Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

Nemgéza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: Nemgéza »

Nem jó oldal jön be a linkre.

DR-H300-ast vettem

Nemgéza
V.I.P.
V.I.P.

Szia! 
Én is megvettem időközben a gyerekeknek, de nekem ennek  a Sonynak formavilága nem nagyon tetszik. Én egy Panasonic (valamilyen MPX2-es ) néztem ki, de élőben már nem volt olyan szimpatikus. Szerencsére volt az üzletben egy TEAC. Na, az nagyon nagyon más kategória. Ezen a nyomon elindulva vettem egy TEAC-ot (máshol és mást típust). Igaz, hogy drágább, de a minősége ezzel arányos. Tényleg olyan a hangja, mint egy komoly Hifi berendezésnek.

Én az ismerősöd helyében simán visszavinném a Sony-t, mert az USB fontos. Ilyet több évre vesz az ember, és az USB egyre jobban fog hiányozni a gyerekeknek. Ha a leírásában benne volt, de a gépben nincs, simán ki kell, hogy cseréljék.

Nyilván jóval drágábban jobb készüléket kapsz. Mindenesetre gratulálok az új cuccoshoz.
Mi a TEAC típusszáma?

A Sony tulaja meg van elégedve a szerzményével, most örül és nem akarja lecserélni. Főleg, mivel ennyiért nem kapna jobbat.

http://www.teac.de/hifi/en/hifi_en.html

Ezt vettem. Még nem hozta meg a Jézuska, de már én is alig várom.

Az árából kaptam egy kis engedményt, de még így is elég drága volt.
Viszont megbeszéltük még tavaly, hogy egy évig nem kap drágább ajándékot, hanem összegyűjtjük és egy jobb valamit veszünk. Most ebben talán még a jövő évi ajándék is benne van. :-)

Így még kibírható. Még a feleségem is elég nyugodtan vette tudomásúl (bár ez is viszonylagos), ráadásúl neki is tetszik és szerinte is szép a hangja.
Szóval eddig ok.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Szia! 
Én is megvettem időközben a gyerekeknek, de nekem ennek  a Sonynak formavilága nem nagyon tetszik. Én egy Panasonic (valamilyen MPX2-es ) néztem ki, de élőben már nem volt olyan szimpatikus. Szerencsére volt az üzletben egy TEAC. Na, az nagyon nagyon más kategória. Ezen a nyomon elindulva vettem egy TEAC-ot (máshol és mást típust). Igaz, hogy drágább, de a minősége ezzel arányos. Tényleg olyan a hangja, mint egy komoly Hifi berendezésnek.

Én az ismerősöd helyében simán visszavinném a Sony-t, mert az USB fontos. Ilyet több évre vesz az ember, és az USB egyre jobban fog hiányozni a gyerekeknek. Ha a leírásában benne volt, de a gépben nincs, simán ki kell, hogy cseréljék.

Nyilván jóval drágábban jobb készüléket kapsz. Mindenesetre gratulálok az új cuccoshoz.
Mi a TEAC típusszáma?

A Sony tulaja meg van elégedve a szerzményével, most örül és nem akarja lecserélni. Főleg, mivel ennyiért nem kapna jobbat.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Nemgéza
V.I.P.
V.I.P.

Akit még érdekel a minitorony:
Csütörtökön megjött az ismerősnek a Sony cuccos, néhány észrevétel:
USB csati a reklámszövegtől eltérően nincs rajta.
A 3 lemezes CD karusszel mechanikás, a CD fiók ránézésre becsapós, mert gyakorlatilag a készülék teljes szélessége a fiókszélesség. MP3 csak CD-ről megy USB hiányában.
Óra + mindenféle ébresztő és kikapcsolás funkció stimmel.
A kétkazis rész nem forgófejes, mintkét oldal csak egy irányba megy (tudom, kazi=kőbalta). :smile19:
A készülék kellős közepére rakták a hangerőgombot, körülötte kék LED-gyűrű villog ész nélkül 3-féle ütemben, szerencsére ki lehet kapcsolni.
Balance nincs rajta, tessék szimmetrikusan elhelyezni mindent.
A kis távján sok kis gomb van, gyerekkéznek praktikus, de a régi Sony-k azért elegánsabbak voltak.
Szólni úgy szól, ahogy egy minitoronytól elvárja az ember. Van rajta gyári beállítású és 3 sávos kézi EQ, Groove mélykiemelés, surround (magaskiemelésnek hallottam), praktikus beállító tekerőgomb és gyereknek érdekes gombok az előlapon is.
A rádiója a panellakás acélhálóján keresztül is élveszhetően behizta a Miskolcon fogható összes magyar adót (a szlovákokat nem).
A hangfalkábel valóban fixen jön ki a dobozból és olyan cérnavékony, mint amit az autós cuccokhoz szoktak gyárilag adni.
Összességében az ötvenakárhányezres áráért cserébe tisztességesen működik, a kölköket meg úgysem érdeklik az audiofil megfontolások.
Szia!

Én is megvettem időközben a gyerekeknek, de nekem ennek a Sonynak formavilága nem nagyon tetszik. Én egy Panasonic (valamilyen MPX2-es ) néztem ki, de élőben már nem volt olyan szimpatikus. Szerencsére volt az üzletben egy TEAC. Na, az nagyon nagyon más kategória. Ezen a nyomon elindulva vettem egy TEAC-ot (máshol és mást típust). Igaz, hogy drágább, de a minősége ezzel arányos. Tényleg olyan a hangja, mint egy komoly Hifi berendezésnek.

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

Két éve használok Kodak gépet (igaz, komolyabb típust) és kétezer egynéhányszáz felvétel után elmondhatom, eddig soha, semmi gond nem volt vele. Ha van optikai zoomja, akkor 20-at megér.
Van.
6.1mp és 3x-os optikai zoom.Ha nem lenne rajta nem is vennénk meg.
Amúgy én is Kodakot használok már lassan három éve,csak az is komolyabb és nem tudom a belépő tipus mennyire megbízható.De 99% hogy az lesz.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Egyik ismerősöm most ilyet vesz: Sony MHC-RG295.Szerintem érdemes megfontolni, mert nem túl drága (52.900,- Ft) és elég strapabírónak tűnik.
A tuner résznél van felsorolva a felvétel/lejátszás időzítő. 3 lemezes CD olvasó van benne. MP3-at lemezről és USB-ről is olvas. Ja, és nem kopik le róla a szürke festék. Szerintem gyereknek ideális.

Akit még érdekel a minitorony:
Csütörtökön megjött az ismerősnek a Sony cuccos, néhány észrevétel:
USB csati a reklámszövegtől eltérően nincs rajta.
A 3 lemezes CD karusszel mechanikás, a CD fiók ránézésre becsapós, mert gyakorlatilag a készülék teljes szélessége a fiókszélesség. MP3 csak CD-ről megy USB hiányában.
Óra + mindenféle ébresztő és kikapcsolás funkció stimmel.
A kétkazis rész nem forgófejes, mintkét oldal csak egy irányba megy (tudom, kazi=kőbalta). :smile19:
A készülék kellős közepére rakták a hangerőgombot, körülötte kék LED-gyűrű villog ész nélkül 3-féle ütemben, szerencsére ki lehet kapcsolni.
Balance nincs rajta, tessék szimmetrikusan elhelyezni mindent.
A kis távján sok kis gomb van, gyerekkéznek praktikus, de a régi Sony-k azért elegánsabbak voltak.
Szólni úgy szól, ahogy egy minitoronytól elvárja az ember. Van rajta gyári beállítású és 3 sávos kézi EQ, Groove mélykiemelés, surround (magaskiemelésnek hallottam), praktikus beállító tekerőgomb és gyereknek érdekes gombok az előlapon is.
A rádiója a panellakás acélhálóján keresztül is élveszhetően behizta a Miskolcon fogható összes magyar adót (a szlovákokat nem).
A hangfalkábel valóban fixen jön ki a dobozból és olyan cérnavékony, mint amit az autós cuccokhoz szoktak gyárilag adni.
Összességében az ötvenakárhányezres áráért cserébe tisztességesen működik, a kölköket meg úgysem érdeklik az audiofil megfontolások.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Barátnőm szeretne januárban venni egy olcsó kompakt gépet.Ezt néztem ki neki:Kodak C613.Szerintetek ez egy megbízható készülék?Nincsenek nagy elvárások csak kompakt legyen és könnyen kezelhető.Azért gondoltam ezt mert a Kodak régóta gyárt fényképezőt és gondolom megbízható termék.Ja és az ára 19990ft.Vélemény?

Két éve használok Kodak gépet (igaz, komolyabb típust) és kétezer egynéhányszáz felvétel után elmondhatom, eddig soha, semmi gond nem volt vele. Ha van optikai zoomja, akkor 20-at megér.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

Barátnőm szeretne januárban venni egy olcsó kompakt gépet.Ezt néztem ki neki:Kodak C613.
Szerintetek ez egy megbízható készülék?Nincsenek nagy elvárások csak kompakt legyen és könnyen kezelhető.Azért gondoltam ezt mert a Kodak régóta gyárt fényképezőt és gondolom megbízható termék.Ja és az ára 19990ft.Vélemény?
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

Regimodi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Regimodi »

Heló !!! 
Nem tudom választpttál-e vagy már meg is vetted a dvd játékost, de ezt is nézdmeg !

OPPO OPDV981HD - szerintem ár/teljesítmény/szolgáltatás bajnok.

http://www.bandl.hu/hun/products.php?na ... 100&from=1

Ajánlom figyelmedbe: Faroudja DCDi

Hali,

Tegnap megvettem a Pio-t, de azért köszi a linket !

Plazma: TH-50PV60E CRT: TX-29AD70FP
A/V: Onkyo TX-SR703E DVD: Pioneer DV-600
Front: Dali Concept 10 Center: Dali Concept
Surround: Dali Concept 6 Sub: Dali Concept

tib10
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: tib10 »

Heló !!!

Nem tudom választpttál-e vagy már meg is vetted a dvd játékost, de ezt is nézdmeg !

OPPO OPDV981HD - szerintem ár/teljesítmény/szolgáltatás bajnok.

http://www.bandl.hu/hun/products.php?na ... 100&from=1

Ajánlom figyelmedbe: Faroudja DCDi
Mozi:
Blu-Ray Player: Samsung BD-E8500N
Recivers: Onkyo TX-NR828; CAV A8M
Projector: Epson EH-TW9200
Front: CAV MD-EX 3G
Center: CAV DC30
Sourround: CAV DP880A
Sub & mono ampplifiler: Clarus Deimos P-40 & Clarus Helios 1ch
Vászon: B.Grandview Cyber Manual Automata vetítővászon 100"

Regimodi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nagyon köszönöm az okosságokat !

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: blakey »

Szóval letöltöm a firmware-t iso-ban, kiírom cd-re, betolom a játékosba és kész ?
Majdnem.
PIONEER kell, hogy legyen a label, legalábbis az enyémnél igen (régi modell), ISO 9660-ban kiírod, lezárod. (csak CD-R, CD-RW-re), betolod a lejátszóba és ki írja, hogy upgrade, press play, v. valami hasonló, nyomsz egy play-t , upgradel, kitolja a tálcát, lemez ki, TÁLCA NEM BECSUK, megvárod, míg ô újra inditja magát. Utána happy, a változtatások általában divx kezelésben hoznak javulást, nagyobb betû, PB (packed bitstream) meg még egy-két codec támogatás, esetleg régió kikapcsolás meg 1-2 finomság.

Honnan tudom, hogy sikerült-e ?
Újra indul.

Ha nem, akkor mi van ?
Kábellel újra lehet éleszteni.

Vagy ha szervizbe megy visszarakom az erdetit, ugye ?
Igen, vissza kell rakni. Ezt is töltsd le.
A verzió számot is meg lehet nézni a lejátszón.

Regimodi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Viszont azok a firmware-ek érdekelnénk, amivel a nyüves reklámok meg ne lopj baromságok átugorhatók, szóval ha valami pontos linket adnátok, az jó lenne, mert ugyan nézegettem at mpg4players vagy mifene oldal 600-as firmware-jeit, de úgy egyiknek sem merek nekiugrani, hogy nem tudom mire való. 
Köszi előre is !

Még várj vele egy picit mert ez nem 1250-es (magyar, stb) karakterkészletes, de Hakan-t ismerve lesz olyan is. Egyébként simán iso-ban ki kell írni és ha nem tetszik, akkor vissza teheted az eredetit.

OK, várok. Amúgy meg neked, hogy homályosítasz !

Bocsi a hülye kérdésekért, de elég láma vagyok ehhez. Utoljára az Abit BX6-os alaplapomban frissítettem BIOS-t, de az nem most volt.

Szóval letöltöm a firmware-t iso-ban, kiírom cd-re, betolom a játékosba és kész ?

1. Honnan tudom, hogy sikerült-e ?
2. Ha nem, akkor mi van ? Gari ugrik ilyenkor ?
3. Vagy ha szervizbe megy visszarakom az erdetit, ugye ?

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: blakey »

Viszont azok a firmware-ek érdekelnénk, amivel a nyüves reklámok meg ne lopj baromságok átugorhatók, szóval ha valami pontos linket adnátok, az jó lenne, mert ugyan nézegettem at mpg4players vagy mifene oldal 600-as firmware-jeit, de úgy egyiknek sem merek nekiugrani, hogy nem tudom mire való. 
Köszi előre is !

Még várj vele egy picit mert ez nem 1250-es (magyar, stb) karakterkészletes, de Hakan-t ismerve lesz olyan is. Egyébként simán iso-ban ki kell írni és ha nem tetszik, akkor vissza teheted az eredetit.

Regimodi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Köszi a korrekt választ YvsMad !

Annyira belelkesítettetek, hogy ma meg is vettem a kicsikét a Netdepótól. Nagyon korrektek voltak, számla, 3 év Basys gari, stb, minden rendben ment. Pluszban még vettem hozzá egy Kácsa Expert line 1 m-es HDMI kábelt.

Akkor íme az első benyomások a DV 600-asról:

Az első csodálkozásom a játékos mélysége volt, csak egy kicsivel haladja meg a DVD korong átmérőjét, így a 454-es hez képest majdnem 5 centivel kisebb.
Eddig scart-on RGB-vel etettem a plazmát, mivel a régin ez volt a max, de most a HDMI-vel hajtva ledöbbentem a különbségen ! A fekete tényleg fekete, a színek sokkal élethűbbek, él az egész film ! Némóval és a Jégkorszakkal teszteltem 720p és 1080i felbontáson, lehet, hogy én vagyok vak, de nekem nem nagyon jött le a különbség, így maradt 720p-n. Poénból kipróbáltam az 1080p-t is, ugye a PV60 nem támogatja ezt a felbontást, de megdöbbenésemre volt ugyan kép, de teljesen jobbra tolva, a bal oldalon egy élesebb sávban a film egy részlete függőleges csíkban világosabban volt látható, szóval tiszta gáz, de legalább nem akadt ki a "kicsike".

USB-ről simán olvas mindent, képet, mp3-mat, wmv-t, m4a-t, mifenéket. Totalcaros avikkal poénból teszteltem, fogalmam sincs milyen kodekesek voltak, de simán ette mindegyiket, feliratos avi-t ugyan nem próbáltam, mert ilyen egyáltalán nics nekem, ezért azt nem tudtam kipróbálni.

Ami egy kicsit lelombozott, az az, hogy ezzel a konfiggal már számomra is szembeötlő lett, hogy tényleg milyen szar a DVD felbontása a HD-hez képest. (Régebben az egyik haverommal notebookról hajtottuk a PV60-ast valami HD rippel, onnan a tapasztalat. )Eddig csak legyintettem, amikor itt olvastam egy-két ilyen hsz-t, de tényleg így van. Emiatt direkt egy gyári DL lemezzel próbálkoztam, ahol a bitráta 9-10 Mbps között ugrál, de még itt is könnyen észrevenni, hogy nem teljesen éles a kép, bárhogy sakkozok a beállításokkal, lehet az 720p vagy 1080i, tökmindegy. Amit eleddig nem vettem észre mert jótékonyan elkente ezeket a különbségeket a 454+RGB scart felállás.

Köszi előre is !

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Gondolom a frissítés a divx feliratkezeléshez kell, vagy tévedek ?Tehát ha nem nézek divx-eket, akkor érdemes firmware-t frissíteni ? 

A frissítés sokmindenre lehet jó, pl. idegesítő reklámok/figyelmeztetések átugrása, régiómentesítés/-váltás, nem engedélyezett felhasználói műveletek engedélyezése, macrovision védelem kiiktatása, DivX feliratok pozíciójának, méretének, színének, háttérszínének beállítása, kisebb készülékbe nagyobb készülék szoftveres tudásának betöltése, többfajta formátum olvasása, stb, így nagy általánosságban. Pl. egy Pio 600-ra a két utolsó kivételével a többi vonatkozhat és hasznos is lehet.

Regimodi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nos én is a Pio-ra adnám a voksomat.Az Onkyo-val régebben voltak problémák de az újakat nem ismerem.
Viszont ez tény hogy túl vannak árazva egy kicsit.
Tudom ez drágább de nézd meg: Cambridge Audio
Mondjuk a Pio-hoz vannak fent frissítések ugyhogy szerintem legyen az. 

Köszi neked is tanácsot !

Gondolom a frissítés a divx feliratkezeléshez kell, vagy tévedek ?
Tehát ha nem nézek divx-eket, akkor érdemes firmware-t frissíteni ?

Nos a frissítések sokmindenre jók. Pl. a feliratok kezelésére is.
De itt a fórumon vannak páran akik ebben a témában képben vannak.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hozzászólás Szerző: Doky »

Nos én is a Pio-ra adnám a voksomat.Az Onkyo-val régebben voltak problémák de az újakat nem ismerem.

Nos a frissítések sokmindenre jók. Pl. a feliratok kezelésére is.
De itt a fórumon vannak páran akik ebben a témában képben vannak.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Regimodi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hozzászólás Szerző: Doky »

Nos én is a Pio-ra adnám a voksomat.
Az Onkyo-val régebben voltak problémák de az újakat nem ismerem.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Regimodi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Köszi mindenkinek a tanácsokat, azt hiszem egy DV 600-as lesz a fa alatt ...

tib10
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: tib10 »

Sziasztok, 
Gondolkodom a DVD játékosom cseréjén, a Pio DV 600-as és az Onkyo SP 504 között vacilálok. Jelenleg is Pio-m (DV 454) van, meg vagyok vele elégedve, csak kéne a HDMI a plazmához. Viszont az erősítőmhöz az Onkyo passzolna, szóval tanácstalan vagyok. thnk.gif

Ugye az Onkyo kétszer annyiba kerül, mint a Pio, és nem tudok rájönni, hogy honnan jön ez a különbség ? Csak a márkanévért kell fizetni vagy tényleg ennyivel jobb ? unsure.gif

Segítsetek légyszíves dönteni !

Pio DV 600 adatok:

http://www.basys.hu/katalogus/pioneer/a ... d-lejatszo

Onkyo SP 504:

http://www.eu.onkyo.com/products/produc ... 34184.html

Én a Piora szavazok. Korábban azt mondták, hogy e két márka lejátszója belül ugyanaz, csak a Pio olcsóbban többet tud. Nem tudom, hogy ma mi a helyzet, de szerintem az Onkyo játékosok továbbra is túl vannak árazva.

És mit szólsz ehhez ?

http://www.panasonic.hu/

vagy

http://www.pixmania.com/hu/hu/572304/ar ... etechnique

http://www.pixmania.com/hu/hu/583830/ar ... atszo.html

http://www.pixmania.com/hu/hu/571333/ar ... atszo.html

Ezek nagyon olcsóak a tudásukhoz képest.
Mozi:
Blu-Ray Player: Samsung BD-E8500N
Recivers: Onkyo TX-NR828; CAV A8M
Projector: Epson EH-TW9200
Front: CAV MD-EX 3G
Center: CAV DC30
Sourround: CAV DP880A
Sub & mono ampplifiler: Clarus Deimos P-40 & Clarus Helios 1ch
Vászon: B.Grandview Cyber Manual Automata vetítővászon 100"

digo44
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: digo44 »

Köszi a választ ! Valahogy nekem is ez az érzésem ...
egyforma szoftver es gyakorlatilag az onkyo es a pio ugyanaz vedd meg a pio-t nem fogsz csalodni

Regimodi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Köszi a választ ! Valahogy nekem is ez az érzésem ...

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok, 
Gondolkodom a DVD játékosom cseréjén, a Pio DV 600-as és az Onkyo SP 504 között vacilálok. Jelenleg is Pio-m (DV 454) van, meg vagyok vele elégedve, csak kéne a HDMI a plazmához. Viszont az erősítőmhöz az Onkyo passzolna, szóval tanácstalan vagyok. thnk.gif

Ugye az Onkyo kétszer annyiba kerül, mint a Pio, és nem tudok rájönni, hogy honnan jön ez a különbség ? Csak a márkanévért kell fizetni vagy tényleg ennyivel jobb ? unsure.gif

Segítsetek légyszíves dönteni !

Pio DV 600 adatok:

http://www.basys.hu/katalogus/pioneer/a ... d-lejatszo

Onkyo SP 504:

http://www.eu.onkyo.com/products/produc ... 34184.html

Én a Piora szavazok. Korábban azt mondták, hogy e két márka lejátszója belül ugyanaz, csak a Pio olcsóbban többet tud. Nem tudom, hogy ma mi a helyzet, de szerintem az Onkyo játékosok továbbra is túl vannak árazva.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”