A Storm Audio firmware frissítéseket csak a "honi" disztribútortól tudod beszerezni, ahogy az esetleges garanciális ügyintézéseket is vele tudod intézni.. Ez itthon a DC, németországban pl Lars Mette. Én nem szerettem volna a DC-től, vagyis Ivántól függeni a továbbiakban. A miért az csak kettőnkre tartozik. Nem szeretnék ezzel itt nyíltan foglalkozni. Megbeszéltük, lezártuk, így már jó ideje elváltak útjaink.A Storm audio lehetett volna végállomás, de nem szerettem volna a magyar disztribútorhoz kötődni a továbbiakban, így megválltam tőle.
Ezt nem értem, kifejtenéd?
Viber üzenetet nem is fogsz találni. Telefonon hívtál, hogy "ambient light" hibaüzenetet kapsz és nem tudsz semmit csinálni. Ekkor hívtam fel a figyelmed a "kupakra".Ez kupak leszedés érdekes. Most visszanéztem az összes viberes beszélgetésünket, de nem látok ilyet.
Ebbe most nem teszek energiát, de tisztán emlékszem, hogy fehéregyensúlyt és RGB-t állítottál szemre. Majd ha valaki kíváncsi visszakeresi. De nem ezen volt a lényeg, hanem a kalibráción, illetve a műszer használatán. analfabétának sem állítottalak be. Pont, hogy azt emeltem ki, hogy az évek során mennyi energiát tettél bele ebbe és megtanultad a használatát. Ezt szerettem volna kifejezni a szakemberré képezted magad kijelentésemmel.Ilyen hülyeséget meg ne is mondj, hogy "szemre állítottam" Attól, hogy a gammával kísérleteztem és a végpontokat megnéztem tesztábrával, az nem szemre kalibrálás!
Én ezt is elfogadom neked. Csak nem tényként kellene tálalni, hogy az egész "kalibrálósdi" butaság és az egész Nyugat-Európai szakmát idiótának beállítani. (nem magamra gondoltam, mielőtt még valaki ebbe is ezt látja bele...)A hanggal régebb óta foglalkozok és millió egy mérésen vagyok túl, főleg itthon és mindig oda lyukadtam ki, mint amit leírtam.
Feleség kalibrációt Den említett, de nem én akadtam fent ezen... én csak jót mosolyogtam rajta...Amúgy nem tudom miért kell ezt támadásnak felfogni, sem feleséget nem említettem és bocsánatot is kértem, hogy hangosan gondolkozok, csak a furcsaságágok miatt írtam le.
Nem kell bocsánatot kérned. Nem szoktam nyílt bocsánat kérésre kérni senkit sem. Sőt, buksit sem kell simogatnod. Nem szorulok rá és nem is vágyom rá.De úgy látom, hogy itt nincs is helye a "hangosan gondolkodásnak" vagy bármi furcsaság megemlítésének, csakis az egymás buksi simogatásának. Akkor megint csak bocsánat kéréssel tartozom.
Talán minden felvetésedet megválaszoltam.