Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Nekem tetszett, mégjobban megútáltam a komcsikat, ha ennél még lehet jobban.
Ha tetszett, akkor ezt nézd meg:
Ez legalább jó film és itt is utálhatod őket.
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 839
Nekem tetszett, mégjobban megútáltam a komcsikat, ha ennél még lehet jobban.
Ha tetszett, akkor ezt nézd meg:
Ez legalább jó film és itt is utálhatod őket.
Mozi: Vászon 110", Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Hétfőn este nézem az amc-n 22:00 kor Igaz hogy másnap hajnalban kelni kell a meló miatt de akkor is megnézem.
Én is nézném, de asszonypajti nem engedi. Mármint ő is szereti, de neki darálva kell, szóval majd csak az évad felénél kezdjük nézni.
Most megnéztem a 44. gyermek című kínszenvedést, felejtős.
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 839
Hétfőn este nézem az amc-n 22:00 kor Igaz hogy másnap hajnalban kelni kell a meló miatt de akkor is megnézem.
Én is nézném, de asszonypajti nem engedi. Mármint ő is szereti, de neki darálva kell, szóval majd csak az évad felénél kezdjük nézni.
Most megnéztem a 44. gyermek című kínszenvedést, felejtős.
Mozi: Vászon 110", Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Fodesz, lehet nagykanállal falni a Walking Dead beinduló bőrlehúzását......
image.jpg
Pont ezt akartam linkelni én is! Izgalmas végig, végre egy nézhető film, imdb-n szerintem alulértékelt...
Tegnap én is megnéztem,szerintem nagyon jó film.Ami a legjobban tetszett benne hogy valahogy a készítők mindig megtudták fogni a történetet,ha az átakart menni egy kicsit durvába.Olyan minta egy drámai thillert néztem volna behúzott kézifékkel,pedig ha kiengedik lett volna lehetőség
"elszabadítani" a történet bemutatását.Nekem ez az egyensúly megtartás nagyon tetszett.
Rendszer:
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
DAC:DIY (CS8414/CS4396) Processzor:Emotiva UMC-1Végfok:DIY 4CH ClassD Audio USA
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
DAC:DIY (CS8414/CS4396) Processzor:Emotiva UMC-1Végfok:DIY 4CH ClassD Audio USA
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
És tényleg jó kis film ez.Nem egy Mad Max hogy 8,4-et kapjon,ez igaz,mégis ajánlom,mert izgalmas és meg tud mozgatni érzelmeket is.
Ha a Mad Max 8,4, akkor ez a film 18,4....
Nálunk tegnap a Gran Torino volt terítéken Clint Eastwood - al a főszerepben. Kifejezetten tetszett nekem s az asszonynak is. A végén még meg is könnyeztük.
Nem csodálkozom, mi is!
Eastwood legjobb filmjei között tartom számon, nekünk is tetszett, ez egy nagyon jó film szerintem is.
- Blackbird1
- V.I.P.

- Értékelés: 16
Nálunk tegnap a Gran Torino volt terítéken Clint Eastwood - al a főszerepben. Kifejezetten tetszett nekem s az asszonynak is. A végén még meg is könnyeztük.
Processzor : Emotiva UMC-1 Erősítő/végfok: Yamaha DSP-AZ1 , Projektor : Panasonic PT-AE900e, Lejátszó : Dune HD Smart D1, Pioneer PL640 (Lp), Hangfalak : DIY Front, 2x Elipson Prestige Facet Sub 12”, JmLab Chorus 700 Center, JmLab Chorus 706 háttér.
Ez lesz ma műsoron nálam is!
Ez lesz ma műsoron nálam is!És tényleg jó kis film ez.Nem egy Mad Max hogy 8,4-et kapjon,ez igaz,mégis ajánlom,mert izgalmas és meg tud mozgatni érzelmeket is.
Pont ezt akartam linkelni én is! Izgalmas végig, végre egy nézhető film, imdb-n szerintem alulértékelt...Ez lesz ma műsoron nálam is!
- Denonavr
- Fórumlakó

- Értékelés: 277
A 44. gyermek
Ajánlott!
Pont ezt akartam linkelni én is! Izgalmas végig, végre egy nézhető film, imdb-n szerintem alulértékelt...
Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1
A 44. gyermek
Ajánlott!
Nem tudom, hogy bárki közületek esetleg észrevette-e a zavart az erőben, de számomra teljesen egyértelmű, hogy a Yaris átállt a sötét oldalra!!
Toyota-yaris-2015-7-1024x512.jpg
Ezért!
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Nem tudom, hogy bárki közületek esetleg észrevette-e a zavart az erőben, de számomra teljesen egyértelmű, hogy a Yaris átállt a sötét oldalra!!
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
Nem hinném, ugyan mitől? Inkább rosszabb lesz ismervén a magyaros szokásokat. Elég sokan lehülyéztek már, h minek nekem ennyi lemez, meg figura. Az árából komolyabb technikát is vehettem volna. Való igaz, lehetne így is, én mégsem sajnálom egy percig sem.
Nem tudom, de tudod, a remény hal meg utoljóra.
Nah meg ott van most egy új kiadó a Bonton film, ők most elég jó áron hoznak ki filmeket. Reméljük a többi kiadó is követi majd a őket.
Nekem is ezt mondták, hogy minek veszek annyi filmet, annak az árából vehettem volna pl egy VT50-es Panát is.
De ugye mindenkinek kell egy hobbi.
Így sajnos a Disney filmek csak biztonsági mentéssel lesznek meg...
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Sajnos ezt már tudjuk egy ideje....
Reméljük azért ez a jövőben változni fog!
Nem hinném, ugyan mitől? Inkább rosszabb lesz ismervén a magyaros szokásokat. Elég sokan lehülyéztek már, h minek nekem ennyi lemez, meg figura. Az árából komolyabb technikát is vehettem volna. Való igaz, lehetne így is, én mégsem sajnálom egy percig sem.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
Good bye Bosszúállók 2, Star Wars VII, és az összes többi Disney kiadványnak BD-n. Persze lesz összefércelt DVD-s magyar hang a világhálón, szerencsés esetben 5.1, rosszabb esetben 2.0-ás. Kíváncsi leszek mikor követi a Disney példáját a többi stúdió.
21. A Pro Video közleménye:
"Tisztelt Vásárló!
Ezúton szeretnénk tisztázni a The Walt Disney Company magyarországi Blu-ray kiadványai körül kialakult helyzetet.
Mérhetetlenül csalódottak voltunk, amikor az első információk eljutottak hozzánk azzal kapcsolatban, hogy A galaxis őrzőivel kezdődően a Walt Disney új filmjei Magyarországon nem jelenhetnek meg Blu-ray formátumon. Hosszú hónapokon keresztül tárgyaltunk a Disney illetékeseivel, de sajnos minden erőfeszítésünk ellenére sem tudtuk elérni, hogy meggondolják magukat. A döntés hátterében a Disney tájékoztatása alapján költséghatékonysági megfontolások állnak, azaz címenként nem fogy annyi Blu-ray lemez a hazai piacon, hogy a Disneynek megérje a magyar változatot elkészíteni. Ezzel természetesen pont azokat a rajongókat, gyűjtőket hozzák kellemetlen helyzetbe, akik hajlandóak legális forrásból megvásárolni a kívánt termékeket...
A forgalmazók lehetőségei nagyon korlátozottak egy ilyen helyzetben, alapvetően egyáltalán nincs beleszólásunk abba, hogy mely filmek, mikor és milyen formátumban jelenhetnek meg.
A fenti döntéssel kapcsolatos észrevételeiket, panaszaikat az alábbi e-mail címen tehetik meg:
registration@disney.hu
A Pro Video továbbra is minden tőle telhetőt megtesz, hogy az elérhető legnagyobb választékkal, változatos termékekkel (pld. díszdobozos/többlemezes kiadvány, future pack, rendezői változat, digi-book stb.) és izgalmas akciókkal álljon partnerei és vásárlói rendelkezésére.
Üdvözlettel,
Pro Video Film & Distribution Kft."
Sajnos ezt már tudjuk egy ideje....
Reméljük azért ez a jövőben változni fog!
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Good bye Bosszúállók 2, Star Wars VII, és az összes többi Disney kiadványnak BD-n. Persze lesz összefércelt DVD-s magyar hang a világhálón, szerencsés esetben 5.1, rosszabb esetben 2.0-ás. Kíváncsi leszek mikor követi a Disney példáját a többi stúdió.
21. A Pro Video közleménye:
"Tisztelt Vásárló!
Ezúton szeretnénk tisztázni a The Walt Disney Company magyarországi Blu-ray kiadványai körül kialakult helyzetet.
Mérhetetlenül csalódottak voltunk, amikor az első információk eljutottak hozzánk azzal kapcsolatban, hogy A galaxis őrzőivel kezdődően a Walt Disney új filmjei Magyarországon nem jelenhetnek meg Blu-ray formátumon. Hosszú hónapokon keresztül tárgyaltunk a Disney illetékeseivel, de sajnos minden erőfeszítésünk ellenére sem tudtuk elérni, hogy meggondolják magukat. A döntés hátterében a Disney tájékoztatása alapján költséghatékonysági megfontolások állnak, azaz címenként nem fogy annyi Blu-ray lemez a hazai piacon, hogy a Disneynek megérje a magyar változatot elkészíteni. Ezzel természetesen pont azokat a rajongókat, gyűjtőket hozzák kellemetlen helyzetbe, akik hajlandóak legális forrásból megvásárolni a kívánt termékeket...
A forgalmazók lehetőségei nagyon korlátozottak egy ilyen helyzetben, alapvetően egyáltalán nincs beleszólásunk abba, hogy mely filmek, mikor és milyen formátumban jelenhetnek meg.
A fenti döntéssel kapcsolatos észrevételeiket, panaszaikat az alábbi e-mail címen tehetik meg:
registration@disney.hu
A Pro Video továbbra is minden tőle telhetőt megtesz, hogy az elérhető legnagyobb választékkal, változatos termékekkel (pld. díszdobozos/többlemezes kiadvány, future pack, rendezői változat, digi-book stb.) és izgalmas akciókkal álljon partnerei és vásárlói rendelkezésére.
Üdvözlettel,
Pro Video Film & Distribution Kft."
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Sziasztok
A tegnap esti és a mai film,ami a vászonra került: Végre otthon (Home) animációs mese
Gyerekeim 5 és 8 évesek.Fiam szerint 10/10
Szórakoztató és vicces,remek kép és hanggal.
Akinek picikéje van nagyon ajánlott!!
Szép estét!
megneztuk mi is a gyerekkel,o mar azota 2x is latta, en nem voltam elajulva de 1x nezheto felnottnek is
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Sziasztok
A tegnap esti és a mai film,ami a vászonra került: Végre otthon (Home) animációs mese
Gyerekeim 5 és 8 évesek.Fiam szerint 10/10
Szórakoztató és vicces,remek kép és hanggal.
Akinek picikéje van nagyon ajánlott!!
Szép estét!
Lebuktál, ez egy himnusz:-)
Javítva .
Ma esti film.
Utolsó erőd.
http://www.hifipiac.hu/a-v/av-receivere ... -gondoljak
Mindig csíptem Robert Redford filmeket. Sajnos egyre ritkábban kap szerepeket.
Lebuktál, ez egy himnusz:-)
Ma esti film.
Utolsó erőd.
http://www.port.hu/az_utolso_erod_the_l ... m_id=44424
Mindig csíptem Robert Redford filmeket. Sajnos egyre ritkábban kap szerepeket.
Gyilkosság három felvonásban
Egyszer nézős, szép felvételekkel tűzdelt, bérgyilkolászós ausztrál filmecske. Egy laza estére tökéletes.
Moziba Mission impossible Titkos nemzet !
Végre egy folytatás amit nem rontottak el megérte megnézni remek pergő izgalmas akciót kapunk !
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Most akciózta be az összes részt az Xpress.
http://www.xpress.hu/XP/keres.asp?GOMB= ... 5475524287
Nekem már csak az új rész kell.
Köszi!
A 6.részt be kellene akkor szereznem a polcra a többi mellé..