XA1400 *
* MadVR PC * HKV Bold Series * BMS 18n862 * WaveForming * Harmony Elite * iPad mini * Sonoff *
- hopetorture
- Nincs visszaút
egy atlag felhasznalonak soha nem fog feltunni szemre, hogy eleve alacsonyabb a nativ. plane amikor idealis kornyezetben demoznak, az 5e nativtol is hanyatt dobja magat mindenki aki nappalis vetiteshez szokott. de tovabbmegyek, sztem egy vetitesben jartas, sokat latott emberke sem feltetlen fogja kiszurni idegen helyen azonnal, hogy 6e vagy 12e a nativ ha beraksz neki egy random jelenetet valami filmbol.
eleve az a helyzet, laikusoknak mondom, hogy aki nem deneverbarlangba viszi ezeket a gepeket ugyanazt az in image kontrasztot fogja nezni film kozben egy epson 9400-zal, vagy hasonlo nativos dlp-vel, mint egy akarmilyen jo sonyval meg jvcvel. szoval a kicsit degradalt sony meg a full jo sony kozott sotetebb arnyalatu nappaliban sem lesz igazan kulonbseg. a falakrol, targyakrol visszaverodo feny elrontja a vasznon merheto kontrasztot, osszemossa a vetitoket, eltunik a kozottuk levo kulonbseg. 0-1% adl kozott lesz kicsit jobb kontraszt a 10e nativ feletti vetitokkel. a jelenetek 90%-ban viszont pont ugyanolyan lesz. pozitiv, hogy pl a lars ezt is megjegyezte vmelyik uj videojaban, hogy valojaban ha nincs moziszobad tok felesleges epson12000-nel komolyabb kontrasztu vetitoben gondolkodnod.
eleve az a helyzet, laikusoknak mondom, hogy aki nem deneverbarlangba viszi ezeket a gepeket ugyanazt az in image kontrasztot fogja nezni film kozben egy epson 9400-zal, vagy hasonlo nativos dlp-vel, mint egy akarmilyen jo sonyval meg jvcvel. szoval a kicsit degradalt sony meg a full jo sony kozott sotetebb arnyalatu nappaliban sem lesz igazan kulonbseg. a falakrol, targyakrol visszaverodo feny elrontja a vasznon merheto kontrasztot, osszemossa a vetitoket, eltunik a kozottuk levo kulonbseg. 0-1% adl kozott lesz kicsit jobb kontraszt a 10e nativ feletti vetitokkel. a jelenetek 90%-ban viszont pont ugyanolyan lesz. pozitiv, hogy pl a lars ezt is megjegyezte vmelyik uj videojaban, hogy valojaban ha nincs moziszobad tok felesleges epson12000-nel komolyabb kontrasztu vetitoben gondolkodnod.
Csak ennyi.
Szeretném látni.
Köszi előre is!
Engem nem érdekel az egész, nem is szeretnék sem vitatkozni, sem mást.
Csak ennyi.
Szeretném látni.
Köszi előre is!

- Cseneles
- Fórumlakó
Pár dologra már az ezt megelőző posztodban is felkaptam a fejem. Demo XW7000 nalad 7500:1 on/off kontraszt érték másnál 12000:1szepi0808 írta: ↑2024.05.08., szer. 15:55Nem kifejezetten rád értettem, hanem azokra akik már sportot űznek a fikázással és a köpködéssel és hiába válaszolok bármit semmi nem jó. Inkább, akkor nem is reagálok, vagy ez lenne a lényeg, hogy szepi elkussoljon? Nem tudom, nagyon gyanús.Zozi írta: ↑2024.05.08., szer. 14:31Ha ezt rám írtad (gondolom, hogy igen) akkor biztosíthatlak, hogy nem vagyok féltékeny, sőt irigy sem. Miért lennék?
Ha véletlen pénzt adtam volna a sony xw7000-ért, akkor biztosan hisztiznék és "verném a nyálam"... de így nem. Szerencsére megkíméltél egy csalódástól. Ezt már többször, több fórumon megköszöntem neked.
Pedig aki igazán ismer vagy üzletet kötött velem én mindig néztem, hogy ki honnét jött és az árakat is úgy adtam, hogy olyan ember is tudjon jó gépet venni és hozzájutni ahhoz a minőséghez, amihez amúgy nem tudna. Azelőtt azért támadtak a "nagy urak" és még mindig fújnak rám és vívtam meg velük a harcot soksok éven át, hogy amíg ők csak listaáron, nagyot kaszálva a nagy embereknek tudják eladni azt a kategóriát, amit itt egy páran megtudtak venni tőlem. Az ellen harcoltak, hogy Ti "kis emberek" ne tudjatok hozzájutni és élvezni az a szintet, amit csak azoknak szántak, akik tele vannak és listaáron tudják nekik adni. Én meg harcoltam ellenük és próbáltam minden olyan fórumtársunknak "segíteni" hogy hozzá juthasson Ő is, amihez a "nagy urak" nem akarták. Csak ők akarták uralni a piacot, összebeszélve egymással szövetkezve, ugyanígy ellenem is. Aztán egyikük elkezdte itt játszani a jófiút, ugrasztotta nekem a "barátokat" és mikor már azok sem tették és még jó pofán is b...ták, akkor kezdtek már rájönni arra, hogy milyen alattomos és kétszínű, mára már szerintem innét is elvesztett mindenkit. Én maradtam, próbálok úgy csinálni mindent, hogy még mindig a fórumról keresők "előnyt" élvezhessenek.
Erre jön itt az unatkozó és sejtem, hogy itt is üzleti érdekből való basztatás. Megmondom őszintén, hogy a mai napig nincs hatással arra, ami a cél lenne. Ugyanúgy vásárolnak új és használt Sony-t is. Eljönnek, megnézik, tetszik nekik és elviszik. Sokan mondják, hogy teljesen átlátszó, ami itt folyik és ne foglalkozzak vele. De én meg csak miattuk is kötelességemnek érzem válaszolni. De hiába mert aki nem akarja meglátni az írásomban azt, amire rámutatok, az nem is fogja, csak hajtsa a magáét.

Térjünk is vissza erre az írásodra "kis emberek" és "nagy urak".

Ott is elvesztettem a fonalat, hogy most akkor az 520es 4K sokadik degradálódott gépnek örülni kell, hogy milyen jó? Vagy most annak örvendünk, hogy nézhető képe lett 2170:1 on/off kontrasztal(a 25000:1 helyett) és a tulajdonos örül neki?
Összeesküvés elméleteket szősz a TÉNYEKKEL szemben!
Csak megsúgom, hogy itt nem ez volt a lényeg, ebből a telefonos képernyőfotóról

JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Nem kifejezetten rád értettem, hanem azokra akik már sportot űznek a fikázással és a köpködéssel és hiába válaszolok bármit semmi nem jó. Inkább, akkor nem is reagálok, vagy ez lenne a lényeg, hogy szepi elkussoljon? Nem tudom, nagyon gyanús.Zozi írta: ↑2024.05.08., szer. 14:31Ha ezt rám írtad (gondolom, hogy igen) akkor biztosíthatlak, hogy nem vagyok féltékeny, sőt irigy sem. Miért lennék?
Ha véletlen pénzt adtam volna a sony xw7000-ért, akkor biztosan hisztiznék és "verném a nyálam"... de így nem. Szerencsére megkíméltél egy csalódástól. Ezt már többször, több fórumon megköszöntem neked.
Pedig aki igazán ismer vagy üzletet kötött velem én mindig néztem, hogy ki honnét jött és az árakat is úgy adtam, hogy olyan ember is tudjon jó gépet venni és hozzájutni ahhoz a minőséghez, amihez amúgy nem tudna. Azelőtt azért támadtak a "nagy urak" és még mindig fújnak rám és vívtam meg velük a harcot soksok éven át, hogy amíg ők csak listaáron, nagyot kaszálva a nagy embereknek tudják eladni azt a kategóriát, amit itt egy páran megtudtak venni tőlem. Az ellen harcoltak, hogy Ti "kis emberek" ne tudjatok hozzájutni és élvezni az a szintet, amit csak azoknak szántak, akik tele vannak és listaáron tudják nekik adni. Én meg harcoltam ellenük és próbáltam minden olyan fórumtársunknak "segíteni" hogy hozzá juthasson Ő is, amihez a "nagy urak" nem akarták. Csak ők akarták uralni a piacot, összebeszélve egymással szövetkezve, ugyanígy ellenem is. Aztán egyikük elkezdte itt játszani a jófiút, ugrasztotta nekem a "barátokat" és mikor már azok sem tették és még jó pofán is b...ták, akkor kezdtek már rájönni arra, hogy milyen alattomos és kétszínű, mára már szerintem innét is elvesztett mindenkit. Én maradtam, próbálok úgy csinálni mindent, hogy még mindig a fórumról keresők "előnyt" élvezhessenek.
Erre jön itt az unatkozó és sejtem, hogy itt is üzleti érdekből való basztatás. Megmondom őszintén, hogy a mai napig nincs hatással arra, ami a cél lenne. Ugyanúgy vásárolnak új és használt Sony-t is. Eljönnek, megnézik, tetszik nekik és elviszik. Sokan mondják, hogy teljesen átlátszó, ami itt folyik és ne foglalkozzak vele. De én meg csak miattuk is kötelességemnek érzem válaszolni. De hiába mert aki nem akarja meglátni az írásomban azt, amire rámutatok, az nem is fogja, csak hajtsa a magáét.
JVC DILA X30
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 4
Nem akarta belefolyni ebbe a vitába (ezt Csenelesnek is jeleztem, mikor elküldtem hozzá az 520-ast), de ennek már utána vagyunk, tegnap kiderült, hogy az enyém :-)szepi0808 írta: ↑2024.05.08., szer. 12:29Te nem vagy potenciális vásárló, de én még lehetek (lehettem volna).qti írta: ↑2024.05.08., szer. 11:24Te nem vagy potenciális vásárló, de én még lehetek (lehettem volna). Úgyhogy köszönöm, hogy felteszitek helyettem a kérdéseket és figyelemmel kíséritek ezeknek a vetítőknek a sorsát, ha már a magyar kereskedő nem tesz semmit azon kívül, hogy tömi a bukszáját.
Egyszerűen nem látom, hogy mivel vagyok biztosítva, ha megkotlik nálam egy új Sony vetítő. A kereskedő nem ismeri el hibának a degradációt és kontraszt vesztést. Pontosabban tagadja. Nincs hiteles kiinduló állapot dokumentáció, amivel indíthatnék egy garanciális ügyintézést. Ha tényleg ekkora szórás van új gépek között, akkor nekem óriási a rizikó.
Nagyon remélem, hogy az x-sorozattal tényleg nincs, vagy kevesebb lesz a gond és akkor a következő sorozatot már én is meg merem venni!
De ha azt nézzük, hogy a Sony vetítőket használtan is úgy veszik mintha nem lenne holnap, akkor nem is akkora a rizikó.![]()
Semmi nem kötelező, így Sonyt sem vásárolni, főleg annak, aki fél tőle. Hidd el van sok, aki még mindig boldogan használja és semmi baja nincs vele.
ha már a magyar kereskedő nem tesz semmit
Nekem nem is kell tennem semmit, azon kívül, hogy ha az ügyfél jelzi a garanciális problémáját, akkor intézem a Sony Supportot, de ezt maga is megteheti.
tömi a bukszáját.
Szerintem ne legyél féltékeny az én fizetésemre, de nem panaszkodom, eljárok még ez mellett dolgozni és akkor elég.
Ha tényleg ekkora szórás van új gépek között
Nincsen, csak ezt akarják itt beállítani, ez is a lejárató kampány része. Minimális van, de Lars a JVC-nél is tapasztalja, mint ahogy beszélt is róla. Attól, hogy különböző helyeken, különböző körülmények között, különböző műszerekkel miket mérnek az egy dolog. (most adtam el a demó 7000-resem, amit itthon az én műszeremmel 7500:1 mértem, aki megvette az már otthon 12000:1-et)
A kereskedő nem ismeri el hibának a degradációt és kontraszt vesztést. Pontosabban tagadja.
Nem tagadok semmit és ezt már többször leírtam, hogy nekem senki nem jelzett ilyen hibát és nem kellett supportra küldenem ez miatt gépet. Pedig elhiheted, hogy 2 levél írásától nem szakadna le a kezem.
De ha azt nézzük, hogy a Sony vetítőket használtan is úgy veszik mintha nem lenne holnap, akkor nem is akkora a rizikó
Igen megveszik, aki megnézi és tetszik neki a gép az megveszi, akinek nem az nem veszi meg. Gondolom, ha elmész megnézni egy használt autót és az agyon lenne "degradálódva" Csökkent teljesítmény, olajfüst, nehezen indulna, csörögne, csattogna, stb. sorolhatnám. Biztos nem vennéd meg. Így van ezzel a Sony projival is, ha valakinek bármilyen nem tetsző problémája lenne a demó során, akkor biztos nem venné meg. Vagy úgy gondolod, hogy a veőknek pisztolyt tartok a fejéhez, vásárlás közben?
Pl: a degradálódott 520-as vevő mikor visszakapta a projektorát:
Screenshot_20240508_115851_Viber.jpg
Nem úgy néz ki, mint aki nem elégedett a képével.
Érdekes dolgok ezek, mert pont az hisztizik, aki nem is Sony projektor felhasználó, csak a nyálát veri. Most nem tudom, hogy féltékenységből, vagy irigységből, de majd mindenki eldönti magának :)
Az, hogy a degradáció jelen van a Sony vw sorozatú gépein szerintem tagadhatatlan. Én a saját szememmel láttam, a fekete szintem világosodását azalatt a néhány 100 óra alatt mialatt használtam a projektort. E mellé jött az optikai hiba a kép alsó és felső szélein. Ezek miatt az utóbbi időben már alig kapcsoltam be a projektort, mert idegesített a látvány. Cseneles szakértelmének és alapos munkájának hála

- Zozi
- Törzsvendég
Ha ezt rám írtad (gondolom, hogy igen) akkor biztosíthatlak, hogy nem vagyok féltékeny, sőt irigy sem. Miért lennék?
* JVC DLA Z1 * gerriets opera white microperf CS 135" * Trinnov Altitude16 * topping e50 *
Szomorú, hogy meg sem próbálsz meggyőzni, csak ráerősítesz a bizonytalanságomra. A beszúrt üzenet is csak azt bizonyítja, hogy egy elfogult DLP ellenző írta. Vagy a mérések. Pont ezt írtam. Ki mondja meg nekem, hogy melyik a jó érték? Mivel tudok reklamálni?szepi0808 írta: ↑2024.05.08., szer. 12:29Te nem vagy potenciális vásárló, de én még lehetek (lehettem volna).qti írta: ↑2024.05.08., szer. 11:24Te nem vagy potenciális vásárló, de én még lehetek (lehettem volna). Úgyhogy köszönöm, hogy felteszitek helyettem a kérdéseket és figyelemmel kíséritek ezeknek a vetítőknek a sorsát, ha már a magyar kereskedő nem tesz semmit azon kívül, hogy tömi a bukszáját.
Egyszerűen nem látom, hogy mivel vagyok biztosítva, ha megkotlik nálam egy új Sony vetítő. A kereskedő nem ismeri el hibának a degradációt és kontraszt vesztést. Pontosabban tagadja. Nincs hiteles kiinduló állapot dokumentáció, amivel indíthatnék egy garanciális ügyintézést. Ha tényleg ekkora szórás van új gépek között, akkor nekem óriási a rizikó.
Nagyon remélem, hogy az x-sorozattal tényleg nincs, vagy kevesebb lesz a gond és akkor a következő sorozatot már én is meg merem venni!
De ha azt nézzük, hogy a Sony vetítőket használtan is úgy veszik mintha nem lenne holnap, akkor nem is akkora a rizikó.![]()
Semmi nem kötelező, így Sonyt sem vásárolni, főleg annak, aki fél tőle. Hidd el van sok, aki még mindig boldogan használja és semmi baja nincs vele.
Nekem nem is kell tennem semmit, azon kívül, hogy ha az ügyfél jelzi a garanciális problémáját, akkor intézem a Sony Supportot, de ezt maga is megteheti.
tömi a bukszáját.
Szerintem ne legyél féltékeny az én fizetésemre, de nem panaszkodom, eljárok még ez mellett dolgozni és akkor elég.
Nincsen, csak ezt akarják itt beállítani, ez is a lejárató kampány része. Minimális van, de Lars a JVC-nél is tapasztalja, mint ahogy beszélt is róla. Attól, hogy különböző helyeken, különböző körülmények között, különböző műszerekkel miket mérnek az egy dolog. (most adtam el a demó 7000-resem, amit itthon az én műszeremmel 7500:1 mértem, aki megvette az már otthon 12000:1-et)
A kereskedő nem ismeri el hibának a degradációt és kontraszt vesztést. Pontosabban tagadja.
Nem tagadok semmit és ezt már többször leírtam, hogy nekem senki nem jelzett ilyen hibát és nem kellett supportra küldenem ez miatt gépet. Pedig elhiheted, hogy 2 levél írásától nem szakadna le a kezem.
De ha azt nézzük, hogy a Sony vetítőket használtan is úgy veszik mintha nem lenne holnap, akkor nem is akkora a rizikó
Igen megveszik, aki megnézi és tetszik neki a gép az megveszi, akinek nem az nem veszi meg. Gondolom, ha elmész megnézni egy használt autót és az agyon lenne "degradálódva" Csökkent teljesítmény, olajfüst, nehezen indulna, csörögne, csattogna, stb. sorolhatnám. Biztos nem vennéd meg. Így van ezzel a Sony projival is, ha valakinek bármilyen nem tetsző problémája lenne a demó során, akkor biztos nem venné meg. Vagy úgy gondolod, hogy a veőknek pisztolyt tartok a fejéhez, vásárlás közben?
Érdekes dolgok ezek, mert pont az hisztizik, aki nem is Sony projektor felhasználó, csak a nyálát veri. Most nem tudom, hogy féltékenységből, vagy irigységből, de majd mindenki eldönti magának :)
Volt nekem LCD-m is. Szerettem. De van most olyan DLP-m is amit nem szeretek. Ettől függetlenül bármelyik technológiát el tudom fogadni itthon, ha a vásznamon olyat látok ami tetszik és nem azon rugózik az agyam, hogy mikor "hullik darabokra".
Aztán az üzenet fotói...

Én is tudok küldeni érdekes képeket. Ha erről bárki véleményt mondana, nagyon érdekes dolog jönne ki a végén. Bár nem mindenki lepődne meg.
- Gyulai D.
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 76
Pont én is ezt írnám ha kereskednék. De szerintem nem mi megyünk szembe az autópályán. reméljük az XW széria bízonyít majd. de sajnos az LCD soha nem lesz stabil. ezek elöbb utóbb megégnek a panelek vagy a polárszűrők. lehet 2 év alatt már nem, de majd ujabb 2év múlva lehet hullák lesznek.. Ez nem DLP ahol nincsenek ilyen gondok. Szerintem tévedsz azzal kapcsolatban hogy egy dlp-nek szar a kontrasztja. van 5-10K feletti DLP is csak egyszerűbb fikázni mint utánanézni. Bár nemcsodálom! az LCD kereskedők érdekeit ez megköveteli, a másik technologia fikázása!szepi0808 írta: ↑2024.05.08., szer. 12:29Te nem vagy potenciális vásárló, de én még lehetek (lehettem volna).qti írta: ↑2024.05.08., szer. 11:24Te nem vagy potenciális vásárló, de én még lehetek (lehettem volna). Úgyhogy köszönöm, hogy felteszitek helyettem a kérdéseket és figyelemmel kíséritek ezeknek a vetítőknek a sorsát, ha már a magyar kereskedő nem tesz semmit azon kívül, hogy tömi a bukszáját.
tömi a bukszáját.
Te nem vagy potenciális vásárló, de én még lehetek (lehettem volna).qti írta: ↑2024.05.08., szer. 11:24Te nem vagy potenciális vásárló, de én még lehetek (lehettem volna). Úgyhogy köszönöm, hogy felteszitek helyettem a kérdéseket és figyelemmel kíséritek ezeknek a vetítőknek a sorsát, ha már a magyar kereskedő nem tesz semmit azon kívül, hogy tömi a bukszáját.
tömi a bukszáját.

Pl: a degradálódott 520-as vevő mikor visszakapta a projektorát: Nem úgy néz ki, mint aki nem elégedett a képével.
JVC DILA X30
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Te nem vagy potenciális vásárló, de én még lehetek (lehettem volna). Úgyhogy köszönöm, hogy felteszitek helyettem a kérdéseket és figyelemmel kíséritek ezeknek a vetítőknek a sorsát, ha már a magyar kereskedő nem tesz semmit azon kívül, hogy tömi a bukszáját.Zozi írta: ↑2024.05.08., szer. 10:25Én nem gondolom, hogy mindent jobban tudok. Linkeltem egy hivatalos Sony álláspontot, ami mást ír, mint amit te mondassz. Te mindig a HDCP hibáról beszélsz és a foltos kasztniról. Ők meg sem említik a HDCP-t. Kinek tud hinni az ember? Ha már a hivatalos oldalnak sem? Költői a kérdés. Mivel már nem vagyok potenciális vásárló, ezért csak érdekességképp foglalkoztam a dologgal.
Valami azért csak lehetett a háttérben, ha a Grobi hónapokra leállította minőségi problémák miatt a Sony forgalmazását.... és nem ő volt az egyetlen Német kereskedő.
De ha azt nézzük, hogy a Sony vetítőket használtan is úgy veszik mintha nem lenne holnap, akkor nem is akkora a rizikó.

- Zozi
- Törzsvendég
Én nem gondolom, hogy mindent jobban tudok. Linkeltem egy hivatalos Sony álláspontot, ami mást ír, mint amit te mondassz. Te mindig a HDCP hibáról beszélsz és a foltos kasztniról. Ők meg sem említik a HDCP-t. Kinek tud hinni az ember? Ha már a hivatalos oldalnak sem? Költői a kérdés. Mivel már nem vagyok potenciális vásárló, ezért csak érdekességképp foglalkoztam a dologgal.
Valami azért csak lehetett a háttérben, ha a Grobi hónapokra leállította minőségi problémák miatt a Sony forgalmazását.... és nem ő volt az egyetlen Német kereskedő.
- hopetorture
- Nincs visszaút
tehat berendeled a refurbished termeket, megveszed ra a plusz garit es arulod mint uj termeket? en meg nem lattam olyan hirdetest, amiben fel lett volna tuntetve hogy ez refurbished termek lenne.
Ne fáraszd velük magad

"hagyd csak, hagy írja"

JVC DILA X30
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
A megoldás roppant egyszerű - A és B Grade termékekre is lehet plusz garanciát külön vásárolni. Plusz pénzért.

Plusz a garancia lejárata előtt is lehet plusz garanciát vásárolni - szintén plusz pénzért a Sony-nál.

Plusz a garancia lejárata előtt is lehet plusz garanciát vásárolni - szintén plusz pénzért a Sony-nál.