szepi0808 írta: ↑2025.09.26., pén. 07:52
Legalább ugyanennyi más kalibrátor ellenvéleénye is van, linkeltem a ph-n is, de akkor is csak a "stílus" jött belőled.
(Csak te, csak a tiéd, csak amit te....)
Véleménye mindnekinek lehet, nem szakmabelinek is. A vélemény és a tény 2 teljesen különböző dolog, az értlemező szótárban is máshol szerepelnek, ne keverjük. A laposföld hívők véleménye, hogy lapos a föld. Igazuk van?
Bevallom engem vélemények nem érdekelnek, csak tények.
Nem akarok senkit megbántani, de valóban profi, papirral rendlekző kalibrátor véleményét aki bizonyítottan dolgozott is referencia anyagokon nem tudsz mutatni. Aki a szakma élvonalában dolgozik és vannak profi referenciái, na azoktól nem fogsz ellenvéleményt hallani.
Én mutattam profikat, nem is egyet (persze a világ legangyobb nevei szerintetek nem mérvadóak), valójában csak nem esik jól elfogadni a tényeket.
Feltettem a saját mérésem egy sony a95l qd oledről, ami ráadásul egybe esik a német méréssel, miről beszéljünk még?
Én megcsináltam a mérésket, külsös méréseket is hoztam, én végig jártam az utat, tudom amit kell, első kézből tapasztaltam meg és ez kétségbe van vonva, immár számtalanszor. Én már nagyon unom. Aki akarta és tudta ennyi beszélgetésból már rég letudta vonni a következtetéseit, legyen az A vagy B. Nincs értelme a továbbiaknak.