Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

fodesz moziszobája

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Az a falburkolat... egy csoda! no meg a többi is
Meg szabad kérdezni, hogy hol vetted? Jöhet priviben is.

Köszi szépen!
Magam csináltam a falburkolatot. XPS lábazati hőszigetelő lapokból és késsel vagdaltam ki az "állfugát" és maga a kő mintázata, véletlenszerűsége is "csak úgy jött" és csináltam ,bár belelapoztam néhány katalógusban kőmintára vadászva melyik tetszene leginkább...
Majd lazúrfestékkel festettem ...Vannak képek a topikban róla bőven igaz már nem könnyű visszakeresni,de ha érdekel a dolog szívesen megteszem és elküldöm privátban hogyan csináltam..

Szép suttyomban csak felkerül a háttér Rheakról is egy kis foszlány információ . 

Mikor telik el Fodesz az a bizonyos két hét?

Nem foglalkoztam vele túlságosan. Minek? Már van róla rakás kép felrakva.. Jó falak,nagyon jól dolgoznak..

Már eltelt a két hét Bandi..

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: batman98 »

Szép suttyomban csak felkerül a háttér Rheakról is egy kis foszlány információ . 

Mikor telik el Fodesz az a bizonyos két hét?
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

hbalazs22
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 14

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: hbalazs22 »

Az a falburkolat... egy csoda! no meg a többi is
Meg szabad kérdezni, hogy hol vetted? Jöhet priviben is.
Projektor: BenQ PE7700  Vászon: DIY 100"  Erősítő: Denon avr-1804 Médialejátszó: Popcorn C-300 Dvd: Panasonic dvd-s29 Center: Dynavoice definition dc-5 Front: Sony Pascal 835ed Surround: Sony pascal Subwoofer: Sony Pascal  Hangfalkábelek: Monster, Inakustik, QED Silver HDMI: Audiotuning HDMI-10

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Kedves fodesz

Szeretném megköszönni ezt a remek hangfal selymet.Szigony Barátom Édesapja kárpitos.Az Ő segedelmével tökéletesre sikeredett a felhelyezés.Remélem tetszenek a képek!
A saramat is rendeztem!!
Még egyszer köszönöm és jó hétvégét,jó mozizást Nektek!!
üdv Atléta

Nagyon szívesen!   Igen jól sikerült,jók a képek is! Mondtam én hogy tökéletes lesz. Köszi és neked is jó hétvégét,jó filmeket!!

Atléta
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 223

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Atléta »

Kedves fodesz

Szeretném megköszönni ezt a remek hangfal selymet.Szigony Barátom Édesapja kárpitos.Az Ő segedelmével tökéletesre sikeredett a felhelyezés.Remélem tetszenek a képek!
A saramat is rendeztem!!
Még egyszer köszönöm és jó hétvégét,jó mozizást Nektek!!
üdv Atléta

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2107

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Nagyon tetszik a rendszered Fodesz és a hangja is! Szerintem idáig ez viszi a pálmát.
Vasárnap tudok menni, ha neked is jó, remélem addig kibírod.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

George! :smile53: 

És jó zenét minden fórumtársnak, fórumtársunktól George-tól és a Trendkillerz-től:

George
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 72

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: George »

Fodesz barátomtól ma kaptam ezt a fantasztikus ajándékot !

El nem tudtam képzelni mi lehet a csomagban ,
nagyon szépen köszönöm , nagyon megható és megtisztelő érzés !!! leborulok.gif
Hamarosan felkerül a nyakamba ez a gyönyörű pengető !

Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable

http://facebook.com/fourjam

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Az a falburkolat még mindig kedvenc!!! 

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Minden változatlan...

Holnap ha minden igaz lesz egy kis "frissítés" a rendszerben Majd bővebben jövök infókkal a hétvégén és képekkel is természetesen..
Addig is a moziról pár kép:

Vendég

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nagyon menő! 

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Nemrég fabrikáltam egy polcot a filmkollekciónak mert már nem fértek.. Gondoltam töltök fel pár képet úgyis rég volt már téma a topikban...
Valójában nem a DVD-k gyűlnek (már nem is tudom mikor vettem utoljára) hanem inkább a kékek,de mivel a régi gyűjtemény sem kidobandó így bőven van hely neki a szobában..Az ajtó mögötti falrészt egyébként is a filmeknek szántam már a szoba kialakításának elején.. Korábban sokkal több filmem volt,(kb 800DVD) de szelektáltam rendesen ami nem kellett ment a gyűjteményből...Jó néha elővenni régebbi filmeket is és újranézni ha kevésbé nyomatják az új filmeket. 

A PS3 Blu ray játék front legutóbbi beszerzései. Splinter Cell-Double Agent és a Mercenaries 2. World in flames

És a Vasember 3 is bekerült a gyűjteményben az első és második rész mellé.

Így teljes lett a kollekció. Mindkét rész kétlemezes változat az új  pedig 2D és 3D...

Warter
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 80

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Warter »

Már rég volt itt téma... De hát vártuk a tavaszt,végre jó idők vannak és jönnek ezért a kertben/udvaron is helyem van nem csak a vászon előtt.

De persze filmek nélkül nem sokáig "húzom" ezért ma este kellett valamit néznem.

Ez a film valahogy kimaradt nekem. Most megnéztem.Jó pörgős akció,. Tetszett!!

Jók benne az "akció" jelenetek, de a színészi játékot inkább hagyjuk. Selena Gomez meg inkább énekeljen.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Már rég volt itt téma... De hát vártuk a tavaszt,végre jó idők vannak és jönnek ezért a kertben/udvaron is helyem van nem csak a vászon előtt.

De persze filmek nélkül nem sokáig "húzom" ezért ma este kellett valamit néznem.

Ez a film valahogy kimaradt nekem. Most megnéztem.Jó pörgős akció,. Tetszett!!

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Rádobhatna még egy két kábelt a sony-ra.......  
A cseréhez nem elég értékesek a kábeleim. 

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 957

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Gondoltam. Ezt igazolja a mai 5 sms és 4 e-mail tőled. Mindenáron csere lesz belőle ahogy elnézem úgyhogy nagy bíznisz lesz az STR 750 vs. TX NR5010   

Rádobhatna még egy két kábelt a sony-ra.......  
"Az igazi barát szemből támad."

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Felcsigáztál a cserével!

Gondoltam. Ezt igazolja a mai 5 sms és 4 e-mail tőled. Mindenáron csere lesz belőle ahogy elnézem úgyhogy nagy bíznisz lesz az STR 750 vs. TX NR5010   

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

fodesz moziszobája

Laci látom nem hagy nyugodni ez a dolog.     Ha 1000ft lesz majd egy túrós rétes,(ha így haladunk) akkor 15db-ot tudsz majd venni az árából..
De nem vettem ,valójában egy barter üzlet beszámításaként jött a gép.Ezért is "fogadtam" be őt..
Megteszi még egy darabig, ez amolyan "kinövős" fajta lesz,akárcsak maga a szatelit rendszer. Jó az a fiamnak kapcsolgatni elnyomkodni ide-oda és kész.

Csak nem elcserélnéd a nagy 5010-esre 

Felcsigáztál a cserével!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Mennyiért vetted a szoni erősítőt?

Laci látom nem hagy nyugodni ez a dolog.     Ha 1000ft lesz majd egy túrós rétes,(ha így haladunk) akkor 15db-ot tudsz majd venni az árából..
De nem vettem ,valójában egy barter üzlet beszámításaként jött a gép.Ezért is "fogadtam" be őt..
Megteszi még egy darabig, ez amolyan "kinövős" fajta lesz,akárcsak maga a szatelit rendszer. Jó az a fiamnak kapcsolgatni elnyomkodni ide-oda és kész.

Csak nem elcserélnéd a nagy 5010-esre 

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

fodesz moziszobája

Fehérlaci!

Igazad van ...

Mennyiért vetted a szoni erősítőt?

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Aki szereti a valódi hangszerek által prezentált zenét hallgatni akkor ez kötelező darab Molnár Zoltántól!
Szerintem csodálatos a hangulata is a számnak. Jó akusztikai demó anyag is a hangsugárzók teszteléséhez pl:

http://www.youtube.com/watch?v=g5RdwWcwAHY#t=101

És Marco Sfogli játékai is szenzációsak minden téren.

Vendég

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Pff... Egy 906-os onkyo-t ha tudsz akkor szerezz légyszi

Fehérlaci!

Igazad van persze azért egy 7××-es Onkyo persze csak jobb,csúnya is lenne ha nem,de ezt a Sony kis rendszert úgy kell elképzelned hogy csupán egy "zajkeltő" a PS játékok mellé semmi több. A cél az volt hogy ne a TV hangszóróján szólaljanak meg a hangok hanem mégis attól kicsit jobb legyen.

A szub-ot kipróbáltam a nappaliban még mikor a két MS mezzo monitor volt a Denonokkal. Egész jól képezték a mélyeket.Egyértelmű hogy az ér a legtöbbet az egészben.Egy "20-as"  van benne egyébként.De nyílvánvalóan komoly szintet nem várok el az ilyen egybe rendszerektől. Azért annak idején csira koromban az "egykazis" Unitra magnóm helyett kicsit jobban örültem volna ha egy ilyen rendszeren tolhattam volna mint ma a fiam és manapság az ifjak otthon....
Még "első" rendszer neki Ettől nyílván lesz jobb is majd

Gergő szobájába esetleg további fejlesztés címén esetleg egy kis olcsó LED-es projektort tudnék elképzelni.
Azzal "nagyképűen" nyomhatná a játékokat is!  :film:

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Most szólt egy haver, hogy lesz régi 8xx és 9xx nem tudom valahányas nagy vasak eladói és segítsek már neki eladni. Majd megbótolok Fodesszel egyet és az már bőven elég lesz Gergőnek.

Pff... Egy 906-os onkyo-t ha tudsz akkor szerezz légyszi

Fehérlaci!

Igazad van persze azért egy 7××-es Onkyo persze csak jobb,csúnya is lenne ha nem,de ezt a Sony kis rendszert úgy kell elképzelned hogy csupán egy "zajkeltő" a PS játékok mellé semmi több. A cél az volt hogy ne a TV hangszóróján szólaljanak meg a hangok hanem mégis attól kicsit jobb legyen.

A szub-ot kipróbáltam a nappaliban még mikor a két MS mezzo monitor volt a Denonokkal. Egész jól képezték a mélyeket.Egyértelmű hogy az ér a legtöbbet az egészben.Egy "20-as"  van benne egyébként.De nyílvánvalóan komoly szintet nem várok el az ilyen egybe rendszerektől. Azért annak idején csira koromban az "egykazis" Unitra magnóm helyett kicsit jobban örültem volna ha egy ilyen rendszeren tolhattam volna mint ma a fiam és manapság az ifjak otthon....
Még "első" rendszer neki Ettől nyílván lesz jobb is majd

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2107

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Most szólt egy haver, hogy lesz régi 8xx és 9xx nem tudom valahányas nagy vasak eladói és segítsek már neki eladni. Majd megbótolok Fodesszel egyet és az már bőven elég lesz Gergőnek.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

fodesz moziszobája

Szereztem egy ilyen alapgépet. Sony STR-K740P AV receiver. Nem downgrade történt hanem a fiam meglévő DAV SC8 hangrendszeréhez kellett egy normális erősítő.
Nem mai cucc már de olyan szép állapotban van mintha most vettem volna a boltban.

Úgy gondolom elég is lesz ez mivel nem dromedár ládákat kell hajtania majd neki.
Tegnap bekötöttem,beállítottam teszteltük GTA V játékkal. Jó feka zenéket nyomnak a "Los Santos" rádióban és hát mit lehet mondani? Elég tisztességesen szólnak ezek a Sony cuccok. Persze az ilyen lifestyle szettekhez képest értem ezt. Ja és szépek is azért..

Meg kell említenem hogy a DAV hangfalrendszer szubja tisztességes amit produkál,meglepően jól kezeli a mélyeket,az ilyen fingocska szubládácskákhoz képest amit általában az ilyen "Home movie" szettekben találhatunk.Filmeken és egyéb játékokkal is igen korrekt basszusokat tol ...

Tavasszal kifestem a szobáját ,lesz némi átalakítás is és kialakítok neki egy kis "relax sarkot" (persze nem sarokban) is ahol a saját rendszere lesz spécin beállítva.

Fura volt a 20-30 kilós erősítők cipeléséhez szokott kezemnek egy ilyen kis erősítőt felemelni megfogni.   Anno volt már Sony-m,STR DE598 .Jó volt az ,addig még hangosra nem vettem

Nem is oly régen egy fórumtársnál jártam. Szeretné, ha egy második szobájában is lenne egy kis házimozi. A hálójában egy ehhez hasonló szoni erősítő van. Nálam van egy 797-es Onkyo eladásra, gondoltam átviszem neki, hogy hallgassa meg, hiszen árban nagyon-nagyon közel álnak egymásoz ezek a cuccok. Kezdeném azzal, hogy a szoni erősítő ZAJOS! Nem a teljesítmény a lényeges a másodszobában (a nappaliban ott figyelnek az Emo-k). A szoni erősítő a szubot gyakorlatilag egyféle hangszínnel szólaltatta meg. Ha hallottál már bandpass buhogást akkor tudod mennyire egysíkú a hangzás. Na ez még azabb volt. Belenéztünk pár filmrészletbe amiket itthon is szoktam sűrűn hallgatni. Pl. a Csatahajó. Mivel nem a hangerő volt a cél ezért azzal nem is foglalkozom. A szoni picuri Pascal hangszórói méretükhöz képest egész jól szólnak. A szoni erősítőről a szub egyféle képpen buhogott. Amikor a csatahajóban a a parancsnok jelölt kiszáll a gumicsónakból és ráugrik az űrhajó felületére és rugdossa az olyat buhant, mintha papírvékonyságú lenne a fém. Más képeken látszik, hogy az űrhajó felületéből ütközések miatt jókora darabok hiányoznak a kb. 40 centi vastag fémből. Azt verhetnék 20 kilós kalapácsal is az nem buhogna úgy mint egy ember cipővel való kocogtatása ... Na itt az Onkyo sokkal reálisabban közölte velünk, hogy bizony ez egy olyan vastag fém ami nem buhog csak úgy. Mondhatnám, hogy sokkal reálisabban közölte a filmet. A tér jóval nagyobb volt a térbeli elhelyezés pontossága a hangoknak sokkal jobb volt mint a szoninak. Amikor a kilőtt ágyúlövedék eltalálta az egyik úszó űrhajót az fémesen koppant a szoninál nem. Az Onkyo alatt a szoni szub valóban úgy szólt mint ahogyan egy szubnak szólni a kell. Sokkal artikuláltabban, pontosabban szólt, voltak alsó mélyek, de ezzel egyetemben dinamikus is volt . Amikor műsoranyag nélkül feltekertük a hangerőt a szoni erősítő NAGYON ZAJOS, míg az Onkyo síri csendes ... Szándékosan írom úgy a szonit ahogy írom mert én bizony nem vennék szoni erősítőt. A Sony Pascalok a kis szubbal egyetemben nem is szól rosszul egy kisebb méretű hálóban. Az írásommal nem az Onkyo-t akarom fényezni, hanem a szoni erősítőket akarom lehúzni. Régen az egyik ismimnek vittem egy lakótelepi lakásba egy tx-ds 797-es erősítőt. Álló 2x20 centis Sony frontok voltak a srácnak. Ahogy betettük a szoni erősítő helyére a 797-est a Sony hangfalak hangfalakká váltak. A szoni erősítők mellett nem sok dolgot tudok pozitívumként felhozni. Nem csúnyák, tele vannak szolgáltatással, szólnak ... és ennyi.

Lezárt

Vissza: “Házimozi”