Nem vesz rá a lélek, hogy megnézzem.
Több tucatnyi jobbnak tűnő film áll már sorba. Ezt még a sorba sem rakom be.

Nem vesz rá a lélek, hogy megnézzem.

Valamelyik streamingen fent van?Lemmy9.1 írta: ↑2024.04.07., vas. 11:05Szerintem rohadt jó.
Ez a 30 rész az első kötet.
Aki olvasta a könyvet az mondja, soha nem csináltak még ilyen szinte szóról-szóra adaptációt. És ez is volt a koncepció.
Ezért nyilván lassúbb, (gondolom), de engem lekötött. Az utolsó részt kétszer kellett megnéznem, hogy megértsem, de sikerült.![]()
Mondjuk én szeretek elmerülni a lassúbb dolgokban.
Szerintem rohadt jó.

Most fejeztük be Netflixen.
Erre hát.

Kádár-kockailag felülprezentált alkotás, korhűségből okés, kár, hogy a sztori alapja kóklerség a köbön. Utálom az embert, tényeket, érveket társít és cserél fel érzelmekkel és hangulatképekkel, akkor is, ha azok a tények nem létezőek. Bónusz: lufiból is édesebb ami a miénk.

Ez mi a répa akar lenni?Alex_Aston írta: ↑2024.04.01., hétf. 22:02Így húsvét végén már csak azt mondhatom, hogy a nyúlon túl...![]()
received_2308273526032823.jpeg

Alex_Aston írta: ↑2024.03.24., vas. 10:44Ne tarts ki, kezd el nyugodtan nézni, és az alapján dönts.
https://avxforum.hu/forum/viewtopic.php ... 8#p2863588

Ne tarts ki, kezd el nyugodtan nézni, és az alapján dönts.

Tegnap este megnéztem a kevesebb részes netflixesből két részt, a harmadikba belealudtam

Szerintem ezeknek semmi hatása. Nem úgy van, mint a nézhetetlen repülős balesetes dokurealy-tknél, hogy a reklámszünet a gyógyszerről szól, ezekben akció van, a többségnek át sem jön az előzmény, nem ok-okozatokban gondolkodik vagy ha át is jön, nem érdekli, mert az időben a szürreálitás minden rétegét is áthágó, szűk 1.5 órába van összehúzva olyan klímaváltozási következményösszesség és folyamat ami amúgy... hát tényleg felgyorsultunk kicsit, de azért egy mozi játékidejénél még többet kell várni. Nem tudom, hogy a 2012-ről vagy a Holnaputánról írok-e, egykutya.

Pl. Lángoló jég, Holnapután ami hirtelen eszembe jut.