"Még momentán nyugat, de már komp jár át Leningrádból!"
Kiforrja magát! Tartsd még meg a Dune-det!
Nálad az auto fekvencia váltás működik? (nálam nem)Den írta: ↑2019.01.07., hétf. 16:06Aki nem akar semmilyen kompromisszumot kötni az Egreat 11A- t vesz. Tegnap összehangoltam Epson 9300- at az Egreat- el és tényleg high- end ez a média lejátszó. 334 cm széles képről írok, a fekete látványosan erős: ez a pici készülék egy más dimenzió. Jaaaaaaaaa és az Egreat kijelzője sem hétköznapi, valamint az ára hihetetlen: Oppo 205 és a 800 ezres Pioneert tönkreveri képben, árban a töredéke a fent említett elődnek és utódnak.

Azért a support nem áll a helyzet magaslatán sajnos... én is ezt használom már egy ideje, de a folyamatos ígérgetésekkel már tele a padlás... az első novemberi firm szó szerint szétcseszte a gépet. Csak a downgrade segített. Aztán el kellett telnie 2 hétnek, mire hajlandóak voltak valamit javítás címszóval kiadni... ez no comment kategóriaDen írta: ↑2019.01.07., hétf. 16:06Aki nem akar semmilyen kompromisszumot kötni az Egreat 11A- t vesz. Tegnap összehangoltam Epson 9300- at az Egreat- el és tényleg high- end ez a média lejátszó. 334 cm széles képről írok, a fekete látványosan erős: ez a pici készülék egy más dimenzió. Jaaaaaaaaa és az Egreat kijelzője sem hétköznapi, valamint az ára hihetetlen: Oppo 205 és a 800 ezres Pioneert tönkreveri képben, árban a töredéke a fent említett elődnek és utódnak.

Úgy sem vallják be. A felhasználók majd kitapasztalják. De biztos nagyerőkkel dolgoznak rajta vagy kegalábbis kellene. Mist meg könnyű lenne az élre törni, míg a többiek bénáznak, alszanak.Tonyka írta: ↑2018.12.31., hétf. 17:26Ok, h jönnek az újak, de vajon a régiek bugja javítva van-e már 100%-ig?![]()
Ok, h jönnek az újak, de vajon a régiek bugja javítva van-e már 100%-ig?
Várható is volt hogy lesznek akik kihasználják a lehetőséget. Ezzel nincs is semmi baj, szolgalják csak a vevőket. Ha több versenyző indul el egyszerre meg jobb is lehet a kínálat, árverseny alakulhat ki.
Egyértelmű, csak rá kell pillantani a forma is árulkodik.

Nem csak az AVR-ben kell eARC legyen, hanem a tévében is.

wittao írta: ↑2018.12.02., vas. 09:40Azt hiszem erre van egy (talan ketto) olyan HDMI port az AVR-en, ami tudja az ARC funkciot. Csak azt nem tudom, az ARC-n Atmos hangsav atmegy-e. 5.1 biztos megy, Atmost nem tudom, mert ahogy a lenti cikk irja a 2.0 es 5.1 megy-e az is a TV gyartonal dol el es nem az AVR-nel vagy HDMI kabelnel. Mindenesetre egy 2.0 HDMI kabellel kiprobalnam.

Kerdes milyen a max felbontasa youtube-n..

Na megkapta az AppleTV 4K az Atmos támogatást. A menüben nincs sok vacakolás, a kimeneti hangformátum beállítás eddigi "Az elérhető legjobb" (vagy valami hasonló) beállítása változott meg "Eredeti Atmos-szal"-ra, ennyi utal arra, hogy a kütyü már Atmos-t is ad.

Köszi, akkor most majd örvendezek, mert van AppleTV 4K-m.wittao írta: ↑2018.09.17., hétf. 17:15Szerintem a letölthető MrMC (gyakorlatilag KODI más köntösben és butítva), vagy a törés nélkül felküzdhető KODI most már le tudja játszani majd ezeket a tartalmakat is. Eddig nem nagyon boldogultak velük.Aszpirin írta: ↑2018.09.17., hétf. 17:03Szóval, úgy néz ki ma jön az Atmos az AppleTV 4K-ra:
https://www.gearbrain.com/apple-tvos-12-2605672825.html
Ezt viszont folyamatosan hangoztatja az Apple:és ha a különálló médialejátszókat vesszük, akkor ez igaz is lehet, de az én LG B7 tévém máj újkora úta tudta az Atmos-t is meg a Dolby Vision-t is, meg ugye médialejátszó-funkciókkal is rendelkezik (ezen a téren konkrétan nem tudom, mivel tud tövvet az AppleTV, mint az LG beépített vagy telepíthető appjai... most a jatékokról persze nembeszélek, csak a médialejátszásról).With this new software installed, the Apple TV 4K will become the first media streaming device to offer both Dolby Vision and - as part of tvOS 12 — Dolby Atmos.
Viszont a kezelőfelületük sokkal jobb mint mondjuk egy LG, Samu stb. TV beépített OS-énél. Nekem fontos, hogy borítókat lássak, éppen egy-egy szinészt meg tudjak nézni, milyen filmjei voltak, iMDB értékek stb. Sokkal jobb kezelőfelületet adnak.
Azon kívül én eddig 2db 4k HDR-es LG TV-t próbáltam ilyen jellegű filmek lejátszására bírni, egyszer a feliratot nem ismerte fel, utána a hangsávok közötti váltásokkal volt gond. Részemről még mindig messze elkerülöm a TV-k beépített szoftvereit és külső médialejátszót használok.
u.i. azon meg nem kell meglepődni, ha az Apple valamiről azt állítja, hogy ő csinálta meg először és közben pedig nem (ez általában úgy az esetek 99,9%-ára igaz)

Szóval, úgy néz ki ma jön az Atmos az AppleTV 4K-ra:
és ha a különálló médialejátszókat vesszük, akkor ez igaz is lehet, de az én LG B7 tévém máj újkora úta tudta az Atmos-t is meg a Dolby Vision-t is, meg ugye médialejátszó-funkciókkal is rendelkezik (ezen a téren konkrétan nem tudom, mivel tud többet az AppleTV, mint az webOS-es LG téve beépített vagy telepíthető appjai... most a jatékokról persze nembeszélek, csak a médialejátszásról. Ugyanúgy megvan a webOS-re is minden streamelő szolgáltatás appjaér mint a különféle DLNA-szerverek, stb... mint a tvOS-re, de legalább az AppleTV-hez direktben nem tudsz adathordozót csatlakoztatni USB-n, míg a webOS-es tévéhez igen..).With this new software installed, the Apple TV 4K will become the first media streaming device to offer both Dolby Vision and - as part of tvOS 12 — Dolby Atmos.