Ha valaki beleszeretett és fanatikus házimozi hívővé vált, attól még nem fog érteni a projektor képi beállításaihoz. Pláne jön a baj, ha nem is akar hozzá érteni, mert annyira bonyolultak a beállítási lehetőségek, hogy azt halandó ember nem is tanulhatja meg! Ilyenkor kihívják a kalibráló embereket és elfogadják

a "színhelyes", élettelen, fakó

beállításokat!
Az új generációs projektorok már azt a színtet képviselik végre, ami már megkérdőjelezi a leváltani akarást, akár végleges is lehet egy laser projektor ennyi üzemórával, valamint ennyi szolgáltatással, amit a tulajdonos nem tud kihasználni, mert nem akar érteni hozzá, nem is akarja megtanulni.
Ez annyira így van, hogy azért, mert a kicsomagolt készülék egyből nem azt nyújtotta minden állítás nélkül amit a tulaj kigondolt, azonnal eladásra tette ki, mert gyenge a készülék.....................
Elképesztő lehetőségek állnak rendelkezésre mindenki számára, aki saját maga akar érteni a vetítőjéhez.
Én magam egymáshoz összeszinkronizáltam a média lejátszómat- a processzoromat és a projektoromat a legjobb elérhető kábelekkel. Mindegyik kütyü szenzációs képbeállítási lehetőségeket nyújt: mintha saját stúdióm lenne. Ja az is van. Éltem a lehetőségekkel, döbbenetes élmény volt az egyik legjobb média lejátszót kezelni a Zidoo 5000- en 1hz- 5hz- 10hz- ként a képet állítani, a világunk egyetlen processzorát, aminek a képfelkonvertálása szenzációs, és az Epson 12000B projektorának bődületes szolgáltatási mennyiségét és minőségét. A végeredmény a 4 méter széles vászonra való kép kikezdhetetlen minősége. A 3 ketyere összehangolása, a képkábelek minősége/10% ezüst tartalom/ a 4K diamond 1.4 gain 4 méter széles 9m2- es vászon...és akkor még maradt rengeteg fényerőm!
Arról nem tehet senki, hogy ilyen csodakészülékeket megvehet bárki és egyáltalán nem ért hozzá a tulajdonosuk. A bűntetés nem marad el, nem lesz jó képed...ráadásul azt hiheti a tulaj, hogy ennyit tud a vetítő, holott a 90%- a kihasználatlan marad...