Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7702
Szomorú nap ez a mai. Meghalt Peter Falk. Aki csak Columbóként látta, az nézze meg a Férjeket. Én mindig libabőrös leszek tőle. R. I. P.
Peter Michael Falk (New York, 1927. szeptember 16. – Beverly Hills, Kalifornia, 2011. június 23.)
R. I. P.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
-
Vendég
Szomorú nap ez a mai. Meghalt Peter Falk. Aki csak Columbóként látta, az nézze meg a Férjeket. Én mindig libabőrös leszek tőle. R. I. P.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

Outcast-ből kint van már pár rész. Látta valaki??
https://www.youtube.com/watch?v=AUASkKkVszI
Én megnéztem mind a hármat és nem igazán éreztem rá az "ízére"... Különösebben nem tetszik a futottak még kategória nálam. Bemutatkozó sorozatok közül a Preacher jobban tetszik.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
-
Vendég
A horror rövid története...
A Filmvilág blogján találtam.
-
Vendég
Ajánlgattam itt ezt-azt, de most keresnék: nem tudja valaki, hol lehetne ezt fellelni? Az egyik kedvenc regényem adaptációjáról van. Sajnos, nincs meg magyarul, csak a szerző első szövege, az is olyan pocsék fordításban, hogy ajánlani sem nagyon merem, csak angolul. Komoly szívességet kérhet cserébe, aki segít megszerezni valamilyen elérhető formátumban.
Itt az ajánlója:
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Klasszikus krimi kedvelőinek ajánlom ezt a mini sorozatot.
Mi tegnap kezdtük nézni, de az első részből is látszik, hogy igen jóra sikeredett.
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Jó ideje téma Lynch, kíváncsian várom, milyen lesz a folytatás.
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Ugyan meg nincs negyed tizenketto elott egy perccel,
en meg is ajanlom a kulonleges, puzzle-szeru megoldas miatt
11:14pm
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Mi majd csak mostanában kezdünk hozzá az éccakai szolgálathoz. Jó olvasni,hogy mindenkinek tetszik.
Két estés, remek szórakozást ígér az Éjszakai szolgálat
Nekem nagyon bejött!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
-
Vendég
Lángoló mississippi most néztem meg a napokban !
Alan Parker felkavaró filmje a rasszizmusról Gene Hackman nagy alakításával !
A film - és sok más remek darab producere - Robert F. Colesburry volt, aki a Drót Cole detektívjét játszotta, amikor két évad között meghalt. Az alábbi jelenetben emlékeznek rá, a filmjeire való utalásokkal (az első, a mississippi gyújtogatós gyilkosságok: Lángoló Mississippi, a többit a DVD-kiadás kommentárjaiból, vagy az imdb-ről mazsolázzátok ki ).
Ebből még lehet valami...
Reméljük, mert nagyon jó az előzetes!
- ValhallA
- Tizezresek klubja

Ebből még lehet valami...
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Ha meg nem lett volna:
Eye in the Sky
Alan Rickman egyik utolso es
Helen Miller egyaltalan nem utolso alakitasaval.
Lángoló mississippi most néztem meg a napokban !
Alan Parker felkavaró filmje a rasszizmusról Gene Hackman nagy alakításával !
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
The Revenant tegnap volt meg.
A film alapvetően minden tekintetben nagyon tetszett (a kép és hangminőség is referencia szintű), kivéve:
Nagyon túltolták a biciklit. Egyrészt túlzásba vitték az epikus jeleneteket, sok volt a pátosz, másrészt pedig a vége felé már felmerült, hogy mi jöhet még? Talán csak a vulkánkitörés és a meteorbecsapódás hiányzott...
8/10
Nekem is tetszett, de ha egy 40 perccel rövidebb volna akkor élvezhetőbb lenne a film.
The Revenant tegnap volt meg.
A film alapvetően minden tekintetben nagyon tetszett (a kép és hangminőség is referencia szintű), kivéve:
Nagyon túltolták a biciklit. Egyrészt túlzásba vitték az epikus jeleneteket, sok volt a pátosz, másrészt pedig a vége felé már felmerült, hogy mi jöhet még? Talán csak a vulkánkitörés és a meteorbecsapódás hiányzott...
8/10
8/10
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Ha már ennyiszer ajánljátok Lynch filmjeit.....
A lányának is van érzéke a rendezéshez. Ajánlanék mindjárt két filmet is tőle, nálam simán 8/10-es mindkettő.
Azoknak, akik eddig hezitáltak, egy kis löket :-)
Elismerésre méltó szélmalomharcot vívsz Lynch ügyben. Korunk egyik egyik legnagyobb élő rendezőjét kell ajánlgatni egy házimozi fórumon, erre nem tudok mit írni. De mindegy is, hiszen nemsokára itt a Függetlenség napja 2, meg a Transformers 87, hajrá így tovább...tisztelet a kivételnek továbbra is.
A privát David Lynch hetem keretében tegnap éjszaka a (sztem) első normális klasszikusa került terítékre, a Kék bársony (Blue velvet).
Itt már láthatóak, felfedezhetőek voltak a "bajok". Jó értelemben véve. Pont 30 éve...
Ez még egyszerű, érthető, követhető - hatalmas karakterekkel, jelenetekkel, akkoriban (1986!) kiváltképp meghökkentő sztorival.
De nem ezért ajánlom, hanem mert jó nézni. Aki kicsit is meg akar barátkozni a rendezővel, sztem elsőre ezzel a filmmel kezdje (ne a korábbiakkal).
Intro: Lassan jön a maradék a top3-ból, a Lost highway és a Straight story
https://www.youtube.com/watch?v=bWr4JvAWF20
Azoknak, akik eddig hezitáltak, egy kis löket :-)
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
-
Csutka
Van benne b@szás is. Szó szerint, nem pedig szeretkezés
Ugyanakkor azt gondolom, hogy ha egy gyerek elég felnőtt ahhoz, hogy gyilkosságot, erőszakot nézzen, akkor ahhoz pedig főleg elég felnőtt, hogy szexet nézzen. A mai világ erkölcsi normái totál perverzek, ahogy az örömet okozó szexjeleneteket, sőt a meztelenséget tiltják, de ha lemészárolnak 100 embert azt nyugodtan lehet mutatni.
Mészárlást a híradó is simán mutat.
A Walking Dead-et is meg lehet nézni családdal.
A meztelenséggel nincs baj, a b@szás már más tészta - persze szerintem.
Ezeket ráadásul legtöbbször teljesen értelmetlenül teszik bele a filmekbe. Szerintem csak azért, hogy a stáb is jól szórakozzon forgatás alatt.
Családi filmnek is OK?
Gryllus Dorka általában vetkőzni szokott a filmjeiben.
Csak félelmetes, vagy szex jelenetek is vannak benne?
Van benne b@szás is. Szó szerint, nem pedig szeretkezés
Ugyanakkor azt gondolom, hogy ha egy gyerek elég felnőtt ahhoz, hogy gyilkosságot, erőszakot nézzen, akkor ahhoz pedig főleg elég felnőtt, hogy szexet nézzen. A mai világ erkölcsi normái totál perverzek, ahogy az örömet okozó szexjeleneteket, sőt a meztelenséget tiltják, de ha lemészárolnak 100 embert azt nyugodtan lehet mutatni.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
-
Csutka
Víkend:
Korszerű, hálistennek nincs benne semmi a korábban megszokott magyar filmes gagyi-hatásból. Operatőri munka kiemelkedő
10/10
http://www.imdb.com/title/tt3257610/
Családi filmnek is OK?
Gryllus Dorka általában vetkőzni szokott a filmjeiben.
Csak félelmetes, vagy szex jelenetek is vannak benne?
Víkend:
Korszerű, hálistennek nincs benne semmi a korábban megszokott magyar filmes gagyi-hatásból. Operatőri munka kiemelkedő
10/10
http://www.imdb.com/title/tt3257610/