Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Univerzális (tanítható) távirányítók

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Egyébként meg szerintem érdemes lenne az activity-ket használni, mérföldkövekkel kényelmesebb bármit is kezelni. Ez olyasmi, mint a régebbi távoknál a makró, csak itt nem kettő, meg négy van, hanem korlátlan mennyiségű. 
(Az erősítővezérlés terén nekem az volt a gondom, h ha bekapcsoltam a yami avr-t, akkor alapvetően a 2. zónát kapcsolta be, az elsőt nem is tudta, h van. Távról első zóna betanít, beállít, hajrá!)

Csak rá kell érezni a kezelésére, és meg kell szokni a tevékenységeket. Ennyi pénzért jobb távot nem lehet kapni.

A makrónál csak az a gondom, hogy szép, hogy kiválasztom mondjuk a zenehallgatást, bekapcsolja szépen sorban a készülékeket, kiválasztja a forrást az erősítőn, elindítja a lejátszást; de mi van akkor, ha valami már be volt kapcsolva? Azt ki fogja kapcsolni, a másik, már nem használt készülék meg továbbra is bekapcsolva marad. Nálam, mivel egymás után több készüléket is be/kikapcsolok egy délután/este, azzal kellene kezdenem, hogy mindent kézzel kikapcsolok először, hogy utána egy gombbal bekacsoljam azt, amire éppen szükség van.
Ahogy elnéztem, a többi tanítható távon sincs több felprogramozható gomb, mindegyiken a sokadik oldallal operálnak. Ugyanazokra a számgombokra meg lejátszás-vezérlő ill. tekerőgombokra tesznek rá minden, totál nem odaillő funkciót, teljesen ésszerűtlen rendszerben. Ezt alapul véve szinte mindegy is, hogy melyiket veszi az ember, inkább a megjelenés és az ár lesz a legfőbb szempont.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

OFFTOPIC:

Én ezért nem használom az egyik pio dvd-met. 

Pedig biztosan át lehetne állítani másik kódra.
Nekem egy pár hónapja még 2 Panám volt egymás felett, ha nem állítom át a kódot, akkor egyszerre kapcsolt volna be a kettő és egyszerre csinált volna mindent bármelyik Pana DVD távjáról, sőt még a taníthatóról is.

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: szobik »

Nekem is Logitech 525 van. Valóban időigényes, ha mindent (funkciók, gombok, sorrend...) koppra be akarsz állítani, de egyszer, max 2x kell dolgozni vele sokat, utána már komoly könnyebbség az embernek. Türelem az kell az elején, különben és a végén
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

...Arra azért kíváncsi vagyok, hogy ha egy szobában 2 Philips lejátszó is van (pl. Philips bemutatóterem valahol a világban), akkor hogy használják külön, ha nem lehet átállítani... 

OFFTOPIC:

Én ezért nem használom az egyik pio dvd-met.

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Az egyik kollégám vett egy Logitech Harmony Remote 525-ös programozható távot. Amikor megvette, hasra volt esve tőle. Mondtam neki a kép alapján, hogy kevés programozható gomb van rajta, csak alapfunkciók, a spéci funkciókat, amit azért az ember gyakran használhat, nehéz lesz elérni. Azt mondta, hogy semmi gond, lehet lapozni és minden rajta van a távon.Aztán jöttek a gondok. NAD sztereó erősítője van, aminek a távjáról nem tud tanulni, csak a netről tudja letölteni a táv felprogramozását. Kiválasztotta, rátöltötte a távra és műxik, illetve... hát igen. A NAD ugyanazt a kódot használja a sztereó erősítőkhöz, mint a házimozi erősítőihez. A felprogramozott funkciók háromnegyede csak a házimozi erősítőhöz használható. De ami a legnagyobb bosszúság, hogy a Power gomb a 7. oldalon van, míg az elsőre olyanokat raktak, hogy Zone meg Dimmer, amire nem hogy neki nincs semmi szüksége, de még az AV erősítőknél is csak ritkán használatosak.

Szerintem simán tud az tanulni bárhonnan, csak kicsit érzékeny a fényviszonyokra, csak azt nem tudom, h miért. Nekem a klíma távjáról nem akart tanulni, erős szürkületben lámpafénynél. De délelőtt 11-kor normális, természetes fénynél simán megtanulta az összes, nekem fontos funkciót.

7. oldalra tette? Át kell tenni az elsőre. Bármely, a kijelzőre pakolt funkciógomb szabadon pakolászható, de az összes többi gombnak is meg tudod mondani, h mit csináljon. Ha úgy tetszik, akkor a felvétel gombbal váltasz csatornát a rádión.

Egyébként meg szerintem érdemes lenne az activity-ket használni, mérföldkövekkel kényelmesebb bármit is kezelni. Ez olyasmi, mint a régebbi távoknál a makró, csak itt nem kettő, meg négy van, hanem korlátlan mennyiségű.

(Az erősítővezérlés terén nekem az volt a gondom, h ha bekapcsoltam a yami avr-t, akkor alapvetően a 2. zónát kapcsolta be, az elsőt nem is tudta, h van. Távról első zóna betanít, beállít, hajrá!)

Csak rá kell érezni a kezelésére, és meg kell szokni a tevékenységeket. Ennyi pénzért jobb távot nem lehet kapni.

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: sac »

Semmit sem találtam erről a használatiban.Nincs olyan menü amiben ez állítható lenne, esetleg a szervízmenü.Mindegy, már be van adva a készülék.
Ja igen, most olvastam, csak másik topicba írtad be.
Na mindegy, ha a táv döglött meg, akkor csak azt kell simán cserélni. Ha a készülék vevője, akkor az inkább valami érintkezési gond lehet. Az 1 hónap kicsit soknak tűnik, szerintem hamarabb meglesz.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy ha egy szobában 2 Philips lejátszó is van (pl. Philips bemutatóterem valahol a világban), akkor hogy használják külön, ha nem lehet átállítani...

Mindegy, garis, úgyhogy nem veszek hozzá táv-ot.Csinálják meg!Cseréljék ki.Csak azt nem tudom min mozizzak+hallgassak zenét.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Semmit sem találtam erről a használatiban.Nincs olyan menü amiben ez állítható lenne, esetleg a szervízmenü.Mindegy, már be van adva a készülék.
Ja igen, most olvastam, csak másik topicba írtad be.
Na mindegy, ha a táv döglött meg, akkor csak azt kell simán cserélni. Ha a készülék vevője, akkor az inkább valami érintkezési gond lehet. Az 1 hónap kicsit soknak tűnik, szerintem hamarabb meglesz.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy ha egy szobában 2 Philips lejátszó is van (pl. Philips bemutatóterem valahol a világban), akkor hogy használják külön, ha nem lehet átállítani...

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lehet hogy félreértettétek, de a táveszre sem kapcsol be, semmit sem reagál.Telefonnal az IrRemote progival próbáltam irányítani az infrán keresztül de azzal sem ment.Pedig a samu tv egyből ment a márka és típusválasztás után.Szóval szerintem a lejátszóval van gond. !36_7_11.gif' />' /><!--endemo-->' /><!--endemo-->' /><!--endemo-->' /><!--endemo-->' /><!--endemo-->
A Philipset annyira nem ismerem, de a Panánál és a Sonynál 3 féle infra kód van a DVD felvevőkhöz és lejátszókhoz. Erre azért van szükség, hogy ha van 2-3 azonos márkájú készüléked, akkor is egymástól függetlenül lehessen használni őket. Azt, hogy melyik kódot használod (1, 2 vagy 3; esetleg A, B vagy C jelöléssel) be kell állítani a menüben és a távon is.
Namármost, ha a menüben 2-re van állítva, a távod meg az 1. kódot adja ki, akkor nyilván nem értik meg egymást. Nézz utána a használatiban, hogy hogyan kell a készüléket és a távot összehangolni, hogy ugyanazt a kódot használja mindkettő.
Nekem a Sony felvevő gyárilag a 3-as kódot használja, mert az 1. a DVD játékosoké, a 2. meg egy tartalék kód, ha egy másik Sony DVD is van ugyanabban a helyiségben. Az univerzális távomon viszont a Sony DVD-kre csak egy kód volt megadva, nyilván a leggyakoribb Sony DVD-s készülékeké, a DVD lejátszóké. Ahhoz, hogy az univerzális táv vigye a felvevőmet, a készülék menüjében át kellett állítanom az 1. kódra. Így az univerzális már vitte a felvevőt, a saját távja viszont nem. A használatiban le van írva a gombkombináció, hogy hogyan lehet átállítani a gyári távot is egy másik kódra. Miután ezt is megcsináltam, most már mindkét távval tudom kezelni a készüléket
Valószínűleg a telefonod is más kódot ismer, mint amire a lejátszód be van állítva. Először tehát a gyári távodat kell átállítani egy másik kódra, hogy utána beléphess a játékosod menüjébe és megnézd, aztán ha gondolod, módosítsd a beállításokat. Ha elállítod, akkor a távot is újra át kell állítani a menü új beállításának megfelelően.
Ha megadod a Philips játékos típusszámát, akkor esetleg utánanézek neked, hogy mit kell csinálnod a távval, hogy másik kódot adjon ki.

HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lehet hogy félreértettétek, de a táveszre sem kapcsol be, semmit sem reagál.Telefonnal az IrRemote progival próbáltam irányítani az infrán keresztül de azzal sem ment.Pedig a samu tv egyből ment a márka és típusválasztás után.Szóval szerintem a lejátszóval van gond. !36_7_11.gif' />' /><!--endemo-->' /><!--endemo-->' /><!--endemo-->' /><!--endemo-->
A Philipset annyira nem ismerem, de a Panánál és a Sonynál 3 féle infra kód van a DVD felvevőkhöz és lejátszókhoz. Erre azért van szükség, hogy ha van 2-3 azonos márkájú készüléked, akkor is egymástól függetlenül lehessen használni őket. Azt, hogy melyik kódot használod (1, 2 vagy 3; esetleg A, B vagy C jelöléssel) be kell állítani a menüben és a távon is.
Namármost, ha a menüben 2-re van állítva, a távod meg az 1. kódot adja ki, akkor nyilván nem értik meg egymást. Nézz utána a használatiban, hogy hogyan kell a készüléket és a távot összehangolni, hogy ugyanazt a kódot használja mindkettő.
Nekem a Sony felvevő gyárilag a 3-as kódot használja, mert az 1. a DVD játékosoké, a 2. meg egy tartalék kód, ha egy másik Sony DVD is van ugyanabban a helyiségben. Az univerzális távomon viszont a Sony DVD-kre csak egy kód volt megadva, nyilván a leggyakoribb Sony DVD-s készülékeké, a DVD lejátszóké. Ahhoz, hogy az univerzális táv vigye a felvevőmet, a készülék menüjében át kellett állítanom az 1. kódra. Így az univerzális már vitte a felvevőt, a saját távja viszont nem. A használatiban le van írva a gombkombináció, hogy hogyan lehet átállítani a gyári távot is egy másik kódra. Miután ezt is megcsináltam, most már mindkét távval tudom kezelni a készüléket
Valószínűleg a telefonod is más kódot ismer, mint amire a lejátszód be van állítva. Először tehát a gyári távodat kell átállítani egy másik kódra, hogy utána beléphess a játékosod menüjébe és megnézd, aztán ha gondolod, módosítsd a beállításokat. Ha elállítod, akkor a távot is újra át kell állítani a menü új beállításának megfelelően.
Ha megadod a Philips játékos típusszámát, akkor esetleg utánanézek neked, hogy mit kell csinálnod a távval, hogy másik kódot adjon ki.

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Persze én is arra gyanakodtam, de kikapcsoltam a lejátszót, sőtt  áramtalanítottam is, majd próbáltam bekapcsolni táv-val de semmi.Standby gombbal bekapcsol de  a táveszre semmit sem reagál. !36_7_11.gif' />' /><!--endemo-->' /><!--endemo-->
Az is lehet, hogy a készülék más kódra van állítva, mint a táv. Nem nyomkodtál el valamit a menüben?

Lehet hogy félreértettétek, de a táveszre sem kapcsol be, semmit sem reagál.Telefonnal az IrRemote progival próbáltam irányítani az infrán keresztül de azzal sem ment.Pedig a samu tv egyből ment a márka és típusválasztás után.Szóval szerintem a lejátszóval van gond. !36_7_11.gif' />

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Új vagyok itt, első hozzászólás. 
Napok óta olvasgatok a neten a Logitech Harmony távirányítókról és nagyon szeretnék egyet! 1-2 kérdésemre még konkrét választ nem olvastam egyik fórumban sem, gondoltam hátha itt egy harmony tulaj megmondja nekem a választ:

12-15 féle ezköz programját tudom ugye beletölteni, de a tanítás nélkül ennél többféle programot nemtudok belekombinálni a netről? Konkrétan: hasonló poénkodásra is kipróbálnám mint a TV-B-Gone távirányító, hogy 1 vagy több gombnyomásra egy halom féle TVnek kiadja a kikapcsolás jelet. Megoldható ez esetleg akár úgy is hogy az 50 különböző gomb mindegyike egy TV kikapcsoló kódját adja le?

Valamint ha tanítom egy másik távirányítóval, (pl. TV-B-Gone) akkor milyen hosszú lehet a bevitel. Mert az említett kis távirányító kb. 50 féle kódot ad ki magából 1 gombnyomásra és ezt kb. 50 másodperc alatt ami ugye nem szokványos...

És ha valakinek van eladó használt Logitech Harmony távirányítója, szóljon és lehet hogy megveszem! 525 vagy 555 érdekel, olcsóért.

Nézz utána a konkrét típusnak, hogy melyiket lehet szembefordítással is tanítani.

A makró funkció az, hogy egy gombnyomásra egy előre beprogramozott jelsorozatot küld ki, pl. több készüléket is bekapcsol.
Ajánlom figyelmedbe egy korábbi hozzászólásomat: 2008. szept. 20. 18:19.

kalmarattila
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: kalmarattila »

Új vagyok itt, első hozzászólás.

Napok óta olvasgatok a neten a Logitech Harmony távirányítókról és nagyon szeretnék egyet! 1-2 kérdésemre még konkrét választ nem olvastam egyik fórumban sem, gondoltam hátha itt egy harmony tulaj megmondja nekem a választ:

12-15 féle ezköz programját tudom ugye beletölteni, de a tanítás nélkül ennél többféle programot nemtudok belekombinálni a netről? Konkrétan: hasonló poénkodásra is kipróbálnám mint a TV-B-Gone távirányító, hogy 1 vagy több gombnyomásra egy halom féle TVnek kiadja a kikapcsolás jelet. Megoldható ez esetleg akár úgy is hogy az 50 különböző gomb mindegyike egy TV kikapcsoló kódját adja le?

Valamint ha tanítom egy másik távirányítóval, (pl. TV-B-Gone) akkor milyen hosszú lehet a bevitel. Mert az említett kis távirányító kb. 50 féle kódot ad ki magából 1 gombnyomásra és ezt kb. 50 másodperc alatt ami ugye nem szokványos...

És ha valakinek van eladó használt Logitech Harmony távirányítója, szóljon és lehet hogy megveszem! 525 vagy 555 érdekel, olcsóért.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Persze én is arra gyanakodtam, de kikapcsoltam a lejátszót, sőtt áramtalanítottam is, majd próbáltam bekapcsolni táv-val de semmi.Standby gombbal bekapcsol de a táveszre semmit sem reagál. !36_7_11.gif' />' /><!--endemo-->
Az is lehet, hogy a készülék más kódra van állítva, mint a táv. Nem nyomkodtál el valamit a menüben?

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Persze én is arra gyanakodtam, de kikapcsoltam a lejátszót, sőtt áramtalanítottam is, majd próbáltam bekapcsolni táv-val de semmi.Standby gombbal bekapcsol de a táveszre semmit sem reagál. !36_7_11.gif' />' /><!--endemo-->
Fel kell hívni a szakszervizt... azok segítenek.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Szevasztok!Ma zenét hallgattam, azt vettem észre hogy a philips lejátszón nem tudok számot ugorni.Sőt mintha le lenne merülve az elem.Na elemcser, de így sem jó, na még egy elemcsere panasonic elem be, szinte zsír új a projihoz, azzal sem megy.dvd kikapcs, a távesz nem működik.Most mit csináljak.Garis a gép, táv nélkül nem lehet vele mit kezdeni mert az előlapon egy stop, play/pause, upscale gombok vannak a standby gombon kívül.vigyem szervízbe mert még garis , vagy vegyek egy univerzális távot?         :vazeg:még egy dolog:Amikor nomogattam a léptetést akkor a pendrive villogott a lejátszóban??.      :taps:  :baby: 

Ha villog a pendrive az fájlhozzáférést jelez. Tehát valószínűleg a következő fájlt olvasta a készüléked és ezt jelezte vissza a pendrive lámpája. Ezek szerint nem az elemek rosszak, sőt még a táv is jó.
Valami más miatt nem tudott már a készülék következő számot (fájlt) válaszani, illetve azt lejátszani. A pendrive-on lehetett még olyan fájl (program, dokumentum, stb.), amit a készülék nem tud lejátszani. A képernyőre nem írt ki valamilyen hibaüzenetet?

Persze én is arra gyanakodtam, de kikapcsoltam a lejátszót, sőtt áramtalanítottam is, majd próbáltam bekapcsolni táv-val de semmi.Standby gombbal bekapcsol de a táveszre semmit sem reagál. !36_7_11.gif' />

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Szevasztok!Ma zenét hallgattam, azt vettem észre hogy a philips lejátszón nem tudok számot ugorni.Sőt mintha le lenne merülve az elem.Na elemcser, de így sem jó, na még egy elemcsere panasonic elem be, szinte zsír új a projihoz, azzal sem megy.dvd kikapcs, a távesz nem működik.Most mit csináljak.Garis a gép, táv nélkül nem lehet vele mit kezdeni mert az előlapon egy stop, play/pause, upscale gombok vannak a standby gombon kívül.vigyem szervízbe mert még garis , vagy vegyek egy univerzális távot?         :vazeg:még egy dolog:Amikor nomogattam a léptetést akkor a pendrive villogott a lejátszóban??.      :taps:  :baby: 

Ha villog a pendrive az fájlhozzáférést jelez. Tehát valószínűleg a következő fájlt olvasta a készüléked és ezt jelezte vissza a pendrive lámpája. Ezek szerint nem az elemek rosszak, sőt még a táv is jó.
Valami más miatt nem tudott már a készülék következő számot (fájlt) válaszani, illetve azt lejátszani. A pendrive-on lehetett még olyan fájl (program, dokumentum, stb.), amit a készülék nem tud lejátszani. A képernyőre nem írt ki valamilyen hibaüzenetet?

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Szevasztok!Ma zenét hallgattam, azt vettem észre hogy a philips lejátszón nem tudok számot ugorni.Sőt mintha le lenne merülve az elem.Na elemcser, de így sem jó, na még egy elemcsere panasonic elem be, szinte zsír új a projihoz, azzal sem megy.dvd kikapcs, a távesz nem működik.Most mit csináljak.Garis a gép, táv nélkül nem lehet vele mit kezdeni mert az előlapon egy stop, play/pause, upscale gombok vannak a standby gombon kívül.vigyem szervízbe mert még garis , vagy vegyek egy univerzális távot? :vazeg:
még egy dolog:Amikor nomogattam a léptetést akkor a pendrive villogott a lejátszóban??. :taps: :baby:

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Nekem leginkább egy olyan programozható táv kellene, amin kb. 50, szabadon programozható gomb van, hogy ne kelljen folyamatosan lapozgatni és minden készülék minden gombjára az tanítsak be, amit akarok. Ezzel ellennék egy darabig.
A jelenlegi távom sem lenne rossz (Thomson ROC740), csak ennek spóroltak a memóriájával, illetve nem programozható tetszőlegesen minden gombja. Elég lenne eggyel fejlettebb is.

A képen is látható, hogy a többi távon szokásos alapfunkciók mellett még van 5 színes és 5 txt-vezérlő gomb, azaz készülékenként 10 gombbal több programozható fel tetszőlegesen, mint a többi tanítható távnál. Ennek a távnak is van Shift gombja, azaz minden gomb 2 funkciót is kaphat, de ez nekem már kényelmetlen, a legjobb a közvetlen elérés, mint a készülékek mellé adott legtöbb távon.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Az egyik kollégám vett egy Logitech Harmony Remote 525-ös programozható távot. Amikor megvette, hasra volt esve tőle. Mondtam neki a kép alapján, hogy kevés programozható gomb van rajta, csak alapfunkciók, a spéci funkciókat, amit azért az ember gyakran használhat, nehéz lesz elérni. Azt mondta, hogy semmi gond, lehet lapozni és minden rajta van a távon.
Aztán jöttek a gondok. NAD sztereó erősítője van, aminek a távjáról nem tud tanulni, csak a netről tudja letölteni a táv felprogramozását. Kiválasztotta, rátöltötte a távra és műxik, illetve... hát igen. A NAD ugyanazt a kódot használja a sztereó erősítőkhöz, mint a házimozi erősítőihez. A felprogramozott funkciók háromnegyede csak a házimozi erősítőhöz használható. De ami a legnagyobb bosszúság, hogy a Power gomb a 7. oldalon van, míg az elsőre olyanokat raktak, hogy Zone meg Dimmer, amire nem hogy neki nincs semmi szüksége, de még az AV erősítőknél is csak ritkán használatosak.

mission

Hozzászólás Szerző: mission »

Üdv!
Megvettem az új távomat Philips Prestigo 9600/10. Ez csúcs jó! A Thomson Roc 8505-öt cseréltem le. Ez a Philips nagyszerű tervezés. Pénteken érkezett meg Németországból, a Pixmániánál rendeltem. Majd írok egy tesztet, most telóval írok. Addig akinek van kérdése tegye fel.

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Igen!
Akkor én nagyon mélyen hallgatok a 4,5 (vagy ki tudja, h hány) hónapommal... (ti. azóta a gixer óta még mindig tökéletesek az elemek).

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

... erre már csak 3-4 hetet kell várni ...

kisityu
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: kisityu »

Ha jól emlékszem a két hónapot még elérte az élettartamuk. Ezért döntöttem az akksik mellett.
Az elemeknek????

Igen!
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit és azt mondom Neki,hogy volt egy testvére csak nem fogadott szót.

kisityu
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: kisityu »

Most a két akksi üresjárati feszültsége 2,48V. Gombnyomáskor ez lemegy 2,40V-ra. Még majd arra leszek kíváncsi ha lemerülnek az akksik akkor mennyi lesz a terhelés alatt mért feszültségük. De erre már csak 3-4 hetet kell várni
Még az a jó,hogy minden töltés előtt kisütöm őket és így nem kell tartani a túltöltéstől.
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit és azt mondom Neki,hogy volt egy testvére csak nem fogadott szót.

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Ha jól emlékszem a két hónapot még elérte az élettartamuk. Ezért döntöttem az akksik mellett.
Az elemeknek????

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”