Kedves valaki!takoka írta: ↑2025.09.25., csüt. 20:21Kedves Laci!szepi0808 írta: ↑2025.09.25., csüt. 20:12Ok, hogy véded az üzelted, de hülyenek se nézz már másokat! Főleg nem Árpi bácsit, aki kb 50 év tapasztalattal rendelkezik. Aztán meg a háttérbenba köpködés, hogy csak te vagy jó, a többi csak kontár.
Meg szerintem vagyunk egy páran, aki évek óta kalibrálnak és van némi tapasztaltunk is, meg szemünk is.
Elhiszem, hogy kell a pénz, de azért ne minden áron már :)
Ugyan nem engem szólítottál meg...de azért az igazságot sem szabad elhanyagolni. Mélyen tisztelt Árpi bácsi 9,5 óra allat nem tudta nálam annó be kalibrálni a jvc x7900 készüléket egy dedikált szobában.
Amit Viktor egy laza 2 órás beszélgetés közben könnyedén referencia szintre kalibrált. Arról a Sony 7000 készülékről már nem is beszélek amit te kalibráltál egy ügyfelednek és én láttam azt a képet ( borzalom) aztán nálam szépen gatyába lett rázva Viktor által. Laci szerintem ezt a személyes támadást enged el![]()
Ilyet más is tud...
Béke veled
Nagyon sok Sony-t kalibráltam és mást is. Aki rossznak akarja látni, az rossznak is fogja. De én nem hívok ide senki, hogy védjenek már meg.
Árpi bácsi is hülye és mindenki más, csak tudjuk ki az ász :)