Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Újranéztem az 1993-as Összeomlást. Még mindig jó.
//indavideo.hu/video/OSSZEOMLAS_1993
Nagyon nagy film,már többször láttam és még biztosan megnézem a jövőben!!
Újranéztem az 1993-as Összeomlást. Még mindig jó.
//indavideo.hu/video/OSSZEOMLAS_1993
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
The Walk (2015) - történetileg semmi extra, de a kivitelezés megér egy misét. Projektorra is alkalmas.
Az Outcastnál meg imádkozik az ember, hogy az adott jelenet ne a "várt" klisére fusson ki, errefel persze, hogy arra fut. Sokadik lehúzott rókabőr - a Walking Dead is tudott durranni - talán beindul.
A kolónia
Vagy mert jókor kaptam el, vagy nem tudod... de ez nagyot ütött!!
Michael Nyqvist eddigi legjobb szerepalakítása és ezzel bekerült az örök kedvencek közé.
(szomorú, hogy igaz történet)
10/7
Két estés, remek szórakozást ígér az Éjszakai szolgálat című hat részes minisorozat.
Köszönöm az ajánlást! Tetszett. Az első két rész kicsit lassúnak tűnhet, de csak azért mert még épülnek szereplők. Utána egész jól beindul.
10/7
Pletykálják, hogy "Loki" lesz a következő James Bond. Ezután a szerep után már el is tudom képzelni.
Néhol idegesítő a bugyutasága miatt. A látványon kívül nagyon primitív film, hiteltelen karakterekkel..
Mondjuk az első részt is pont hasonlóan írnám le, nem tudom mi másra lehetett számítani
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Függetlenség napja feltámadás : szórakoztató látványos nézhető de az első rész nyomába se ér !
Néhol idegesítő a bugyutasága miatt. A látványon kívül nagyon primitív film, hiteltelen karakterekkel..
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Pár mostani filmet megnéztem a napokban !
Deadpool : szórakoztató egynek elmegy kicsit a humort vissza vehették volna !
Nagyfater elszabadul : De Niro mélypontja botrányos nem ajánlom !
Egyiptom istenei : semmitmondó gagyi látvány parádé nem ajánlom !
Függetlenség napja feltámadás : szórakoztató látványos nézhető de az első rész nyomába se ér !
-
Vendég
Meleg van. Ma már nem csinálok semmit. Bocs.
Szomorú nap ez a mai. Meghalt Peter Falk. Aki csak Columbóként látta, az nézze meg a Férjeket. Én mindig libabőrös leszek tőle. R. I. P.
Peter Michael Falk (New York, 1927. szeptember 16. – Beverly Hills, Kalifornia, 2011. június 23.)
R. I. P.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7610
Szomorú nap ez a mai. Meghalt Peter Falk. Aki csak Columbóként látta, az nézze meg a Férjeket. Én mindig libabőrös leszek tőle. R. I. P.
Peter Michael Falk (New York, 1927. szeptember 16. – Beverly Hills, Kalifornia, 2011. június 23.)
R. I. P.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
-
Vendég
Outcast-ből kint van már pár rész. Látta valaki??
https://www.youtube.com/watch?v=AUASkKkVszI
Én megnéztem mind a hármat és nem igazán éreztem rá az "ízére"... Különösebben nem tetszik a futottak még kategória nálam. Bemutatkozó sorozatok közül a Preacher jobban tetszik.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

Outcast-ből kint van már pár rész. Látta valaki??
https://www.youtube.com/watch?v=AUASkKkVszI
Én megnéztem mind a hármat és nem igazán éreztem rá az "ízére"... Különösebben nem tetszik a futottak még kategória nálam. Bemutatkozó sorozatok közül a Preacher jobban tetszik.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
-
Vendég
A horror rövid története...
A Filmvilág blogján találtam.
-
Vendég
Ajánlgattam itt ezt-azt, de most keresnék: nem tudja valaki, hol lehetne ezt fellelni? Az egyik kedvenc regényem adaptációjáról van. Sajnos, nincs meg magyarul, csak a szerző első szövege, az is olyan pocsék fordításban, hogy ajánlani sem nagyon merem, csak angolul. Komoly szívességet kérhet cserébe, aki segít megszerezni valamilyen elérhető formátumban.
Itt az ajánlója:
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Klasszikus krimi kedvelőinek ajánlom ezt a mini sorozatot.
Mi tegnap kezdtük nézni, de az első részből is látszik, hogy igen jóra sikeredett.
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Jó ideje téma Lynch, kíváncsian várom, milyen lesz a folytatás.
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Ugyan meg nincs negyed tizenketto elott egy perccel,
en meg is ajanlom a kulonleges, puzzle-szeru megoldas miatt
11:14pm
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Mi majd csak mostanában kezdünk hozzá az éccakai szolgálathoz. Jó olvasni,hogy mindenkinek tetszik.
Két estés, remek szórakozást ígér az Éjszakai szolgálat
Nekem nagyon bejött!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
-
Vendég
Lángoló mississippi most néztem meg a napokban !
Alan Parker felkavaró filmje a rasszizmusról Gene Hackman nagy alakításával !
A film - és sok más remek darab producere - Robert F. Colesburry volt, aki a Drót Cole detektívjét játszotta, amikor két évad között meghalt. Az alábbi jelenetben emlékeznek rá, a filmjeire való utalásokkal (az első, a mississippi gyújtogatós gyilkosságok: Lángoló Mississippi, a többit a DVD-kiadás kommentárjaiból, vagy az imdb-ről mazsolázzátok ki ).
Ebből még lehet valami...
Reméljük, mert nagyon jó az előzetes!
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Ha meg nem lett volna:
Eye in the Sky
Alan Rickman egyik utolso es
Helen Miller egyaltalan nem utolso alakitasaval.
Lángoló mississippi most néztem meg a napokban !
Alan Parker felkavaró filmje a rasszizmusról Gene Hackman nagy alakításával !