Cseneles írta: ↑2025.09.25., csüt. 18:22
Vhiktor.
Ezek a különbseg diagrammok nagyon tulzoak. Mint mondtam sivesen osszemerhetjuk barmikor a muszereket. Elismerem h jobb muszerek ez nem vitas! Vistont ha a valosagot prezentalnak diagrammokon akkor kb ah wladasuk a felere csokkenne.
Mi tulzó van rajta?
Eza valóság.
Ott van az én mérésem is, szóval szerinted hazudok? Hazudik a másik is aki a merest csinálta? Hazudik Steve is? Hazudik Jason Dustal is, és még sorljam?
Nem kell nekem itt bizonyítanom semmit, ha Oscar díjas proukciokon dolgozó DIT elismeri amit mondok és látja is akkor nincs miről beszelni és itt bizonygatnom bárkinek is.
Nyílván a saját pénztárcám ellensége vagyok, hogy elköltök 8 millát teljesen feleslegesen, ráadásul úgy, hogy az országban soha nem fogja visszatermelni a befektetett összeget, főleg, ha beleszámolom a műszerek éves karbanttartásának díját is.
Kezdem belátni, hgoy valóban idióta vagyok és a szemem is rosz, hogy látom a különbséget (amit a mréések amúgy is alátámasztanak)
De ha csak a fele lenne ez eltérés, ebben az esetben deltaE 2, akkor sincs miről beszélni, hiszen az rengeteg, vannak tvk és projektorok amik ettől jobb gyári kalibrációval jönnek ki. deltaE 0.5-ig meg simán látniaz eltérést szakavatott szemmel is.
Taki is látta a G4-én pedig ott csak deltaE 1 lett pluszban hozva neki a gyári kalibrációhoz képest és mégis hatalmas a különbség, és Ő nem szakavatot szem.
Remélem ide kommentel.