Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Annak a horrornak mi a címe, amiben szex-szel terjed a gonosz?
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Ez tuti jó film annak aki szereti,bírja az ilyet de én meg nem nézném Folyamatosan libabőrös voltam míg néztem az előzetest
Na még én vagyok így a horrorral.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Blackbird1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: Blackbird1 »

Én majd ezt  a filmet tervezem hétvégére estére.Állítólag igen kemény. Nem kapott nagy pontszámot,de hátha jó lesz.

Ez tuti jó film annak aki szereti,bírja az ilyet de én meg nem nézném Folyamatosan libabőrös voltam míg néztem az előzetest
Processzor : Emotiva UMC-1 Erősítő/végfok: Yamaha DSP-AZ1 , Projektor : Panasonic PT-AE900e, Lejátszó : Dune HD Smart D1, Pioneer PL640 (Lp), Hangfalak : DIY Front, 2x Elipson Prestige Facet Sub 12”, JmLab Chorus 700 Center, JmLab Chorus 706 háttér.

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Aki szereti a vígjátékokat, annak ajánlom a Férfiremények (Muži v naději) című Cseh filmet.

Bár a filmet még nem láttam, de Bolek Polivkát rögtön megismertem a borítóról, ha hasonlót alakít, mint: Az örökség, avagy gútentág faszikáim című filmben, akkor garantált a szórakozás!!   

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

Horror ha már szóba került én tegnap ezt néztem meg !
Tipikus tini horror a Remake dömping újabb  darabja és ahogy lenni szokott általában az eredeti 1983 -as változat sokkal jobb !
Én elvoltam vele a bomba csajok egy-két jó gyilkosság és a vége se kiszámítható 1-2-szer meglehet nézni !

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7561

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Mézga Interstellar side by side comparison 

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 457

Hozzászólás Szerző: kargidje »

fodesz ezt nézd meg, aranyos cicanénis:

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Én majd ezt  a filmet tervezem hétvégére estére.Állítólag igen kemény. Nem kapott nagy pontszámot,de hátha jó lesz.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Kíváncsi vagyok az alábbi filmről, hogy vélekedtek. 
Tipikus egyszer nézős tinihorror, egyedi tálalásban. Helyenként talán izgalmasnak is mondható, de én inkább az érdekes jelzőt használnám. Szerencsére a film hosszát jól belőtték, ami 80', így nem tört rám a "mikor lesz már vége" érzés. Kicsit otthonos hangulatot hozott, hogy az informatika világából jól ismert hangeffekteket, alkalmazásokat használtak.    
(az elején jól meg is szívatott, mert azt hittem hibás verziót kölcsönöztem ki. )

Az egyedisége miatt átlagon felüli: 10/6
(ennél sokkal többet is kihozhattak volna belőle)

http://filmvilag.blog.hu/2015/08/01/unf ... _a_trollok

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Ez nagyon király!
Feléd van egy almás bolt, lehet ott már meg tudod nézni!
Tegnap a cikk írója közvetített egy eseményt és közben az asztalon tőltődött egy BB-8, villogott meg dumált végig:-)

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1205

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Ez az a droid, amit keresünk?:-)
http://imagazin.hu/star-wars-bb-8/

Ez nagyon király!
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Igan am de ehez kell tudni csehul mert csak ugy lehet elvezni ezeket a filmeket en szinte anyanyelvi szinten tudom a cseh nyelvet es nem olyan jo magyarul mondom en aki a magyar szinkront nagyon szeretem komediakban meg sem nezem ha nem magyarul van pl. a k*rvahošigutntág azt nem is tudtam megnezni magyarul.
Én sem beszélek csehül, de van felirat hozzá a neten. És nagyon jókat röhögtem rajta. Szerintem egy jól sikerült vígjáték.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Ez az a droid, amit keresünk?:-)
http://imagazin.hu/star-wars-bb-8/

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 939

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Aki szereti a vígjátékokat, annak ajánlom a Férfiremények (Muži v naději) című Cseh filmet.

Igan am de ehez kell tudni csehul mert csak ugy lehet elvezni ezeket a filmeket en szinte anyanyelvi szinten tudom a cseh nyelvet es nem olyan jo magyarul mondom en aki a magyar szinkront nagyon szeretem komediakban meg sem nezem ha nem magyarul van pl. a k*rvahošigutntág azt nem is tudtam megnezni magyarul.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 464
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Az króm spray-t próbáld ki

Vasárnap végre megnéztem a Mad Max-et. Öcsém adta az ötletet, hogy ezt a filmet nézzük meg. Mivel olvastam róla eleget, semmi elvárásom nem volt, így azt mondom nem volt annyira rossz film, de a mindenféle díjakra én nem jelöltem volna semmiképpen.
A króm "szprélly" fogyasztása pörgős részeknél kötelező!

▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

Ha akartok jó filmet látni
butítószert.

Inkább arról írj, miként került látóteredbe ez a film. Az egyik azt hiszem Dr. House epizód erről szólt, MIT diplomás ember kézbesítő lett, lebutította visszafordíthatatlanul agyát, hogy tudja szeretni a feleségét...

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Ha akartok jó filmet látni (mondom FILMet, ahol az agy is működik, nem valami gagyi popcorn-giccshalmazt), akkor nézzétek meg a Leviatán c. orosz filmet. Kőkemény kortárs orosz realizmus, nagyszerű színészi játékkal.

A Madmax-et megpróbáltam, de 16 vagy 17 percig bírtam. A hangja tényleg jó minőség, ez minden pozitívum, amit el lehet mondani róla. A történet végignézéséhez még be kéne szereznem valami nagyon durva tudatmódosítót vagy valami butítószert.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Ne keverjük!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

lehet még sem olyan hülyék azok az amerikaiak akik már most bunkereket építenek és tömik tele 10 évig elegendő kajával ,piával.lőszerrel meg fegyverekkel  ott azok nagyon komolyan készülnek egy ilyen világra.. mosolygunk rajtuk,velem az élen ,de még a végén nekik lesz igazuk

Néhány alkalommal láttam valamelyik csatornán a Világvége várók című műsort. Komoly fanatizmus ez és azt mondom hogy az USA-ban sokaknál életformává ,hobbivá vált a készülődés az apokalipszisre.
Sőt az is lehet hogy van aki várja is,hogy a több éves gyakorlatát már be tudja vetni..
Láttam egy családot,ahol a két szülő és a két gyerek úgy ki voltak tanulva önvédelemből és fegyverhasználtaból,hogy szinte simán bevethetőek lehettek volna mondjuk Szomáliában is
Mindenki Chuck Norris stílusban tudott ütni-rúgni,lőni.

Azért gondolom nem vágynál vissza az "ősember" lakta korszakba.. kb. az átlagéletkoruk 25-30év, ha nem ette meg őket éppen valami.. betegségek ellen 0 esély stb... és azért ölték egymást azok sok mindenért ,nőért, élelemért, barlangért stb.. az sem lehetett egy kellemes korszak! 

Semmiképp sem. A barlang bár sötét,de túl alacsony a vetítéshez és a jókora Velo sem férne el sehol sem.

Siker film közeleg, valóra válik gyebi kolléga rémálma. Majdnem középpontban a vízhiány, hajrá:

Valószínűleg egy újabb bohóckodás és jelmezbál lesz ez is,ahol mindenki szupersztár..

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Siker film közeleg, valóra válik gyebi kolléga rémálma. Majdnem középpontban a vízhiány, hajrá:

Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Na, akkor én ezt várom

Na ugye.

Ha meguntad, lecsaptál még egyet, a régit meg kiraktad a medvéknek. Lényeg, h törekedjünk szimbiózisra a természettel. Egy jóllakott medve, másnap nem támad ránk.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Te már kényelmes vagy, azt félted Az ősember családja már rég degeszre enné magát az elejtett vaddal. Mikor te még csak az erdő szélén vacognál mezítláb. Asszony kérdés is jobb volt, max azért fájt a feje, mert a bunkódal pecsételted meg a vízparton a menyegzőtöket. Nem szólt be, h takarítsd ki a barlangod, nem papolt az egyenjogúságról. Nem kellett udvarolni, odamentél lecsaptad, aztán annyi.

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Azért gondolom nem vágynál vissza az "ősember" lakta korszakba.. kb. az átlagéletkoruk 25-30év, ha nem ette meg őket éppen valami.. betegségek ellen 0 esély stb... és azért ölték egymást azok sok mindenért ,nőért, élelemért, barlangért stb.. az sem lehetett egy kellemes korszak! 
Te már kényelmes vagy, azt félted Az ősember családja már rég degeszre enné magát az elejtett vaddal. Mikor te még csak az erdő szélén vacognál mezítláb. Asszony kérdés is jobb volt, max azért fájt a feje, mert a bunkódal pecsételted meg a vízparton a menyegzőtöket. Nem szólt be, h takarítsd ki a barlangod, nem papolt az egyenjogúságról. Nem kellett udvarolni, odamentél lecsaptad, aztán annyi.

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Na látod, az ősember nyugodtabb volt, gyűjtögetett, cserélgetett. Nem rohant sehová, a vándorlás során a kisebb törzsek beolvadtak. A nagybetűs úgynevezett civilizáció hozta, a hatalomvágyat, a terjeszkedést, a faji megkülönböztetést, vallási megkülönböztetést, lehetne még sorolni, h mit kaptunk tőle.
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Nézitek a Walking Dead sorozatot. Ha nem is ilyen, de hasonló helyzetben biztos, hogy eszetekbe jutna a film, mit, hogyan kène megoldani, mert volt ötlet benne. Lehet, hogy kevésbé hezitálnál egy helyzetben a film hatására. Ez pedig egy út kezdete, a túlélésé, és az erőszakè......

Az utakon már most meg akarnak enni, pedig csak lassabban mész mint ő. Mi lenne ha nálad a víz!

A történelem során szinte csak háborúk voltak, ez mindent elárul a fajról.

Na látod, az ősember nyugodtabb volt, gyűjtögetett, cserélgetett. Nem rohant sehová, a vándorlás során a kisebb törzsek beolvadtak. A nagybetűs úgynevezett civilizáció hozta, a hatalomvágyat, a terjeszkedést, a faji megkülönböztetést, vallási megkülönböztetést, lehetne még sorolni, h mit kaptunk tőle.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”