Volt egy hasonló jellegű sorozat, "Medium" címmel: https://www.imdb.com/title/tt0412175/?ref_=fn_al_tt_1
Kissé limonádé, de mi határozottan szerettük :)
Volt egy hasonló jellegű sorozat, "Medium" címmel: https://www.imdb.com/title/tt0412175/?ref_=fn_al_tt_1
Még anno meg.
Megnézted a 7.9-es Oscar-nyertes filmet? Kíváncsi lennék a véleményedre.Alex_Aston írta: ↑2023.04.14., pén. 14:27Nálam ez úgy van, hogy 6 alatt nem is foglalkozom a filmekkel, túl sok így is a kínálat.
6-7 között eléggé lutri, lehet jó, és tetszetős is, itt inkabb a téma a mérvadó nekem, hogy erdekel e.
7 felett nem szokott gond lenni.
Persze mindig akad egy-két kivétel, viszont a legtöbb esetben nekem ez bevált
Amióta az Everything Everywhere All At Once 7.9 pontos és megnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-t, azóta én nagyon óvatosan kezelem az IMDb-pontokat, és nagyon rossz a véleményem az Oscar-ról (szerintem totál lejáratták magukat, de ez egyéni vélemény).
Ez egy szerepjáték amiben korabeli ruhákba beöltözve leugrik a sarki fizikai kölcsönzőbe (arra az időre annak kinevezett helyiségbe). A régi idők emlékére.
Nono, nem figyeltél, nekem az Avatar 2 meg a Maverick is tetszett
Hánincsenis megjelenítőd!scaurus írta: ↑2023.04.11., kedd 18:35Én pl. szórakozni szeretnék.
A Top Gun 2. sem azért nem volt jó, SZÁMOMRA, mert nem volt valósághű.
Egyszerűen a saját keretei között sem volt szórakoztató: akciófilmhez képest is gyönge történet, érdektelen konfliktus, jellegtelen mellékszereplők, a nulla nosztalgiafaktor, ellenben nulla újdonság.
Egyszerűen, nem jön át a vásznon, hogy ezt az alkotók közül bárki szerette volna.
Az a dühítő, hogy minden adott volt, hogy jó legyen.
Én pl. szórakozni szeretnék.
Az nem bébiYoda Te! Az Grogu.DeLorean írta: ↑2023.04.11., kedd 16:44Nem jött be a Star Wars, rühellem a sci-fi filmeket és akkoriban is Jancsó volt az, ami valóban művészet. Pucés seggek látványa, de olyan operatőri munkával, hogy valóban ez a halivúdi bénaság nevetséges. Már akkor sem néztem meg! Álljak be a sorba jegyet venni, amkor a TV adja a jobbnál jobb filmeket?
Letöltöttem ezt a hype mizériás Mandalorian sorozatot.
Na az első percek alatt bealudtam. Amikor felkeltem láttam egy baby Yoda figurát.
Ez most a valóság, vagy álmodom?![]()
Inkább tovább aludtam, mert nevetséges. Az ürben nem is tudunk úgy mozogni. Az űrhajók szerintem teljesen más pályát írnak le, mert odafigyeltem fizika órán. Négyest kaptam, de azért nagyon tudok. Ezt majd később leírom.
A második részt is elindítottam. Lehet az Erő kényszerített rá. Fene tudja, ezek a Jedi lovagok - basszus milyen lovagok??? - azért képernyőn keresztül is arra kényszerítenek, hogy nézzem azt, ami amúgy sem tetszik és ÚTÁLOM.
A főszereplő is egy szar. Nulla színészi játék. Még szerencse, hogy végig rajta van a sisak.
Lehet majd leveszi valamikor?
Baby Yoda - a muppet show sokkal élethűbb volt. Komolyan? Ez most egy báb? Mit szerettek volna elérni vele? A többi - valóban ez a csúcs? Én 20 éve sokkal jobb grafikát készítettem a ZX80 gépemmel. Gagyi!
Na de a világon sokaknak tetszik. Mi a fenét szeretnek benne?
Mivel ezt meg akartam fejteni, a harmadik részt is elindítottam.
Sajnos már megint álmos voltam és el is aludtam a főcímnél.
Amikor felkeltem már csak a stáblistát láttam.
De nem adom fel - jöjön a negyedik rész!
Szerencsére nem is érdekel és szar az egész, de végig fogom nézni - amikor nem alszok közben - és írok az AVX fórumon valami negatívot róla.
Ha megnéztem jöhet a Pókember új része. Utálom a DC-t és Marvel-t, nevetséges az egész. Lássuk, tényleg az-e! Gagyi lesz az biztos - előre látom.
![]()
Igen, láttam már, heogy benéztem, bocsánat.
Félreértettél, pont azt akartam mondani, hogy divatos szidni ezeket, de szerintem nagyon is jó filmek!
Ez ugyan nem üzbég, hanem grúz, de kiváló és elgondolkodtató háborús filmdráma az emberségről, meg a háború értelmetlenségéről.
Sztárnak sztár, de tényleg nem sok semmit tett le ebben a filmben. A számok így is megvannak, eladja a név a mozit, a színészé is, az I. rész nosztalgiája is, minek erőltetné meg a gyártás bármelyik szereplője magát? Mára már a ballasztot rágcsáljuk ízletesnek képzelve a vizuális kifőzde egyik aktuális menüjéről.
Ezt bizony benéztem. De csak mert felületesen olvastam a hozzászólás második részét
Ezzel a frázissal a kultúrsznobok szokták kezdeni a mondatot