Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
még ha 50TB írtál volna 50Gb az 1 film nálam
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Veletek is volt már, hogy kitöröltetek 50GB válogatott filmfájlt? Legalább egyszer mindenképp ajánlom.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Így már érthető miért olyan Hollywood amilyen...:
http://indavideo.hu/video/John_Cleese_a ... ideoplayer
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7506
Így már érthető miért olyan Hollywood amilyen...:
http://indavideo.hu/video/John_Cleese_a ... ideoplayer
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 839
Indul:
Mozi: Vászon 110", Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Mentőexpedíció
színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 136 perc, 2015
Az életemből vett el ez a film 136 percet.
Még egy ilyen unalmas, előre kiszámítható, gyenge poénokat elengedő filmet, ami még néha gagyi is volt régen láttam. Mondjuk a szinkron is ultra szar volt, már az idegesített, de ezt a filmet angolul sem fogom még egyszer újranézni az is biztos.
http://www.imdb.com/title/tt3659388/
8,4 ponttal nagyon túl van pontozva.
A Gravity sem tetszett de ez számomra förtelem volt.
Könyv jó.
Ez a kivitel mondjuk 7/10.
Hangok nekem a moziban kevesek voltak. Aréna.
IMAX-ban nem nyomják pedig a képi világ megengedhetné.
Filmet hagyjátok nyugodtan ki, DE Olvassátok el! ;-)
Yamaha, NAD, Mission, Hivox
Nem hangzik túl jól, az előzetes alapján nálam várós!
Lassan ott tartunk, hogy egy film legjobb része az előzetes?
Ugyan így vártam. A rendező sem ma kezdte, így nagy csalódás volt. Bár lehet másnak tetszik, de nálam nagy beégés lett.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Mentőexpedíció
színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 136 perc, 2015[/size] [/size]
Még egy ilyen unalmas, előre kiszámítható, gyenge poénokat elengedő filmet, ami még néha gagyi is volt régen láttam. Mondjuk a szinkron is ultra szar volt, már az idegesített, de ezt a filmet angolul sem fogom még egyszer újranézni az is biztos.
Nem hangzik túl jól, az előzetes alapján nálam várós!
Lassan ott tartunk, hogy egy film legjobb része az előzetes?
Mentőexpedíció
színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 136 perc, 2015
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Láttátok már? Apró titkok (2006)
http://www.port.hu/apro_titkok_little_c ... m_id=83445
Párommal megnéztük nem is olyan rég,nekünk tetszett jó film volt.10/8
Most néztem meg én is nem volt olyan rossz mint előre gondoltam de nem is olyan jó !
Az új filmek közül ez tetszett a legjobban !
Szép történet remek színészek !
Ez egy igazán jó kis romantikus film,nekem is nagyon tetszett!
Ma este egy kis kacagás?
px12717399.jpg
Most néztem meg én is nem volt olyan rossz mint előre gondoltam de nem is olyan jó !
Az új filmek közül ez tetszett a legjobban !
Szép történet remek színészek !
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7506
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Tudod nem bírom a Gladiátor-t, meg a Hatodik érzéket sem.Jaj, de szívesn néznék ilyen filmeket, akár minden hónapban is. A Prometheus-ból viszont, egy bőven elég volt, az a filmvégi futás.... Nem vagy selejtes, csak különbözőek vagyunk és ezzel semmi baj sincs.
Otthon, szar minőségben, de nem attól voltak gyengék a poénok Nekünk sem jött át , nemcsak a gyereknek.
Ja, és a régi Vakációk jók voltak. Többször láttam őket, de azokon még így is lehet nevetni. De ez az új, hát....
Ez a ti bajotok fater. Nekünk nagyban bejött, megfelelő volt a minőség, és ezek szerint a hangulatunk is. Tucat történet, bár a két testvér kapcsolata egészen egyedi. Több is lett volna benne, mint amennyit felhasználtak a filmben. No mind1 ízlések és pofonok. Tudod nem bírom a Gladiátor-t, meg a Hatodik érzéket sem. Ellenben a Prometheus folytatását alig várom. Selejtes vagyok nincs mese.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
És ezt, hol is látta? Milyen minőségben? Tűrhető vígjáték, lehet nem jön át egy 12 évesnek, vagy a fene tudja. Mi nem bántuk meg a mozijegy árát. Anno kedveltem a Rumlis Vakációt is. Lehet pironkodnom kéne, de nem fogok. Otthon, szar minőségben, de nem attól voltak gyengék a poénok Nekünk sem jött át , nemcsak a gyereknek.Ja, és a régi Vakációk jók voltak. Többször láttam őket, de azokon még így is lehet nevetni. De ez az új, hát....
Papa ne szivass! A Vakáció egy ultra gáz vígjáték, még a 12 éves lányom is felállt fél óra után és keresett valami jobb elfoglaltságot. Nagyon nem ajánlom.
A dagi csajt a család látta, az tetszett nekik.
És ezt, hol is látta? Milyen minőségben? Tűrhető vígjáték, lehet nem jön át egy 12 évesnek, vagy a fene tudja. Mi nem bántuk meg a mozijegy árát. Anno kedveltem a Rumlis Vakációt is. Lehet pironkodnom kéne, de nem fogok.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Másodjára fogom megnézni, egyszer ugye a moziba már láttam. Meglátom, h esetleg csak olyan hangulatban voltunk, vagy tényleg jó. De szinte borítékolom, h tényleg jó. Utána néztük a Vakáció című vígjátékot, azon is jót mulattunk, igaz volt benne kissé gusztustalan humor is. Ettől függetlenül jól működött a film egész végig.
Papa ne szivass! A Vakáció egy ultra gáz vígjáték, még a 12 éves lányom is felállt fél óra után és keresett valami jobb elfoglaltságot. Nagyon nem ajánlom.
A dagi csajt a család látta, az tetszett nekik.
nálam most lett vége...
valóban nem volt rossz, mondjuk a sok alpári szöveg kissé fárasztó egy idő után, de ennek ellenére élvezhető és szórakoztató film.
Az alpári szöveg lehetett volna kevesebb,de a saját műfajában szórakoztató volt.Csodákat nem kell tőle várni.Egy laza kikapcsolódás.
Ha a bénaságokról esik szó: Filmcímek.
Biztosan szoktatok elmélkedni azon,vajon miért nem az eredeti címet fordítják át magyarra itthon sok esetben.
Nemrég akadtam rá egy két érdekesre:
The old lady : Haszonélvezők.
In Bruges: Erőszakik.
Pffff... milyen agyatlan állat adhatott ilyen magyar címet...
Azért mert a kutya nem ülne be rá a moziba.. na jó talán így a net korában már kisebb jelentőséggel bír, de igazából ezek a filmcím módosulások több okból is történnek bár igazából engem is halálra idegesít szóval vagyunk mi rokon lelkek
De a Grumpy Old Man-ra ha zsémbes öregurak-ra fordítják, mennyivel kevesebben mentek volna be mint a magyar címére miszerint a Szomszéd nője mindig zöldebb?
Ami uye egy régi közmondásra hajaz
És hány nagy nagy filmsiker címének elferdítésével próbáltak sokszor kategóriákkal alacsonyabb rendű B de inkább C kat majdnem ZSé .. hogy a nép azt higgye hogy.. aztán beült és mégse a nagy nagy film folytatása vagy spin off-ja volt a történet csak ilyen címet kapott, de bejött mert bement rá a nép.
Volt erről régebben egy cikk is de nem találom
Jason Statham hatalmas volt!
Másodjára fogom megnézni, egyszer ugye a moziba már láttam. Meglátom, h esetleg csak olyan hangulatban voltunk, vagy tényleg jó. De szinte borítékolom, h tényleg jó. Utána néztük a Vakáció című vígjátékot, azon is jót mulattunk, igaz volt benne kissé gusztustalan humor is. Ettől függetlenül jól működött a film egész végig.
Kifejezetten jól sikerült vígjáték. Statham végre komédiázik, és még jól is áll neki, szét röhögtük magunkat a nejemmel a moziba. Jó pár poén ott van a szeren. Balaton.......................
nálam most lett vége...
valóban nem volt rossz, mondjuk a sok alpári szöveg kissé fárasztó egy idő után, de ennek ellenére élvezhető és szórakoztató film.
Kifejezetten jól sikerült vígjáték. Statham végre komédiázik, és még jól is áll neki, szét röhögtük magunkat a nejemmel a moziba. Jó pár poén ott van a szeren. Balaton.......................