Vagy alternatívaként a pl. GV4-es vízszigetelő is ilyesmi anyag. Súlya van, olcsobb biztos mint Terosonból venni ennyit?!

Vörösfenyő lap, parafa lemez, ck lap, parafa lemez, Vörösfenyő lap. Az ajtó tokozásnál dupla gumi kéder és épített, nem automata küszöb. Az ajtó súlya a rétegvastagságtól függően 50-100kg között lehet, szóval masszív pántok és zár is kell.
Sajnos a szokásos szigeletés, azaz XYgyapot keveset ér ebben az esetben, csak a tömeg/sűrűség ami számít.
Még nem kérdeztem őket, nem jutott rá időm. Ha kis cég, akkor esetleg foglalkoznak velem, ha nagy, akkor csak a sorozat gyártott cuccok mennek még ha azok méreteivel lehet is variálni.
Jól néz ki ez a fekete mézcsurgató!
Quetz írta: ↑2019.11.06., szer. 23:12Nivó biztonsági ajtónk van, igaz, mint kiderült beltéri darab, ami a szabadba nyílik és olyan hőhíd van rajta, telente folyik a kereten a víz. Mondjuk 10 éve vettük, azóta rengeteget fejlődött az orvostudomány. Most olyan cégeket keresek, aki egyedi tömör fa ajtók készítését is vállalják, megpróbálom legyártatni velük dhcodoki rétegrendjét.
De közben elkönyveltem egy apró sikert, megtaláltam ezt:
[img]https://fondital.cdn.shoprenter.hu/cust ... ital/image
Ezzel kipipálhatom a fekete radiátor problémakört. :)
Mi a rétegrend engem is érdekelne , mi is foglalkozunk nyílászáró gyártással csak azért.Quetz írta: ↑2019.11.06., szer. 23:12Nivó biztonsági ajtónk van, igaz, mint kiderült beltéri darab, ami a szabadba nyílik és olyan hőhíd van rajta, telente folyik a kereten a víz. Mondjuk 10 éve vettük, azóta rengeteget fejlődött az orvostudomány. Most olyan cégeket keresek, aki egyedi tömör fa ajtók készítését is vállalják, megpróbálom legyártatni velük dhcodoki rétegrendjét.
De közben elkönyveltem egy apró sikert, megtaláltam ezt:
Ezzel kipipálhatom a fekete radiátor problémakört. :)
Nivó biztonsági ajtónk van, igaz, mint kiderült beltéri darab, ami a szabadba nyílik és olyan hőhíd van rajta, telente folyik a kereten a víz. Mondjuk 10 éve vettük, azóta rengeteget fejlődött az orvostudomány. Most olyan cégeket keresek, aki egyedi tömör fa ajtók készítését is vállalják, megpróbálom legyártatni velük dhcodoki rétegrendjét.
Meg a Nivo- t is megkerdezheted, ok alapbol biztonsagi ajtokat csinalnak, vilt itt szo roluk korabban
"Szomszéd"?
Ok, köszönöm a válaszokat, akkor megyek rendelni.escorial írta: ↑2019.09.28., szomb. 11:14A 100mm a teljes beépítési magasság (mélység), tehát ebben már a fényforrás (Philips Hue White Ambiance) is benne van. A foglalat majdnem mindegy, vehetsz Philips-et is, de szinte bármi más is jó (kanlux, rábalux...stb.).
A rugó bőven elég erős ahhoz, hogy ezt a pár dkg-ot megtartsa.
Akkor ezek szerint szükségem lenne:
R.G. írta: ↑2019.09.28., szomb. 10:19Akkor ezek szerint szükségem lenne:
- 1db Philips Hue Bridge
- X db Philips Hue White Ambiance 5,5W GU10 izzóra
- És mondjuk a következő foglalatra: Philips Donegal süllyesztett szpotlámpa - 50391/99/PN
Tapasztalat híján nekem azt nehéz eldönteni, ez beszerelhető-e 30mm gipszkarton menyezetbe:
https://lumenet.hu/philips-50391-99-pn- ... ztett-spot
Itt azt irjak 100mm
Az oldalan a rugo a lenyeg, hogy mennyire tudod megfogatni, de mivel sok sukya nincs ezert pehet a felfele all, akkor is megtartja, vagy esetleg a szilo is megfoghatja, de a leszedes majd egyszer nehezebb lehet
Akkor ezek szerint szükségem lenne:escorial írta: ↑2019.09.27., pén. 18:49Philips Hue. Inkább a minőséget válaszd + van mo-i képviselet és garancia is.dhcodoki írta: ↑2019.09.27., pén. 18:36Mikor építettem a szobát, akkor egyedül a Philips gyártott olyan smart rendszert, amit tudott vezérelni a Kodi. Azóta lehet ellepték a kínai cuccok is a piacot. De én mindenképp olyan gyártót ajánlok, aki sokáig fenntartja egy-egy termékét. Ha tönkremegy egy izzód, akkor a pontos színhelyesség miatt is nehéz pótolni. Vagy olcsó "vackot" kell venni, abból viszont egyszerre sokat, hogy évekig kitartson. :)
Kipróbáltam elöl is, de vissza is raktam a helyére az atmosokhoz. Mégpedig azért, nehogy megszokjamAvglas írta: ↑2019.09.28., szomb. 07:35Ezek a végleges fotelek?
Mert egyébként egy sima kétszemélyes relaxos kanapé max 2 m szokott lenni - és úgy maradna 1-1 m kétoldalt közlekedni.
Mondjuk ahogy nézem ezek a mostaniak nagyon-nagyon kényelmesek lehetnek.
A Crown végfokot próbáltad a frontoldal hajtására is bekötni hogy úgy hogy szól? Azért a front erőforrás igényesebb mint az atmos, és azok az MK-k meghálálnák az erőt.
Ezek a végleges fotelek?
szepi0808 írta: ↑2019.09.27., pén. 19:53Már meg vannak a tervek, de sorba mindent. Így sem belépő szinttel kezdett, ez is szerintem egy nagyon élvezhető kép, hang és nem kell a hibákra koncentrálni.