Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

ez NEM ide való ez moziajánló lenne ...
...a másik amit már leírtam pár napja, hogy mért is ajánló egy topic?

Lacy én értem miről beszélsz,de ha egyetlen link vagy egy you tube video kerül be egy hozzászólásnál,szerintem kapizsgáljuk,hogy miért tette be az illető.
Mert AJÁNLJA Nem kell litániát írni ,vagy tartalmat közzétenni arról ha valaki ajánl egy filmet,mert már az is elég ha címet és egy két képet vagy linket (port.hu,filmkatalógus,stb..) csatol a szöveg mellé,hogy elérhető legyen annak aki kíváncsi rá.

De azért, mielőtt elszállnál teljesen, felhívnám az első hozzászólásra a figyelmedet, hogy miért, és minek jött létre ez a téma.
Jöhetnek képek,videok,előzetesek,témák színészekről,filmekről,kedvenc filmek,sorozatok,Top 10,Top 50,retro filmek,kedvenc műfajok és minden ami kapcsolódó dolog!
Három régóta nem aktív topik helyett nyílt meg most itt a filmajánló,csevegő! Kíváncsi vagyok majd mennyire lesz kedvelt a "mindent a filmekről" topik

Így van! Ez mindent összefoglal."minden ami kapcsolódó dolog" Ez a topik elsősorban azért jött ebben a blokkban létre,mert a házimozisok leginkább itt lógnak és a másik filmajánlós topik kevésbé volt aktív.
Akkor azt gondoltam hogy ha úgyis itt csevegünk és nézelődünk nap mint nap,akkor lehetne a filmes ajánlós témát is átcsalogatni ide kicsit más formában.Lehet beszélgetni színészekről,karakterekről,filmes témákról,stb.. az ajánlás mellett is.
És szerencsére mióta létrejött azóta aktív és nézett topik is lett. A saját mozis topikokban sincs állandó téma napi szinten,ezért jó ha kicsit vegyes a mozis blokk és szerintem a filmajánlós topik nem mozdult el negatív formában és nincsennek OFF-ok sem! Szóval így tovább és jöhet bármilyen filmajánló vagy kapcsolódó téma! Nem egyszer néztem meg olyan filmet amit fórumtársak itt ajánlottak,mert már rég láttam,vagy még egyáltalán nem. És ha csak egy link vagy you tube video van érteni fogja bárki miért került be ide.De emellett természetesen lehet írni is róla véleményeket .

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

Mozi program volt pénteken !
Semmi újat nem mutat de a negatív kritikák ellenére is tetszett nézhető thriller meg is fogom venni ha majd kiadják  !
Vége a szemkinyomós jelenet a  legjobb kicsit horroros is  !

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 828

Hozzászólás Szerző: lacy »

Valóban elnéztem a témát.  Igazad van, hiszen te írod a szabályokat itt. Ezzel fel is borítottam a lelki egyensúlyodat látom. Szánom bánom bűnömet, ezért lehet egy híd alá költözöm, homokot szórok a fejemre, nyers siklón, és békán fogok élni mint egy remete. Te meg hatalmas, ász csávó vagy, és leszel. Gratula.

De azért, mielőtt elszállnál teljesen, felhívnám az első hozzászólásra a figyelmedet, hogy miért, és minek jött létre ez a téma.
Jöhetnek képek,videok,előzetesek,témák színészekről,filmekről,kedvenc filmek,sorozatok,Top 10,Top 50,retro filmek,kedvenc műfajok és minden ami kapcsolódó dolog!
Három régóta nem aktív topik helyett nyílt meg most itt a filmajánló,csevegő! Kíváncsi vagyok majd mennyire lesz kedvelt a "mindent a filmekről" topik

szánalmas vagy... ennyi
nem fogtam pisztolyt a fejedhez nem szidtam a rokonaid, és nem illettelek semmilyen sértő szóval
tehát a minimum hogy mint régi ősfórumos (csak jelezném, hogy nem hogy avx, de még dvdcenter sem volt ez mikor mi páran már itt fórumoztunk) tökéletesen elsajátítottad, hogy más eltérő véleményére sértéssel és személyeskedéssel reagálj.
nem voltál ilyen ezért szánlak és nem értelek
további szép estét

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

ez NEM ide való ez moziajánló lenne mivel otthoni nézésre nem elérhető... szvsz

a másik amit már leírtam pár napja, hogy mért is ajánló egy topic? azért mert rá szeretnénk venni a fórumos társakat hogy ők is nézzék meg - vagy ne - azt a filmet vagy filmeket, amit ajánlok vagy persze nem ajánlok.
Egy bedobott jutub linkkel mi a pék farkát kezdjen az ember?
"Odaát" van filmelőzetesek topic pl, talán itt is lehetne nyitni egyet és oda ezek pont illenének.
de ha én vagyok a hülye akkor kérek elnézést.

Valóban elnéztem a témát.  Igazad van, hiszen te írod a szabályokat itt. Ezzel fel is borítottam a lelki egyensúlyodat látom. Szánom bánom bűnömet, ezért lehet egy híd alá költözöm, homokot szórok a fejemre, nyers siklón, és békán fogok élni mint egy remete. Te meg hatalmas, ász csávó vagy, és leszel. Gratula.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

lacy
V.I.P.
V.I.P.

Spectre van elő-előzetes!

Napokban lesz a premierje biztos megyek megnézni !

Lásd mit előbb írtam copy-paste

lacy
V.I.P.
V.I.P.

https://www.youtu

ez NEM ide való ez moziajánló lenne mivel otthoni nézésre nem elérhető... szvsz

a másik amit már leírtam pár napja, hogy mért is ajánló egy topic? azért mert rá szeretnénk venni a fórumos társakat hogy ők is nézzék meg - vagy ne - azt a filmet vagy filmeket, amit ajánlok vagy persze nem ajánlok.
Egy bedobott jutub linkkel mi a pék farkát kezdjen az ember?
"Odaát" van filmelőzetesek topic pl, talán itt is lehetne nyitni egyet és oda ezek pont illenének.
de ha én vagyok a hülye akkor kérek elnézést.

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 110

Hozzászólás Szerző: GeriB »

https://www.youtube.com/watch?v=ashLaclKCik

Kár, hogy Paul Walker meghalt. Megnézem a 7. részt.
Az új Bond filmre kíváncsi vagyok, de szerintem a Pierce Brosnan főszereplésével készült Bond filmek voltak a legjobbak.
Az Aranyszem és A világ nem elég részek voltak a legjobbak, de A holnap markában is jó volt.

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Szintúgy!

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Letaszítva

http://www.imdb.com/title/tt0119099/?re ... lmg_act_24

Misztikus thriller.
A történet fenomenális, odaszögezi a nézőt a film elé. Sok híres színész játszik a filmben.

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

A mandzsúriai jelölt

http://www.imdb.com/title/tt0368008/?re ... lmg_act_13

Dráma, misztikus thriller.
Nagyon jó sztori, kivitelezés és szerep osztás.

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Kezdetben vala a Tron ami ugye 1982-ben került bemutatásra és abban kedvenc Bridges-ünk karaktere pár évtizeddel fiatalabb volt...
Az igazi bravúr a Legacy-ban, hogy teljes egészében digitálisan fiatalították vissza Jeff Bridges-t!

Ezt nem tudtam, hogy digitális technikával fiatalították meg Jeff Bridges-t a filmben, de le a kalappal, hogy mire voltak képesek. Majdnem 30 év telt el a 2 film megjelenése között és sokat változott a technika.

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Régi film,de nagyon jólsikerült történet,minden perce leköti a nézőt,aki nem látta mindenképp pótolja!
Azoknak is ajánlom akik a filmek vége előtt kitalálják,hogy mi lesz a vége...mert itt nem,hogy miért?és miért..?..

Időgép

Kellemes kalandfilm. Érdemes megnézni.

Roberto11
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 351

Hozzászólás Szerző: Roberto11 »

Én ezt kezdtem el nézni egy ismerősöm ajánlására

Steven Spileberg és Tom Hanks közös alkotása egy 10 részes mini sorozat

The Pacific 

Marantz Cinema 40
Parasound Halo A51
DUNE Max Vision 4K
Focal 1038BE,Focal CC1008BE,JMlab Electra SR900
JL Audio F112 v1,REL HT1205 MKII
HfK: Dévay Máté(MDA),Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Táp: Dévay Máté(MDA)
XLR: Neotech NEI-3001lll, Audioquest Mackenzie

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Régi film,de nagyon jólsikerült történet,minden perce leköti a nézőt,aki nem látta mindenképp pótolja!
Azoknak is ajánlom akik a filmek vége előtt kitalálják,hogy mi lesz a vége...mert itt nem,hogy miért?és miért..?..

Időgép

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7634

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Tron - Legecy

http://www.imdb.com/title/tt1104001/

Nagyon teccett a film.
A történet jó, látványos és jól kivitelezett film.

Kezdetben vala a Tron ami ugye 1982-ben került bemutatásra és abban kedvenc Bridges-ünk karaktere pár évtizeddel fiatalabb volt...
Az igazi bravúr a Legacy-ban, hogy teljes egészében digitálisan fiatalították vissza Jeff Bridges-t!

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

xyz77
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 40

Hozzászólás Szerző: xyz77 »

Elég jó börtönfilm.nem lehet róla mit mondani ,látni kell...

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Rohanás

http://www.imdb.com/title/tt1433108/?re ... lmg_act_30

Dráma, akció, krimi film. Érdemes megnézni. Nekem teccett.

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

A káosz birodalma

http://www.imdb.com/title/tt0405336/?re ... lmg_act_50

Nagyon jó sci-fi, dráma, komédia egyveleg.
A történet és a szereposztás nagyon jó.

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Herkules

http://www.imdb.com/title/tt1267297/?re ... lmg_act_15

Teccett, hogy az embert mutatja be a film, aki a legenda mögött áll. Nagyon jó minden szempontból a film.

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Felettébb érdekes volt a filmben az a maroknyi embercsoport ahogyan éltek elszigetelve mindentől.Night M Shyamalan-tól az Esemény is jó film.
Nem harsog a történet az effektektől és fordulatoktól,egyszerű mint a vonatfütty ,mégis leköti a nézőt az a hangulat amitől vállik érdekessé.

Igen, a jó sztorinak és megvalósításnak köszönhető.
Az esemény című filmet még nem láttam. Megnézem valamikor.

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Az biztos! Vinnie Jones félelmetesebb mint Jason Vorhees

Ha már róla van szó,a Halálraítélt című filmben is igazi ganéj szerepet alakít.Egyszerűen ha ránézek el sem tudom képzelni hogy az életben egy normális ember lehet
Ez is jó szerintem! Mindenesetre ha a pankrátor Steve Austin-t nézzük neki biztos hogy a legnézhetőbb filmje.
 http://www.port.hu/a_halalraitelt_the_c ... m_id=88096

Elég hátborzongató alakot és jól alakítja Vinnie az Éjféli etetésben.
A Halálraítélt is jó. Steve Austin játszott még a Feláldozhatók című filmben is, mint rossz fiú.
A pankrátorok közül Dwayne Johnson-nak vannak jó filmjei.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Még egy utolsó ajánló. Én hétvégén ezt akarom megnézni.Ajánlom mindenkinek.
Korábban már láttam ,de most újranézem. Remek film!!!

Cserbenhagyás
 http://www.port.hu/cserbenhagyas_reserv ... m_id=90718

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

A falu szerintem is jó volt. A sztorija nagyon teccett. Jobb, hogy misztikus thriller lett, nem valami gagyi huszadrangú silány horror utánzat.
A John Carter is kellemes film volt. Ritka sajnos az ilyen.

Felettébb érdekes volt a filmben az a maroknyi embercsoport ahogyan éltek elszigetelve mindentől.Night M Shyamalan-tól az Esemény is jó film.
Nem harsog a történet az effektektől és fordulatoktól,egyszerű mint a vonatfütty ,mégis leköti a nézőt az a hangulat amitől vállik érdekessé.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”