Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 839

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Nekem tetszett, mégjobban megútáltam a komcsikat, ha ennél még lehet jobban.
Ha tetszett, akkor ezt nézd meg: 
Ez legalább jó film és itt is utálhatod őket.
Mozi: Vászon 110", Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 839

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Hétfőn este nézem az amc-n 22:00 kor Igaz hogy másnap hajnalban kelni kell a meló miatt de akkor is megnézem.

Én is nézném, de asszonypajti nem engedi. Mármint ő is szereti, de neki darálva kell, szóval majd csak az évad felénél kezdjük nézni. 

Most megnéztem a 44. gyermek című kínszenvedést, felejtős. 
Mozi: Vászon 110", Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Fodesz, lehet nagykanállal falni a Walking Dead beinduló bőrlehúzását......

image.jpg

Hétfőn este nézem az amc-n 22:00 kor Igaz hogy másnap hajnalban kelni kell a meló miatt de akkor is megnézem.

sanko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 62

Hozzászólás Szerző: sanko »

Pont ezt akartam linkelni én is! Izgalmas végig, végre egy nézhető film, imdb-n szerintem alulértékelt...
Tegnap én is megnéztem,szerintem nagyon jó film.Ami a legjobban tetszett benne hogy valahogy a készítők mindig megtudták fogni a történetet,ha az átakart menni egy kicsit durvába.Olyan minta egy drámai thillert néztem volna behúzott kézifékkel,pedig ha kiengedik lett volna lehetőség
"elszabadítani" a történet bemutatását.Nekem ez az egyensúly megtartás nagyon tetszett.
Rendszer:
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
DAC:DIY (CS8414/CS4396) Processzor:Emotiva UMC-1Végfok:DIY 4CH ClassD Audio USA
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1533

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

És tényleg jó kis film ez.Nem egy Mad Max hogy 8,4-et kapjon,ez igaz,mégis ajánlom,mert izgalmas és meg tud mozgatni érzelmeket is.

Ha a Mad Max 8,4, akkor ez a film 18,4....

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Nálunk tegnap a Gran Torino volt terítéken Clint Eastwood - al a főszerepben. Kifejezetten tetszett nekem s az asszonynak is. A végén még meg is könnyeztük.

Nem csodálkozom, mi is!
Eastwood legjobb filmjei között tartom számon, nekünk is tetszett, ez egy nagyon jó film szerintem is.

Blackbird1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: Blackbird1 »

Nálunk tegnap a Gran Torino volt terítéken Clint Eastwood - al a főszerepben. Kifejezetten tetszett nekem s az asszonynak is. A végén még meg is könnyeztük. 

Processzor : Emotiva UMC-1 Erősítő/végfok: Yamaha DSP-AZ1 , Projektor : Panasonic PT-AE900e, Lejátszó : Dune HD Smart D1, Pioneer PL640 (Lp), Hangfalak : DIY Front, 2x Elipson Prestige Facet Sub 12”, JmLab Chorus 700 Center, JmLab Chorus 706 háttér.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Ez lesz ma műsoron nálam is!
Ez lesz ma műsoron nálam is!És tényleg jó kis film ez.Nem egy Mad Max hogy 8,4-et kapjon,ez igaz,mégis ajánlom,mert izgalmas és meg tud mozgatni érzelmeket is.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Pont ezt akartam linkelni én is! Izgalmas végig, végre egy nézhető film, imdb-n szerintem alulértékelt...Ez lesz ma műsoron nálam is!

Denonavr
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 277

Hozzászólás Szerző: Denonavr »

A 44. gyermek
Ajánlott!

Pont ezt akartam linkelni én is! Izgalmas végig, végre egy nézhető film, imdb-n szerintem alulértékelt...
Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

A 44. gyermek
Ajánlott!

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Nem tudom, hogy bárki közületek esetleg észrevette-e a zavart az erőben, de számomra teljesen egyértelmű, hogy a Yaris átállt a sötét oldalra!!

Toyota-yaris-2015-7-1024x512.jpg

Ezért!

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Nem tudom, hogy bárki közületek esetleg észrevette-e a zavart az erőben, de számomra teljesen egyértelmű, hogy a Yaris átállt a sötét oldalra!!

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Nem hinném, ugyan mitől? Inkább rosszabb lesz ismervén a magyaros szokásokat. Elég sokan lehülyéztek már, h minek nekem ennyi lemez, meg figura. Az árából komolyabb technikát is vehettem volna. Való igaz, lehetne így is, én mégsem sajnálom egy percig sem.

Nem tudom, de tudod, a remény hal meg utoljóra.
Nah meg ott van most egy új kiadó a Bonton film, ők most elég jó áron hoznak ki filmeket. Reméljük a többi kiadó is követi majd a őket.
Nekem is ezt mondták, hogy minek veszek annyi filmet, annak az árából vehettem volna pl egy VT50-es Panát is.
De ugye mindenkinek kell egy hobbi.

Így sajnos a Disney filmek csak biztonsági mentéssel lesznek meg...
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Sajnos ezt már tudjuk egy ideje....

Reméljük azért ez a jövőben változni fog!

Nem hinném, ugyan mitől? Inkább rosszabb lesz ismervén a magyaros szokásokat. Elég sokan lehülyéztek már, h minek nekem ennyi lemez, meg figura. Az árából komolyabb technikát is vehettem volna. Való igaz, lehetne így is, én mégsem sajnálom egy percig sem.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Good bye Bosszúállók 2, Star Wars VII, és az összes többi Disney kiadványnak BD-n. Persze lesz összefércelt DVD-s magyar hang a világhálón, szerencsés esetben 5.1, rosszabb esetben 2.0-ás. Kíváncsi leszek mikor követi a Disney példáját a többi stúdió.

21. A Pro Video közleménye:

"Tisztelt Vásárló!

Ezúton szeretnénk tisztázni a The Walt Disney Company magyarországi Blu-ray kiadványai körül kialakult helyzetet.

Mérhetetlenül csalódottak voltunk, amikor az első információk eljutottak hozzánk azzal kapcsolatban, hogy A galaxis őrzőivel kezdődően a Walt Disney új filmjei Magyarországon nem jelenhetnek meg Blu-ray formátumon. Hosszú hónapokon keresztül tárgyaltunk a Disney illetékeseivel, de sajnos minden erőfeszítésünk ellenére sem tudtuk elérni, hogy meggondolják magukat. A döntés hátterében a Disney tájékoztatása alapján költséghatékonysági megfontolások állnak, azaz címenként nem fogy annyi Blu-ray lemez a hazai piacon, hogy a Disneynek megérje a magyar változatot elkészíteni. Ezzel természetesen pont azokat a rajongókat, gyűjtőket hozzák kellemetlen helyzetbe, akik hajlandóak legális forrásból megvásárolni a kívánt termékeket...

A forgalmazók lehetőségei nagyon korlátozottak egy ilyen helyzetben, alapvetően egyáltalán nincs beleszólásunk abba, hogy mely filmek, mikor és milyen formátumban jelenhetnek meg.

A fenti döntéssel kapcsolatos észrevételeiket, panaszaikat az alábbi e-mail címen tehetik meg:

registration@disney.hu

A Pro Video továbbra is minden tőle telhetőt megtesz, hogy az elérhető legnagyobb választékkal, változatos termékekkel (pld. díszdobozos/többlemezes kiadvány, future pack, rendezői változat, digi-book stb.) és izgalmas akciókkal álljon partnerei és vásárlói rendelkezésére.

Üdvözlettel,

Pro Video Film & Distribution Kft."

Sajnos ezt már tudjuk egy ideje....

Reméljük azért ez a jövőben változni fog!
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Good bye Bosszúállók 2, Star Wars VII, és az összes többi Disney kiadványnak BD-n. Persze lesz összefércelt DVD-s magyar hang a világhálón, szerencsés esetben 5.1, rosszabb esetben 2.0-ás. Kíváncsi leszek mikor követi a Disney példáját a többi stúdió.

21. A Pro Video közleménye:

"Tisztelt Vásárló!

Ezúton szeretnénk tisztázni a The Walt Disney Company magyarországi Blu-ray kiadványai körül kialakult helyzetet.

Mérhetetlenül csalódottak voltunk, amikor az első információk eljutottak hozzánk azzal kapcsolatban, hogy A galaxis őrzőivel kezdődően a Walt Disney új filmjei Magyarországon nem jelenhetnek meg Blu-ray formátumon. Hosszú hónapokon keresztül tárgyaltunk a Disney illetékeseivel, de sajnos minden erőfeszítésünk ellenére sem tudtuk elérni, hogy meggondolják magukat. A döntés hátterében a Disney tájékoztatása alapján költséghatékonysági megfontolások állnak, azaz címenként nem fogy annyi Blu-ray lemez a hazai piacon, hogy a Disneynek megérje a magyar változatot elkészíteni. Ezzel természetesen pont azokat a rajongókat, gyűjtőket hozzák kellemetlen helyzetbe, akik hajlandóak legális forrásból megvásárolni a kívánt termékeket...

A forgalmazók lehetőségei nagyon korlátozottak egy ilyen helyzetben, alapvetően egyáltalán nincs beleszólásunk abba, hogy mely filmek, mikor és milyen formátumban jelenhetnek meg.

A fenti döntéssel kapcsolatos észrevételeiket, panaszaikat az alábbi e-mail címen tehetik meg:

registration@disney.hu

A Pro Video továbbra is minden tőle telhetőt megtesz, hogy az elérhető legnagyobb választékkal, változatos termékekkel (pld. díszdobozos/többlemezes kiadvány, future pack, rendezői változat, digi-book stb.) és izgalmas akciókkal álljon partnerei és vásárlói rendelkezésére.

Üdvözlettel,

Pro Video Film & Distribution Kft."
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Sziasztok

A tegnap esti és a mai film,ami a vászonra került:  Végre otthon (Home)  animációs mese
Gyerekeim 5 és 8 évesek.Fiam szerint 10/10
Szórakoztató és vicces,remek kép és hanggal.
Akinek picikéje van nagyon ajánlott!!

Szép estét!

megneztuk mi is a gyerekkel,o mar azota 2x is latta, en nem voltam elajulva de 1x nezheto felnottnek is
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Atléta
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 224

Hozzászólás Szerző: Atléta »

Sziasztok

A tegnap esti és a mai film,ami a vászonra került:  Végre otthon (Home)  animációs mese
Gyerekeim 5 és 8 évesek.Fiam szerint 10/10
Szórakoztató és vicces,remek kép és hanggal.
Akinek picikéje van nagyon ajánlott!!

Szép estét!

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Lebuktál, ez egy himnusz:-)
Javítva .

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Ma esti film.
Utolsó erőd.
http://www.hifipiac.hu/a-v/av-receivere ... -gondoljak
Mindig csíptem Robert Redford filmeket. Sajnos egyre ritkábban kap szerepeket.

Lebuktál, ez egy himnusz:-)

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Ma esti film.
Utolsó erőd.
http://www.port.hu/az_utolso_erod_the_l ... m_id=44424
Mindig csíptem Robert Redford filmeket. Sajnos egyre ritkábban kap szerepeket.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Gyilkosság három felvonásban

Egyszer nézős, szép felvételekkel tűzdelt,  bérgyilkolászós ausztrál filmecske. Egy laza estére tökéletes.

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

Moziba Mission impossible Titkos nemzet !

Végre egy folytatás amit nem rontottak el megérte megnézni remek pergő izgalmas akciót kapunk !

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Most akciózta be az összes részt az Xpress.

http://www.xpress.hu/XP/keres.asp?GOMB= ... 5475524287

Nekem már csak az új rész kell.

Köszi!
A 6.részt be kellene akkor szereznem a polcra a többi mellé..

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”