Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Nézd meg nyugodtan fodesz, magadban bízz.
Ok .Az asszony már "szedi" ,majd mellé ülök,aztán meglátjuk,de nem izgatnak nagyon az ilyen stílusú filmek.
"Szalonna Károly" Rendőrautó filmje vajon milyen lesz? Rég láttam már filmben..
http://www.mafab.hu/movies/cop-car-272275.html
Elég látni a képet róla,fogalmam sem volt hogy mi is ez,szóval most látom először,de már az alapján el is dőlt,hogy neki sem ülök..
Kifejezetten jól sikerült vígjáték. Statham végre komédiázik, és még jól is áll neki, szét röhögtük magunkat a nejemmel a moziba. Jó pár poén ott van a szeren. Balaton.......................
Pedig már kevés vígjátékon röhögök. A hölgynek van jó néhány rosszul sikerült alpári vígjátéka. Mégis van benne valami. Ezzel addig jutott, az egyik legjobban kereső női színésznő ma. Mondjuk én örülök, h nem csak az alant látható piszkafák érvényesülnek. Ilyen szempontból 5x nehezebb dolga van a molett hölgyeknek, még ha akár 10x jobb színészek is, mint a dekoratív 12 egy tucat szépségek. Belőlük jut minden filmbe több darab is, holnap meg már nem is emlékszünk rá. Kathy Bates, Bette Midler, 100 többet ér, mint egy Penélope Cruz, vagy Megan Fox. Nézd meg nyugodtan fodesz, magadban bízz.
Elég látni a képet róla,fogalmam sem volt hogy mi is ez,szóval most látom először,de már az alapján el is dőlt,hogy neki sem ülök..
Kifejezetten jól sikerült vígjáték. Statham végre komédiázik, és még jól is áll neki, szét röhögtük magunkat a nejemmel a moziba. Jó pár poén ott van a szeren. Balaton.......................
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- fodesz
- V.I.P.

Ha a bénaságokról esik szó: Filmcímek.
Biztosan szoktatok elmélkedni azon,vajon miért nem az eredeti címet fordítják át magyarra itthon sok esetben.
Nemrég akadtam rá egy két érdekesre:
The old lady : Haszonélvezők.
In Bruges: Erőszakik.
Pffff... milyen agyatlan állat adhatott ilyen magyar címet...
Jaj, de csinos. Ezt kihagyom.
Így már jobb:-)..(szép neve van)
- fodesz
- V.I.P.

Sokat nem vesztesz vele szerintem.Nagyon hypolták,ezért nagy reményekkel ültem neki,de csalódás volt.Erősen egyszer nézős.
Jaj, de csinos. Ezt kihagyom.
Sokat nem vesztesz vele szerintem.Nagyon hypolták,ezért nagy reményekkel ültem neki,de csalódás volt.Erősen egyszer nézős.
Kép:Sony VPL-VW50
ScreenLine Amleto 250x140 1.4Gain
CD-DVD:Sony DVP-S 7700
Erősítő:Yamaha RX-A 3030
Médialejátszó:HTPC+Bluesound Node 2i
Hangfalak:Clarus Titan front,Titan center,Rhea háttér
SUB: Focal Cobalt sw800
Kábelek:Neotech-Audioquest kábelek,Néhai tápelosztó
Ma este egy kis kacagás?
És az Auro-3D? Szerintem esélytelen lesz a DTS-X mellett!
És az Auro-3D? Jó kérdés!
És nem is nehéz beültetni azt a "bogarat". Az lesz az érdekes ha megjelenik végre a DTS-X is.
És az Auro-3D?
És nem is nehéz beültetni azt a "bogarat". Az lesz az érdekes ha megjelenik végre a DTS-X is.
És az Auro-3D?
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Teljesen egyetértek Veled.
Húzzák a mézesmadzagot előttünk és ügyesen csak beleültetik az emberek fülébe az Atmos "bogarat".
Nekem különben nincs bajom a DTS-HD MA-val,nagyon sok filmem van ezzel a hangsávval,vannak köztük kiemelkedő keverések,de hát a bitrátát csak meghallja az emberfia,már
egy középszerű rendszeren is,pl. amilyen nekem van.
Minden Atmos hasonló, a Jupiter, és a Trafó is szétviszi a házat. Sztem ügyes marketing, ezzel is próbálják terelgetni a felhasználókat.
Teljesen egyetértek Veled.
Húzzák a mézesmadzagot előttünk és ügyesen csak beleültetik az emberek fülébe az Atmos "bogarat".
Nekem különben nincs bajom a DTS-HD MA-val,nagyon sok filmem van ezzel a hangsávval,vannak köztük kiemelkedő keverések,de hát a bitrátát csak meghallja az emberfia,már
egy középszerű rendszeren is,pl. amilyen nekem van.
Rendszer:
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
DAC:DIY (CS8414/CS4396) Processzor:Emotiva UMC-1Végfok:DIY 4CH ClassD Audio USA
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
Minden Atmos hasonló, a Jupiter, és a Trafó is szétviszi a házat. Sztem ügyes marketing, ezzel is próbálják terelgetni a felhasználókat.
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
Már moziban is durva volt a hangja.
Én is már alig várom, hogy összeálljon a rendszerem és teszteljem vele az SB12-t, hogy mit tud nálam.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
- fodesz
- V.I.P.

Hát lehet hogy a köbcentik tényleg viszik a történetet,de ma sikerült megnéznem és ilyen hangú filmet már rég hallottam,nálam hangra No1
7.1 True-HD Atmos,5300 kbps majd szétvitte a szobát.Ha valaki megakarja mutatni hogy mit tud a rendszere csak ajánlani tudom.
Utána belenéztem a Jurassic World-be-DTS-HD Master-kerestem a dinamikát és a jelenlétérzetet rendesen.Az angol hangsávnál még a magyar sima DTS is élvezhetőbb a számomra.
Kezdetektől fogva jobban csípem a Dolby TrueHD-t a filmeknél...Ugyanaz van nekem is a TrueHD tényleg ütős
A Daddario szép jány! Mecsoda szemei vannak!
Hát lehet hogy a köbcentik tényleg viszik a történetet,de ma sikerült megnéznem és ilyen hangú filmet már rég hallottam,nálam hangra No1
7.1 True-HD Atmos,5300 kbps majd szétvitte a szobát.Ha valaki megakarja mutatni hogy mit tud a rendszere csak ajánlani tudom.
Utána belenéztem a Jurassic World-be-DTS-HD Master-kerestem a dinamikát és a jelenlétérzetet rendesen.Az angol hangsávnál még a magyar sima DTS is élvezhetőbb a számomra.
Rendszer:
Nekem is utaznom kell 240 km-t Miskolcra, az élményért.
Film/barátok/bozsolé, megér annyit:-)!
Ha Szegeden lennél, vinném az enyémet:-)
Nekem is utaznom kell 240 km-t Miskolcra, az élményért.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Haverokkal tervezzük, hogy bérelünk egy projektort, és egyikük présházában az ominózus napon, 2015 október 21.-én, végignézzük a trilógiát.
Ha Szegeden lennél, vinném az enyémet:-)
Ez a nap is elérkezik:-)
Haverokkal tervezzük, hogy bérelünk egy projektort, és egyikük présházában az ominózus napon, 2015 október 21.-én, végignézzük a trilógiát.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
A napokban ez lesz vászonra terítve:
Törtetők
http://wwws.hu.warnerbros.com/entourage/#/trailer
Bár nehezen indul be, de nem érdemes 15' után lekapcsolni. Jó volt látni ezt a teljesen más világot, hollywood-ot, a színészeket és híres embereket önmagukban, ezt a brutális gazdagságot. Nekünk egyértelműen bejött, igaz csak 1x nézős. A sorozatot nem láttuk.
10/6,5
Ez a nap is elérkezik:-)
Állítólag lesz egy spéci palack a Pepsi-től!
- fodesz
- V.I.P.

Én fordítva értékelném a két filmet. A Törésvonal ennél sablonosabb vacak már nemigen lehetne... (tegnap sikerült majdnem végigszenvednem. Mondjuk a csöcsök jók..)
Ma mutass valamit a filmpalettáról ami nem sablonos Nem sok olyan van.
Én is tudtam,de mégis valahogy tetszett. Szóval ha ezeket "félre teszem",akkor egy egész nézhető film lett belőle..Mert ugye ebben a filmben leginkább a látvány az ami dominál.
A Danny Collins is jó volt,De Al Pacino nekem még mindíg A Donnie Brasco-ból ismert "Lefty",vagy a Sebhelyesarcú Tony Montana szerepeiben tudott igazán tetszeni.
Azért jól játszotta Danny Collins-t is.
Viszont ettől függetlenül végig tudtam nézni és le is kötött,de nem nyújtott maradandót nekem,sem a történet,sem a szereplői gárda,pláne hogy még egy "7-estől" többet is adjak neki..
Ja...azok is szépek!
Kép:Sony VPL-VW50
Engem is csak az "anya-lánya látvány" kötött le a Törésvonalban...:-)
Ne keverjük!