Ja DCI P3-ban!

Szebb színben pompázik!
sima hdmi :10m felett uhd hdr 60hz nem tud pld.. még az sem amire ráírják, hogy tud.. leglább is ami nálam volt 12m-es az 150k volt és beszart ebben a febontásban és frekin,pedig rajta vigyorgot ,hogy tudja ,de nem.. az optikai simánn tolja.. ami észrevehető még.. sokkal gyorsabban reagál a vetitő, freki váltás ,oda vissza.. nincs szemetelés,egyszerűen gyorsabban dolgozik .., tökéletesem riccenés mentesen játszik le, bár ezen valószínű az rx5700 is segít
Még véletlenül sem,neked írtam!
Tudok mutatni ugyanilyen kábeleket 2-3x ennyiért is. Akkor már jók lesznek?Fish írta: ↑2019.12.02., hétf. 13:59bocs de a 14-15e ft os árból ez azonnal kiderül.. de nevessél csak, mostanában úgy is ami minőségi az a szar nektek és ami vacak olcsó fos, az meg a király.. hajrá srácok ,engem nem zavar ha ez nektek bejön, csak engem hagyjatok békén evvel, kérlek.. én nem írogatok oda, nektek sem kell ide.. és akkor békében megleszünk.. menjetek csak oda prózni ,oda lehet tolni a olcsó kábeleket is.. köszi!![]()
Honnan tudod hogy olcsó fos, ha még nem is próbáltad?
Szia!
Kácsában szerelnek HDMI-t.Fish írta: ↑2019.12.01., vas. 19:13ez egy optikai kábel, ezt nem lehet csak úgy kötözgetniamúgy a hossza bőséges ,szóval ahol szétrágta,ott levág és hdmi catlakozó rárak és kész, de kishazánkban nem tudom ki foglalkozik ilyesmivel ,illetve a gyári hdmi csatlakozó nem tudom ,hogy szétszedhető e,illetve újra felhasználható, vagy vennem kell szerelhető csatlakozót.. szóval ,veszek másikat, ezt meg megcsináltatom ha lehet ,ha nem akkor buktam egy szép nagyot..
köszi..
ez egy optikai kábel, ezt nem lehet csak úgy kötözgetni
Szájkosár. Amúgy részvétem!
Egy Pro sub! Nagy és takar!