Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Köszi!
A BD25-öt néztem, általában van türelmem kivárni a megcsináltakat, de most nem volt türelmem várni nem bántam, szuper volt így is.
Ezen nem észleltem hangi problémát, sőt Kylo erődemonstrációi nagyon jók voltak, inkább érezni lehetet, mint hallani a vibrálást!
Igaz én ritkán nézek eredeti hanggal filmet! De ez változni fog...
A BD25 az iso, de kicsomagolva is 2db m2ts van rajta, egyik a legeleje másik pedig a komplett film, ezért nem lehet sima srt-t hozzá tenni.
A rendszereddel már nem a belépő kategóriát képviseled, ezért megkívánja a minőségi rendszered a minőségi anyagokat is, ami sokkal élvezhetőbb, mint a szinkronos gyenge audiók. Én már annyira hozzászoktam a színészek eredeti hangjához, hogy kínszenvedés hallgatni a szinkront.
Tegnap megnéztem a Batman vs Superman, ami bővelkedett akció jelenetekkel, de az eredeti angol lesz majd az igazi. Remélem nem spórolják le róla az Atmost vagy az X-et.
Amúgy nincs is jobb annál, mikor megnézem a SW-t eredeti nyelven és utána elbabázok vagy félórát a film után.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
mihez képest súlytalan értelmetlen és kinek az egy-egy film.
Inkább írd meg azt, hogy mi nem az szerinted, én tényleg örülnék neki, nekem jó filmeket nézni a célom, a technika számomra csak az eszköz. inkább ajánlj a magamfajta bolondoknak általad is szívesen nézett filmeket.
Itt többségében értelmes, felnőtt emberek fórumoznak, bízd nyugodtan rájuk, hogy mit néznek, mit gyűjtenek
Az erő legyen veled!
Ahhoz képest súlytalan, hogy a bevetéseken lődöznek mindenfelé gépkarabéllyal, pumpálós puskával, pisztollyal. Ahhoz képest súlytalan, hogy nem ébreszt a nézőben éezelmeket, félelmet, aggódás, hogy bármelyik pillanatban meghallhat bár ki a filmben. Erre jó példa az egyik főszereplő terhes felesége aki cseppet sem aggódik, hogy párja bézból ütővel megy neki az állig felfegyverzett bűnözőknek. Nem nem aggódik! Lehet, hogy olvasta a forgatókönyvet és tudja, hogy emberének nem eshet bántódása?!. A végjátéknál beöltöztetik a rossz fiúkat fekete színű műanyag protektorba, ami tömegoszlatáskor ütés-rúgás ellen kiváló, térkövek-botok ellen megfelelő védelmet biztosít, de lőfegyver ellen SEMMI értelme! Igaz nagyon jól mutat a vásznon csak úgy mint a SW páncélos katonái akiknél szintén felmerül a kérdés minek nekik olyan cucc? Mert kilátni nehéz belőle, futás közben szinte megfullad benne a katona (ha futottál már gáz álarcban akkor tudod miről beszélek) a lövések ellen pedig semmit sem ér csak úgy mint a Rénós filmben a fekete műanyag protektor. Ne írd azt, hogy akkor nézzek dokumentum filmeket mert nem kívánom a JÓ filmtől, hogy mindenkor legyen.olyan mint a való élet mert így sok film nagyon sivár lenne. Nem olvastál tőlem negatív kritikát a Spectre, The Martian, Mission Impossible legutóbbi részéről, az UNCLE embereiről, a Legend-ről, a Serial Bad Weddings-ről, a We Are.Your Friends-ről, a Dope-ről, a Two Night Stand-ról, az Une Nuitról, a The Runner-ről és pl. a Belle című remek filmről, amihez nem kell semmiféle technika(nagy kép, nagy-sok hangsugárzós hang, nagy felbontás, színhelyes-éles-fényes pixel ...), csak egy tv, mert tartalma, mondani valója, üzenete olyan ami lebilincseli a figyelmedet!
Ezzel nem tudok mit kezdeni, mert a gyűjtő szenvedély, az ízlés, alapjában véve beleköthetetlen dolog (Van akinek a 30 kilós nyüzüge nö és van olyan akinek a 130 kilós jön be, de ugye azért tudjuk, hogy milyen az egészséges és esztétikus NŐ! Csak hogy az ízléssel /itt már gondolj a filmes ízlésre-igényre is/, nem lehet mit kezdeni, ez már nem iskolai végzettségen és anyagi tehetősségen múlik ...) és alapjában véve az ember oda költi a pénzét ahová csak akarja, de ami hóbortság természetes, aranyos, bájos egy gyerek esetében, az szerintem ne legyen követendő példa a felnőt világban ...
Köszönöm, és nagyon jó lenne, ha minél tovább kitartana mindannyiunkban, de nem a Dzsedi féle mese erő, hanem az egészség és józanság ereje!
Köszi!
A BD25-öt néztem, általában van türelmem kivárni a megcsináltakat, de most nem volt türelmem várni nem bántam, szuper volt így is.
Ezen nem észleltem hangi problémát, sőt Kylo erődemonstrációi nagyon jók voltak, inkább érezni lehetet, mint hallani a vibrálást!
Terminátor cimbi is végigjárta az utat amire most léptél. Ha már rááll a füled az eredeti hangra, egy idő után szokatlan lesz már a szinkron. Néha eljátszadozom vele, menet közben, át - át kapcsolgatom, hááát......... Sok egyedi jellegzetes hanggal nem tudnak mit kezdeni. Batman - Bane, Optimus, Kylo Ren, stb. Dinamikáról, részletességről nem is beszélve. Egy jó rendszer már megmutatja ezeket a különbségeket. Vannak jól eltalált szinkronok, főképp a múltban. Ma már, mint a fehér holló.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
A nagyobb verziót töltsd le (33,8gb), ami mkv. Mellé teszed a magyar srt feliratot, amit átnevezel ugyan arra, mint a fim címe: Arra vigyázz, hogy a film vége .mkv a feliraté pedig .srt legyen és a lejátszó látni fogja a feliratot.
https://dereferer.me/?http://www.opensu ... awakens-hu
Köszi!
Mivel feliratot még nem tudom hogy lehet külön rakni a filmre, így felirat nélkül full eredeti hanggal néztem.
A nagyobb verziót töltsd le (33,8gb), ami mkv. Mellé teszed a magyar srt feliratot, amit átnevezel ugyan arra, mint a fim címe: Arra vigyázz, hogy a film vége .mkv a feliraté pedig .srt legyen és a lejátszó látni fogja a feliratot.
https://dereferer.me/?http://www.opensu ... awakens-hu
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Most néztük meg Zsan Rénó rendőrös filmjét. A termék színvonalhoz méltó ajánló ez: ha súlytalan, értelmetlen, (szakmai) ökörséggel tele filmre vágyik valaki, akkor ez az Ő filmje!
A SW "1-2" része volt valamire való sajna a többi nem. Ami súlytalan és értéktelen azt nem tisztelem meg azzal, hogy heJesen írjak róla(ez vonatkozik a betmenes szupermenes hülyeségre is). Az új SW bemutatója már sugallja a várható színvonalat, de ha nem fog tetszeni hidd el, le fogom (szó szerint) írni a kedvedért! Nálunk a termékben felvonultatott kép-hang technikai arzenál nem menti meg a filmet, ha az egyébként összességében egy értéktelen valami ...
Ja!
Tegnap néztük meg fecsegő poszáta végjátékát. Annak ellenére, hogy láttuk az előző részeket, kb. fél óráig csak pislogtunk, hogy mi is történik a vásznon(a feleségem kérte, hogy nézzünk bele az előző részbe, de az sajna már rég az enyészeté). Mindhárman a fejünket ráztuk amikor vége lett, és reménykedünk, hogy ne legyen folytatása a történetnek!
Szerintem itt mindenki érti amit írsz, én bizonyos részeivel egyet is értek. A gond csak annyi, hogy mihez képest súlytalan, értelmetlen és kinek az egy-egy film. Inkább írd meg azt, hogy mi nem az szerinted, én tényleg örülnék neki, nekem jó filmeket nézni a célom, a technika számomra csak az eszköz.
Itt többségében értelmes, felnőtt emberek fórumoznak, bízd nyugodtan rájuk, hogy mit néznek, mit gyűjtenek, inkább ajánlj a magamfajta bolondoknak általad is szívesen nézett filmeket.
Az erő legyen veled!
Gondolom, egyszer színvonalas ajánlót is olvashatunk tőled.
Ja, és nem az SW-t kell szeretni, azt simán lehet nem. Csak először meg kellett volna nézni, mielőtt véleményt mondasz róla/kortünetet gyártasz belőle.
Most néztük meg Zsan Rénó rendőrös filmjét. A termék színvonalhoz méltó ajánló ez: ha súlytalan, értelmetlen, (szakmai) ökörséggel tele filmre vágyik valaki, akkor ez az Ő filmje!
A SW "1-2" része volt valamire való sajna a többi nem. Ami súlytalan és értéktelen azt nem tisztelem meg azzal, hogy heJesen írjak róla(ez vonatkozik a betmenes szupermenes hülyeségre is). Az új SW bemutatója már sugallja a várható színvonalat, de ha nem fog tetszeni hidd el, le fogom (szó szerint) írni a kedvedért! Nálunk a termékben felvonultatott kép-hang technikai arzenál nem menti meg a filmet, ha az egyébként összességében egy értéktelen valami ...
Ja!
Tegnap néztük meg fecsegő poszáta végjátékát. Annak ellenére, hogy láttuk az előző részeket, kb. fél óráig csak pislogtunk, hogy mi is történik a vásznon(a feleségem kérte, hogy nézzünk bele az előző részbe, de az sajna már rég az enyészeté). Mindhárman a fejünket ráztuk amikor vége lett, és reménykedünk, hogy ne legyen folytatása a történetnek!
Én is megnéztem Az ébredő erőt.
Minden percét élveztem, végig izzadt a tenyerem, nagyon pörgősre sikerült!
Mivel feliratot még nem tudom hogy lehet külön rakni a filmre, így felirat nélkül full eredeti hanggal néztem. Jó volt közel húsz év után Harrison Ford hangját hallani. Régóta szinkronnal nézem a filmeket, most viszont még engem is meglepett, hogy így is mennyire élvezhető volt...még a végén engedek a HD hang csábításának
A történet és a hang is magával ragadott végig, semmi jelét nem tapasztaltam 'ócska trükköknek', minden hatásvadász elemnek tűnő dolog, nálam betalált, jó munkát végeztek(szerintem!), persze ehhez kell a sorozat igazi szeretete is. A hangot az erő és a dinamika járta át szinkronhoz szokott fülemnek!
Ez a rész nálam a második helyen van a sorozatból...az első a harmadik!
Biztos ami biztos, megnézem szinkronnal is
- thxfan
- Beköltözött

- Értékelés: 1205
Tudomásul kell venni, (nünk) ha bár nehéz, h nem mi vagyunk a jövő. Teljesen más korosztályt céloznak már ezek a filmek. A figurák bábuk mindig piszkálják a csőrét. Kedves my friend, nem nekünk kell elfogadni, h te nem gyűjtöd ezeket. Inkább fordítva kéne, neked megbarátkozni azzal, h vannak akik gyűjtik. Engem nem tud tűzbe hozni, h neked egy sincs, mondjuk úgy teszek rá. Mi lenne, ha te is csak úgy tennél rá, h ilyen bamba formák is léteznek a világban.
Hozzáírnék néhány gondolatot.
A mai filmeknek főleg a fiatalabb korosztályt kell megcélozni, mert régen azért a filmek bevétele a jegyeladás mellett a legális VHD/DVD eladás/kölcsönzés volt, nem úgy, mint most (szerintem sokunknak volt tékás ismerőse, tudjuk mennyi volt egy kölcsönzős változat ára). Ma már szükséges és külön "iparág" is épült a filmekkel kapcsolatos egyéb marketingbevételekre, mert ugye a legfinomabb a Star Warsos corn flakes Dart Vaderes tálból és úgy is megveszed a gyereknek, de szerintem bármilyen más iparágat nézünk, mindenhol ez a helyzet.
Bábukról meg annyi, hogy aki ebbe a hobbiba egy kicsit is beszáll, már önmagában betegnek tekinthető, mert normális ember komplett rendszert vesz TV-vel együtt 2 db jobb tápkábel árából.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
A lényeggel egyetértek maximálisan.
Nem hiába ajánlgatom, amit ajánlgatok. Csak pár napot kell visszaolvasni, legutoljára ezt néztem pl. Annyit róla, hogy 65+-os szereplőkkel csinált Lynch bácsi egy filmet az élet olyan dolgairól, melyek sokaknak a legértékesebbek. Nincsenek csatajelenetek, nincs brutál LFE-sáv, mégis csak így egyszerűen...
És ez még érthető is, semmi megszokott "lincsesség" nincs benne: The Straight story
Ezt is javaslom egyszer megnézni (a többi Lynch-filmet úgyis többször fogja, aki elkezdi...) Az trailer-e jól szemlélteti, mire számíthatunk (a film ugyanez szépen lassan kibontva).
https://www.youtube.com/watch?v=lZmSElISMfQ
Így van, és ha megnéztétek, mutassátok meg a gyereknek is, ha már elég érett hozzá.
Mert ez a film a HUMÁNUM-ról szól, így csupa nagybetűvel, Remek ellensúlya mindannak a szemétnek, ami nap mint nap éri az embert, és gyerekét.
-
Vendég
Még nem láttuk, de én is aggódom, hogy nem lesz több csak egy híján 20. Annyi megmentős meg szuperhősös film van manapság, hogy a SW semmivel sem fog kiemelkedni a tömegből. Nyilván való, hogy a fanatikusokra építettek a film gyártók. A baba-műanyag kard-sisak-kép és egyéb filmes izéket gyűjtőket sosem fogják megérteni a nem gyűjtők mert másképp gondolkodunk. A SW alacsony repülése a Jedy vissza térrel kezdődött, és azóta sikerült minden egyes résszel alul múlni a magát a történetnek. Mi türelmesen megvárjuk míg a "kölcsönzőbe" megjelenik a 3D-s magyar szinkronos verzió, és amikor majd lesz kedvünk a SW-hoz majd megnézzük.
A házimozisták szemét, fülét tele tömi a film ipar hang-kép effektekkel, de NULLA történettel.
Olvasom a Betmen és a Szupermen(akit egyébként nem lehetne legyőzni még egy atom bombával sem/csak a kriptonittal /) csatájáról a negatív kritikát http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/ ... y_kritika/
Nemrégiben írtam a Hangya Men-nel kapcsolatban, hogy lassan ott tartunk, hogy minden híres film-képregény hőst egy vászonra fognak összehozni. Akkoriban mérgemben azt írtam, hogy Hulk mellé, Dart Védert is beleteszik a következő részbe? Az is elképzelhető, hogy a tini Nindzsák is szerepelni fognak (legalább a Teknőc bábúk-babák is fogyi fognak)... Omg! Hova halad a világ? Mindegy csak zúzzanak minden hangszórón, magas bitrátával, 4-6-8K-s, színhelyes pixelekkel, megfelelő kontrasztal-fényerővel, de 100% -ig nulla történettel? Elég siralmas jövő elé nézünk.
A VHS vége felé és a DVD korszak elején remek filmek születtek, de az utóbbi időben sajnos egyre silányabbak.
A foci drukkerek tudják(legalább is remélem, hogy tudják), hogy szar a magyar foci, ennek ellenére minden mérkőzésen a lelátókon tombolnak. A baba gyüjtögetők a magyar foci rajongókra hasonlítanak. Nem érdekli őket, hogy alapjába véve értéktelen dologért rajonganak, csak rajonghassanak érte. Van aki úgy érzi, hogy valamiért rajongani kell. Énekesért, focistáért, zenekarért, filmért, de valamiért igen RAJONGANI KELL!
Nagyanyám pl. a kereszteket és a szentképeket gyűjtögette. Én valahogy nem lettem-vagyok gyűjtögető. Még azt a fránya pézt se tudom gyűjtögetni, meeeert tudom, hogy értéktelen, ezért mingyá elszórom ...
Ajánlom a fikció és a kultusz szavakkal történő megismerkedést. És ha már omg, akkor Superman és Batman. Meg Jedi.
Az angol helyesírás mellett pedig retorikai alapismereteket sem ártana elsajátítani. Ez a "már a múlt sem a régi"-szöveg már tegnapelőtt sem jött be. Azért örülök, ha megelégszel a VHS-korszak vége-DVD-korszak eleje körül készült filmekkel, szigorúan szinkronosan. Gondolom, egyszer színvonalas ajánlót is olvashatunk tőled.
Ja, és nem az SW-t kell szeretni, azt simán lehet nem. Csak először meg kellett volna nézni, mielőtt véleményt mondasz róla/kortünetet gyártasz belőle.
Kedves Tónim(ezt komolyan is gondolom)!
Egy gyerek műanyag babákat, figurákat, kardokat, pajzsokat stb-stb gyüjtöget és esténként azzal alszik (a legkisebbek a cumival vannak így), hisz a Télapóban és a Húsvéti nyusziban, mert a szellemiségük MÉG ott tart, de ezt általában kinövik. Gyerek koromban virág karókból faragtam fa kardokat, biciklizés közben azt képzeltem, hogy én egy robot vagyok, tekerés közben motorhangot utánoztam és sebességet is váltottam a 24-es kontrás bicómon!
Tudom, hogy a felnőtt világ rendkívül színes világ, de ha pl. női "skalpokat" gyűjtenél, nagyon-nagyon fel néznék rád! De nem azt gyüjtöd ...
nem tudom, mi a baj a gyűjtőszenvedéllyel, amíg az a kóros - káros mértéket nem haladja meg.
Az, hogy ki mit talál erre érdemesnek vagy mi a neki tetsző szerintem ízlés amiről ugye nem vitázunk.
Ellenben azért leszólni mást -másokat, mert pl életnagyságú relikviákat tart a moziszobájában, az szvsz nem túl normális dolog.
Persze abban az esetben amit írtam is míg nem más kárára.. szenvedélybeteg ilyesmi. De szerencsére úgy látom, aki itt fórumoz az nem tartozik abba a kategóriába (vagy jól titkolja)
Ha lányskalpokat gyűjtenénk az valószínű nem kerülne itt kiírásra (tehát legyél rám is büszke lécci amiatt amit itt nem írunk ki hahahaha )
Remélem ettől a gyerekes dologtól infarktust kapsz, sok nagy gyerek többet költ ilyenekre, mint a 2 vagyona összesen.
http://player.hu/biznisz/elado-a-predator-haz/
Tetszik a kivitelezés és az összhang!
Amikor a felnőtt embernek már meg van MINDENE, elkezdi égetni a felesleges pénz a zsebét, és azon gondolkodik álmatlanul éjszakákon keresztül, hogy még mire szórhatná el a kifogyhatatlannak tűnő mennyiségű zsebpénzét? Na ekkor születnek meg ezek a házak-berendezések! Mindig lesz olyan valaki, aki a legvadabb ötleteket is ki fogja szolgálni, csakhogy megszabadítsa a "szerencsétlen" flótást a pénztől! Ennek vagy Te az egyik lájtos követője, de ezen nem is csodálkozom, hiszen a gyűrűk ura-hobbit mesékből is igen jól felkészültél! Kell neked a mese világ! Sajnos én a valóságos szürke hétköznapokban és nem egy képzelt világban élek. Már jó ideje tudom, hogy sajnos nincs Télapó, a Húsvéti nyuszi nem tojik színes tyúk tojást, aki egyszer megszületik az meg fog halni és soha többé nem lesz, bármit is állítson a felnőttek mesekönyve a biblia ...
A felnőtt világban művészet elnevezésbe csomagolva, képes valaki egy fekete pontért fizetni milliókat! Ha rajtam múlna elvenném az ilyentől az utolsó fillért is és oda adnám azoknak akik még tudják értékelni a pénz valódi értékét ...
Csak azért mert valaki valamire rányomta a művészet stemplijét, attól még nem lesz az, főleg nem mindenki számára ...
Akkor a műfaji sokszínűség és a világbéke jegyében egy személyes kedvenc, a Tűzvirágok.
Takeshi "beat" Kitano talán legérettebb filmje. Egy zsaru alámerülése a yakuza világába, tragédiával a háttérben. Megrendítően szép, ám morbid humorú és helyenként brutális film.
Elképesztő képekkel, a hi-fi világában is érintetettnek önmagában is értékes filmzenével (Joe Hisaishi).
Egy gyerek műanyag babákat, figurákat, kardokat, pajzsokat stb-stb gyüjtöget és esténként azzal alszik (a legkisebbek a cumival vannak így), hisz a Télapóban és a Húsvéti nyusziban, mert a szellemiségük MÉG ott tart, de ezt általában kinövik. Gyerek koromban virág karókból faragtam fa kardokat, biciklizés közben azt képzeltem, hogy én egy robot vagyok, tekerés közben motorhangot utánoztam és sebességet is váltottam a 24-es kontrás bicómon!
Tudom, hogy a felnőtt világ rendkívül színes világ, de ha pl. női "skalpokat" gyűjtenél, nagyon-nagyon fel néznék rád! De nem azt gyüjtöd ...
Remélem ettől a gyerekes dologtól infarktust kapsz, sok nagy gyerek többet költ ilyenekre, mint a 2 vagyona összesen.
http://player.hu/biznisz/elado-a-predator-haz/
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Kedves my friend, nem nekünk kell elfogadni, h te nem gyűjtöd ezeket. Inkább fordítva kéne, neked megbarátkozni azzal, h vannak akik gyűjtik.
- upetat2
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 35
Igen , elèg szomorú ,hogy itt tart a vilàg! Hogy Fehèr Laci gondolkodàssal csak egysíkú ,mitsemèrö èrtèktelen ember az aki gyüjti a babàkat( szerintem szobrokra gondol ,csak nem biztos tudja hogy hívjàk)
Azt amit egy müvèsz alkotott a sajàt kezèvel .......van aki èrtèkeli? pfffffeeeeejjjj ,hàt szègyelje magàt az az ember!!!
Projektor: 3chip DLP,Digital Projection Highlite 660 /
Lejátszó: Oppo93eu / Védelem,szűrő: Isotek Mirra,Isotek Solus,
Hdmi: Furutech,AudioQuest / Tápkábelek: Furutech,Audioquest
Lejátszó: Oppo93eu / Védelem,szűrő: Isotek Mirra,Isotek Solus,
Hdmi: Furutech,AudioQuest / Tápkábelek: Furutech,Audioquest
Nem hiába ajánlgatom, amit ajánlgatok. Csak pár napot kell visszaolvasni, legutoljára ezt néztem pl. Annyit róla, hogy 65+-os szereplőkkel csinált Lynch bácsi egy filmet az élet olyan dolgairól, melyek sokaknak a legértékesebbek. Nincsenek csatajelenetek, nincs brutál LFE-sáv, mégis csak így egyszerűen...
És ez még érthető is, semmi megszokott "lincsesség" nincs benne: The Straight story
Ezt is javaslom egyszer megnézni (a többi Lynch-filmet úgyis többször fogja, aki elkezdi...) Az trailer-e jól szemlélteti, mire számíthatunk (a film ugyanez szépen lassan kibontva).
Sztem itt ott ismét óriási tévedésben van lacink. Minden műfajú filmre szűkség van. Teljesen rendben vannak a képregényfilmek, a maguk akció, és hangorkánjával. Ugyanígy rendben vannak a drámák, a krimik, vígjátékok, stb. A lényeg, h adott műfajon belül szórakoztatók, jók legyenek. H kinek mi a jó? Ez már változó, egyéni igények formálják, akárcsak az otthon hallható hangot. Siralmas jövőről beszél, miközben ő maga már a múlt. Tudomásul kell venni, (nünk) ha bár nehéz, h nem mi vagyunk a jövő. Teljesen más korosztályt céloznak már ezek a filmek. Amíg mi Die Hard-on és Van Damme-n nőttünk fel, addig a mai kölykök több generációja Vasember-en stb. nő fel. Az én szüleim is hasonlókat mondtak, hisz ők a western világában nőttek fel. Nem értették mit zabálunk az agyatlan karate filmek garmadáján. A figurák bábuk mindig piszkálják a csőrét. Kedves my friend, nem nekünk kell elfogadni, h te nem gyűjtöd ezeket. Inkább fordítva kéne, neked megbarátkozni azzal, h vannak akik gyűjtik. Engem nem tud tűzbe hozni, h neked egy sincs, mondjuk úgy teszek rá. Mi lenne, ha te is csak úgy tennél rá, h ilyen bamba formák is léteznek a világban.
Sci-fi őrülteknek érdekes lehet.
Szimpatikusan egyedi látvány, egy még szimpatikusabb, hogy is mondjam...meglehetősen igéző tekintetű menyecskével a központban.
Sziasztok!
Ezt az alkotást hol lehet "megtalálni"?
Próbáltuk,de mindenhol a 2004-es film volt meg....
Köszi mindenkinek!!!
...Hova halad a világ? Mindegy csak zúzzanak minden hangszórón, magas bitrátával, 4-6-8K-s, színhelyes pixelekkel, megfelelő kontrasztal-fényerővel, de 100% -ig nulla történettel? Elég siralmas jövő elé nézünk.
A VHS vége felé és a DVD korszak elején remek filmek születtek, de az utóbbi időben sajnos egyre silányabbak.
https://www.youtube.com/watch?v=lZmSElISMfQ
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Még nem láttuk, de én is aggódom, hogy nem lesz több csak egy híján 20. Annyi megmentős meg szuperhősös film van manapság, hogy a SW semmivel sem fog kiemelkedni a tömegből.
Nyilván való, hogy a fanatikusokra építettek a film gyártók.
Köztudottan nem vagyok nagy SW rajongó,aki viszont évtizedek óta az,egyszerűen úgyis tetszik az új rész és kész.
Nekem sem a sztori sem a szereplők és a megjelenés sem volt sosem egetrengető,sőt inkább találtam bénának az egészet.
Az pedig hogy "hogy megvan csinálva" nem meglepő,hisz 2016-ot írunk,ezért manapság már minimum elvárás,hogy legyen látvány orgia.
14 évesen szerettem,mert az akkori színvonalhoz magasra tette a lécet,aztán ez idővel elmúlt.
Mára valóban rengeteg a sok fantasy és Sci-fi ,illetve az "összegyúrt" kópiák.Tömkelegével jönnek és fognak is.
...hát megvót a SW7.
Skaccok!
Ti, akik babákkal rakjátok tele a mozilukat nem érzitek úgy, hogy
ez tényleg a shitek között is egy megashit?
mondhatni ez már egy igazi shit(ek) bosszú(ja). --- sith-ek nélkül
Nulla story, durván nulla színészi játék, (játék?). Szánalmas.
SW egyetlen pozitívuma, hogy M. Brooks megcsinálhatta belőle a Spaceballs-t...
szigorúan szerintem.
(boccs Vuki)
Még nem láttuk, de én is aggódom, hogy nem lesz több csak egy híján 20. Annyi megmentős meg szuperhősös film van manapság, hogy a SW semmivel sem fog kiemelkedni a tömegből. Nyilván való, hogy a fanatikusokra építettek a film gyártók. A baba-műanyag kard-sisak-kép és egyéb filmes izéket gyűjtőket sosem fogják megérteni a nem gyűjtők mert másképp gondolkodunk. A SW alacsony repülése a Jedy vissza térrel kezdődött, és azóta sikerült minden egyes résszel alul múlni a magát a történetnek. Mi türelmesen megvárjuk míg a "kölcsönzőbe" megjelenik a 3D-s magyar szinkronos verzió, és amikor majd lesz kedvünk a SW-hoz majd megnézzük.
A házimozisták szemét, fülét tele tömi a film ipar hang-kép effektekkel, de NULLA történettel.
Olvasom a Betmen és a Szupermen(akit egyébként nem lehetne legyőzni még egy atom bombával sem/csak a kriptonittal /) csatájáról a negatív kritikát http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/ ... y_kritika/
Nemrégiben írtam a Hangya Men-nel kapcsolatban, hogy lassan ott tartunk, hogy minden híres film-képregény hőst egy vászonra fognak összehozni. Akkoriban mérgemben azt írtam, hogy Hulk mellé, Dart Védert is beleteszik a következő részbe? Az is elképzelhető, hogy a tini Nindzsák is szerepelni fognak (legalább a Teknőc bábúk-babák is fogyi fognak)... Omg! Hova halad a világ? Mindegy csak zúzzanak minden hangszórón, magas bitrátával, 4-6-8K-s, színhelyes pixelekkel, megfelelő kontrasztal-fényerővel, de 100% -ig nulla történettel? Elég siralmas jövő elé nézünk.
A foci drukkerek tudják(legalább is remélem, hogy tudják), hogy szar a magyar foci, ennek ellenére minden mérkőzésen a lelátókon tombolnak. A baba gyüjtögetők a magyar foci rajongókra hasonlítanak. Nem érdekli őket, hogy alapjába véve értéktelen dologért rajonganak, csak rajonghassanak érte. Van aki úgy érzi, hogy valamiért rajongani kell. Énekesért, focistáért, zenekarért, filmért, de valamiért igen RAJONGANI KELL!
Nagyanyám pl. a kereszteket és a szentképeket gyűjtögette. Én valahogy nem lettem-vagyok gyűjtögető. Még azt a fránya pézt se tudom gyűjtögetni, meeeert tudom, hogy értéktelen, ezért mingyá elszórom ...
Jóvanna.
Érdemes megnézni? Nem bugyuta?
Ez az utolsó volt azt hiszem, de elég komor a hangulata, nem erre emlékeztem az első rész alapján.
Még jó, h bugyuta az eleje, gyakorlatilag gyermekként kezdődik a történet. Az utolsó részben, meg már fiatalemberekről van szó. Ahogy halad előre a történet, úgy lesz egyre komorabb, sötétebb. Fantasy, aki nem bírja a műfajt kár bele kezdenie. Én kedvelem a sorozatot, egy - két rész gyengébb, de összességében jól sikerült mind.
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
...hát megvót a SW7.
Skaccok!
Ti, akik babákkal rakjátok tele a mozilukat nem érzitek úgy, hogy
ez tényleg a shitek között is egy megashit?
mondhatni ez már egy igazi shit(ek) bosszú(ja). --- sith-ek nélkül
Nulla story, durván nulla színészi játék, (játék?). Szánalmas.
SW egyetlen pozitívuma, hogy M. Brooks megcsinálhatta belőle a Spaceballs-t...
szigorúan szerintem.
(boccs Vuki)
Itt a tavaszi szünet, ezért azoknak akiknek rendelkeznek gyerekkel vagy gyerekekkel ajánlok két családi mozit.
Nálunk a gyerekeknek is nekünk is tetszettek.
Rocksuli- Jack Black-kel aki privátban is rockzenészkedik egy bandában.A filmben dögös zenék szólnak és a kölykökre a film szerintem motiváló hatással van, főleg ha valamilyen hangszeren esetleg még játszanak is. Mi bírjuk a palit, többször megnéztük már a filmet.
Nicolas az iskolában- Francia film ami nálam vígjátékban előnyt élvez.Nem tudom mások hogy vannak vele de én az olasz, francia vígjátékokat a stílusuk-humoruk miatt nagyon bírom.Ezen is jókat derültünk, simám többször megnézhető film.