Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1308

Hozzászólás Szerző: pali923 »

De lehet hogy csak a színháztól 2008-ban? Akkor még szinkronozgat?

Bocsi, szinkront még válal elvétve ahogy látom a szinkron adatbázisban. Hál' isten.

Gáti Oszkár 60 évesen elbúcsúzott a színháztól, azóta nem lépett fel. Győrben csinált egy 60 férőhelyes kisszínházat fantasztikus darabokkal, azt vezérli gyakorlatilag egyedül. Emellett egy temetőben gondnok(!). Szerintem többet nem fog szinkronizálni sem.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

Firekiller
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 355

Hozzászólás Szerző: Firekiller »

Triple 9

Végre egy ízig-vérig  akció mozi a rendező zseni Jonn Hillcout kezei közül, remek színészi gárdával megtámogatva.
Feszültséggel teli atmoszféra jellemezte heist-movie, melyet a lüktető filmzene tesz még teljesebbé.
Apróbb hibái ellenére nagyon szerethető, a bravúros történetvezetés végig fenntartja a figyelmet, nem hagyva üresjáratot.
Méltánytalannak érzem a kritikai megítélését hisz nyilván nem a műfaj megújítása volt a cél, ám a lebilincselő élmény garantált a 
megtekintése során!

10/9

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Saul fia:
Cseppet sem tartozom a zsidózó antiszemita táborba, sem azok közé akik számára unalmas egy történelmi téma. Ennek ellenére nem voltam odáig a filmért. Az operatőri nézőpont valóban egyedi és érdekes, de végig az egész fim során végig elég fárasztó így nézni. A haláltáborok realisztikus ábrázolása letaglózó és borzalmas, de egy idő múlva átvált egy bizonyos monotonitásba az egész. Valószínűleg ez is rendezői koncepció volt, hiszen a megemlékezésekből tudjuk, hogy az ottani emberek fejében pont ilyen folyamatok mentek végbe, film tekintetében viszont úgy érzem, hogy a befejezéssel együtt 1:40 helyett bőven elég lett volna 1 órás időtartam. 6,5/10

Fack ju Göhte 2:
Pozitív csalódás volt, mert nagyon rossz trash filmre számítottam, de másnaposan kanapén szenvedős időtöltésnek pont megfelelt. A szinkron hangminősége meglepően, kifejezetten jó volt. (Csak vígjátékokat nézek szinkronosan.)

Ember a fellegvárban:
Hétvégén kezdtünk neki a sorozatnak, az 1. évad felénél tartunk. Sajnos csak bűn-rossz képminőségben sikerült megszereznem. Nagyon tetszik a téma, a két birodalom mindennapi életének ábrázolása, díszletek, cselekmény, intrikák stb. Negatívum, hogy a szereplők csinálnak sokszor nagyon életszerűtlen dolgokat, de ezeknek a mértéke még elmegy. Remélem hamar láthatjuk a 2. évadot.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Visszavonult úgy tudom, de javítsatok ki ha nem így van.
Akkor a Feláldozhatók 3 volt az utsó

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Nem először szinkronizálja Stallonét, amúgy annyira nem rossz (filmet még nem láttam csak belekukk, akkor szembe azaz fülbesültem én is a Gesztesi szinkronnal )

na kikerestem

Én is rákerestem kíváncsiságból, nem rémlett ennyi Gesztesi/Stallone szinkron.Gáti Oszkár jobb lett volna!

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 841

Hozzászólás Szerző: lacy »

Én is szinkronosan néztem, Gesztesit én sem értettem hogyan került ide!

Nem először szinkronizálja Stallonét, amúgy annyira nem rossz (filmet még nem láttam csak belekukk, akkor szembe azaz fülbesültem én is a Gesztesi szinkronnal )

na kikerestem

Rocky IV. (Rocky IV) [1985] - r.: Sylvester Stallone

1. magyar változat (szinkron) [Studio Service Kft.]
1. Rocky Balboa - Gesztesi Károly

Kobra (Cobra) [1986] - r.: George P. Cosmatos

2. magyar változat (szinkron) [CÉG, Sonic Stúdió]
1. Marion `Kobra` Cobretti hadnagy - Gesztesi Károly

Túl a csúcson (Over the Top) [1987] - r.: Menahem Golan

1. magyar változat (szinkron) [1990-ben]
1. Lincoln Hawk - Gesztesi Károly

A bosszú börtönében (Lock Up) [1989] - r.: John Flynn

1. magyar változat (szinkron) [1989-ben Magyar Szinkron- és Videovállalat]
1. Frank Leone - Gesztesi Károly

Felpörgetve (Driven) [2001] - r.: Renny Harlin

1. magyar változat (szinkron) [2002-ben Mafilm Audio Kft.]
1. Joe Tanto - Gesztesi Károly

D-Tox (D-Tox) [2002] - r.: Jim Gillespie

1. magyar változat (szinkron) [Balog Mix Stúdió]
1. Jake Malloy FBI-ügynök - Gesztesi Károly

Taxi 3. (Taxi 3) [2003] - r.: Gérard Krawczyk

1. magyar változat (szinkron) [2003-ban Mafilm Audio Kft.]
14. Első utas - Gesztesi Károly

Creed - Apolló fia (Creed) [2015] - r.: Ryan Coogler

1. magyar változat (szinkron) [Mafilm Audio Kft.]
2. Rocky Balboa - Gesztesi Károly

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Nálam hozta amit vártam!
Igaz csak annyit vártam mint a Rocky filmektől...
Szerintem jó volt!
Ami nálam rossz pont, az Gesztesi szinkronja!

Én is szinkronosan néztem, Gesztesit én sem értettem hogyan került ide!
Amúgy a magyar DD rendben volt, jól sikerült tetszett..a ring körül a beszéd hangok, kimondottan jók voltak, ritkán használják ilyen jól a hátsó csatornákat!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Creed
Nagyon vártam már a filmet. Pici csalódás, jobbra számítottam. Pici öröm, mert Stallone nagyon jól felidézte és hozta a régi Balboa karaktert...látszik, hogy nem közömbös neki ez a szerep! Párszor valóban elhittem, hogy ő az öreg Rocky, ez dobott is a filmen, nem is keveset. Összegezve, azért jó volt és érdemes megnézni, egy 10/7-es jár neki részemről, de csak mert ő Rocky
Nálam hozta amit vártam!Igaz csak annyit vártam mint a Rocky filmektől...
Szerintem jó volt!

Ami nálam rossz pont, az Gesztesi szinkronja!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Creed
Nagyon vártam már a filmet. Pici csalódás, jobbra számítottam. Pici öröm, mert Stallone nagyon jól felidézte és hozta a régi Balboa karaktert...látszik, hogy nem közömbös neki ez a szerep! Párszor valóban elhittem, hogy ő az öreg Rocky, ez dobott is a filmen, nem is keveset. Összegezve, azért jó volt és érdemes megnézni, egy 10/7-es jár neki részemről, de csak mert ő Rocky

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

A dzsungel könyve. Az eredeti műhöz nem sok köze van már. Szépen megcsinált CGI-s jószágok néha fura mozgással, mondjuk hat a tízből.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Colonia.

Érdemes megnézni!
Ma du. megnéztük, mást vártam de nézhető volt.Nem voltak elvárások, csalódás sem volt!

De egyszer érdemes megnézni!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Sziasztok!

Volt egy két mozi a hétvégén ezért gondoltam,írok néhány sort a nézett filmekről.
A Deadpool volt az első,bevallom nem nagy kedvel kezdtem hozzá,látvány,kép,hang jó volt, a poénok szintén,nekem mégis csak max 6 pontot ért el a 10-ből.

...Vártam Tarantino új filmjét az Aljas nyolcas-t is, aztán sajnos csalódás volt.Majdnem három óra dögunalom.Kár volt érte a vetítőt bekapcsolni.
Biztosan van akinek tetszik és van akinek már csak elfogultságból is mert Quentin filmje,(ezért jó hogy nem vagyunk egyformák),mégis azzal kellett küszködnöm,hogy ne aludjak be rajta.
Nekem sem a sztori ,sem a színészek alakítása nem volt kicsit sem megnyerő.10/4.

Mai mozi a Szemekbe zárt titkok című Thriller volt.
Tetszett,ajánlom azoknak akik szeretik a klasszikus thriller-eket, engem lebilincselt végig,Chiwetel Ejiofor-t egyébként is kedvelem mint színészt,eddig rossz filmben még nem láttam alakításait.
A műfajban 10/9 pontot adnék neki.

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztem is nagyon jól sikerült trailer. Remélem a film hozza ezt a szintet! Akár több részt is ki lehetne facsarni belőle. Michael Fassbender pedig garancia lehet a film komolyságára.Biztosan lesz több rész is, ha sikeres lesz! Nagyon sok lehetőség van a további részekben is, főleg hogy a főszereplőválltás sem gond az eredeti történet szerint sem. Így elég sok színész megmutathatja, ki a legjobb assassin. A történet vonala sem kötött, bármilyen korban játszódhat. Mostanában kevés a kosztümös film, ez is egy jó ajánlólevél. Fassbender-nek szerintem is jól fog állni a szerep, nagyon jó a színészválasztás. Nekem a Machbeth-ben is tetszet az alakítása!És az ubisoft sem arról híres, hogy megáll egy résznél

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Most láttam először a bemutatót, nagyon jó!
A végén az a leap of faith, nagyon király A bemutató alapján úgy néz ki, sikerülni fog eltalálni a játékban megismert 'érzést'!
Jó lesz az idei december

Tegnap kerult fel az elso bemutato, idaig csak kepek voltak.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Most láttam először a bemutatót, nagyon jó!
A végén az a leap of faith, nagyon király A bemutató alapján úgy néz ki, sikerülni fog eltalálni a játékban megismert 'érzést'!
Jó lesz az idei december

Sztem is nagyon jól sikerült trailer. Remélem a film hozza ezt a szintet! Akár több részt is ki lehetne facsarni belőle. Michael Fassbender pedig garancia lehet a film komolyságára.

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Forest74-nek és mindenkinek aki szereti

Most láttam először a bemutatót, nagyon jó!A végén az a leap of faith, nagyon király A bemutató alapján úgy néz ki, sikerülni fog eltalálni a játékban megismert 'érzést'!
Jó lesz az idei december

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Forest74-nek és mindenkinek aki szereti

https://www.youtube.com/watch?v=gfJVoF5ko1Y

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Ez Blu-Ray-en megvan valahol ?

Hát ha kölcsönzöd akkor nézheted hádéban.Jó film,szóval ne fogd vissza magad kimi
Nem hinném,hogy sok esély lenne arra hogy legalább magyar felírattal ez a film beszerezhető lenne...

kimi-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 812

Hozzászólás Szerző: kimi- »

Feltétlen nézd meg,nem fogsz csalódni. Nagyon eredeti sallangoktól mentes ,végig izgalmakkal teli és valós a történet is.

Ha nagyra tartják a Pillangó című filmet (amit könyvben háromszor olvastam el és sokkal jobb volt mint a vásznon) ez attól is nagyobb alkotás - hozzáteszem - szerintem.
10/10 pont mindenképp!!

Ez Blu-Ray-en megvan valahol ?

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

Apokalipszises* és fizikai magányról is szóló, kies környezetben játszódó filmeket keresek.
*bár szerintem ezek közül már mindet láttam, de hátha

irishcream
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1202

Hozzászólás Szerző: irishcream »

Fly Vader

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 622

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Colonia.

Érdemes megnézni!

Tegnap este néztem, tényleg jó volt!
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

Akkor ehhez be sem kapcsoltad a HM erősítőd?

Lassucska, de odaszegez a képernyő elé.

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

Egyik gyerekkori kedvenc a 90-es évekből !
Regény alapján 2 színész legenda szereplésével fordulatos izgalmas thriller !
Az ügyfél

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

Még egy kedvenc a 90-es évekből !
Amolyan Tarantino-s film nem véletlen ő írta a történetet !
Impozáns szereplő gárda hasonlóan a napokban ajánlott 2 alkotáshoz ez is zseniális film
Tiszta románc

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”