Ahogyan KisMarci is írta, csendesebb ventire cserélni, vannak szinte hangtalan ventik.komarfamily írta: ↑2025.07.26., szomb. 17:34Koszi.
Mire gondolsz? Kikotni a ventit? Azt nem szeretnem mert gondolom nem veletlenul raktak bele. Ezen nem latok olyan hutobordakat mint anno a classe ca5200 vegfokomon volt mert abban nem volt venti.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Komarfamily Low-End
Re: Komarfamily Low-End
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
Viszont vannak már sokkal halkabb hűtők is, helyenként még nagyobb teljesítménnyel, mint a gyári.
https://noctua.at/en/products/fan
https://ipon.hu/magazin/cikk/elerhetove ... -a12x25-g2
https://noctua.at/en/products/fan
https://ipon.hu/magazin/cikk/elerhetove ... -a12x25-g2
Usher - Valhalla - Emotiva
- komarfamily
- V.I.P.
- Értékelés: 1066
Koszi.
Mire gondolsz? Kikotni a ventit? Azt nem szeretnem mert gondolom nem veletlenul raktak bele. Ezen nem latok olyan hutobordakat mint anno a classe ca5200 vegfokomon volt mert abban nem volt venti.
Először is gratulálok!
Gondolom nem szeretnél belenyúlni a végfokba, de ha tetszik a hangja lenne megoldás a csendesítésére.
Gondolom nem szeretnél belenyúlni a végfokba, de ha tetszik a hangja lenne megoldás a csendesítésére.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
- komarfamily
- V.I.P.
Sziasztok.
Gondoltam beszamolok az elso napi tapasztalatomrol. Nem kis munkaval felcipeltuk a datasatot es a harbikat az elso emeletre. Ilyen nehez vegfokom meg sosem volt. Robosztus felepites massziv fulek, egyszeruen ipari tervezes.
Sajnos nem minden arany ami fenylik, sztereora akartam eloszor is hasznalni amig lesz egy mozis szekciom de sajnos a benne levo ventillator ezt nem teszi lehetove. Maga az erosito nem zug, nem bug csak teszi a dolgat viszont ezt be kell rakni egy erre kialakitott rackbe mert a venti tul hangos a sztereohoz. Sajnalom de ez igy nem maradhat es felteszem majd eladasra de jelenleg egy terdmutet eppen ebben meggatol.
A Harbik lenyugozoek. Egyszeruen levettek a labamrol. A magasak brilliansak, nem sziszegnek a kozepek amit ettol a markatol el lehet varni elethuek es a melyek nem hianyoznak egy teljes egeszet produkal, mondjuk ennyiert azert ez elvarhato.
Vettem egy audioquest caldera kabelt is majd erdekesseg keppen kiprobalom nelkule is, hogy mennyit vesz el vagy ad hozza a kephez.
Nyilvan ha nem hallkan hallgatom akkor ez teljesen rendben van de a ventillator megoli a sztereo elmenyt igy csak jo szivvel csak annak ajanlom aki be tudja rakni egy rackbe.
Ettol figgetlenul mar kozelitem azt amit a szigony kolleganal hallottam de nyilvan az akusztikai kornyezet nagyban beleszol az eloadasba, viszont most mar mosolyogva ulok le zenet hallgatni.
Sajnos a tidal neha rakoncatlabkodik a luminnal ezert lehet valtani fogok quobuzra mert a spotify nem hozza azt a szintet amit ez a rendszer megerdemel. Udc
Gondoltam beszamolok az elso napi tapasztalatomrol. Nem kis munkaval felcipeltuk a datasatot es a harbikat az elso emeletre. Ilyen nehez vegfokom meg sosem volt. Robosztus felepites massziv fulek, egyszeruen ipari tervezes.
Sajnos nem minden arany ami fenylik, sztereora akartam eloszor is hasznalni amig lesz egy mozis szekciom de sajnos a benne levo ventillator ezt nem teszi lehetove. Maga az erosito nem zug, nem bug csak teszi a dolgat viszont ezt be kell rakni egy erre kialakitott rackbe mert a venti tul hangos a sztereohoz. Sajnalom de ez igy nem maradhat es felteszem majd eladasra de jelenleg egy terdmutet eppen ebben meggatol.
A Harbik lenyugozoek. Egyszeruen levettek a labamrol. A magasak brilliansak, nem sziszegnek a kozepek amit ettol a markatol el lehet varni elethuek es a melyek nem hianyoznak egy teljes egeszet produkal, mondjuk ennyiert azert ez elvarhato.
Vettem egy audioquest caldera kabelt is majd erdekesseg keppen kiprobalom nelkule is, hogy mennyit vesz el vagy ad hozza a kephez.
Nyilvan ha nem hallkan hallgatom akkor ez teljesen rendben van de a ventillator megoli a sztereo elmenyt igy csak jo szivvel csak annak ajanlom aki be tudja rakni egy rackbe.
Ettol figgetlenul mar kozelitem azt amit a szigony kolleganal hallottam de nyilvan az akusztikai kornyezet nagyban beleszol az eloadasba, viszont most mar mosolyogva ulok le zenet hallgatni.
Sajnos a tidal neha rakoncatlabkodik a luminnal ezert lehet valtani fogok quobuzra mert a spotify nem hozza azt a szintet amit ez a rendszer megerdemel. Udc
A Datasatot tulajdonképpen nekem vette
. Nálam jó helyen lenne a Datasat LS10 mellett. Gratulálok a nagy Harbethez és a Datasathoz. Sok jó zenét és mozit hozzá 

Választasz hozzá még egy jó HM procit a Datasat-tól... csak hogy a design is egységes legyen!
Szép darab! A Harbeth-ek is komoly darabok.
Ez azért nem Low-End! Át kell nevezned a topicot.

Szép darab! A Harbeth-ek is komoly darabok.
Ez azért nem Low-End! Át kell nevezned a topicot.
- komarfamily
- V.I.P.
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 870
De miert nem sztereo erositot akarsz hasznalni a Harbeth-hez? Es meg mndig nem csomagoltad ki a dobozokat?! 

Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- komarfamily
- V.I.P.
Huha...valami mas is befutott ido kozben;)
Nem akartam ekkora monstrumot de az ajanlatot nem lehetett kihagyni. Anno a classe CA5200 is 50kg volt es majdnem belerokkantam, ez viszont 73kg.
Remelem a hatarorok nem akarjak majd megnezni amikor elhozom Angliabol.
Sok jot olvastam rola es volt mar szerencsem az eloerositojehez ami nagy bizalommal tolt el. Meg parat kell aludni mire atjon Dusszeldorfba.
Lehet tulzas a 7 csatornas erositot csak sztereoban hallgatni de egyenlore ez van. Jo lenne osszenezni a quad qmp vegfokokkal...
Nem akartam ekkora monstrumot de az ajanlatot nem lehetett kihagyni. Anno a classe CA5200 is 50kg volt es majdnem belerokkantam, ez viszont 73kg.
Remelem a hatarorok nem akarjak majd megnezni amikor elhozom Angliabol.
Sok jot olvastam rola es volt mar szerencsem az eloerositojehez ami nagy bizalommal tolt el. Meg parat kell aludni mire atjon Dusszeldorfba.
Lehet tulzas a 7 csatornas erositot csak sztereoban hallgatni de egyenlore ez van. Jo lenne osszenezni a quad qmp vegfokokkal...
- komarfamily
- V.I.P.
Logisztika elso resz letudva. Kezdodhet a masodik resz.komarfamily írta: ↑2025.06.18., szer. 10:15mar nem kell sokat aludni es lesz egy kis upgrade
folyt kov...
- komarfamily
- V.I.P.
mar nem kell sokat aludni es lesz egy kis upgrade
folyt kov...
folyt kov...
- komarfamily
- V.I.P.
- komarfamily
- V.I.P.
Subom mar regota van Szigony kollega ajanlasara vettem de anno egy kis szobaban volt es most a nappali-konyha egyben olyan 75nmm szoval lehet keveske lesz.DeLorean írta: ↑2024.10.16., szer. 20:30Az atmos-t tudja?komarfamily írta: ↑2024.10.16., szer. 20:24Igy par honap utan ujra uzemel a rendszer es a kis aprosag is elkeszult egy nemet-orosz mester keze altal. 1860 evekbeli Blüthner kerult felujitasra. Ez a sztori is meger egy miset.![]()
Végre van szubod! De a tetejéről vedd le az az izét!
Tudsz zongorázni egyébként?![]()
En nem tudok zongorazni de a parom gyerekkent zongorazott es ez az ove volt. Gondolkoztunk, hogy mi legyen a zongoraval mert anyukaja nappalijaban volt es a legtobb amit ajanlottak erte az egy uveg bor (felujitas elott). Mondtam neki, hogy szerintem egy 150 eves zongorat nem erdemes elkotyavetyelni es inkabb ujittassuk fel. Igy felujitas utan mar mas a tortenet de olyan gyonyoru darab, hogy akar csak kiallitasi targykent is megallja a helyet. Meg nincs veglegesre hangolva de az is meg fog hamarosan tortenni. oszinten szolva, ahogy hallom ez tudja az atmost

- komarfamily
- V.I.P.
Igy par honap utan ujra uzemel a rendszer es a kis aprosag is elkeszult egy nemet-orosz mester keze altal. 1860 evekbeli Blüthner kerult felujitasra. Ez a sztori is meger egy miset.
Ja. Egyre több a mérgező személyiség a fórumozók között.
Csúszunk szépen lefelé.

Viszont, hogy legyen jó hír is:
viewtopic.php?f=52&t=205975&e=1&view=unread#unread
+
viewtopic.php?p=2898610#p2898610
Usher - Valhalla - Emotiva
- komarfamily
- V.I.P.
Sziasztok,
nemetorszagi forumosok vannak kozottunk? Esetleg valaki Dusszeldorf kornyeken?
Majus ota elek itt de meg nem sikerult osszeraknom a rendszert. Most talaltam vissza megint az AVXre. Volt valami valtozas?
nemetorszagi forumosok vannak kozottunk? Esetleg valaki Dusszeldorf kornyeken?
Majus ota elek itt de meg nem sikerult osszeraknom a rendszert. Most talaltam vissza megint az AVXre. Volt valami valtozas?
Minden gond nélkül. Sőt erre fejlesztette ki a Lumin a Leedh Processing-et.
https://www.luminmusic.com/support-leed ... ssing.html
Olvass utána, jók a tapasztalatok. Itt a fórumon is elismerően nyilatkoztak akik kipróbálták, használják.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
- komarfamily
- V.I.P.
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 870
Hello, olyat le tudsz probalni, hogy a Lumin meg-e hajt egy vegfokot?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- komarfamily
- V.I.P.
Szia
jol erted.
De en el tudom engedni a tap upgradet
koszi a kepeket. Azert olyan rosszul az a1 sem nez ki.
jol erted.
De en el tudom engedni a tap upgradet

koszi a kepeket. Azert olyan rosszul az a1 sem nez ki.
Az X1 táp a tapasztalatok szerint (forgalmazó stb..) jelentős javulás a korábbi tápokhoz. Ezért is lehet külön is megvásárolni és használni régebbi készülékekhez (S1, A1, T1, U1). Ha jól értelmezem amit írtál, itt az eladó csak magát a készülék házat (X1 tápra) cserélte ki, a belseje maradt az A1 tápé.
- komarfamily
- V.I.P.
Valaszolt is az elado.
Mint kiderult modta csak nem figyeltem.
A regi tap nem tetszett neki es kicserelte az x1 kulsejere, de a belseje maradt az a1 tapja.
Egyebkent vett maganak egy x1t ezert adta el.
Mint kiderult modta csak nem figyeltem.
A regi tap nem tetszett neki es kicserelte az x1 kulsejere, de a belseje maradt az a1 tapja.
Egyebkent vett maganak egy x1t ezert adta el.
- komarfamily
- V.I.P.
Koszi, hogy szoltal. Nem tudtam es irtam az eladonak, hogy ez miert van?
Azt tudod, hogy a ket tap kozott van-e lenyegi kulonbseg?
Egyebkent meg hezitalok, hogy maradjon-e a lindemann vagy az a1.
A d2t eladom de adok meg par hetet a dontesemnek.
Azt írtad A1. A képen egy X1 táp van. Az nem azonos az A1 eredeti tápjával. Vagy a készülék is X1?