Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 839

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Mad Max
Valami beteg ember víziója az egész.

Ha láttad az előző 3 filmet, akkor sejthetted, hogy nem egy Oscar díjra készülő alkotás vár rád.
Egyébként rendesen hozza azt a posztapokaliptikus világot amit elkezdett a Mad Max film első része. Szóval azt kaptam, amit vártam. Nekem tetszett, pedig nem vagyok már tini én sem.

Érdekes, mert engem pl. a Halálos iramban filmektől a frász tör ki.
Mozi: Vászon 110", Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 609

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

, amit egy gumikötélen ugrándozó gitáros idiótával fejeltek meg. Kb. az agyam húrjait szaggatta.
Ez volt a csúcs a filmben. (Teljes KO az életemben) Szétröhögtem rajta magamat. Nem érdekelte semmi csak nyomta keményen a Rock'n Roll-t.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Megértem az ellenvéleményt is, pont ezért vártam már ezt a filmet és én kellemesen csalódtam...

A vérzsák valóban nem túl steril orvosilag, de ebben a világban az a pár baci okozza a legkevesebb fejfájást:-)

Elfogadom, h bejött. bár a korod alapján meglep. Inkább a fiatalságtól nem lep meg egy ilyen eredmény. Nekem sem kell sok a boldogsághoz, ha egy film bugyuta, de a látványvilág elviszi akkor semmi bajom vele. Ebben az esetben csak pislogtam, kapkodtam a szemem, a nehezen követhető felgyorsított jeleneteken, amit egy gumikötélen ugrándozó gitáros idiótával fejeltek meg. Kb. az agyam húrjait szaggatta.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Mad Max -2, beteges, gusztustalan, értelmetlen, szörnyen idegesítő úgy ahogy van. Kár volt minden percéért. látványnak sem nevezném, ha csak nem a gitáros idióta a látnivaló. Posztapokaliptikus filmek közül a legbénább nálam, igazából nem is tudom mit akartak ezzel. Áram csiholásban nem menők, de száguldás közben a vérátömlesztés szuperül működik. Valami beteg ember víziója az egész.
Megértem az ellenvéleményt is, pont ezért vártam már ezt a filmet és én kellemesen csalódtam...

A vérzsák valóban nem túl steril orvosilag, de ebben a világban az a pár baci okozza a legkevesebb fejfájást:-)

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Mad Max -2, beteges, gusztustalan, értelmetlen, szörnyen idegesítő úgy ahogy van. Kár volt minden percéért. látványnak sem nevezném, ha csak nem a gitáros idióta a látnivaló. Posztapokaliptikus filmek közül a legbénább nálam, igazából nem is tudom mit akartak ezzel. Áram csiholásban nem menők, de száguldás közben a vérátömlesztés szuperül működik. Valami beteg ember víziója az egész.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

A történet egyszerű mint a faék,nem is kell gondolkodni.A látványon kívül sok mindenről nem szól!
Így van, látszik a 3D-re való kihegyezés, otthoni körülmények között most először fordult elő, hogy elhajloltam egy felém repülő tárgy elől:-)

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Most ért véget egy film nálam, kapott hideget/meleget és gondoltam 'turbózva nézem=3D.
Tökéletes kép és hangélmény(HU) igazi akcióbomba végig, nekem nagyon tetszett, a történeten nem volt időm gondolkodni és fölösleges...
Mad Max: nagyon króm:-)
A történet egyszerű mint a faék,nem is kell gondolkodni.A látványon kívül sok mindenről nem szól!

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Most ért véget egy film nálam, kapott hideget/meleget és gondoltam 'turbózva nézem=3D.
Tökéletes kép és hangélmény(HU) igazi akcióbomba végig, nekem nagyon tetszett, a történeten nem volt időm gondolkodni és fölösleges...

Mad Max: nagyon króm:-)

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

A Pirx-el vallatni lehetett!
Nem raktam idézőjelet, így nem érződik az irónia. 

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Nagy élmény volt látni, a használati és dísztárgyakat egy filmben  más szerepben! 

A Pirx-el vallatni lehetett!

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég

Itt egy magyar gyöngyszem képekben!

Nagy élmény volt látni, a használati és dísztárgyakat egy filmben  más szerepben! 

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Erre ki emlékszik még?

Hú basszus! Ez se ma volt!

De ez se!

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Erre ki emlékszik még?

Jesse :DDD

Meg az az egy szemű valami volt benne, nem?
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Erre ki emlékszik még?

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég

Gondolom közülünk sokak nagy kedvencei Ők, igazán megérdemelték ezt az elismerést!

http://kultblog.hu/film/eletmudijat-kap ... ence-hill/

"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!" 

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Ha a Mad Max 8,4, akkor ez a film 18,4....
Nálam a M.M. megüti az 5-öt. Me jó nők is vannak benne,    meg a képi világa szép. Amúgy egy darálós, logikátlan eszetlenség.

Ne keverjük!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Venomer én kicsit szigorúnak vélem a kritikád a Szem tükrében (I origins) című filmről.
Szerintem nagyon jó volt,elgondolkodtató és nem tömegszemét.Azt sem mondanám hogy ezerszer felhozott a téma,mert ugyan van hasonló történettel készült film.
Intelligencia és empátia kérdése is ki mennyire fogadja el,vagy tud a történettel azonosulni ,mert szerintem van olyan aki kikapcsolja a 15 perc után,gondolok itt a Rambo-n és Marvel filmeken felcseperedett nézőközönségre.
Illetve vannak olyan emberek akik átéltek bizonyos dolgokat ,vagy túl vannak olyan eseményeken az életükben ami miatt mindenképp máshogy élnek át egy ilyen történetet.Ez fontos.
Ezért nem csak a nagyközönségnek készült alkotásról van szó és ezért kicsit nehezen is emészthető az átlag számára,ami vegyes kritikákat vonz..
Az elmúlt időszak rendkívül gyenge mozi felhozatala után,egészen érdekes volt és kikapcsolt minket a Szem tükrében.Én mindenképpen ajánlom a filmet mindenkinek.

UI: Ja és a film végén a stáblista "letekerése" után még van egy rövid jelenet!

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

I Origins
Egy felülértékelt filmmel állunk szemben. Szó se róla, valóban 7.7 rátájúnak szánták, mégis olyan panelekkel és azok olyan alkalmazásával vették meg a közönséget, ami az én szememben max 7.0-át ér de inkább 6.7 körül. A témaválasztás miatt nem szoktam mozgókép-alkotásokat bántani, hiszen nincs új a nap alatt - lám, én is csak közhellyel tudom a jelenséget kifejezni - de pont, hogy ez is meg tud jelenni fokmérőként: az ezerszer felhozott témát el tudja-e adni kikapcsolódásként? Itt most ez nem sikerült, még egy színes-szagos, kötelező India is belefért, ami az időnként fel-felbukkanó, kifejezetten odahányt hatást keltő istenség témával való megspékelt játékmenetnek hasznára nem vált, így már kifejezetten elcsépeltnek hatott az egész .mkv fájl, arról nem is szólva, hogy a tenyésztés vonal sem épp integrálódott a filmbe, egy halott mellékszál benyomását kelti, ettől még értem a funkcióját. Maga a film nem rossz, bár ügyetlen az egész, érződik a nagy kaliberre való szándék, ha nem akarna többnek látszani, mint ami, jó is lenne. A kulcsjelenet kihegyezettsége azért megjárja, ezt kár is lenne elvitatni tőle.(ugyan nem értem, nem emlékszem, hogy miért csak felfele mentek lifttel, illetve fel hogyan mentek).bó

Nemrég a közmédia jóvoltából megint belejutott fejembe a Brazil. Jelentem, a jó öreg, órmótlan, mindenhol röhejesen-tolakodva felbukkanó csövek még mindig ott vannak és mellékszerepében még mindig zseniális De Niro bácsi. Kicsit angol, kicsit amerikai, olyan arányban, hogy egyik sem vesz el a másiktól stílusjegyet, ketten vannak együtt. Nagy karakterek, jól magával ragad, nem felejti el megemlíteni, kifigurázni amit ki kell és ki lehet, ami nem is olyan nehéz, ha eleve jó alapot, tehetséggel választottak az alkotók, győzzük le a börükráciát! Emberi vonásokat is felvonultat, jól súlyozva, jól időzítve, kis mikroboldogságokat, jóérzéseket csempészve az emberbe, ha nem is azonnal, de ez nagyon jól hat. Olyan film ez, amely hangulatvilágnak csak erős utánérzésekkel lehet jelenteni, nem is sikerült ez másképpen azóta sem. Természetesen átjárja az abszurd az egész művet; minden megfér mindennel és még jól is mutat, ezt jól összehozták, minden benne van. Tessék beiktatni.

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

Big Eyes.

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

A 6-os osztályzatod, épp csak az átlag fölé helyezi...
Valóban, és oda is tartozik. Lehetett volna nagyobb színészekkel forgatni, akkor mehetett volna magasabbra a pontszámom, de jó volt ez így.
Engem magával ragadott a film és érdekelt mi lesz a végén és mostanság már ennek is örülni kell.
Ez nem az a fajta fim amiről évekig beszélünk, de mindenképp a nézős kategóriába sorolnám.

Firekiller
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 354

Hozzászólás Szerző: Firekiller »

Ma egy egész jó thrillert néztem: Kéjlak.(Ez egy remake, de azonos rendezővel.)
10/6-ot megérdemli, egészen a film közepéig azt hittem tudom mi lesz a vége, de sikerült összekuszálni a történetet és meglepni, és ez jó. Kár lenne kihagyni ezt a filmet!

A 6-os osztályzatod, épp csak az átlag fölé helyezi...

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Ma egy egész jó thrillert néztem: Kéjlak.(Ez egy remake, de azonos rendezővel.)
10/6-ot megérdemli, egészen a film közepéig azt hittem tudom mi lesz a vége, de sikerült összekuszálni a történetet és meglepni, és ez jó. Kár lenne kihagyni ezt a filmet!

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

Segítség
Köny alapján feketékről szoló Oscar díjas film csodálatos szinészi alakitásokkal !

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Ha már vizsga, ajánlom figyelmetekbe:

Exam_poster.jpg

Nekem tetszett!

Megyek is a kölcsönzőbe.

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég

Ha már vizsga, ajánlom figyelmetekbe:

Nekem tetszett! 

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”