Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Ezek a filmek a házimozisták utolsó reményei.
Ajánlották valamelyik nap ezt a Deadpool-t, lett volna hozzászólni valóm a cigánykereket hányókhoz, de bántó lett volna, nyeltem egyet. Valószínű öreg vagyok, vagy aki nyalja az fiatal.
Én csak a bemutatóját láttam, (döbbenve) de ha ez az igény manapság, akkor a "föld megérett a pusztulásra"
Öntik ezt a sok képregény sz.rt a nyakába az embereknek.
Fehérlaci kiakadásai ilyenkor eszembe jutnak, hogy nincs normális anyag, akkor minek a ba..kodás az egésszel.
Nagy a dilemma nálam is, hogy elkezdjem-e a kis mozihelyiséget, de húzom mint a rétestésztát.
Jön még majd a Batman vs. önmaga is, vagy Superman a megacápa ellen.
Jó filmek mindig vannak, és lesznek is. Alapvető emberi tulajdonság ha valamiből ( jóból is...........) szinte korlátlanul kap, akkor azt a valamit megunja, semlegessé válik a számára. Mikor ez bekövetkezik, elmúlik a régi váóóóó érzés, akkor elkezdi hibáztatni az ember a terméket. Akarva akaratlanul is már eleve unottan, a kákán is csomót keresve kezdi el nézni. Jó előre ki vannak tűzve az eleve utált műfajok. Legyen az éppen a képregényfilm. Persze megnézi az ember, amikor úgy is tudja előre, h fröcsögni fog a végén. Hisz már a Marvel felirattól feláll a szőr a hátán. Mégis odaül, play lenyom. Miért? Mert a fröcsögés is egyfajta szórakozás, eltelik 2 óra úgy, h már alig várja az ember, h kiadja magából, már megint mekkora szemetet néztem. A minap néztem A tenger szívében alkotást. Megjegyeztem a nejemnek, h miért is szeretem a filmeket tulajdonképpen. Ezzel az alkotással kaptam egy kis ízelítőt a bálnavadászok életéből. Csipetnyi csak, és lehet nem 100% fedi a múltat, mégis ott voltam. Mégis éreztem, mekkora munka, mekkora kockázat egy vitorlással tengerre szállni akkoriban. Nincs időjárás jelentés, nincs hal radar, sőt még a fényhez is az az olaj kell amiért mindenki kockára teszi az életét. H jó film-e, közepes felett talán picivel. Mégsem ez az értékelés ami fontos. A filmek elvisznek minket, olyan helyekre, olyan világba ahol sosem fogunk járni. A filmeknek hála járhatunk a múltba, jövőbe, űrbe, tengereken, levegőben, óceánok mélyén. Kihajózhatunk a Titanic fedélzetén. Átélhetjük, a világháborúkat, gladiátorként állhatunk az arénában. Utazhatunk az időbe, a dimenziókban. Menekülhetünk sorozat gyilkosok, zombik elől, nyomozhatunk Holmes-al. Betekinthetünk a sport világába, akárcsak a politika útvesztőibe. Harcolhatunk a skót felföldön. Varázsolhatunk Roxfortban, cipelhetjük a gyűrűt Frodó-val. Nevethetünk, sírhatunk, depizhetünk. Filozhatunk az örök élet kihívásain, gondolkozhatunk Tarantino látásmódján. Nem utolsó sorban, lehetünk szuper képességekkel megáldott hétköznapi ember is. Hosszasan sorolhatnám még, h mit kapunk, kapok a filmektől. A felsorolásnak semmi köze, a nagy képhez, vagy a hanghoz. Ezek csak a fűszerei amik édesíthetik, no meg elronthatják a produktumot. Vannak rossz filmek? Vannak, soknál húzom a számat? Igen. Utazni viszont szeretek már pisis korom óta, remélhetőleg még sokat utazhatok a filmipar jóvoltából, néha bosszankodva, néha elégedetten.
Ajánlották valamelyik nap ezt a Deadpool-t, lett volna hozzászólni valóm a cigánykereket hányókhoz, de bántó lett volna, nyeltem egyet. Valószínű öreg vagyok, vagy aki nyalja az fiatal.
Én csak a bemutatóját láttam, (döbbenve) de ha ez az igény manapság, akkor a "föld megérett a pusztulásra"
Fehérlaci kiakadásai ilyenkor eszembe jutnak, hogy nincs normális anyag, akkor minek a ba..kodás az egésszel.
Nagy a dilemma nálam is, hogy elkezdjem-e a kis mozihelyiséget, de húzom mint a rétestésztát.
Jó filmek mindig vannak, és lesznek is. Alapvető emberi tulajdonság ha valamiből ( jóból is...........) szinte korlátlanul kap, akkor azt a valamit megunja, semlegessé válik a számára. Mikor ez bekövetkezik, elmúlik a régi váóóóó érzés, akkor elkezdi hibáztatni az ember a terméket. Akarva akaratlanul is már eleve unottan, a kákán is csomót keresve kezdi el nézni. Jó előre ki vannak tűzve az eleve utált műfajok. Legyen az éppen a képregényfilm. Persze megnézi az ember, amikor úgy is tudja előre, h fröcsögni fog a végén. Hisz már a Marvel felirattól feláll a szőr a hátán. Mégis odaül, play lenyom. Miért? Mert a fröcsögés is egyfajta szórakozás, eltelik 2 óra úgy, h már alig várja az ember, h kiadja magából, már megint mekkora szemetet néztem. A minap néztem A tenger szívében alkotást. Megjegyeztem a nejemnek, h miért is szeretem a filmeket tulajdonképpen. Ezzel az alkotással kaptam egy kis ízelítőt a bálnavadászok életéből. Csipetnyi csak, és lehet nem 100% fedi a múltat, mégis ott voltam. Mégis éreztem, mekkora munka, mekkora kockázat egy vitorlással tengerre szállni akkoriban. Nincs időjárás jelentés, nincs hal radar, sőt még a fényhez is az az olaj kell amiért mindenki kockára teszi az életét. H jó film-e, közepes felett talán picivel. Mégsem ez az értékelés ami fontos. A filmek elvisznek minket, olyan helyekre, olyan világba ahol sosem fogunk járni. A filmeknek hála járhatunk a múltba, jövőbe, űrbe, tengereken, levegőben, óceánok mélyén. Kihajózhatunk a Titanic fedélzetén. Átélhetjük, a világháborúkat, gladiátorként állhatunk az arénában. Utazhatunk az időbe, a dimenziókban. Menekülhetünk sorozat gyilkosok, zombik elől, nyomozhatunk Holmes-al. Betekinthetünk a sport világába, akárcsak a politika útvesztőibe. Harcolhatunk a skót felföldön. Varázsolhatunk Roxfortban, cipelhetjük a gyűrűt Frodó-val. Nevethetünk, sírhatunk, depizhetünk. Filozhatunk az örök élet kihívásain, gondolkozhatunk Tarantino látásmódján. Nem utolsó sorban, lehetünk szuper képességekkel megáldott hétköznapi ember is. Hosszasan sorolhatnám még, h mit kapunk, kapok a filmektől. A felsorolásnak semmi köze, a nagy képhez, vagy a hanghoz. Ezek csak a fűszerei amik édesíthetik, no meg elronthatják a produktumot. Vannak rossz filmek? Vannak, soknál húzom a számat? Igen. Utazni viszont szeretek már pisis korom óta, remélhetőleg még sokat utazhatok a filmipar jóvoltából, néha bosszankodva, néha elégedetten.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Megvolt az idei első fűnyírás a kertben és kis udvarrendezgetés is.Úgy gondoltam pihenésképp feszítek egy-két "sörétest" ,majd a nagy testemmel elernyedek a kanapén és indul a matiné.
No,akkor ennek ülünk most neki asszonnyal
Nálunk is ez volt az egyik fő foglalatosság, pár óra alatt meg is volt.
Mi is ezt néztük ma este méghozzá Magyar szinkronnal! Holnaputánraelfelejtős film, de egyszer azért érdemes megnézni!
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Hogy ízlik Gemma mama ármánykodása?
Sztenderen van a sorozat jelenleg,mert olyan műszakban dolgoztam,hogy nem tudtuk párommal együtt nézni.Együtt nézzük,mint a Walking dead-et...Majd folytatjuk.
A TWD 6 évadjának az első 8 részét láttuk,már alig várjuk,hogy meglegyenek a többi epizódok,mert mi nem szeretjük heti rendszerességgel nézni egyetlen részt.
Nem is értem hoyg aki így nézi hogy tudja igazán élvezni.
Inkább kivárjuk amíg meglesz az összes aztán két matinére bontva a moziban felér egy jó kis lazítós izgulós több órás hétvégével,mivel egyszerre 4 részt is nézünk.
Jól leírtad a lényeget, egy kis "vadászat", és van elég jó film/zene. Ráadásul most néhány kattintás elég hozzá, és meg lehet találni bármit, nem kell hónapokig a lemezboltba, vagy ide-oda kajtatni a jó dolgok után.
Így van! Ha abszolút nincs mit nézni itt szoktam vadászni és ha találok kedvemre valót,illetve amit még nem láttam ( vagy már nagyon rég) megkeresem és kölcsönzöm:
http://www.mafab.hu/filmek/filmek/
- fodesz
- V.I.P.

No,akkor ennek ülünk most neki asszonnyal
Megvolt az idei első fűnyírás a kertben és kis udvarrendezgetés is.Úgy gondoltam pihenésképp feszítek egy-két "sörétest" ,majd a nagy testemmel elernyedek a kanapén és indul a matiné.
Tenger szívében
http://www.port.hu/a_tenger_sziveben_he ... _id=153643
Túl komolyan vetted a "kiégést",pedig csak felszínesen értettem és gyebi is a házimozisok utolsó reményét Elég régóta űzzük ezt a hobbit ahhoz,hogy csak úgy "letegyük a lapátot",pusztán,mert alig akad mostanság olyan film ami maximálisan kikapcsol és igazán emlékezetes marad.
Kell néha mást is csinálni,ezért jó,ha jön majd a jó idő és a nyár. ( ...jók a pogramok,csak sok a köcsög- Mi folyik itt Gyöngyösön?
Szóval nem kell feszt a mozi előtt ülni és egy kis szünet után megint jó újra vadászni a filmek után.
De egyébként akkor jó előszedni a sorozatokat (persze ha idő is van rá) amikor petyhüdt a filmkínálat és lehet mit nézni...
Jól leírtad a lényeget, egy kis "vadászat", és van elég jó film/zene. Ráadásul most néhány kattintás elég hozzá, és meg lehet találni bármit, nem kell hónapokig a lemezboltba, vagy ide-oda kajtatni a jó dolgok után.
- fodesz
- V.I.P.

Kiégés ellen ennek átgondolását, illetve a látókör szélesítését javaslom. Ha valakinek ez övön aluli volt, az nem a véletlen műve, de nem bántásnak szántam.
Túl komolyan vetted a "kiégést",pedig csak felszínesen értettem és gyebi is a házimozisok utolsó reményét Elég régóta űzzük ezt a hobbit ahhoz,hogy csak úgy "letegyük a lapátot",pusztán,mert alig akad mostanság olyan film ami maximálisan kikapcsol és igazán emlékezetes marad.
Kell néha mást is csinálni,ezért jó,ha jön majd a jó idő és a nyár. ( ...jók a pogramok,csak sok a köcsög- Mi folyik itt Gyöngyösön?
Szóval nem kell feszt a mozi előtt ülni és egy kis szünet után megint jó újra vadászni a filmek után.
De egyébként akkor jó előszedni a sorozatokat (persze ha idő is van rá) amikor petyhüdt a filmkínálat és lehet mit nézni...
Ez nem rossz, sőt
Esetleg az ember eldöntheti, hogy azért épít(ett) magának x összegért mozit, mert szereti a filmeket és/vagy koncerteket, vagy azért néz szar filmeket, hogy legyen létjogosultsága a mozijának.
Kiégés ellen ennek átgondolását, illetve a látókör szélesítését javaslom. Ha valakinek ez övön aluli volt, az nem a véletlen műve, de nem bántásnak szántam.
- mezzo
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 103
A mozi már csak ilyen, nem kell egyetértenünk benne.
A film sokkal komplexebb dolog annál, minthogy a puszta pénzcsinálás szintjére degradáljuk.
Teljes mértékben egyet értek veled. Fehérlacival is sokszor..
A burnout szindróma jele ez,amiről nyílván nem te tehetsz és az "utolsó remény" is valóban jogos megállapítás,nézve mi a kínálat manapság.
De ajánlanék a figyelmedbe egy két cápás kedvcsináló megaakciómozit a mozihelyiség mielőbbi elkezdéséhez:
A megashark vs. mecha-shark-ot ki tetszett felejteni!
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1715
A burnout szindróma jele ez,amiről nyílván nem te tehetsz és az "utolsó remény" is valóban jogos megállapítás,nézve mi a kínálat manapság.
De ajánlanék a figyelmedbe egy két cápás kedvcsináló megaakciómozit a mozihelyiség mielőbbi elkezdéséhez:
A megashark vs. mecha-shark-ot ki tetszett felejteni!
A múlt inkább megszépül talán sokaknál, mert fiatalabban "minden szebb és jobb volt". Ami régebben katarzist okozott, az ma már nem éri el azt a bizonyos "ingerküszöböt" sem sokszor. A filmeket sosem volt szabad komolyan venni, sem régen sem ma. A "filmművészet" is egy elég érdekes fogalom, túl van picit lihegve, a pénzcsinálásról szólt és szól ma is. Ezt néha elefeledjük, ha jót szórakozunk a "terméken", de bosszanthat is, amikor szembesülünk a szürke valósággal...
Ezt azért gondold át még egyszer szerintem. Antonioni, Truffaut, Kubrick, Tarkovszkij...folytassam?
Ráadásul ezek csak az ismertebb nevek. A film sokkal komplexebb dolog annál, minthogy a puszta pénzcsinálás szintjére degradáljuk.A fent említett rendezők jobban sikerült filmjeit, minden további nélkül oda merném tenni bármelyik egyetemes művészeti alkotás mellé.
- mezzo
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 103
A múlt inkább megszépül talán sokaknál, mert fiatalabban "minden szebb és jobb volt". Ami régebben katarzist okozott, az ma már nem éri el azt a bizonyos "ingerküszöböt" sem sokszor. A filmeket sosem volt szabad komolyan venni, sem régen sem ma. A "filmművészet" is egy elég érdekes fogalom, túl van picit lihegve, a pénzcsinálásról szólt és szól ma is. Ezt néha elefeledjük, ha jót szórakozunk a "terméken", de bosszanthat is, amikor szembesülünk a szürke valósággal...
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
Ja. valszeg a FF is jelentősen hozzájárult a film 27 ezer dolláros költségvetéséhez.
A szinkronja amúgy tényleg jó, kedvet is csináltál hozzá (tegnap angolul néztem), majd valamikor a közeljövőben úgy is.
Tényleg érdemes megnézni
Nekem mindegyik tetszik.
Meg is van az összes 720p-ben.
Mi is pár hete néztük meg az Shop stop-ot asszonnyal. Tervezzük majd folytatni a többivel is.
Jay és Néma Bob a király.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Jaja, ez megvolt anno, és a szinkron is jó emlékeim szerint.
Úgy rémlik fekete-fehér az egész.
Ja. valszeg a FF is jelentősen hozzájárult a film 27 ezer dolláros költségvetéséhez.
A szinkronja amúgy tényleg jó, kedvet is csináltál hozzá (tegnap angolul néztem), majd valamikor a közeljövőben úgy is.
Tényleg érdemes megnézni
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
Napok óta érlelődött bennem, hogy megnézem a 25 éves énmagam egyik kedvenc akkori modern "kult" filmjét (itthon Shop Stop, nem itthon Clerks néven futott).
Akkoriban mód felett oda voltam érte több dolog miatt is (túl sokáig tartana összeszedni), és még tegnap is 1-2 dolog sikítozásra késztetett, pedig nagggyon sokszor láttam anno.
Többen a Képtelen képregény felvezetéseként ismerhetik (annak volt a ruppótlan előzménye), de sztem önmagában is nagyon helytáll, ill. a Jay és Néma Bob vonal eredeti sodorvonala ezzel kezdődött (jaj, és mi lett később belőle...).
Aki még nem látta, ajánlom megnézni - és engem meglepett, hogy a dvd-je egész tűrhetően szólt itthon (mondjuk főleg ködös Hunniás moziemlékeim voltak).
Nem egy világmegváltó film, hanem az a lazább, szókimondó fajta. De annak nagyon
"A Shop Stop igazi kasszasziker lett, hárommillió dolláros bevételt hozott, még annak ellenére is, hogy egyszerre 100 mozinál többen sosem játszották. A cannes-i filmfesztiválon két díjat is elnyert. A Total Film magazin szerint minden idők 16. legjobb komédiája. Az Empire magazin szerint minden idők 4. legjobb független filmje. Bekerült az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című könyvbe is.
A Rotten Tomatoes 86%-ra értékelte, közönsége pedig 91%-ra, ez is hozzájárult ahhoz, hogy a film igazi kultuszklasszis lett."
https://www.youtube.com/watch?v=Mlfn5n-E2WE
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
TÜŰ Bendegúz
- fodesz
- V.I.P.

De ha olyat szeretnél ami igazán odaszegez a vászonhoz ajánlom a CÁPAVIHAR című filmet,amiben a szél kifújja a tengerből a cápákat és a szárazföldön sincs senki biztonságban
Más.
Sok év után újranéztem a Veszett világ-ot, az itteni dolgok miatt.
Eredeti nyelven. (tök jó az 5.1 hang, főleg a zenék) Ismét napokig maradandót nyújtottak a jelenetek, befészkelte az ember agyába magát rendesen. (ilyen nincs a robbanós marvelekkel )
Nem gondoljátok, hogy egy kis Tarantino-i párhuzam van benne. Biztos hatással volt Quentin-re a film.
Ha képes vagy elfogadni, hogy a szart 12 subwoofer sem fogja megmenteni, szerintem jó úton jársz.
El kell felejteni, hogy a (házi)mozi arról szól, hogy a bőrfotelben popcorn-t majszolva remeg alattad a föld.
Nyugodtan építs csak mozit, holnap reggelig tudnánk mindketten sorolni a filmeket, ami miatt megéri. Van itt elég szaki, aki méréssel, felszereléssel, tanácsokkal tud segíteni, és te sem vagy már "szűz" e téren.
Pedig a képregény kimondottan új vizuális nyelv, mely létrehozza a saját kultúráját, olvasóközönségét, kultuszát. R
Az utolsó képregényből készített film, ami nekem tetszett, az az Asterix-sorozat volt.
Főleg a rajzfilmek.
Pedig a képregény kimondottan új vizuális nyelv, mely létrehozza a saját kultúráját, olvasóközönségét, kultuszát. R
Az utolsó képregényből készített film, ami nekem tetszett, az az Asterix-sorozat volt.
Főleg a rajzfilmek.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Persze igaz. A kivétel erősíti a szabályt.
Lemaradt a kérdőjel:
Nem gondoljátok, hogy egy kis Tarantino-i párhuzam van benne?
De igen. Mindkettő a jó értelemben vett popkultúra szerves része.
Azt nem árt tudni Tarantino-ról, hogy soha nem tagadta, hogy (honnan) plagizál, idéz, emel be a saját filmjeibe. Az egyik kedvenc filmje például a Tetsuo, ami az itteni rajongóinál is úgy b...ná ki a biztosítékot, hogy csak na.
-
Vendég
...ha ez az igény manapság, akkor a "föld megérett a pusztulásra"...
Hosszú történet lenne, de a populáris kultúra/tömegkultúra/kultúripar önmagában még nem lenne butító...
A Veszett a világ pont jó példa erre. Az a film szinte másból sem áll, mint kulturális idézetekből, és mégis... El lehet-e a képzelni giccsesebbet, mint a zárójelenet?
[spoiler alert!!!]
Teljesen indokolatlan "Love Me Tender", "a házasság majd mindent rendbe hoz", mint boldog végkifejlet? Az irónia szinte kikönyököl a képernyőn. És mégis.
[/spoiler alert!!!]
Ám az ott mégis csak "a helyén van".
Pedig a képregény kimondottan új vizuális nyelv, mely létrehozza a saját kultúráját, olvasóközönségét, kultuszát. Ráadásul hallatlanul izgalmas, amit persze nem kell magyaráznom annak, aki mondjuk vette magának a fáradtságot, hogy kezébe vegye mondjuk a V mint vérbosszú eredetijét (akár az egyébként képregény-adaptációk között többé-kevésbé tisztességesen megcsinált filmváltozat után). Az is érthető, hogy az olyan bestseller-szerzők, mint Palahniuk miért kacsingatnak a képregénykultúra felé (most jött ki a Harcosok klubja 2., már eleve képregényként). És még lehetne sorolni, hogy az alapanyag híján lévő Hollywood miért akar anyagilag kaszálni ezen a hullámon is. A Batman vs. Superman egyébként a kőkemény képregényhívők szemében ennek is a mélypontja, lásd például a Képtelen képregény szerző-rendezőjének véleményét.
Más.
Sok év után újranéztem a Veszett világ-ot, az itteni dolgok miatt.
Eredeti nyelven. (tök jó az 5.1 hang, főleg a zenék) Ismét napokig maradandót nyújtottak a jelenetek, befészkelte az ember agyába magát rendesen. (ilyen nincs a robbanós marvelekkel )
Nem gondoljátok, hogy egy kis Tarantino-i párhuzam van benne. Biztos hatással volt Quentin-re a film.
Bármi lehet. Szerintem QT videótékás korában nem csak műfaji szeméthalmokon rágóztatta a szemét.
azért azt hozzá kell tenni, hogy a Nolan féle Batman kezdődik és a Sötét Lovag igencsak jól sikerült produktum. persze nem is voltak csiribú csiribá szuperképességek benne. max. hi-tech kütyük, járművek. De a Thor-Amerika kapitány-Galaxis őrzői-Bosszúállók-Pókember stb. számomra max. egyszer nézős filmek. őszintén szólva alig pár évesek, de nem is emlékszem már egyik-másik miről szólt. egyébként a suicide squad trailerét elnézve, úgy érzem, nem értük még el közel sem a mélypontot.
- -KP-
- V.I.P.

azért azt hozzá kell tenni, hogy a Nolan féle Batman kezdődik és a Sötét Lovag igencsak jól sikerült produktum. persze nem is voltak csiribú csiribá szuperképességek benne. max. hi-tech kütyük, járművek. De a Thor-Amerika kapitány-Galaxis őrzői-Bosszúállók-Pókember stb. számomra max. egyszer nézős filmek. őszintén szólva alig pár évesek, de nem is emlékszem már egyik-másik miről szólt. egyébként a suicide squad trailerét elnézve, úgy érzem, nem értük még el közel sem a mélypontot.
mint mondtam havernak megígértem, hogy elmegyek vele. bunkóság lett volna lemondani. tudtam, hogy nem lesz jó. eleve várakozások nélkül mentem el, de még így is alulmúlt minden elképzelést. azért hozzá kell tenni, nem vagyok különösebben oda a hókusz pókusz szuperhősös filmekért.
Megértem, bár hozzá kell tennem, nem tudom hány pohár-korsó kéne hozzá, hogy rá tudjanak venni egy hasonló mozi élményre.
Kérdeznék valamit, és nem csak tőled. Ezen a fórumon, ahol zenében Zappa , az isteni Miles, Metheny, vagy ne adj isten a Slayer az etalon, mégis mire számít valaki egy ilyen, zenei analógiával élve Justin Bieber színvonalú "produkciótól"?
Nem kötözködni szeretnék, tényleg csak kíváncsi vagyok.
Félreértés ne essék, vannak jó hollywoodi filmek, de az minimum borítékolható volt, hogy ez nem lesz az. Illetve ez sem lesz az.
mint mondtam havernak megígértem, hogy elmegyek vele. bunkóság lett volna lemondani. tudtam, hogy nem lesz jó. eleve várakozások nélkül mentem el, de még így is alulmúlt minden elképzelést. azért hozzá kell tenni, nem vagyok különösebben oda a hókusz pókusz szuperhősös filmekért.
- -KP-
- V.I.P.

Kérdeznék valamit, és nem csak tőled. Ezen a fórumon, ahol zenében Zappa , az isteni Miles, Metheny, vagy ne adj isten a Slayer az etalon, mégis mire számít valaki egy ilyen, zenei analógiával élve Justin Bieber színvonalú "produkciótól"?
Félreértés ne essék, vannak jó hollywoodi filmek, de az minimum borítékolható volt, hogy ez nem lesz az. Illetve ez sem lesz az.
tegnap megnéztem a batman vs supermant. igazából tisztában voltam a negatív kritikákkal, de havernak megígértem, hogy elmegyünk, úgyhogy muszáj volt. ritka eset, hogy mozijegy árát sajnáljam, de ez mos pontosan az az eset. spoilerezni nem szeretnék, mert gondolom még biztos vannak, akik meg szeretnék nézni.
- -KP-
- V.I.P.

tegnap megnéztem a batman vs supermant. igazából tisztában voltam a negatív kritikákkal, de havernak megígértem, hogy elmegyünk, úgyhogy muszáj volt. ritka eset, hogy mozijegy árát sajnáljam, de ez mos pontosan az az eset. spoilerezni nem szeretnék, mert gondolom még biztos vannak, akik meg szeretnék nézni.