Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vuki HD audio "ütköztetője"
Nagyon nagy vagy!!!!
Amúgy milyen típusú sony-k?? Nekem anno STR-DE875-öm volt, és marhára szerettem. Főleg a mély hangjai miatt.
...és mi a francot kezdesz a piramissal?? csak nem külön hajtod velük a dobozokat??
- Vukkeinstein
- V.I.P.
- Értékelés: 677
Vuki krónikák.
Ma egy kis portalanításra került sor,gondoltam csinálok egy csoport képet Sony-bourn piramis formációban. A szoba mókolására továbbra sincs időm,pedig már nagyon tele van a stanyiszláv, hogy csak kihasználatlanul porosodnak a motyók de sajnos egyelőre ez van.
Felülről lefelé haladva a titulusokkkkkkk
előfok
előfokot tartó előfok
középfok AVR-ek kinevezése
alsó középfokok AVR-ek tartópillérekként való alkalmazása
végfok .....hát az nincs, viszont nekem már attól is végem lenne(egyelőre sajnos csak múltidőben) ha ezt a bagázst ismét meghallanám citerázni
A csoportképen és az elnevezéseken nem röhögni,legalábbis nem törvénytelenül.com
Jó mozizást kívánok mindenkinek és persze megfelelő hangnyomást hozzá.
Annyit elárulhatok hogy van egy számomra nagyon kedves( "4zetes alakú kürtős kalácsokkal ellátott jé bé el) rendszere,amiért én még a bundámat is hajlandó lennék kimosni egy óriási mosógépben, ha cserébe birtokolhatnék egy olyan összeállítást.
Aztán, nyemám tippelni!
Figyelj Vuki; lassan már az sem érti mi van nálad aki már tudja is , hát még akik esetleg csak tippelnének .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
- Vukkeinstein
- V.I.P.
Ha kész lesz a mozi 1 ilyet kötelező beszerezned
Egy életem, egy vukálom ezt a jelmezt felpróbálom.
- Vukkeinstein
- V.I.P.
Sosem fogjuk kitalálni ki lehetett vajon .
-
A motyó az egy dolog, van emellett vállalkozókedv, célok, vélemény, megvalósítás, no meg ugye egyéniség (hang) és mindenből egyéni.
Szerénységre semmi ok, bőven lehet ikszelni nálad a rublikákat.
Az első mondatra a válasz,tényleg nehéz lenne,mert nem egy "ismert" nagy hangoskodóról van szó.
Inkább a szürke eminenciásokra jellemzően a háttérben tevékenykedik és álllatkodik az audio oltárán.
Imádja az audio-elysiumot és ha nem csal az emlékezetem rendelkezik is az embert,oda eljuttató ketyerékkel.
Annyit elárulhatok hogy van egy számomra nagyon kedves( "4zetes alakú kürtős kalácsokkal ellátott jé bé el) rendszere,amiért én még a bundámat is hajlandó lennék kimosni egy óriási mosógépben, ha cserébe birtokolhatnék egy olyan összeállítást.
Aztán, nyemám tippelni!
Ha kész lesz a mozi 1 ilyet kötelező beszerezned
Nem hinném hogy egyedül lennék itt a fórumon, aki nagyon de nagyon szereti a hangrobbanás szerű moziélményt nyújtó előadásmódot.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy privátban kaptam ma egy fórumtárstól egy "elvetemült" hangvételű levelet és egy meghívást egy másik "hadron ütköztetőbe",amint tehetem élni is fogok a lehetőséggel.
Sosem fogjuk kitalálni ki lehetett vajon .
-
A motyó az egy dolog, van emellett vállalkozókedv, célok, vélemény, megvalósítás, no meg ugye egyéniség (hang) és mindenből egyéni.
Szerénységre semmi ok, bőven lehet ikszelni nálad a rublikákat.
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
- Vukkeinstein
- V.I.P.
Sir Bandi
idézet
Vuki egészen érdekesen mozizik. Nálam még mindig az ő megoldása a legelképesztőbb feelingre és még sehol nem kértem 20 percenként időt szusszanni .
Vannak ütközések az ízlés világunkkal, minőség problémák, stb. De maga a túlzó "mozis" élmény érdekes, és egyedül álló szerintem - főleg ha felkapcsolja a villanyt és körbenézel mi szólt valójában .
Lehet nem bírnék végig nézni vele egy egész filmet, és nem is csinálnék hasonlót magamnak - de ő tudja milyen mozit akar és jól is csinálja.
És mélyek még hagyján, a többihez képest még majdnem diszkrétek nála, még . De ha valami lezuhan vagy leesik körülötted 360 fokban azt néha megnézed hogy valóban a filmben volt e....
(és a mai napig nem értem hogy bírja nála ki a motyó azt a kiképzést , ami amúgy meg egy durva fricska a szagmának eléggé )
Itt viszont már Bandi nem sír, csak nevet.
A denevéres hasonlat "hö kirráááály" volt mondta volna Zolee én viszont írom
Elnézést kérek hogy ilyen réííímhírekkel ijesztgeted a szárnyas rokonságot.
Nem hinném hogy egyedül lennék itt a fórumon, aki nagyon de nagyon szereti a hangrobbanás szerű moziélményt nyújtó előadásmódot.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy privátban kaptam ma egy fórumtárstól egy "elvetemült" hangvételű levelet és egy meghívást egy másik "hadron ütköztetőbe",amint tehetem élni is fogok a lehetőséggel.
Vannak itt olyan motyóval rendelkező "renitens" mozitulajdonosok,akiknek én minden bizonnyal csak jelenthetnék azt is csak valami hasonló körettel, hogy kérek engedélyt meghunyászkodni.......
Az én mozim (nem a Fridié) vagyis a mozis hangzáshoz használt eszközök és számuk eltér ugyan a jól bevált és hasonló teljesítményűekétől de nagyságrendileg jóval olcsóbb is.
Segítséget sajnos nem tudtam kérni senkitől,amikor belekezdtem,mert amit én akartam létrehozni ahhoz majdnem mindenki szerint sok pénz kellett volna.
Nem állítom hogy tökéletes de ár/érték arányát tekintve nehéz lenne jobbat összehozni mégpedig olyat, hogy az általam támasztott követelményeknek jobban megfeleljenek.
Ezt a felállást vagy nevezzük megközelítést a naj lové dema savo san, vagyis közérthetőbben a forráshiány keltette életre ,mert tudtam annyi pénzt nem tudok rá fordítani,amennyit szeretnék és amennyi kellene erre a megvalósításra váró vágyam kivitelezéséhez.
Ami nem más lett volna mint egy tekintélyes hangerő 35 nm-en és egy bizonyos hangminőség.
Így aztán maradt a kísérletezés a sufnituning ,még mindíg nem végleges és formálódik de Uri Geller a megmondhatója, hogy múúúkodj és műkszik is.
Vuki ajánlottál valami kábelt !
Bedobott a linket?
- Vukkeinstein
- V.I.P.
Igazi egyéniség.Házirozi elment,Vuki pedig jött a helyére. Mintha a sors is így akarta volna.
Mondjuk rozi nem bolondozott ennyit
Vuki van már ilyened otthon a moziszobában?
Tetszenek nagyon a szőrmókos lábbelik,még csak hasonlóm sincsen.
A legjobban viszont nem a papucsok hiánya aggaszt,hanem a helyiség félig kész állapota, ahol kedvemre csoszoghatnék bennük.
Ahogyan Králik de száncsá Barbie barátom ( böcsületes nevén Králik Márton ) mondaná a 150 kilós kis habtestével "ez nekem fááááááájjjjj" először kivágja a magas C-t és utána egyből lemegy üvöltő grizzly medvébe.
A munkálatok most igaz nem haladnak,viszont flotta bővítés zajlik a minyonok frontján ha minden jól megy hivatalosan is én fogom birtokolni Don Pascal címet , amit egy hadron ütköztetőben valaha is felhalmozott darabszámuk és hadrendbe állításuk miatt ítél meg a nagy testvííííír az LHC.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Vuki nem vagy tiszta de így jó
"Örülök hogy jó kedved van."
Igazi egyéniség.Házirozi elment,Vuki pedig jött a helyére. Mintha a sors is így akarta volna.
Mondjuk rozi nem bolondozott ennyit
Vuki van már ilyened otthon a moziszobában?
Vuki nem vagy tiszta de így jó
"Örülök hogy jó kedved van."
- Vukkeinstein
- V.I.P.
Ismét elérkezett az idő egyik kedvenc dalszövegem: Máté Péter Zene nélkül mit érek én? átvukializálására
Amit már egyszer-kétszer megtettem
Tehát a következő szóhalmaz nem minősül monológnak több okból sem,ezekre most nem térnék ki, viszont mivel nyelvújító izs vagyok legyen ez egy mezei,vukológ.
Amely nem igényel különösebb szolfézs ézs egyéb zenei előéletet
Viszont ajánlom fürdőszobában dudorászóknak, iskola után hazafelé menet trallalázóknak, munka közben obládí obladázóknak,valamint lábadozóknak,továbbá külföldre szakadt hazánk fiainak,vagy mostanában oda készülőknek/vágyóknak,kis mamáknak,nagy mamáknak,eszkimóknak valamint a sziúk, dakoták, delavárok navahok, irokézek,chinook,Apacs,Hopi,Deni,Pueblo nak nek nék nék és nem utolsó sorban az AVX-es nemzetségnek izs.
Még egy rövid "használati utasítás" a szöveget illetően,már aki tudmerbírakar/szeret
Máté és vagy freestyle artikulálatlanul.com A zárójelben lévő vakert pedig Sági Szilárd saját bevallása szerint "csak" gasztrokibic hangjával lenne ajánlott,aki ugye jól megmonnya a tutkert minden főzni próbálkozónak.
Minyimális éneklési képesség ha nincs, helyette makcimális beleélés csodákat tud néha tenni, kérdezze meg elme orvosát, énektanár nénijét
Egy kis zenei segédlet azoknak,akik nem ismerik ezt a házimozis indulót tube elindít közben Péter bá hangját túlüvöltve a partizán szöveget ráénekelni. Motto tisztaerőből karaoke.com .https://www.youtube.com/watch?v=kJUL_hwA5mY
Azért hogy a Gasztronómiai érsek narrátori hangja élethűbb legyen a zárójeles részekhez.
Tehát,előszörp az átirat eléneklése.
Zutána(nem elírás a zéééé) a zárójeles rész a halas,tortás/fakanalas ember hangján megszólaltatva.
3/4 konszolidált kuncogás,esetleg (ben)megjegyezve deállatvagy.hu
4.dikózás a bárányfelhőkön,ködvágóval csapatni a sarkkörön túl, esetleg a Kalahári vagy a Mojave sivatagban de ez már egy másik pogram lesz ( az er sem véletlenül hiányzik lásd a majalis tube entellllektuell dzsentlemanusai)esetleg ha valaki nem tudná a ködvágó szó jelentését. Az nem más mint egy megfelelően kidolgozott díszes veszkó csízma olyan hegyes orral,amitől még a köd is szétnyílik a léptünk irányában.
Mozi nélkül apró házad, mondd mit ér, ( nem valami sokat de azért kapnánk érte zibcem zabcemet )
És a mozid nagy kép nélkül mondd, mit ér, ( ahogy Snell Sanya fogalmazta meg találóan, egérmozi )
És a nagy kép vászon nélkül, ( olyan mint a káposztás tészta,káposzta nélkül,tréé )
És a vászon proji nélkül, ( ez a legszerencsétlenebb felállás,mind közül )
Mondd,mondd,mondd,mondd mit ér?!
Házimozid filmek nélkül,mondd mit ér,(valószínűleg valamivel kevesebbet,mint a filmekkel együtt )
És a hangfal ,hangok nélkül,mondd mit ér,
És a proci végfok nélkül,
És a végfok áram nélkül, ( sajnos a dróton dzsalik a petró megléte, alap ebben a műfajban )
És mozi nélkül,mit érek én,
És zene nélkül mit érek én,
És zene nélkül mit érek ééé-én
Mond zene mozi nélkül mit érek én,
Hangrendszered zúzás nélkül,mondd mit ér, ( amíg nem minősül csendháborításnak,had szóljon)
Egy akciófilm mély hang nélkül,mondd mit ér,
És az éles pascal nélkül, (ez persze szigorúan csak az én és én meg az Irén véleményem )
Az AVX tagok nélkül, ( minden bizonnyal kevesebb lenne a vita meg a litás )
A szinergia hallás nélkül,mondd mit ér,
A hangnyomás minőség nélkül,mondd mit ér,
És a mozi néző nélkül,
És a néző élmény nélkül, ( na ez olyan mint a hal a tortán,kaja van de nem az igazi)
Mondd,mondd.mondd,mondd mit ér?!
És mozi nélkül mit érek én,
És zene nélkül mit érek én,
És zene nélkül mit érek ééé-én,
Mond Vuki mozi nélkül mit érek én! (Majd ha egyszer ebben a kva életben elkészül akkor kiderül.....)
Addig is csak annyit mond a másik énem,tüllem nekem magamnak,amit Travolta a Rés a pajzson című filmben amikor torkon durrantotta az idióta megbízóját,hogy Kussss!!!!!!
És hogy ezt a sok vadba...got miért írtam megint le?
Sajnos,mert unatkozom viszont a kedvem meg jó és mellékesen "dolgozom" a munkahelyemen és ilyenkor nem tudom csinálni az otthoni teendőimet ez a 22ézs feles csapdája.
Elnézést kérek azoktól akiket a tudtuk és beleegyezésük nélkül megemlítettem a vukentológiai leírásban.
Kártérítés természetesen nem jár érte,mindenki csak saját felelősségére énekelje ezt a dalszöveget, mert a jogdíj kérdésekben még nem tisztázott a "múúú",(mondta Robert Downey Jr.barátunk a Sherlock első részében,amikor a toroll elkapta a grabancát a békanyúzó laborban,aztán később ő is megtapasztalta az elektromosság masszírozó képességeit,mármint a kotrónak nevezett ááááállat)
Ilyenkor az emberek többsége még sziesztázik és csak night módban szabad nyenyerézni és felvisítani izs.
Vuki féle hangnyomást,vagy attól jobbat kívánok mindenkinek!
ember akárhányszor írsz,én mindig kinyúlok rajtad
tényleg maradj ilyen.kell egy ilyen vuki a fórumra...
Szerinted miért piszkálni a vukit? Erről jut eszembe húzok a zöld fába vacsizni!
- Roberto11
- V.I.P.
- Értékelés: 334
Örülök hogy jó kedved van.
A kérdésedre a válaszom,nemtom.
Talán Czeizel Endre "frenetikus-genetikus és Vukológus prof" tudná a választ erre a kérdésre.
Egy két összehasonlító adatot azééé fel tudok hozni a pinyóból.
A Yetik állítólag szeretik a barlangokat szovelás céljából a húst nyersen haszelják nem nagyon válogatósak ha a napi betevőről van szó, ló, szarvas, embör és ami a-val kezdődik.com
A Vukeszek ezzel szemben szeretik a kényelmet,késsel-villával varacskolnak szeretik a steaket jól átsütve és nem utolsó sorban a házimoziért odáig, meg vissza vannak.
Az igaz hogy szőrös mindkettő mint állat,,,, de talán a vukeszek és a többi hozzá hasonló két lábon járó és artikulálatlanul üvölteni tudó vukanoid gerilla harcos inkább a síkvidéki vagy a hegyi gorillákhoz állnak közelebb, esetleg az orángutánokhoz.
Tehát összegezve az általam összehordott vadbaromságokat megállapítható, hogy ha a Yetik nem rendelkeznek házimozizásra alkalmas barlanggal,akkor nem lehetnek a vukik közeli rokonai igen ez csak így lehet, vagy ne legyen a nevem: HuanLopezPabloGarciaAntonioRodriguezVikarioPakodelaVegaKaminoKordobaHozeKuergoSanchezDiegoVentura Junior, ámen.
Végül a közeli rokonokról néhány "Foto szkopie" a teljesség igénye nélkül.
gori 1.jpg
oran 1.jpg
oran 2.jpg
ember akárhányszor írsz,én mindig kinyúlok rajtad
tényleg maradj ilyen.kell egy ilyen vuki a fórumra...
Kép:LG 65"C3,Média:DUNE MAX VISION 4K
Proc:??:Amp:Parasound Halo A51
Front:Focal Electra1038BE,Center:Focal Electra CC1008BE,Surr.:Focal Electra SR30
Sub:JL Audio F112
Hfk.:Neotech NES-3003II,Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Audioquest Wolf subkábel
Stb:IsoACOUSTICS
Proc:??:Amp:Parasound Halo A51
Front:Focal Electra1038BE,Center:Focal Electra CC1008BE,Surr.:Focal Electra SR30
Sub:JL Audio F112
Hfk.:Neotech NES-3003II,Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Audioquest Wolf subkábel
Stb:IsoACOUSTICS
- Vukkeinstein
- V.I.P.
Vuki mindig fel szerettem volna tenni a kérdésemet .
Szerintem te vagy a leg illetékesebb ebbe a kérdésben.
Sajnos nem találtam megfelelő választ sehol.
Van -e rokoni kapcsolat a Vukik és a yetik között ???
Örülök hogy jó kedved van.
A kérdésedre a válaszom,nemtom.
Talán Czeizel Endre "frenetikus-genetikus és Vukológus prof" tudná a választ erre a kérdésre.
Egy két összehasonlító adatot azééé fel tudok hozni a pinyóból.
A Yetik állítólag szeretik a barlangokat szovelás céljából a húst nyersen haszelják nem nagyon válogatósak ha a napi betevőről van szó, ló, szarvas, embör és ami a-val kezdődik.com
A Vukeszek ezzel szemben szeretik a kényelmet,késsel-villával varacskolnak szeretik a steaket jól átsütve és nem utolsó sorban a házimoziért odáig, meg vissza vannak.
Az igaz hogy szőrös mindkettő mint állat,,,, de talán a vukeszek és a többi hozzá hasonló két lábon járó és artikulálatlanul üvölteni tudó vukanoid gerilla harcos inkább a síkvidéki vagy a hegyi gorillákhoz állnak közelebb, esetleg az orángutánokhoz.
Tehát összegezve az általam összehordott vadbaromságokat megállapítható, hogy ha a Yetik nem rendelkeznek házimozizásra alkalmas barlanggal,akkor nem lehetnek a vukik közeli rokonai igen ez csak így lehet, vagy ne legyen a nevem: HuanLopezPabloGarciaAntonioRodriguezVikarioPakodelaVegaKaminoKordobaHozeKuergoSanchezDiegoVentura Junior, ámen.
Végül a közeli rokonokról néhány "Foto szkopie" a teljesség igénye nélkül.
Vuki mindig fel szerettem volna tenni a kérdésemet .
Szerintem te vagy a leg illetékesebb ebbe a kérdésben.
Sajnos nem találtam megfelelő választ sehol.
Van -e rokoni kapcsolat a Vukik és a yetik között ???
- Vukkeinstein
- V.I.P.
Egyik munkatársam meséli mindig:
"Régen, 10-12 évvel ezelőtt volt egy haver aki nagyban utazott. Valahogy kintről szerezte a cuccokat okosban. Megfordult nála minden... A legjobb hangfalak voltak nála, legújabb erősítők, projik, Dalik, jm-lab-ok, azokból sem az alja. Nála szoktunk vásárolni. Egyszer elmentünk hozzá erősítőért, volt ott egy pár darab 835 satelit, mondom neki adj 2 darabot, berakom hátulra surroundnak. Á, vigyél Dalit, vigyél mást. Én mondom, nekem a pascal kell. ÁÁÁÁ azt nem adom, az kizárt, bármit vihetsz csak azt nem. Azok olyan jól szólnak."
Na most lehet, hogy ennek a fele mese, nem tudom, nem voltam ott, meg nem is mérvadó, csak úgy mellékesen leírtam.. : )
A fele biztosan mese,de nekem nagy kedvencem,mert van egy olyan tulajdonsága a méretén kívül,amit nagyon értékelek a minyonokban.
Mégpedig az "éles" visszaadási képessége azzal a nyers vehemenciával,amit mások már tolakodónak vagy bántónak mondanának, nekem viszont ez tetszik benne.Megfelelő motorral,kábellel tud valamit,(gitár,hegedű, zongora és egyéb hangszerek bizonyos frekvenciákon megszólaló hangok visszaadása)amitől nekem alap a "jó" zene hallgatáshoz és mozihangzáshoz, kiegészítve más hangsugárzókkal.
Persze minden csak ízlés és lokátor kérdése.
Egyik munkatársam meséli mindig:
"Régen, 10-12 évvel ezelőtt volt egy haver aki nagyban utazott. Valahogy kintről szerezte a cuccokat okosban. Megfordult nála minden... A legjobb hangfalak voltak nála, legújabb erősítők, projik, Dalik, jm-lab-ok, azokból sem az alja. Nála szoktunk vásárolni. Egyszer elmentünk hozzá erősítőért, volt ott egy pár darab 835 satelit, mondom neki adj 2 darabot, berakom hátulra surroundnak. Á, vigyél Dalit, vigyél mást. Én mondom, nekem a pascal kell. ÁÁÁÁ azt nem adom, az kizárt, bármit vihetsz csak azt nem. Azok olyan jól szólnak."
Na most lehet, hogy ennek a fele mese, nem tudom, nem voltam ott, meg nem is mérvadó, csak úgy mellékesen leírtam.. : )
Projektor: BenQ PE7700 Vászon: DIY 100" Erősítő: Denon avr-1804 Médialejátszó: Popcorn C-300 Dvd: Panasonic dvd-s29 Center: Dynavoice definition dc-5 Front: Sony Pascal 835ed Surround: Sony pascal Subwoofer: Sony Pascal Hangfalkábelek: Monster, Inakustik, QED Silver HDMI: Audiotuning HDMI-10
- Vukkeinstein
- V.I.P.
Csak mar latnank!!
A zoknis képnek nincs akadálya... a többi még várat magára, persze csak akkor ha nem akarom magamat tegezni,mert ez esetben rám vár.
Na ezt a zoknis mozit én is bevállalom, ha eljön az ideje!
Csak mar latnank!!
- Vukkeinstein
- V.I.P.
Poszter nyomtatás saját képből,ez nagyon tecccik a szőrös fejemnek.
http://www.netprinter.hu/poszternyomtat ... tAodljIAng
Itt pedig egy akciós keret tipp.com http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70167464/
A végeredmény pedig baráti árból lehet képeket, keretekkel együtt csinálni.vukk
...ez a profilkép besz@rás