Amennyiben szeretnél még próbálkozni, ajánlom a Storm Audio görbéken kívül a Storm Audio Dirac mérési pontokat.Gandalf írta: ↑2024.11.16., szomb. 12:59Időközben elhelyezsére került pár akusztikus elem, és beszereztem egy umik-1-et is. 13 pontos mérést csináltam és három feltölthető slot-ban egy gyári, HK, Storm célgörbét használó beállítások vannak. Jelen pillanatban a storm-ot használom, de nem érzek brutális különbséget köztük. Csinálok még egy mérést majd, mert csak a kis tripodot tudtam használni, a normális meglévő helyett a felfogatás miatt, amihez a mikrofon adapter nem passzolt. Rendeltem egy átalakítót, és ha meglesz, majd újramérek. Igaz nem várok semmi eget rengetőet ettől. Nézegettem a méréseket a gyári mikrofon és az umik-1 között és azért láttam különbségeket, de nem tanulmányoztam nagyon.
Ez kilenc pontos mérés, teljesen más mikrofon pozíciókkal. Érdekes az elhelyezés, de megéri használni.
Pontosabb mélyek, jobb térleképezés, jobb hangerő szint beállítás.
Nem biztos, hogy mindenhol és mindenkinél, de mivel megvan minden hozzá - egy próbát feltétlenül megér.
Ha érdekel, PÜ-ben küldök két képet.